Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa RMRM, vi pa ste imeli enga frika madonca Še dobro, da si to ugotovila pravočasno ja, res. No, sej pol sva ga lepo odslovila, ker ga je res sračkal. Za povrh mi je še z alkoholcom 10 cm številke kracal gor, ki sem jih res komaj komaj dol sprvla, ker so ploščice kar vpile. To mi je bla pa res pika na i. Poleg tega, da mi je originalni kluč od vrat zgubil, odprta balkonska vrata pustil in enkrat vhodna vrata na stežaj. Noro, ti rečem. Pa joj no,kje jim take glupe ideje? sej najbrž ni nalašč, mal je bil zbegan, pol pa en čas še mal toleriraš (sva oba zlo potrpežljiva), ampak v nedogled pa res ne. Jaz bi se razpočla že ob prejšnjem kiksu, nikar, da moreš pol drgnit svinčnik kot zmešan. sam upam, da je bila pol tud cena kej nižja glede na te kikse. veš Didli, midva sva včasih i.d.i.o.t.a. na m3. Sva plačala kar je naredu in ga odslovila. Nikol nisva glihala, kaj pa vem, sej zato pa zdej vse delava s pogodbami. Sej HB sva imela samo 2 taka kekca. Tega keramičarja in enega, ki nama je prezidne stene delal in škarpe zunaj. Škarpo morva zdej še eno zraven nardit, ker se je ful nagnila naprej, je premal zoba naredil . Šit no. Je pa ena šola za naprej, da veš kako ravnat naslednje plane.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:38:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 saj jaz sem eno že postavla ...no do podstrehe in okna...in vem, kolk je enga dela in odrekanja...sploh časa gre velik. Ampak nisem bla s srcem pri stvari..vsaj tolk ne, kot zdaj čakam. Vrt mam že ta urejen...in je kar velik..mi je tko fajn, kmi je stric, ki je lastnik parcele in tud tega poslopja, ki ga bova rihtala... odstopil pol njive in še mal povečal. V bistvu mu moj poaga pri večjih stvareh glede kmetijstva..on pa je očitno vesel tud moje družbe na njivi, saj je več ali manj vse življenje sam. Je ful prijazen, pa vse bi pomagal. Taka nesebična duša...ne bo težko za njega poskrbet, ko bo treba. kako mi je to lepo slišat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:40:38
|
|
|
|
Tina 28
|
s hišo je res skoz eno delo. Prej nisem vedla, ko sem bla doma in kasneje z bivšem v bloku. Pa sem mislila, da bo vse drugače v hiši, ker je več sob. Pa zdaj vidim v tej našiprepišni mišji luknji, da je ogromno stvari treba rihtat. Že le vrt...pa kurjavo...ampak je en čas. Ne moreš po šihtu sam na kofe pa zeljenjave kupit v trgovini. No, če nimaš druge možnosti je drugače...sam tko bi mi pa vedno nekaj manjkalo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 saj jaz sem eno že postavla ...no do podstrehe in okna...in vem, kolk je enga dela in odrekanja...sploh časa gre velik. Ampak nisem bla s srcem pri stvari..vsaj tolk ne, kot zdaj čakam. Vrt mam že ta urejen...in je kar velik..mi je tko fajn, kmi je stric, ki je lastnik parcele in tud tega poslopja, ki ga bova rihtala... odstopil pol njive in še mal povečal. V bistvu mu moj poaga pri večjih stvareh glede kmetijstva..on pa je očitno vesel tud moje družbe na njivi, saj je več ali manj vse življenje sam. Je ful prijazen, pa vse bi pomagal. Taka nesebična duša...ne bo težko za njega poskrbet, ko bo treba. kako mi je to lepo slišat Se strinjam. men se taki ateti kar smilijo, ko jih vidim, sploh če so še finančno bolj tako tako...garali pa celo življenje že od ranega otroštva. Pa življenje v revščini....sam taki znajo preživet in taki so dobrega srca. zadovoljni so že samo s toplo besedo. vse ostalo je za njih luksuz.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:41:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Šit no. Je pa ena šola za naprej, da veš kako ravnat naslednje plane. sej pozabiš, zdej mi je že celo smešno ko se spomnim, sam takrat je blo pa res za zjokat. Ampak tko pač je. Sej veš kako pravijo, drugči bom delal čist drugač . Moj že zdej govori, da ko bova v penzionu, bova pa na ravnini imela en mali bungalov , poudarek pri tem je ravnina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Šit no. Je pa ena šola za naprej, da veš kako ravnat naslednje plane. sej pozabiš, zdej mi je že celo smešno ko se spomnim, sam takrat je blo pa res za zjokat. Ampak tko pač je. Sej veš kako pravijo, drugči bom delal čist drugač . Moj že zdej govori, da ko bova v penzionu, bova pa na ravnini imela en mali bungalov , poudarek pri tem je ravnina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, lunca in Slovenka lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:44:10
|
|
|
|
RMRM
|
Sem šla pogledat, če otroc spijo, pa vidim, da se tavelka uči - telovadbo . V pon. piše eksterce iz telovadne vzgoje, težko ko .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:45:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem šla pogledat, če otroc spijo, pa vidim, da se tavelka uči - telovadbo . V pon. piše eksterce iz telovadne vzgoje, težko ko . What????????????????????????? od kdaj pa to?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa to zgleda?Mi je kar smešno mal no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:46:47
|
|
|
|
Tina 28
|
ja..on je eden takih. Je stric od mojega "bodočega tasta" in je nevem do kerga leta skrbel za obnemogla starša in šele na stara leta spoznal eno, ki je potem zaživel z njo za 10 let dokler ni umrla za rakom. V bisvtu je celo življenje sam vse rihtal in je bil tud na začetku bil zelo zadržan. Ma pa veliko kmetijskih površin in gozda in pol je to na mojga napisal v zameno za skrb do smrti...ker je moj tko priden in ga tak zanima. Ni žželel, da bi se prodal ali delil...hotel, je da bo naprej tud tko ostalo. v bistvu so mal doma potrebil, če kaj razmišla komu dat...pa je bil koj na njega, ker sva iskala kje zaživet on mu je pa vedno najbolj pomagal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:48:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kako pa to zgleda?Mi je kar smešno mal no. ja, res je smešno. K sreč se je dalo kupit vsaj en tak povzetek, da se lahko iz tistega uči. So se na začetku leta starši smejali, ko je razrednik omenil, da obstaja ta možnost, pa jih je že on prizemljil, da je to ful težko, da so določene definicije ful zapletene, pa je sam prof. tel. vzgoje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:48:39
|
|
|
|
Tina 28
|
a pri telovadbi zdaj že teorijo ocenjujejo...to pa še jaz ne vem...sicer sem seznanjena bolj z zadevami za male pokce...ampak se res zanimivo sliš...očitno se premal pogovarjam z našo telovadko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja..on je eden takih. Je stric od mojega "bodočega tasta" in je nevem do kerga leta skrbel za obnemogla starša in šele na stara leta spoznal eno, ki je potem zaživel z njo za 10 let dokler ni umrla za rakom. V bisvtu je celo življenje sam vse rihtal in je bil tud na začetku bil zelo zadržan. Ma pa veliko kmetijskih površin in gozda in pol je to na mojga napisal v zameno za skrb do smrti...ker je moj tko priden in ga tak zanima. Ni žželel, da bi se prodal ali delil...hotel, je da bo naprej tud tko ostalo. v bistvu so mal doma potrebil, če kaj razmišla komu dat...pa je bil koj na njega, ker sva iskala kje zaživet on mu je pa vedno najbolj pomagal. Pa vi mate pol to že fiksno narejeno. Lepo no,res lepo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:49:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja..on je eden takih. Je stric od mojega "bodočega tasta" in je nevem do kerga leta skrbel za obnemogla starša in šele na stara leta spoznal eno, ki je potem zaživel z njo za 10 let dokler ni umrla za rakom. V bisvtu je celo življenje sam vse rihtal in je bil tud na začetku bil zelo zadržan. Ma pa veliko kmetijskih površin in gozda in pol je to na mojga napisal v zameno za skrb do smrti...ker je moj tko priden in ga tak zanima. Ni žželel, da bi se prodal ali delil...hotel, je da bo naprej tud tko ostalo. v bistvu so mal doma potrebil, če kaj razmišla komu dat...pa je bil koj na njega, ker sva iskala kje zaživet on mu je pa vedno najbolj pomagal. pa res lepo od vaju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:50:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a pri telovadbi zdaj že teorijo ocenjujejo...to pa še jaz ne vem...sicer sem seznanjena bolj z zadevami za male pokce...ampak se res zanimivo sliš...očitno se premal pogovarjam z našo telovadko ne, eksterce piše iz telovadne vzgoje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kako pa to zgleda?Mi je kar smešno mal no. ja, res je smešno. K sreč se je dalo kupit vsaj en tak povzetek, da se lahko iz tistega uči. So se na začetku leta starši smejali, ko je razrednik omenil, da obstaja ta možnost, pa jih je že on prizemljil, da je to ful težko, da so določene definicije ful zapletene, pa je sam prof. tel. vzgoje. Da ne bodo nakoncu učenci več vedeli kot profesorji. Pa šit no, kr neki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:52:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kako pa to zgleda?Mi je kar smešno mal no. ja, res je smešno. K sreč se je dalo kupit vsaj en tak povzetek, da se lahko iz tistega uči. So se na začetku leta starši smejali, ko je razrednik omenil, da obstaja ta možnost, pa jih je že on prizemljil, da je to ful težko, da so določene definicije ful zapletene, pa je sam prof. tel. vzgoje. Da ne bodo nakoncu učenci več vedeli kot profesorji. Pa šit no, kr neki. sej se res človek že vpraša, kje je tuki smisel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:53:52
|
|
|
|
RMRM
|
Nič, bo počas treba . Tina in Didlina, nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a pri telovadbi zdaj že teorijo ocenjujejo...to pa še jaz ne vem...sicer sem seznanjena bolj z zadevami za male pokce...ampak se res zanimivo sliš...očitno se premal pogovarjam z našo telovadko ne, eksterce piše iz telovadne vzgoje Pa to je že skor anatomija telesa no. ta mišica dela to, ta dela to...majkumili kaj vse si spomnijo. Ste kaj brale temo o srednjih šolah? http://www.ringaraja.net/forum/m_4131712/mpage_1/key_/tm.htm Men je kar slabo,ko berem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:54:25
|
|
|
|
RMRM
|
ne, o čem pa govori
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nič, bo počas treba . Tina in Didlina, nočko Noč tudi tebi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:54:41
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...se je vzajemna pogodba napisala in sva davek na dediščino že zdaj mogla plačat...no že takrat. Napisal je itak na mojega...je sam hotu čimprej uredit. Ma dober je on....vse bo lepo predal..vse svoje žulje, ker nima potomcev. Ampak ma tud na hiša slabo streho (mi bomo rihtali gospodarsko poslopje zraven) in bo treba menjat in sva si z mojmu rekla, da bova take stvari kar midva prevzela. Je res tolk prjazen, pa lani je skoz vrtnine dajal...in nič skoz ne teži za pomagat...je treba kar mal spraševat...se čutim ful dolžno. Sam tko je navajen. Zadnjič je vsaj poklical za krompir sadit...lani se je kar sam lotil in smo se ravno mim peljal, pa ga vidli, da on sadi. Itak smo šli še mi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.5.2009 23:56:47
|
|
|
|
Tina 28
|
saj veste...dober učitelj je tist, ki učenca nauči, da ve več od njega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.5.2009 0:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja...se je vzajemna pogodba napisala in sva davek na dediščino že zdaj mogla plačat...no že takrat. Napisal je itak na mojega...je sam hotu čimprej uredit. Ma dober je on....vse bo lepo predal..vse svoje žulje, ker nima potomcev. Ampak ma tud na hiša slabo streho (mi bomo rihtali gospodarsko poslopje zraven) in bo treba menjat in sva si z mojmu rekla, da bova take stvari kar midva prevzela. Je res tolk prjazen, pa lani je skoz vrtnine dajal...in nič skoz ne teži za pomagat...je treba kar mal spraševat...se čutim ful dolžno. Sam tko je navajen. Zadnjič je vsaj poklical za krompir sadit...lani se je kar sam lotil in smo se ravno mim peljal, pa ga vidli, da on sadi. Itak smo šli še mi. Aha, pri nas je isto narejeno. Men je ful zanimivo, ker tile dedi veliko vedo. Npr ne aditkrompirja na ne vem kteri dan, solata mora bit že za veliko noč v skledi (prva)...govorim za dede iz naših krajev. in moj pokojni ata je imel vsako leto tolk lepo zelenjavo, okusno itak. Se spomnim, ko je mami pršla enkrat pred 1 majem na kavo (narazen smo cca.300 m) in ji je rekel, nič ne bo, zgin domov krampir sadit. Pa ga je šla res. Pa še uspel je dobro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?