|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
7.5.2009 15:17:27   
Belen
blanč, kaj res a kaj?????? user posted image heheeeeeeeee
katere si ti naročila??? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.5.2009 16:02:55   
blanč
Ja resuser posted image jaz sem naročila 1 in 2 ter 13 in 14

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.5.2009 19:30:52   
Snezinka4
Hojla punce !

Se vam javljam iz all incusive postrezbeuser posted image . Malce mi odteka voda, a ker sem bila še zapta, ni hujše panike. Zdržali sicer n ebomo do 38 tedna, ampak kakšen dan pa še, če ne teden. Dobila sem injekcije za pljučka in zato sem dosti bolj mirna. Punce naj bi imele tudi vsaka čez 2 kg, tako da upamo da bo vse ok.
Dekleta držite se in noge v luft kadar vas šraufa!!!!
Pozdrav vsem

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.5.2009 20:10:01   
amrica
user posted image user posted image user posted image Ojla dvojne!!!!!!!!Koncno sem si vzela cas damalo pogledam kaj se pri vas dogaja in tako berem za par dni nazaj in ugotovim TASKICA NISI VEC TRI V ENEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITKE MAMICI PA OCKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Opazla sem da je tudi nekaj novih dvojnih lepo pozdravljene tu vam bo med nami lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image Pi meni nic novga,sladkorna se mi pocasi umirja tako da si dajem manj enot.V ponedeljek sem bla na kontroli pri moji G naredila mi je sam CTGje rekla da me nebo nic pregledla in da se bomo vidle ta teden se dvakrat v sredo (vceraj) in v petek pa na se narocim za drug teden v APRN V SEMPETRU KER ME BOJO OD ZDAJ NAPREJ ONI VODLI.Narocila sem se in imam pregled v sredo 13.5.Upam da moji pupiki zdrzijo do takrat.Aja pa 12.5. pa mam pregled za ta moj diabetes tud v sempetru.Pa se ta glavno na CTGju ni bilo zaznati nic krcev.LP VSEM DRZTE SE DVOJNE.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.5.2009 20:19:41   
Rubin.
Snežinka kam se ti mudi? A ti ni lepo pri nas user posted image ? No, kakorkoli, naj se izteče najbolje.

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.5.2009 22:18:38   
miska73
Uf kolk ste se dons razpisala, ko jst abstiniram od neta...

Kika
dobrodošla. Jaz sem imela na začetku 7. tedna nekaj dni izcedek. Pa se ni nič videlo na UZ in to ni nič takega. Je pa bilo takrat malo panike.

Snežinka pa kam se tebi mudi. Dej še malo noge skupaj.
Držim pesti, da pupi še malo zrasteta v mamici.

Belen, Blanč zdaj sta pa še mene okužili s tole posteljnino. So mi pa tisti vzorčki od Belen tudi meni nartalepši. Edino patke so mi lepše v zeleni (št. 8) kot v rumeni (št. 6).

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
8.5.2009 7:59:22   
dekle11
Punce,
ostala mi je škatla Duphastona (20 tablet) - substitut za dabroston. Kupila sem ga v Avstriji zato ima eno črko več v naslovu in 6 tablet več v škatli kot različica za italijanski trg. Proizvajalec pa je isti: Solvay Pharma. Dabrostona (Belupo) tudi v Italiji nimajo vedno, učinkovine so pa enake (10mg dydrogesteron)
Če poznate katero, ki potrebuje podporo na začetku nosečnosti - pošljem po ptt.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
8.5.2009 9:51:02   
Kika99
Nekaj me zanima. Jaz sem na bolniški in moram mirovati. Če je imela katera bolnško iz istega razloga mi naj prosim svetuje kaj je delala (gospodinjska opravila) in kaj ne. Ker se malo bojim kako stvar narest (obešanje perila,likanje)

hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 8.5.2009 9:53:51 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
8.5.2009 10:24:29   
Belen
kika99,
ni treba zdej pretirawat da sam ležiš.... mirovat ne pomeni samo "spat"...ampak da wečina časa počiwaš, da ne dwiguješ welikih in težkih stwari itd.... oprereš, daš sušit lahko komot.... edino če imaš pomoč user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
8.5.2009 11:26:46   
Rubin.
Helou,

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Nekaj me zanima. Jaz sem na bolniški in moram mirovati. Če je imela katera bolnško iz istega razloga mi naj prosim svetuje kaj je delala (gospodinjska opravila) in kaj ne. Ker se malo bojim kako stvar narest (obešanje perila,likanje)
hvalauser posted image

Jaz sem in še vedno delam vse, ampak vse bolj počasi (recimo, ne likam 2 uri skupaj, pod brišem 1/2 ure, prej 10 min. ipd.), ker enostavno drugače ne gre, edino težkih stvari ne dvigujem. Če pa si lahko omisliš kakšno pomoč, pa je tudi fajn user posted image . Tudi na sveži zrak pojdi, da ne boš samo not.
Sicer pa, če bi bilo tako, da bi morala samo ležat, potem bi te itak sprejli v bolnico.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
8.5.2009 11:29:40   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kika
dobrodošla. Jaz sem imela na začetku 7. tedna nekaj dni izcedek. Pa se ni nič videlo na UZ in to ni nič takega. Je pa bilo takrat malo panike.

miska73

kakšne barve pa je bil???? ker moj je bil pravkar malenkost rdečkastuser posted image , pa moj G sem klicala pravkar pa se ni javila user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
8.5.2009 11:43:07   
blanč
Kika jaz ti lahko povem, da sem do 12 tedna imela krvav izcedek 2x umes pa tako močno krvavitev s strdki, da je kri dobesedno lila iz mene pa se na srečo moji dve pikici nista pustili pregnati, pri meni sta bila zato kriva dva velika hematoma, ki sta zaenkrat izginilauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
8.5.2009 11:56:47   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Kika jaz ti lahko povem, da sem do 12 tedna imela krvav izcedek 2x umes pa tako močno krvavitev s strdki, da je kri dobesedno lila iz mene pa se na srečo moji dve pikici nista pustili pregnati, pri meni sta bila zato kriva dva velika hematoma, ki sta zaenkrat izginilauser posted image

Blanč hvala ti za pojasnilo. jaz sem nareč tako panična sploh pa ker je to moja prvauser posted image  in še user posted image user posted image  povrhu. Pa nobenih močnih bolečin ne čutim v spodnjem delu trebuha. Jaz upam da bo vse ok.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.5.2009 12:15:49   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kika

miska73

kakšne barve pa je bil???? ker moj je bil pravkar malenkost rdečkastuser posted image , pa moj G sem klicala pravkar pa se ni javila user posted image

Prišlo je tudi do malo sveže krvi.
Pa ravno sem bila takrat na pregledu in je G rekla, da to ni nič takšnega. Da pa če pride do več krvavitve, naj se še pridem enkrat pokazat. Pa se je potem po 2 dneh ustavilo.

Ampak res ni merodajno kakšen je točno izcedek.
Naša Blančka je tolk prekrvavela v prvem tromesečju, da to res ni...

Če bo prišlo do več krvi, se pojdi pokazat magari na urgenco.
Svojo G pa le pokliči, da vsaj njeno mnenje slišiš.

Kar se pa mirovanja tiče...
Predvsem poslušaj svoje telo.
Meni je osebna zdravnica takole rekla:
Zdaj si lepo vzamite čas zase. Pa dopoldan se za kako urco vležte. Pa po kosilu obvezno tudi.
Ne nosit kakih vrečk iz trgovine po stopnicah.
Če že obešate perilo, potem lepo en po en kos. Ne dvigovat čebra polnega perila...

Tko nekako sem se tudi držala. Kosila sem pa skoraj ves čas kuhala.
Pa če se karkoli nisem vredi počutla ali pa bila utrujena ali pa mi je bilo slabo... sem se vsedla, vlegla.
Drži se tega, da moraš zdaj veliko bolj na sebe gledati, pa bo.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.5.2009 12:20:21 >

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.5.2009 12:42:04   
miska73
Kicsi se je na IVF nosečkah javila...

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Dekleta,jaz grem v porodnišnico.Sem odprta 2 cm,pa me še neki zvija zraven,tako da najbrž ne bom dočakala 21.05..
Vam bo sporočil moj dragi,ko bo kaj novega.

Držite pesti in mislite name.

Dijo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.5.2009 13:26:13   
blanč
Snežinka zdržte šeuser posted image user posted image user posted image
Kisci tebi pa želim, da tudi še nekaj časa zdržiš 3 v 1user posted image user posted image user posted image
Joj so že junijke v akciji. Še malo pa bom že jaz, ne šeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.5.2009 22:18:49   
buši2
Ojla punce,
no se še jaz javim z današnjega pregleda. So me včeraj že malo prestrašili, da me bodo mogoče danes že kar zadržali v P user posted image , pa se je izkazalo, da ni panikeuser posted image user posted image .  No pa smo danes izvedeli, da tudi če bi se zdaj rodili ne bi bilo panike, ker sta najini user posted image user posted image  težki po 2500 g in 2700 g v 34 4/7 tednu. Tko, da  imam zdaj naslednji UZ šele čez 3 tedne user posted image   Moram pa iti na pregled za sladkorno user posted image .

Vidim, da Kicsi, ki ima isti PDP, že na poti v P. Držim pesti, da še malo zdržiš. 
Snežinka to velja tudi zate! Še malo noge skupi tišči user posted image .
Moramo junijske user posted image  pustit prvo z-majčičeuser posted image - saj smo se zmenili - BREZ PREHITEVANJA!user posted image

Mi smo tudi naročili posteljnino pri Galebu! No pri meni se je zapletlo že pri dobavi - 14 dni! Sem se že ustrašla, da bom prej šla rodit, preden bom dobila posteljnino. No pa sem jo le po 14 dnevih dobila ampak napačni vzorecuser posted image  Tko, da imam zdaj samo delo s temuser posted image .

Kar se pa tiče gibanja in dela po hiši; jaz sem ukinila vsa dvigovanja bremen - prepovedano več kot 5 kg! Metla in sesalec sta se preselila v moževo domeno. Pravijo, da niso dobri nenadni gibi, pazite se tudi kakšnega poskakovanja user posted image  (če kateri sploh pade na pamet)user posted image  in stegovanja. Perilo še likam in obešam, vendar posode s perilom ne nosim sama! Na začetku nosečnosti mi je G tudi odsvetovala kolesarjenje oz. kolo, tko da priporočam, da se prej res posvetujete s svojim G ! Zdaj proti koncu sem tudi že bolj utrujena in je potrebno večkrat malo kavč zlikat user posted image user posted image

Kika - dobrodošla user posted image
Mlinčka - čestitke za strokovca user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.5.2009 22:41:11   
Rubin.
Buši lepi teži, bravo user posted image .

Sedaj pa počasi tudi jaz krenem desno, da ne bo zjutraj izgledalo takole user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.5.2009 7:34:39   
blanč
OD KICSI
Zdravo drage dame! Z najvecjim veseljem vam sporocam, da je Kicsi (moja punca ) danes ponoci po naravni poti rodila dva sinova, kakor verjetno ze veste, sva ju poimenovala Lovro in Tilen. Lovro je imel ob rojstvu 2480g, Tilen pa 2350g (mislim da sem si prav zapomnil haha), oba pa sta velika 48cm.

Sam porod je potekal precej gladko, brez kaksnih posebnosti, tako da se vsi trije pocutijo odlicno.

Toliko zaenkrat od mene, kaj vec vam bo pa ze moja razlozila, ko se vrne s porodnisnice.

Lep dan vsem skupaj!

Tomaz

< Sporočilo je popravil blanč -- 9.5.2009 7:35:56 >

(Mark Twain)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.5.2009 7:40:37   
blanč
Čestitam za dva korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.5.2009 7:42:18   
Kika99
Jutro punce user posted image

Danes sem vstopila v 7 teden user posted image  in sem presrečna.  V ponedeljek bom poklicala mojo G zaradi teh izcedkov. Sem pa malo pomirjena glede na vaše izkušnje. Pa tudi znanka mi je rekla, da so izcedki pri dvojčkih skoraj stalnica. Tudi danes imam rahel rjav izcedek.

Tako se bojim za moji pikici, da sem že skoraj paranoična upam, da me razumete.

Kako se počutite ostale mamice user posted image user posted image ?

buši2 hvala za dobrodošlico user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.5.2009 7:43:40   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

OD KICSI
Zdravo drage dame! Z najvecjim veseljem vam sporocam, da je Kicsi (moja punca ) danes ponoci po naravni poti rodila dva sinova, kakor verjetno ze veste, sva ju poimenovala Lovro in Tilen. Lovro je imel ob rojstvu 2480g, Tilen pa 2350g (mislim da sem si prav zapomnil haha), oba pa sta velika 48cm.

Sam porod je potekal precej gladko, brez kaksnih posebnosti, tako da se vsi trije pocutijo odlicno.

Toliko zaenkrat od mene, kaj vec vam bo pa ze moja razlozila, ko se vrne s porodnisnice.

Lep dan vsem skupaj!

Tomaz

tudi jaz se pridrožujem čestitkam user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.5.2009 8:38:36   
Belen
kisci čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.5.2009 8:41:54   
Maja**
Dobro jutro!

Sporočam vam, da Ona23 včeraj rodila Marka in Bora!

user posted image  user posted image  Iskrene čestitke mamici in očiju!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.5.2009 8:44:30   
sr
BRAVO KICSI, MOŽEK IN KORENJAKA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE, PA ČIMPREJŠNJI ODHOD DOMOV V DOMAČE GNEZDECE!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?