|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
8.5.2009 11:34:02   
biba14

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

biba ne delaj luštov o sončku in kavici, ker sem za 4 stenami user posted image

saj jaz tudiuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
8.5.2009 11:35:54   
Rubin.

Joj kar mravljince sem dobila. user posted image  za Glorio in Christiano, samo da se je vse dobro končalo.

Jaz tudi. HB da se je srečno končalo.

Se martinčkate a ne? user posted image  Sej prav je tako. Midve greva popoldan mal pod Pohorje pogledat, če so že odprli Pohorjet, se ga mala full veseli.

Biba, kako je kaj sedaj s to EA? Sem jaz bila tudi na posvetu pri dr. Zabavniku, samo pred 4 leti, ampak dvomim, da bi mi jo naredili, če ne bi imela vez. No nazdnje je glih tako nisem potrebovala, ker se je Mali miss preveč mudilo na svet user posted image .

Pa še eno vprašanje imam. Je že katera bila v pusotolovskem parku Betnava? A je tam kaj za 4-letnico?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
8.5.2009 11:37:23   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

biba ne delaj luštov o sončku in kavici, ker sem za 4 stenami user posted image

saj jaz tudiuser posted image

Upsss, sorry za martinčkanje.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
8.5.2009 11:44:36   
elevitka
Rubin z EA je tak... najprej predavanja v MŠ o EA, nato individualni posvet z anastezistom (po moje lahko ti preskočiš predavanje ker si ga mela že pred leti) naročiš pa se na tole št. za sestanek o EA pokličeš v UKC 02/321-15-68 ga. Violeta ali ga. Bernarda in se dogovoriš za individualni sestanek z anasteziologom (zaradi pregleda tvojega zdravstvenega stanja in bolezni - da vidijo če lahko dobiš EA) potem te dajo na seznam (če nimaš zdravstvenih težav), in ko si tako daleč da prideš rodit (seveda EA je dosegljiv med 7-22 uro) poveš babici da si na seznamu za EA in obvestijo anastezista in pride tja in če imaš srečo da je to med 7-22 uro v MB porodnišnici, jo baje dobiš user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
8.5.2009 11:48:40   
biba14
Je že elevitka napisala....hvalauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.5.2009 11:53:04   
matcar

Lija je že zdaj cela baba ... če pogledam slikico ki jo je zdaj en dan nalepila Tasa in tisto takoj po rojstvu... tam je taki drobižek, zdaj pa prava cartika že  user posted image

Saj ravno to sem htela rečt. Potem se sploh ne opazi,da so bili tak miceni,naši sončki.In prav je tak,potem so vsaj zdravi.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.5.2009 11:56:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pa še eno vprašanje imam. Je že katera bila v pusotolovskem parku Betnava? A je tam kaj za 4-letnico?

Jaz sem bila lansko leto enkrat. Meni je bilo zanimivo,pa mislim,da imajo za 4-letnike tudi.Nisem pa čisto prepričana. Moja kolegica je z njenim malim dosti hodla tja,pa bo letos star 5 let. Idi pogledat,bo najboljše.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.5.2009 11:57:35   
ly117
Ja tota popkovina. Luka jo je tudi imel ovito okoli vrata. Pa sploh nisem vedla dokler nisem dobila odpusrtnice domov iz B.

Elevitka ne se bat sej bo vse vredu. Jaz sem bla na istem kot ti. V 7 in 8 mesecu nosečnosti me je tudi skrbelo če se ni nič dogajalo v trebuhu.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
8.5.2009 11:58:43   
matcar
Mi pa smo bili na dvorišču,pa na sprehod sem šla z njima,pa mi je Maks zaspal v buggypod-u. Saš pa se je malo prej zbudil,zdaj pa veselo papa.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
8.5.2009 12:01:58   
matcar
Zdaj pa poglejte to finto:na Saš-evem temperaturnem listu v P ni nič pisalo,da bi naj bilo bilo kaj narobe oz.vse je bilo bp.Ko pa sem dobila odpustnico,pa je pisalo,da je tudi imel ovito popkovino enkrat okoli vratu. zdaj pa vedi,kaj je res in kaj ne. Ker kolko sem vidla na viziti že v šok sobi,so vsem,ki so imeli tako stvar,povedali. Mislim,da si včasih kr namislijo stvari toti dohtari.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
8.5.2009 12:28:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sem ji prenesla vaše pozdrave in čestitke,bo pa jih itak vidla,ko bo prišla iz P.
Ja,rodila je na Ptuju. In sicer je dobila popadke v sredo,zato sta se odpravila z njenim v P. Tam so jo na CTG priklopli,ko so ugotovili,da z pupo ni vse ok.Ji je namreč utrip padel iz 150 na 30,zato so takoj ukrepali in jo peljali v OP,kjer so ji naredili CR.Ob 0.16 je na svet prijokala Gloria.Povedali so ji,da če ne bi takoj ukrepali,bi bilo vprašanje,če bi mali sonček sploh preživel.Je imela nareč tako stisnjeno popkovino,da ni dobivala kisika,zato je tudi utrip padel,pa posledično je najbrž krivo tudi to,da je tako drobna v teži. V glavnem je zdaj vse v redu tako z njo kot z pupo,ki pa bo zaradi prezgodnjega rojstva in nizke teže še nekaj časa v inkubatorju. Vas pa vse lepo pozdravlja!
user posted image user posted image user posted image Cristiana, da bosta čimprej ok,..Gloria pa itak ima tako lepo ime, da ji bo zagotovo višja sila pomagala..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
8.5.2009 12:32:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ja tota popkovina. Luka jo je tudi imel ovito okoli vrata. Pa sploh nisem vedla dokler nisem dobila odpusrtnice domov iz B.
ja tudi jaz nisem vedela, da je imela okoli ovito, dokler nisem dobila odpustnice. Pa še par drugih stvari tak da..
ly117  .. kako je kaj Luka?? A imaš kje kakšno slikico, da vidimo tega tvojega carteka?

elevitka.. ti pa ne misli na take stvari,vse bo ok! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
8.5.2009 12:58:44   
tasa_m
imam par novih slikic, če katero zanima ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
8.5.2009 13:02:48   
matcar
Mene,grem takoj gledat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
8.5.2009 13:07:57   
matcar
Same očke so jo! Kaka lepa pupa je.user posted image user posted image user posted image  

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
8.5.2009 13:08:24   
matcar
Grem zalegnit malo.Se tipkamo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
8.5.2009 13:42:38   
ly117
Tasa tvoja Lija tak sonček. Se pa pači po hranjenju tak kot naš Luka.
Mam pa slikice samo jih ne znam gor dat oz še nisem preštudirala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
8.5.2009 13:51:53   
biba14
Tasa, mala Lija je pravi cartekuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
8.5.2009 13:59:50   
elevitka
Biba sorry ker te prehitevam (za odgovor Rubin .... sam mi je dolgčas pa visim skoz tu gor)

Tasa in LY ... tud jaz upam da bo vse ok - saj sami veta kak je dokler ni za tabo in veš da je vse ok, pač nimaš mira

Grem tudi jaz gledat malo Lijo

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
8.5.2009 15:02:47   
ly117
midva se pa grema potepat

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
8.5.2009 15:41:43   
matcar
Midva pa sma se zbudila in že papama.Pol pa tudi gasa ven.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
8.5.2009 18:34:45   
Rubin.

Rubin z EA je tak... najprej predavanja v MŠ o EA, nato individualni posvet z anastezistom (po moje lahko ti preskočiš predavanje ker si ga mela že pred leti) naročiš pa se na tole št. za sestanek o EA pokličeš v UKC 02/321-15-68 ga. Violeta ali ga. Bernarda in se dogovoriš za individualni sestanek z anasteziologom (zaradi pregleda tvojega zdravstvenega stanja in bolezni - da vidijo če lahko dobiš EA) potem te dajo na seznam (če nimaš zdravstvenih težav), in ko si tako daleč da prideš rodit (seveda EA je dosegljiv med 7-22 uro) poveš babici da si na seznamu za EA in obvestijo anastezista in pride tja in če imaš srečo da je to med 7-22 uro v MB porodnišnici, jo baje dobiš user posted image

Elevitka hvala za odgovor. Sedaj sploh ne vem kaj me čaka, dr. Završnikova je nekaj omenjala CR, čeprav me ga je ful strah in ne vem čemu. Glede na to, da imam rizično nosečnost, ki zaradi manjše plodovnice pri eni pupiki, verjetno ne bo potekala običajno, sploh nimam pojma kakšen bo porod. Ampak glede na prvega, ki je bil expresen in bi lahko rekla skoraj ne boleč, me drugega ni strah. Mi je babica rekla, da ko bom v drugo noseča, da moram takoj v porodnišnico, ker je ponavadi drugi še hitrješi.

Sem pa vesela, da so EA porihtali in da ne rabiš več iskati vsemogočnih vez in da je vsakomur dostopna, le da ne rodiš ponoči. Torej če me zgrabi ob 3, držim noge skupaj do 6h. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
8.5.2009 20:53:35   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz sem bila lansko leto enkrat. Meni je bilo zanimivo,pa mislim,da imajo za 4-letnike tudi.Nisem pa čisto prepričana. Moja kolegica je z njenim malim dosti hodla tja,pa bo letos star 5 let. Idi pogledat,bo najboljše.

Sem prej pozabila odgovorit. Bomo šli pogledat, tudi na njihovi strani piše, da imajo progo za predšolske otroke, tako da se bo verjetno kaj našlo.

Pod Pohorjem, pa še obratuje pohorjet, Mala miss pa se je vozila danes z minijetom. Pa pride dol, pa pravi: malo me je bilo strah, ampak grem še enkrat user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
8.5.2009 21:47:17   
matcar
Nočka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
8.5.2009 22:30:16   
rina22
Pozdravljene, souser posted image
Lepo prosim za eno pomoč.. Obiskujem MŠ, in sem se na zadnjem predavanju dogovorila za termin za individualni razgovor za EA. Lepo prosim, če mi lahko katera pove. kam to moram iti?? Res lepo prosim za odgovor, ker moram iti v ponedeljek, sem pa pozabila vprašati, kam moram pritiuser posted image user posted image user posted image Zato res LEPO PROSIM ZA POMOČ..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.