RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, res je tako. Mi smo imeli v kopalnici in kuhinji enega, ki je ves čas polaganja govoril, kako ima 40 let izkušenj in večinoma v Nemčiji itd. To, ko smo mu hoteli kaj sugerirat - si ni dal nič rečt. Položeno pa res ni kot bi moralo - ko greš bos v kuhinjo, se kar čuti prehod med ploščicami. Toliko o tem. Tako da verjetno bo res moj lepše položil. Pri nas je tudi običajno problem čas, samo sedaj ima moj dopust, pa mogoče potem še brez službe in bo to delal. Jaz pa kosilo kuhala Mu pa tast pomaga, ker je v penziji in sem potem pogovarjamo... bo pa menda v roku 2 dni konec s teraso. Samo potem ima še vhodno stopnišče - manjše, a ful za rezat; pa zunanje stopnišče v klet, tako da bo še dela Moj jih je tud sam na balkonu položil ampak moj je tako picajzlast, vse natančno že po naravi mora bit tipitopi, kar je kar en plus. Ne dvomim v tvojega moža, ker zdaj ko ima čas in lahko lepo naredi sam bolje kot mački s 40 letnimi izkušnjami. Moj je prve ploščice polagal na stopnišču, kar je baje najtežje. Pa so v nulo, tko da se vse da če je interes, ki pa seveda je, če zase delaš. Majster mi je pa v kuhni tko polagal, da glava boli. Se mi je ful čudno zdelo, kaj dela, da se tolk lima porabi. Sem mojmu rekla, da ga ziher ven nosi. Pol sva pa ugotovila, tip je položil ploščice, in ker ni blo ok (sem hotla brez fug in nikakor ni ujel višine), jih je spet odstranil in tko parkrat ponovil, seveda je blo pa treba vsakič znova lepilo nanašat. Na koncu je pa hotel še ploščice pobrusit z eno mašino, da ne bo višinskih razlik , sem ga zadnji trenutek ustavila, k sreči ni blo ta močnega štroma gor, pa mašina ni delala. Mislim, če se spomnim .
|