Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Punce, a mogoče katera ve, kolko stanejo v Interšparu, Tušu,...uni narejeni narezki na pladnju(suhe in sveže salame,sir) in velik pladenj po možnosti? pokica_ a že pripravljaš pojedino ob rojstvu ? jaz bom pa napekla cele pladnje muffinov... in jih bom dala medvedku v košaro, da jih odnese,... ----------------------------------------------------------------- saj vem, da tole zraven hrane ne paše,... ampak prejle sem si izpraznila črevesje... blato je bilo zelene barve (to je pri meni neobičajno) in nič takšnega nisem pojedla, zvija me pa še vedno malo... kako je bilo pri vašem "čiščenju" črevesja? bom še malo počakala, če so res popadki... ------------------------------------------------------------------ KatMat, meni danes na ctg-ju ni kazalo nobenih popadkov... Je bil pa otroček ful zaspan in mi ga je zbujala (tresla trebuh)... potem pa mi je ves popoldan brcal kot nor! Mislim, da mora biti črta res kot ponorela (kot na slikci od lananai), ko se začenja porod. Je pa fino, da te pregleda še vaginalno. Mene je samo na začetku, potem pa nič več... Delno bom tudi zaradi tega pogrešala amnioskopijo v tej nosečnosti. Upam, da mi bodo v ponedeljek v Lj pogledali, če sem kaj odprta (če se bo Urban premislil s prihodom na svet). Cveka30, mislim, da teža niti ni toliko povezana z donošenostjo... res je, da se zadnje tedne samo redijo v trebuščkih, ampak... pač delata bolj konkretne otročke . Mogoče se tolažim,... ne vem, koliko je naš Urbanček težek, a me skrbi, da ne bo šel predaleč čez pdp... glede na to, da sem sladkornica, se zna še bolj porediti? OliveOyl, boš prišla v porodnišnico, "iztisnila" otročka in se boste cartali... ------------------- Mogoče katera ve, koliko bi prišlo peskanje posteljice? Oziroma kje bi mi lahko peskanje izvedli? Imam belo posteljico, želim pa si natur . ------------------- KatMat meni se čistilnice za nekatere zadeve zdijo kar drage. Sem pred kratkim mislila očistiti preprogo (pri otrocih se najdejo madeži, ki jih z lepa ne spraviš ven!) in so mi v čistilnicah postavili ceno za čiščenje 50€ (za toliko ali le malo več bi lahko našla drugo preprogo ) s tem, da mi niso zagotovili, da bi bila povsem čista . Sem rajši kupila parni sesalec ... saj ne, da sem z njim očistila tiste trdovratne madeže, a imam občutek, da je preproga čista, ko opravi svoje delo. Pri jogiju bo malo težje, ker je debelejši... mogoče bi bilo vseeno bolje, da kupiš novega, čeprav manjših mer in luknjo ob strani zabašeš s kakšno odejo? 250€??? KatMat... kar novo posteljico z jogijem kupi! Pikicapokica6 - mi smo imeli pozimi probleme z dihanjem, ko se je Oskar začel dušiti in je tašča prišla z neko injekcijo, ki jo je dobil v rito in prec lažje zadihal... bom povprašala, kaj mu je dala, ker tisto noč sem ji bila ful hvaležna. Smo pa potem še nekaj dni vlažili stanovanje (še dobro, da se nam ni nabrala plesen). AKP - končno ena z datumom 1.5.!! Bravo za punčko!! Čestitam!! Upam, da sta v redu... dolgo si bila v porodnišnici... Drugače pa... vas je danes verjetno večina v porodnišnici, ko je na RR bolj zatišlje? Meni se je stanje spet umirilo... upam, da nama bo jutri uspelo izvesti kakšen porod (Urban mi noče odgovoriti ... že spi.) Lahko noč vam želim in jutri prijeten dan!
|