|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
8.5.2009 22:36:53   
Rubin.
Rina če me spomin ne vara, je to v stolpnici prvo nastropje - anestezija, levo so stoli in tam počakaš. Sicer pa ti bo sigurno odgovorila katera, ki je bila pred kratkim.

Nočko tudi tebi matcar.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
9.5.2009 9:06:07   
biba14
Jutrček user posted image
Rina, gre se v 1.nad ( če greš peš) oz. v liftu pritisneš 3.nad ( neka čudna logika stolpniceuser posted image ), potem imaš, kot je napisala Rubin, na levi stole in tam počakaš, da pride dr. in ti da izjavo za izpolnit, potem pa imaš še razgovor.

In ostale...boste uživale lep dan danes? Mene čaka pranje in likanje...vmes pa počitekuser posted image na terasiuser posted image

papauser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.5.2009 9:26:25   
matcar
Jutro!user posted image
Mi je komaj zdaj ratalo do rač. prit. Zdaj se porihtamo,pa gremo ven,šetat malo,do kosila,pol pa ležečki.Lepo bodite tacajt,pa se tipkamo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
9.5.2009 9:38:48   
rina22
Rubin. in biba14, najlepša vama hvala za odgovoruser posted image Sta mi polepšali vikend, ker sem brez ene dodatne skrbiuser posted image Uživajte ta lep dan, jaz pa grem počai na krstuser posted image Malo predstave, kako bo to izgledalo naslednje letouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
9.5.2009 11:35:21   
ly117
Ojla.

Kako ste kaj? Mi smo odlično. Sploh pa zdaj ko smo se prvič skopali. Pa še malo masažice je blo, Ker se je na pralnem stroju ravno centrifuga vklopla user posted image . Zdaj pa smo se najedli in že spimo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
9.5.2009 14:18:02   
tasa_m
dan,dan.
Zunaj tak lep sonček jaz pa vas sam na hitro pozdravim. Gremo pod Pohorje, se menit za krst user posted image pa še na svežem zraku bomo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ojla.

Kako ste kaj? Mi smo odlično. Sploh pa zdaj ko smo se prvič skopali. Pa še malo masažice je blo, Ker se je na pralnem stroju ravno centrifuga vklopla . Zdaj pa smo se najedli in že spimo.
user posted image se spomnil Lije ko se je centrifuga vklopla, kak je pogledala čudno. Ampak ji je očitno bilo všeč..
Tak da si kr L. predstavljam kak je užival ko se mu je ritka masiralauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
9.5.2009 16:04:55   
matcar
Mi pa smo bili na sprehodu do kosila,smo se najedli in šli mali zalegnit.Zdaj pa smo se zbudili in veselo papamo.Pol pa spet ven,ker je škoda noter zabošavat,ko je tak lepo vreme.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
9.5.2009 19:50:45   
nebo
Evo me sem že v SLO...bilo je super, sicer ZELO dolga vožnja (8ur ena smer), ampak ljubo doma kdor ga ima...user posted image user posted image user posted image  

Drugače se super počutim, v ponedeljek grem k G in delala bom še ta teden 4 ure....potem pa konec....
Nisem dobila vozička - so še držaji kot pri nas, smo pa nabavili nekaj cotik, tako, da sedaj pa še jaz začnem s pripravami!!!
Kako ste ve?? Je kaj novega? Se kaj dobimo?

Aja Christiana je rodila deklico ne???

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image
In kako so?

Elevitka še delaš? Ostale pa tako vem, da se sončkate!!!

Da vam še povem, da smo bili na enem jezeru 200 km od Stutgarta in smo se peljali na eno goro in sva bila jaz in moj otrok na 1840 m nadmorske višine polne snega....pa priznam, da mi je šlo na jok!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
9.5.2009 20:07:15   
tasa_m
nebo .. welcome home user posted image

Naša družinica je OK, danes smo bili pod Pohorjev v Hotelu Arena,sma se šla pogovarjat za pogostitev po krstu. In nama je res full dobro. Malo boma pogledala še na kakih km. turizmih, ampak sma kr 80% da bo pogostitev tu ker je res 1A user posted image

Zdaj pa grem kot prava štajerka fuzbal gledat, Lija je zaspala..je danes ful dost spala popoldan. Očitno ji je pohorski luft dobro del user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
9.5.2009 20:26:17   
matcar
Ojla!
Lepo,da ste že doma,Nebo! Sem te kr pogrešala,tvoje debate pa najbolj.user posted image  Mi smo tudi ok.Smo imeli že prvi pregled in smo se zredili za 1,4 kg in zrasli 4 cm. user posted image
Smo pa res večina zunaj,ker smo imeli lepo vreme teh nekaj dni.
Tu pri nas,na Rogli,je še tudi polno snega,smo bli v nedeljo malo na izletu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
9.5.2009 21:47:42   
matcar
Lahko noč!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
9.5.2009 22:20:42   
tasa_m
udi jaz se počasi odpravljam. Danes pa je res lep dan bil kaj se športa tiče. Upam,da bo tudi lepa noč pri naši žabi in bo spala malo več kot pa točno 3 ure user posted image

Nočko vsem

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.5.2009 1:16:08   
elevitka
Nebooo dobrodošla nazaj!

pri meni ni sprememb... še vedno delam (razen tega da sem za eno leto starejša user posted image )

Za otroka je vse perajt, čeprav še naj počaka do julijauser posted image

Tak jutri ... eh danes pa grem tudi jaz na sonce gret rit.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.5.2009 6:48:00   
matcar
Jutro!
Elevitka,čestitke!user posted image user posted image user posted image  Pa po pameti,si magično mejo prestopla!user posted image
Kako to,da si tak zgodaj na RR bla? Nisi mogla spat?Saš je za eno uro prehiteval,pol pa je bil ob 3.30 spet lačen. Nič,grem jih porihtat,da bo mir par ur spet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.5.2009 8:02:12   
nebo
Dobro jutro vsem.

Elevitka VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TE!!!!! Koliko jih imaš sedaj, 18, polnoletna siuser posted image user posted image user posted image

Pa kaj res ne moreš spat ponoči, potem je pa najbolje, da nekaj poješ tako kot jaz....))), jutri imam G in me je kuj strah kaj bo rekla ker se fuull redim (+4kg na mesec) in jaz ki se ful gibljem, kaj bi bilo če bi imela strogo mirovanje...po moje me bašejo sladkarije, ker vsak dan kaj sladkega moram pojest ....user posted image user posted image  aja prebava pa kot koza...

Kako je Cristiana???

Matcar kako folgaš 3? Ti Lea kaj pomaga??

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.5.2009 8:53:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Matcar kako folgaš 3? Ti Lea kaj pomaga??

Lepo,moram. Lea mi pomaga tak-tak.Ko ji je. Drugače je dosti več dela z njo,kot z malima. Saš pa itak,kot da ga ni.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.5.2009 9:20:37   
elevitka
Hvala obema !!! ja Polnoletna sem (že kar 12 let user posted image )

Spim bolj tak tak... o kilah se nebom menla ... včeraj sem bla na vagi (12,5kg + mam do zdaj) trebuh mi bo lih zaj počil - ˝tamale˝ si itak ne vidim več, prepognit se nemorem, še počepnem z težavo, mahhhhhhh ....
ko kripl sem no user posted image

Pa spet sem lačna (ker sem rekla da bom hrano omejila malo-grem se nacejat z vodo)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.5.2009 9:42:50   
nebo
Elevitka in kaj ponoči ne moreš spat in bluziš naokoli....jaz se raje v postelji premetavam in gledam v zrak!!!

Ravno sem se tuširala in depilirala...ha ha ha to pa je poseguser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam občutek da bolj, kot da bi se redila mi zaostaja voda, prstanov več ne nosim, poročnega zjutraj niti gor ne dobim, noge pa imam take, da ni pogojevm da grem v krilo ali kratke hlače...in jaz grem na morje poleti...ful imam močna kolena in gležnje, ampak je rela moja G da dokler imam normalen pritisk in urin, da potem pač tako je...sicer pa sem tudi prvič bila kot kit - polna vode in ko sem prišla iz bolnice sem imela kar -12kg manj....grem pa danes k tašči na eno fulllll dobro nedeljsko kosilo, potem, pa na podstrešje in pregledat Nikine cotike....začenja se priprava!!!!user posted image user posted image user posted image

Elevitka kam greš danes na kosilo ko imaš 30???

Ej Matcar kaj praviš, naju bo bovabila na tortico?????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.5.2009 9:46:46   
matcar

Ej Matcar kaj praviš, naju bo bovabila na tortico?????

Ja,jaz močno upam.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.5.2009 10:08:09   
elevitka
Ja saj tud jaz ležim dokler se da, ko pa nemorem več pa bluzim po bajti (me ful boli medenično dno pa vezi okoli tam spodaj)

Danes se pustim razvajat moji mamici, ki mi je verjetno pripravila kaj dobrega pa kako pecivo. Rit bom dala na sonce in se ne maknem od tam do teme. Sem si včeraj vse pospravila, oprala in speglala tako da danes ne delam NIČ.

Tortico pa dobita ob priliki user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.5.2009 10:10:09   
matcar
Jupi!user posted image user posted image user posted image
Ti pa danes kar uživaj,si zaslužiš!user posted image  Jaz bom tudi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.5.2009 10:32:28   
biba14
Jutrček...kako ste kaj moje souser posted image in mlade mamiceuser posted image ?
Jaz sem ravno iz kavice v Drašu ,je pasala v tem vročem jutru...
Elevitka : vse naj naj naj...da se ti izpolnijo vse želje, tudi tiste najbolj skriteuser posted image

Uživajte dan, jaz grem na mini piknik ( kak fajn,da mi ne bo treba kuhatuser posted image ).

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.5.2009 10:43:08   
elevitka
Hvala biba ... tud midva sva skoraj vsak dan na kavici v Drašu - če pa takpaše ko tam sonček sije

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.5.2009 11:04:09   
biba14
Mi2 greva s user posted image na sprehod, tam počijemo,mal popijemo in gremo nazaj ( no, tudi daleč ni,300muser posted image )

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.5.2009 11:06:44   
biba14

jutri imam G in me je kuj strah kaj bo rekla ker se fuull redim (+4kg na mesec) in jaz ki se ful gibljem, kaj bi bilo če bi imela strogo mirovanje...po moje me bašejo sladkarije, ker vsak dan kaj sladkega moram pojest ....[image]

Nič se bat, to je voda. Jaz grem tud gor po 0.5-1kg na teden...sam še čist vse čevlje obujem,tako da pr meni bo bolj kriza dol dati kile ( vodo polulaš, špeh pa neuser posted image )

< Sporočilo je popravil biba14 -- 10.5.2009 11:07:21 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.