|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
9.5.2009 8:45:48   
Belen
ona 23, tudi tebi čestitke!!!!!!!!! user posted image  user posted image user posted image

p.s.še malo pa bodo na wrsti junijke-no nekatere so že user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.5.2009 8:53:47   
hedviga
O Kiksi, čestitke za velika fanta!!
user posted image user posted image user posted image
(no pa sej je bil tut trebuh velik user posted image )

Vidim pa da vas je kar nekaj na poti v Rim, vsem velik sreče.

Kika, strahovi so sestavni del nosečnosti, sploh z dvojčki. Ne misli, da bo po prvem 3mesečju konec, potem te skrbijo druge zadeve user posted image  In ko se otroci končno rodijo...Skratka od zanostitve do konca življenja. Zato se poskusi sprostiti, sprejmi strah, pazi nase.  Dokler imaš izcedke mirno, počivaj. Ko se bo umirila pa boš itak sama čutila koliko lahko.
Meni je naš slavni drD rekel točno tako kot je res bilo: telo nam samo pove koliko lahko. Ker enostavno ne boš zmogla.
Ali ti bo smrdelo,ali boš utrujena ali...vedno boš vedela kje je meja.
Jaz v nosečnosti nisem imela nobene pomoči (jo imam zdaj, jo krvav bolj rabim user posted image  ), na izi sem sama pospravljala, likala, prala, šla v štacuno...ampak nosečnosti primerno. Počasiiii. Kopalnico sem pospravljala z nagobčnikom (un od dohtarjev) po dve uri, sesala počasi, pa mal počivala, pa mal pojedla vmes itd...V štacuni sem bila vsak dan, da sem nosila manjše količine (ampak ne samo slavni dve kili, je blo tut kar več). Zadnji mesec sva dobila novi vgradni omari, sem jih ornk pomila in preselila vse cunje...ampak počasi. Ko je bilo tamalima dosti, sta dala vedet. Je pa tut prišel dan, ko sem cel dan visela v postelji in surfala po netu, sem čutila da rabim.
Tut avto sem vozila do konca, tri dni preden sem šla rodit, sem ga še peljala generalno očistit. user posted image
Skratka, prve tri mesece se loviš in skrbiš, naslednje tri mesece misliš da ti grei in te skrbi, zadnje tri mesece ko pa začneš končn uživat v nosečnosti,greš pa rodit.user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.5.2009 8:55:52   
hedviga
Aja, mi smo danes stari TLI MESECEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image
Se smejčkamo in "pogovarjamo", brcamo ko nori, tlačimo rokice v usta, pasemo kravice. Pa seveda tudi jokamo in nagajamo.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.5.2009 9:02:19   
evamaja
bravo ona 23 in kicsiuser posted image user posted image user posted image , to gre pa kar ko po tekočem traku. Še malo pa bomo že julijke na vrstiuser posted image .
Kika99, brez panike, tud jaz sem imela te izcedke, pa se je kmalu vse umirilo. Večjo škodo delaš sebi inuser posted image user posted image  s tem ko se sekiraš. Pojdi rajši na kak sprehod zdaj ko je tako lepo vreme ali pa se s čim zamoti, boš imela manj črnih misli.

Rubin, super imena sta izbrala, tud mi bomo imel Gajo, za fantka pa se nekako nagibamo za ime Lan.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.5.2009 9:47:35   
tara78
joj kako hitro gre vse skup....malo me ni, pa že pol zamudim...
se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image
vse to res gre hitro....
kika dobrodošla....delaj toliko, kakor lahko....sve na istem...tudi meni je to 1user posted image ...in vsega meje strah...berem in se učim od punc tu goruser posted image

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
9.5.2009 10:32:34   
amrica
En LEP SONCEN dan vam zelim.KISCI IN ONA23 user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO VE STE SVOJE ZE OPRAVLE CESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image .BUSI 2:LEPI TEZI MATA TI TVOJI PIKICI,SAM DA TI POVEM DA TI JE PREPOVEDANO DA PRED MANO RODIS.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TRENUTNO SEM NA TRETJEM MESTU APLAVZ ZAMEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
9.5.2009 10:42:21   
amrica
KIKA:mene je blo tud zelo zelo strah,se posebej k mi je moja G rekla da se mi lahk zgodi da enga zgubim pa se to da ne smem nobenmu povedat razen mozu da sta dva.Ful me je blo strah.Moj je reku ves kaj ta mala mi bomo kar povedali vsem da sta dva pa naj bo kar nam je vsojeno.Sem pa res po prvem pregledu(DALA GINEKOLOGINJA)pila dva mesca tablete DABROSTON,morda jima je to pomagalo.

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
9.5.2009 10:44:07   
lara light
Lepotičke moje,

KICSI, ONA23, ISKRENE ČESTITKE!! BRAVO PUNCI!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAŠKICA, še enkrat tukaj ISKRENE ČESTITKE!!

Punce, upam,da ste vse ok...ravnokar sem dobila komp, ki se mi je ob prihodu domov pokvariluser posted image ...tako, da vam sporočam, da smo ok in mati ni v razsulu, če ste slučajno pomislileuser posted image ...ampak se kar dobro rihtamo in nekam folgamo...vsak dan bolje. Najprej moram odpisati maile, potem pa priden na rr. Bom opisala porodno izkušnjo, kolikor se pač da, saj je bil CR...kmalu se presedem na Dvojčke 2009 in vas bom od tam spremljala vse vas, ki ste v sladkem pričakovanju, da se nam pridružite.

Hvala za vse, RVI zeloooooooooooooooooooooooooooo!user posted image
Lep vikend in poljubčke od nas3!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
9.5.2009 10:48:32   
suncicica
kiksi ,ona ...user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punce

Stella in Pia

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
9.5.2009 11:40:00   
ninčy
kiksi, ona23, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
9.5.2009 12:45:08   
miska73
Bravo ona23 in bravo kicsi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke obema mamicama in obema očkotoma in
seveda našim štirim malim korenjakom.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
9.5.2009 13:42:17   
stijan
Čestitkre kicsi in  ona 23,super sta to porihtale.
Jaz se počasi pripravljam na odhod v porodnišnico,sprejeli me bodo jutri zjutraj,v ponedeljek ,pa imam dogovorjen carski rez.Še malo pa bom videla dva bebija ,saj  ne morem verjet še.No upam da bo vse ok in se kmalu vsi skupaj vrnemo domov.
Lepo se imejte pa se javim ko bom lahlko.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
9.5.2009 15:01:18   
buši2
ČESTITKE ONA 23 IN KICSI user posted image user posted image user posted image user posted image .

Snežinka kako se pa ti držiš?user posted image
Buba.miška pa ti???user posted image
Stijan bomo mislile nate v ponedeljek in močno stiskale pesti!user posted image

Amrica - nič bat, meni se nikamor ne mudi. Mislim, da je moja G malo prehitro izjavila, da bo mogoče treba iti v P. Moji punci sta še OK, plodovnice dovolj, gibi primerni, skratka še ne za ven it user posted image user posted image . Je pa zanimivo, da vsakič ležita drugače. Ampak glede na to, da je A glavično in B medenično, ni panike. Tudi G ni komentiral oz.  omenjal kakšen CR, samo rekel je, da se vidimo spet na UZ konec meseca, če ne bom prej rodila user posted image user posted image user posted image . Moram pa priznati, da me je kar malo stisnilo zdaj ko se tale naš vrstni red malo podira user posted image . Sem se kar malo zamislila,.. Pa pol mal panike, kako bo to vse skupi šlo, ali bo bolelo kot user posted image , ali kot sto user posted image , ali imam pripravljeno vse za tamale,...... No pa me je minilo in sem se odločila, da prej kot konec meseca nikamor ne grem!!!user posted image user posted image

A še katero tkole mal trese kot mene, al ste vse tko skulirane??user posted image
Tiste, ki ste še daleč za nami - nasvet: uživajte, uživajte, uživajte,..

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
9.5.2009 19:50:19   
hedviga
Aja, pozabla: Blanči, bejbi! A si ti čist prepričana, da se še kakšen mali ne skriva notri v trebuščku? Marička, krasen buši!!!!!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
9.5.2009 21:47:40   
blanč
Sigurna jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Madona sej ni čudn, da je takšen, ko sem pa cela kipnla, ko bi se kvasa napapalauser posted image user posted image
Samo moji mami se zdim premal okroglauser posted image le kam gledauser posted image mam pa že 15 plus ampak saj veš...LEPA SEM, SEXI SEM, NOSEČA SEM...user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
9.5.2009 22:14:40   
evamaja
Hvala enako blanč, jaz tudi 116 cm okrog in okroguser posted image , mah bo že šlo stran- upamuser posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
9.5.2009 23:29:20   
blanč
Bo, bo bova žeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.5.2009 7:57:57   
Rubin.
Kicsi iskrene čestike!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.5.2009 7:59:29   
Rubin.
Ona23 iskrene čestike!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.5.2009 8:19:39   
Rubin.

user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image  

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image     

buba.miska  (1user posted image  ; 0user posted image ); PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB
user posted image
Stijan         (2user posted image ; 1user posted image );  PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Buši2         (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image       
Rozajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

tara78     (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP 5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73 (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image

Še čakamo kandidatke user posted image .

user posted image   user posted image Seznam dvojnih user posted image 2010user posted image  user posted image

user posted image

Kika99 (1user posted image ; 0 user posted image );  PDP 2. januar, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ;  rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009

user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     TINA  1530 g, ? cm  in user posted image   NINA 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm   in  user posted image   MAJ 2100 g, 46cm

Simona L  PDP 19.6.2009; rodila 19.4.2009
user posted image      ZOJA  1650 g, 44 cm  in user posted image    LIZA 1630 g in 45 cm

Lara light  PDP 26.5.2009 rodila 25.4.2009
user posted image    ZARJA 1820 g, 45 cm   in  user posted image   IZAK 2100 g, 46 cm

Kalina PDP 5.7.2009 rodila 28.4.2009
user posted image    NIKOLAJ 1180 g, 37 cm  in    user posted image    MAKSIM 1110 g, 37 cm

Taškica PDP 17.5.2009 rodila 4.5.2009 
 user posted image    Jurij 3100 g, ? cm  in    user posted image     Andraž 2700 g, ? cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009; rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,? cm, BOR ? g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48 cm, user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.5.2009 8:23:33   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

Buba.miska čestike za vodstvo!!!! user posted image

Evamaja očitno imava isti okus user posted image , moja fantovska izbira sta bila Lan in Maj.

Šibam....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.5.2009 8:32:35   
taškica
Hvala vsem za čestitke. Nisem še vse prebrala za nazaj, ampak obljubim.

Javljam pa se zato, da vam povem, da je 9. maja rodila tudi Snežinka. Na svet sta pokukali prelepi punčki Roša in Daša. Vse punce so v redu!!!!!!!!

Vsem ki ste že rodile iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.5.2009 8:37:06   
taškica
A je kera tko prijazna pa mi popravi mere in teže pls? Jaz sem bila tako zadeta po porodu, da sem zamešala oba fanta v kilaži in v svet poslala narobe podatkeuser posted image user posted image

Jurij - 2765g, 49cm, 33cm
Andraž - 3160g, 51cm, 35cm

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.5.2009 8:58:36   
blanč
O taškica mojauser posted image user posted image Kako se kak cartate, sta pridna, a veliko jesta, a si imela težek porod, kako je blo...???
SNEŽINKA je že mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na tole se pa pije
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.5.2009 10:12:15   
Shadow
Dobro jutro!
ISKRENE ČESTITKE SNEŽINKI, ONI23 IN KICSI!!!user posted image user posted image user posted image

Ja to pa gre kot po tekočem traku!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?