|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
9.5.2009 23:37:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

RMRM, vi pa ste imeli enga frika madonca  user posted image Še dobro, da si to ugotovila pravočasno

ja, res. No, sej pol sva ga lepo odslovila, ker ga je res sračkal. Za povrh mi je še z alkoholcom 10 cm številke kracal gor, ki sem jih res komaj komaj dol sprvla, ker so ploščice kar vpile. To mi je bla pa res pika na i. Poleg tega, da mi je originalni kluč od vrat zgubil, odprta balkonska vrata pustil in enkrat vhodna vrata na stežaj. Noro, ti rečem.

Pa joj no,kje jim take glupe ideje?user posted image

sej najbrž ni nalašč, mal je bil zbegan, pol pa en čas še mal toleriraš (sva oba zlo potrpežljiva), ampak v nedogled pa res ne.user posted image

Jaz bi se razpočla že ob prejšnjem kiksu, nikar, da moreš pol drgnit svinčnik kot zmešan.user posted image

sam upam, da je bila pol tud cena kej nižja glede na te kikse.user posted image

veš Didli, midva sva včasih i.d.i.o.t.a. na m3. Sva plačala kar je naredu in ga odslovila. Nikol nisva glihala, kaj pa vem, sej zato pa zdej vse delava s pogodbami. Sej HB sva imela samo 2 taka kekca. Tega keramičarja in enega, ki nama je prezidne stene delal in škarpe zunaj. Škarpo morva zdej še eno zraven nardit, ker se je ful nagnila naprej, je premal zoba naredil user posted image .

Šit no. user posted image

Je pa ena šola za naprej, da veš kako ravnat naslednje plane.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
9.5.2009 23:38:47   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

saj jaz sem eno že postavla ...no do podstrehe in okna...in vem, kolk je enga dela in odrekanja...sploh časa gre velik. Ampak nisem bla s srcem pri stvari..vsaj tolk ne, kot zdaj čakam. Vrt mam že ta urejen...in je kar velik..mi je tko fajn, kmi je stric, ki je lastnik parcele in tud tega poslopja, ki ga bova rihtala... odstopil pol njive in še mal povečal. V bistvu mu moj poaga pri večjih stvareh glede kmetijstva..on pa je očitno vesel tud moje družbe na njivi, saj je več ali manj vse življenje sam. Je ful prijazen, pa vse bi pomagal. Taka nesebična duša...ne bo težko za njega poskrbet, ko bo treba.

user posted image user posted image user posted image  kako mi je to lepo slišat

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
9.5.2009 23:40:38   
Tina 28
s hišo je res skoz eno delo. Prej nisem vedla, ko sem bla doma in kasneje z bivšem v bloku. Pa sem mislila, da bo vse drugače v hiši, ker je več sob. Pa zdaj vidim v tej našiprepišni mišji luknji, da je ogromno stvari treba rihtat. Že le vrt...pa kurjavo...ampak je en čas. Ne moreš po šihtu sam na kofe pa zeljenjave kupit v trgovini. No, če nimaš druge možnosti je drugače...sam tko bi mi pa vedno nekaj manjkalo.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
9.5.2009 23:41:03   
Anonimen

saj jaz sem eno že postavla ...no do podstrehe in okna...in vem, kolk je enga dela in odrekanja...sploh časa gre velik. Ampak nisem bla s srcem pri stvari..vsaj tolk ne, kot zdaj čakam. Vrt mam že ta urejen...in je kar velik..mi je tko fajn, kmi je stric, ki je lastnik parcele in tud tega poslopja, ki ga bova rihtala... odstopil pol njive in še mal povečal. V bistvu mu moj poaga pri večjih stvareh glede kmetijstva..on pa je očitno vesel tud moje družbe na njivi, saj je več ali manj vse življenje sam. Je ful prijazen, pa vse bi pomagal. Taka nesebična duša...ne bo težko za njega poskrbet, ko bo treba.

user posted image user posted image user posted image  kako mi je to lepo slišat

Se strinjam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se taki ateti kar smilijo, ko jih vidim, sploh če so še finančno bolj tako tako...garali pa celo življenje že od ranega otroštva.user posted image Pa življenje v revščini....sam taki znajo preživet in taki so dobrega srca.user posted image zadovoljni so že samo s toplo besedo.user posted image vse ostalo je za njih luksuz.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
9.5.2009 23:41:09   
RMRM

sej pozabiš, zdej mi je že celo smešno ko se spomnim, sam takrat je blo pa res za zjokat. Ampak tko pač je. Sej veš kako pravijo, drugči bom delal čist drugačuser posted image user posted image user posted image . Moj že zdej govori, da ko bova v penzionu, bova pa na ravnini imela en mali bungalovuser posted image user posted image , poudarek pri tem je ravninauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
9.5.2009 23:42:02   
Anonimen

sej pozabiš, zdej mi je že celo smešno ko se spomnim, sam takrat je blo pa res za zjokat. Ampak tko pač je. Sej veš kako pravijo, drugči bom delal čist drugačuser posted image user posted image user posted image . Moj že zdej govori, da ko bova v penzionu, bova pa na ravnini imela en mali bungalovuser posted image user posted image , poudarek pri tem je ravninauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
9.5.2009 23:43:10   
Anonimen
Aja, lunca in Slovenka lahko noč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4832
9.5.2009 23:44:10   
RMRM
Sem šla pogledat, če otroc spijo, pa vidim, da se tavelka uči - telovadbouser posted image . V pon. piše eksterce iz telovadne vzgoje, težko ko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
9.5.2009 23:45:19   
Anonimen

Sem šla pogledat, če otroc spijo, pa vidim, da se tavelka uči - telovadbouser posted image . V pon. piše eksterce iz telovadne vzgoje, težko ko user posted image .

What?????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od kdaj pa to?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
9.5.2009 23:46:00   
Anonimen
Kako pa to zgleda?Mi je kar smešno mal no.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
9.5.2009 23:46:47   
Tina 28
ja..on je eden takih. Je stric od mojega "bodočega tasta" in je nevem do kerga leta skrbel za obnemogla starša in šele na stara leta spoznal eno, ki je potem zaživel z njo za 10 let dokler ni umrla za rakom. V bisvtu je celo življenje sam vse rihtal in je bil tud na začetku bil zelo zadržan. Ma pa veliko kmetijskih površin in gozda in pol je to na mojga napisal v zameno za skrb do smrti...ker je moj tko priden in ga tak zanima. Ni žželel, da bi se prodal ali delil...hotel, je da bo naprej tud tko ostalo. v bistvu so mal doma potrebil, če kaj razmišla komu dat...pa je bil koj na njega, ker sva iskala kje zaživet on mu je pa vedno najbolj pomagal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
9.5.2009 23:48:20   
RMRM

ja, res je smešno. K sreč se je dalo kupit vsaj en tak povzetek, da se lahko iz tistega uči. So se na začetku leta starši smejali, ko je razrednik omenil, da obstaja ta možnost, pa jih je že on prizemljil, da je to ful težko, da so določene definicije ful zapletene, pa je sam prof. tel. vzgoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
9.5.2009 23:48:39   
Tina 28
a pri telovadbi zdaj že teorijo ocenjujejo...to pa še jaz ne vem...sicer sem seznanjena bolj z zadevami za male pokce...ampak se res zanimivo sliš...očitno se premal pogovarjam z našo telovadkouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
9.5.2009 23:49:08   
Anonimen

ja..on je eden takih. Je stric od mojega "bodočega tasta" in je nevem do kerga leta skrbel za obnemogla starša in šele na stara leta spoznal eno, ki je potem zaživel z njo za 10 let dokler ni umrla za rakom. V bisvtu je celo življenje sam vse rihtal in je bil tud na začetku bil zelo zadržan. Ma pa veliko kmetijskih površin in gozda in pol je to na mojga napisal v zameno za skrb do smrti...ker je moj tko priden in ga tak zanima. Ni žželel, da bi se prodal ali delil...hotel, je da bo naprej tud tko ostalo. v bistvu so mal doma potrebil, če kaj razmišla komu dat...pa je bil koj na njega, ker sva iskala kje zaživet on mu je pa vedno najbolj pomagal.user posted image user posted image user posted image

Pa vi mate pol to že fiksno narejeno. Lepo no,res lepo.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
9.5.2009 23:49:48   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image pa res lepo od vajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
9.5.2009 23:50:34   
RMRM

a pri telovadbi zdaj že teorijo ocenjujejo...to pa še jaz ne vem...sicer sem seznanjena bolj z zadevami za male pokce...ampak se res zanimivo sliš...očitno se premal pogovarjam z našo telovadkouser posted image

ne, eksterce piše iz telovadne vzgoje

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.5.2009 23:50:42   
Anonimen

ja, res je smešno. K sreč se je dalo kupit vsaj en tak povzetek, da se lahko iz tistega uči. So se na začetku leta starši smejali, ko je razrednik omenil, da obstaja ta možnost, pa jih je že on prizemljil, da je to ful težko, da so določene definicije ful zapletene, pa je sam prof. tel. vzgoje.

Da ne bodo nakoncu učenci več vedeli kot profesorji.user posted image Pa šit no, kr neki.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.5.2009 23:52:03   
RMRM

Da ne bodo nakoncu učenci več vedeli kot profesorji.user posted image Pa šit no, kr neki.user posted image

sej se res človek že vpraša, kje je tuki smiseluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.5.2009 23:53:52   
RMRM
Nič, bo počas treba user posted image . Tina in Didlina, nočko user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.5.2009 23:53:54   
Anonimen

ne, eksterce piše iz telovadne vzgoje

Pa to je že skor anatomija telesa no.user posted image ta mišica dela to, ta dela to...majkumili kaj vse si spomnijo.

Ste kaj brale temo o srednjih šolah?

http://www.ringaraja.net/forum/m_4131712/mpage_1/key_/tm.htm

Men je kar slabo,ko berem.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.5.2009 23:54:25   
RMRM
ne, o čem pa govori

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.5.2009 23:54:33   
Anonimen

Nič, bo počas treba user posted image . Tina in Didlina, nočko user posted image user posted image

Noč tudi tebi. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.5.2009 23:54:41   
Tina 28
ja...se je vzajemna pogodba napisala in sva davek na dediščino že zdaj mogla plačat...no že takrat. Napisal je itak na mojega...je sam hotu čimprej uredit.

Ma dober je on....vse bo lepo predal..vse svoje žulje, ker nima potomcev. Ampak ma tud na hiša slabo streho (mi bomo rihtali gospodarsko poslopje zraven) in bo treba menjat in sva si z mojmu rekla, da bova take stvari kar midva prevzela. Je res tolk prjazen, pa lani je skoz vrtnine dajal...in nič skoz ne teži za pomagat...je treba kar mal spraševat...se čutim ful dolžno. Sam tko je navajen. Zadnjič je vsaj poklical za krompir sadit...lani se je kar sam lotil in smo se ravno mim peljal, pa ga vidli, da on sadi. Itak smo šli še mi.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.5.2009 23:56:47   
Tina 28
saj veste...dober učitelj je tist, ki učenca nauči, da ve več od njegauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
10.5.2009 0:00:03   
Anonimen

ja...se je vzajemna pogodba napisala in sva davek na dediščino že zdaj mogla plačat...no že takrat. Napisal je itak na mojega...je sam hotu čimprej uredit.

Ma dober je on....vse bo lepo predal..vse svoje žulje, ker nima potomcev. Ampak ma tud na hiša slabo streho (mi bomo rihtali gospodarsko poslopje zraven) in bo treba menjat in sva si z mojmu rekla, da bova take stvari kar midva prevzela. Je res tolk prjazen, pa lani je skoz vrtnine dajal...in nič skoz ne teži za pomagat...je treba kar mal spraševat...se čutim ful dolžno. Sam tko je navajen. Zadnjič je vsaj poklical za krompir sadit...lani se je kar sam lotil in smo se ravno mim peljal, pa ga vidli, da on sadi. Itak smo šli še mi.user posted image

Aha, pri nas je isto narejeno.user posted image

Men je ful zanimivo, ker tile dedi veliko vedo. Npr ne aditkrompirja na ne vem kteri dan, solata mora bit že za veliko noč v skledi (prva)...govorim za dede iz naših krajev. in moj pokojni ata je imel vsako leto tolk lepo zelenjavo, okusno itak.user posted image Se spomnim, ko je mami pršla enkrat pred 1 majem na kavo (narazen smo cca.300 m) in ji je rekel, nič ne bo, zgin domov krampir sadit. Pa ga je šla res.user posted image Pa še uspel je dobro. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?