|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
8.5.2009 18:57:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

sej jst sm tud komi dobila v kamniku je mela tok preveč,pa je bla pol dost dobra,da me je sploh uzela!
a si sprašvala pr Jemčevi in Istaničevi?
dober,da so te sploh hotel uzet na Viču...maš srečo?

na viču jo imam še iz sole...je moja g ze 7 let

v kamniku me pa nihce nihce ni hotu uzet isto pa v domzalah...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
8.5.2009 19:07:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ahoj pokica... Mi smo zadnjič v MS v Spar-u vzeli narezek za kao 10 ljudi, pa je bil OGROMEN in še lepo dekoriran pa je prišel cce. 27 EUR.

Majčike pa sorry ker se vtikam user posted image

Oooo super! Hvala za info!!! user posted image  Kak pa si kaj? Je bil pester vikend v prekmurju? user posted image  Evo vidiš, ta vikend pa mam cel vikend cajtuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
8.5.2009 19:23:59   
PapuaNG
madona, človek najprej potrebuje dve ure, da prebere vse za nazaj user posted image

Midva sva danes nakupila še plenice, le tiste za enkratno uporabo še nisva. Pa babybook sva kupila - sem se spet skoraj začela cmerat sredi BC ko sem jih mal listala user posted image . Samo še ene par pajackov rabimo pa kozmetiko, potem pa je to to. Vsaj upam user posted image To denar res kar leti...pa še prva user posted image sem med frendicami in familijo, da mi nobena ne more česa podarit. No, bom pa jst lahko drugim dala, da jim bo lažje.

No, da izdatkov za futr niti ne omenjam. Imam občutek, da sploh ne poznam več občutka sitosti. Pojem en kup hrane pa bi vedno lahko še kaj. S sladkarijami sem pa itak že nekaj časa na 'ti'. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
8.5.2009 19:35:33   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest bi tud skoz jedla...pa zadnje case kr ne jem...jem sam trikrat na dan pa mi je glih tko uredu..

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
8.5.2009 19:39:21   
Dudica1
jaz mam pa še vedno tak apetit kot v user posted image ...skoz bi neki mela v ustih...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
8.5.2009 19:41:52   
KatMat
jest kr mal vec sladkega pojem zdele k jo probam mal porediti...sej ne vem ce ucinkuje ker mamo izracunano isto tezo danes kot v pon...sicer pa ne vem v kolkem casu bi se moglo kej poznat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
8.5.2009 19:42:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, a mogoče katera ve, kolko stanejo v Interšparu, Tušu,...uni narejeni narezki na pladnju(suhe in sveže salame,sir) in velik pladenj po možnosti?

v tušu je tako, zmeniš se za koliko ljudi in poveš kakšno do kere cene lahko punce grejo in ti naredijo tak narezek da se res naješuser posted image aja tako je pri nas v Logatcuuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
8.5.2009 19:45:46   
KatMat
jest priporocam eno privat trgovino v kamniku...za svoj 21 roj dan sem pri njih uzela iz kapo dol so bli taki narezki in to tok lepo narejeni pa tok vsega....(tko mal boljsi standard ne pa poli pa mortadela)pa zelo poceni glede na vrste salam in sirov ki sem jih gor dobila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
8.5.2009 19:49:04   
OliveOyl
user posted image

k.tja a praviš,da je tisto rezanje odpiranje,madonca pol sem pa ziher že pol metra odprta...user posted image user posted image

Tanja jaz bi šla raje ta vikend,al gremo drugega raje?
Bo menda res boljši drugi W,da ne pademo v "lunino" gužvo..

Glede hrane..sem že zjutraj napisala..apetit za znoret,ne vem kaj je to.Zdaj smo jedli domačo panceto,ementalček pa kisle kumarice-doma vložene..za povrhu pa še ena velika doza malinovega čaja.V nedeljo sem ga doma nabrala,pa mi ga je že skor zmanjkalo,mnde premočnega skuham..user posted image user posted image Kar od oka stresem noter..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
8.5.2009 20:04:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

klun???? bljak!!!! zgleda pa k veteranski vojni ujetnik!!!o jaki!!!!
on je drugac moj srecni doktor...sem k svoji hodila nisem zanosila,sem k njemu enkrat prsla pa ekola nosecka!!

pa da nau pomote-ni mel nic zravnuser posted image user posted image user posted image

drgac sem jo pa tud jest mislila zamenjat...sej to smo pa ze parkrat debatirali...sam kaj ko nikjer drugje ne dobim g

user posted image user posted image user posted image

Dr. Šubic vse sprejema. Je pa v ZD šiška. Meni osebno se zelo dopade in ji tudi zaupam.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
8.5.2009 20:04:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

user posted image

k.tja a praviš,da je tisto rezanje odpiranje,madonca pol sem pa ziher že pol metra odprta...user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
8.5.2009 20:06:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

on je drugac moj srecni doktor...sem k svoji hodila nisem zanosila,sem k njemu enkrat prsla pa ekola nosecka!!

pa da nau pomote-ni mel nic zravnuser posted image user posted image user posted image

drgac sem jo pa tud jest mislila zamenjat...sej to smo pa ze parkrat debatirali...sam kaj ko nikjer drugje ne dobim g

Dr. Šubic vse sprejema. Je pa v ZD šiška. Meni osebno se zelo dopade in ji tudi zaupam.

ja zdej to poves...14 pred rokom!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pozna kera ker servis al pa čistilnico k bi mi jogi spucal za naso tiO??
ker imava postejlico izpred ....let ni standardnih dimenzij in tud lezisce ne...tko da jogi bi morala nabavit po narocilu...
me pa cenejse pride ce dam globinsko spucat tegale

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
8.5.2009 20:07:45   
FLASK_A
Narezki- poglej še v Leclercu, midva tam vzameva ponavadi. Naredijo lepe in dobre, imajo pa več vrst na izbiro... Moraš pa tri dni prej naročit. Če nama ni zneslo, sva šla pa v CP v Špara kupit in so bili ravno tako OK, samo sva jih vedno še malo dodelala.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
8.5.2009 20:10:03   
Anonimen
bodte fajn jz sem čist fuč, k že cel popoldan norim za svojim sinkom, se pišemo ko se pišemo :)

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3689
8.5.2009 20:10:45   
OliveOyl
Nimam pojma kdo bi ti spucal jogi..kaj pa kakšna čistilnica?
Pa bi te fejst drago prišlo če bi ga naročila-novega,ker čiščenje bi tudi kar koštalo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
8.5.2009 20:11:26   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ja zdej to poves...14 pred rokom!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pozna kera ker servis al pa čistilnico k bi mi jogi spucal za naso tiO??
ker imava postejlico izpred ....let ni standardnih dimenzij in tud lezisce ne...tko da jogi bi morala nabavit po narocilu...
me pa cenejse pride ce dam globinsko spucat tegale

Ja pa bi prej vprašala user posted image
Jaz sem iskala G ob zanositvi, povsod so me zavrnili. Razen tukaj, brez problema so mi dali datum v roku osmih tednov od zadnje menstruacije user posted image Sej sem ziher kaj omenila čisto na začetku našega čebljanja user posted image

Za pucanje jogija pa nevem user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
8.5.2009 20:12:16   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

bodte fajn jz sem čist fuč, k že cel popoldan norim za svojim sinkom, se pišemo ko se pišemo :)

A dej no pa ne boš že ušla?Jaz tud norim,sam res norim za dvema..danes sem spet nekam naspidirana..mi menda moj kaj med hrano meša.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
8.5.2009 20:12:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

A tvojega malega tudi luna nosiuser posted image Naš je tudi čisto iz sebe danes user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
8.5.2009 20:15:06   
KatMat

Pa bi te fejst drago prišlo če bi ga naročila-novega,ker čiščenje bi tudi kar koštalo?

250 e

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
8.5.2009 20:15:39   
Pikicapokica6
Dober večer.

Moram vam opisati, kako sem rodila mojo sončico.

Začelo se je naenkrat, brez opozorila. Prvega maja sem vam še morila, kako to, da ne bo nobene prvomajčke, sama sem bila še na eni veseliciuser posted image  in si mislila, da sigurno še nič ne bo, ker sem bla še čist ok, oz. nič drugače kot prej. Potem grem spat, okrog dveh zjutraj pa me močna bolečina dobesedno vrže iz spanja. Mislila sem, da moram pač lulat, tako kot se mi je že stokrat prej zgodilo, ampak po obisku wc-ja so popadki postali tisti tapravi. Vse je pritiskalo navzdol, imela sem občutek, da mi bo vse padlo ven. Hitro zbudim moža in v petih minutah sva bila v avtu. Vožnja je popadke še pojačala, zdelo se mi je, da tudi do porodnišnice ne bova uspela pridit.
Pridem v P., odprta 7 cm, brez kakšnih posebnih priprav in dodatnih diskusij moram takoj v porodno, kjer mi predrejo mehur (voda je bila že zelenauser posted image )in priklopijo še na umetne popadke. Trajalo je vsega skupaj 30 minut. Kratko, vendar peklensko boleče. Če po resnici povem, ne vem, če bi lahko zdržala še kakšno minuto dlje. Malčica je bila zame velik zalogaj. Me je precej raztrgala. Poleg tega sem po porodu imela še druge težave - predvsem sem zelo krvavela in nekaj časa je bila kar panika okrog mene. Moram povedat, da so me zelo prestrašili, poleg tega sem se zelo slabo počutila, ker so mi hčerkico vzeli, saj je bilo treba najprej poskrbeti zame. Mi je bilo kar hudo, ker je skoraj 5 ur nisem mogla pristavit k prsim. Hvala bogu je z mano bil moj možek, ki me je miril in mi res stal ob strani. Skrbelo me je tudi zato, ker je ob prihodu na svet imela okrog vratu ovito popkovino in je čisto malo zajokala, pa tudi precej modrikava je bila. Ko sem vprašala babico, kaj je z mojim srčkom, je rekla, da bo prišla zdravnica in povedala. Lahko si predstavljate, da nama je zledenela kri v žilah, saj je bilo slišati kot da je nekaj zelo narobe.
Na srečo se je vse dobro končalo, nekako so me spravili k sebi, hčerkici pa so iz pljučk odstranili plodovnico, tako da je lahko potem normalno dihala. Dolgo časa sem bila še na infuziji, potem so me končno odpeljali na oddelek, kjer me je že čakala moja pupica in končno sva se lahko začele cartati.
Od vsega začetka rada papa, imam nekoliko načete bradavice, ampak zaenkrat še ni krize.
Če pomislim na prvi porod, pa ga primerjam s tem......prvi je bil bistveno lažji, čeprav je trajal 2 uri. Ker je potekalo bolj enakomerno, ni bilo tako boleče. To, kar je bilo sedaj, pa me je malo šokiralo in trenutno sem prepričana, da smo kar zaključili.
Tisto pravo srečo sem začutila šele ob prihodu domov in se malo zjokala od vseh nabranih čustev.

Pa da ne pozabim, čestitke vsem novim mamicam. Upam, da se lepo cartate ob svojih malčkih in uživate ob sreči, ki vam je dana.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
8.5.2009 20:17:16   
OliveOyl

250 e

U mater..
daj vpraš kakšno čistilnico,al pa kakšen močen sesalec si sposodi kje pa posesaj..al pa kakšna avtopralnica k imajo globinsko čiščenje sedežev.Tam v domačem kraju vprašaj,so itak vsega hudega vajeni..user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
8.5.2009 20:19:01   
Pikicapokica6
Malo sem brala za nazaj in zasledila, da ima ena od vas doma tudi otroka, ki ima laringitične napade. Ne vem sigurno, a je to napisala cveka? Bi te lepo prosila, da mi poveš, kako se spopadate s tem? Kajti pri nas je enako s starejšo hčerko. Zdaj že cel teden spet ne spimo, sploh imamo obsedno stanje, saj ne more in ne more normalno zadihati. Vozimo jo na inhalacije, dajamo ji sirup Aerius (če sem sploh prav napisala), pa medrol, kadar je hudo....Vlažimo stanovanje z vlažilcem, nosimo v kopalnico sredi noči na parno kopel....Imaš še kakšno idejo, recept?

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
8.5.2009 20:23:44   
OliveOyl
Pikicapokica ja cvekin sine ima laringitične napade.Se je mal prej poslovila,po moje se šele jutri oglasi.

Je pa res hitro potekalo tole..vidiš tega je mene strah,da ne bi bilo tako nahitro,ker me skoz nekaj ščiplje pa še tretji porod.user posted image Ta drugič me je lih tako vsekalo,kot tebe..zdaj pa ne vem kaj bo..
Ma sam da se je vse uredu končalo..lepo se cartajte..user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
8.5.2009 20:46:23   
pokica_
KatMat, pa veš ti kje sem jaz doma? user posted image  Kamnik-MSuser posted image .
FLASK_A Leclerka pa pr nas v MS ni, žal.
Čveki, edino Tuš še tud pol...ampak bom verjetno res v Interšparu vzela, oz. moj bo uzel, ko bo po porodu nesel na šiht 2 velka narezka.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
8.5.2009 20:48:24   
AKP
Zdravo majčice!
Rada bi vam povedala, da sem 1.5. ob 17.54 rodila deklico težko 3780 g in dolgo 52 cm. Sem danes komaj prišla domov in, ko bom imela malce več časa se vam javim.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?