Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 22:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
saj prvic je lepo zaspala.Popila sok,ko je bila prazna flaska,si dala dudo v usta in zaspala .Samo po moje jo je moz zbudil,ker je po mobiju govoril,pa se ponavadi napol dere,k pravi da ga drugac ne razumejo .No,jaz sem bila na balkonu,sem ravn tko visela na mobiju...se je zbudila,ker nisem koj prisla,oz.je sel prej moz,k je pa ziher z njo govoril,je bolje,da si cist tiho,pa duda,muzika....
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.5.2009 22:54:59 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,vsak ima svoj način uspavanja nazaj. Kdaj bo misija novi del?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti to mene vprasas...saj nimam casa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej če te trebuhi pa čevlji zanimajo res nimaš časa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:13:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej če te trebuhi pa čevlji zanimajo res nimaš časa. Didli, kako pa ti to veš? A si bila tudi tam?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
no no,cakam na junijkah,te ni...drugam pa koj priletis Daj razlozi zdej kje so dvodnevni linki...nc ne stekam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:13:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej če te trebuhi pa čevlji zanimajo res nimaš časa. Didli, kako pa ti to veš? A si bila tudi tam? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, zadnjič sem nalimala link o teh čeveljčkih. http://www.malamasa.si/
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej če te trebuhi pa čevlji zanimajo res nimaš časa. Didli, kako pa ti to veš? A si bila tudi tam? odkdaj jo pa poznas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:18:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej če te trebuhi pa čevlji zanimajo res nimaš časa. Didli, kako pa ti to veš? A si bila tudi tam? odkdaj jo pa poznas Kleo, a pol si si dobra z mano?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:18:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zadnjič sem nalimala link o teh čeveljčkih. http://www.malamasa.si/ Sofija bi rekla "Vala, vala, teta N."
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:18:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidve sta pijane.Pika.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zadnjič sem nalimala link o teh čeveljčkih. http://www.malamasa.si/ samo te tvoje so pedipet,one druge pa pedoodles.So pa ravn tko lustne. Moja imageox,se mi zdijo super,samo res ni bila ne vem kaksna izbira,takih fensi mislim,ampak cena je pa tut
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:20:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. No, no... jaz sem brala zdaj 200 strani enega učbenika v angleščini, težkega kot 100 hudirjev, ker še jutri dopoldne predavam. A bi to lahko pijanaaaaaaa??? Haaaaa? Za kleo pa ne bom trdila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. ti pa dons vse ves Slovenka,ja spet sem dobra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:22:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. ti pa dons vse ves Slovenka,ja spet sem dobra Ne, da si ti dobra, a si si dobra z mano? Saj vem, da me hecaš. Samo zdaj, ko boš prebrala tisto o pijani, pa si spet ne boš dobra z mano, dobra boš pa še zmeraj (baba)
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. No, no... jaz sem brala zdaj 200 strani enega učbenika v angleščini, težkega kot 100 hudirjev, ker še jutri dopoldne predavam. A bi to lahko pijanaaaaaaa??? Haaaaa?ja in,ce si"kao"brala.Tut jest lahko v kitajscini,samo kako Za kleo pa ne bom trdila ...se za uno noro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:25:58
|
|
|
|
slovenka
|
pupe, moram spat. Jutri še delam. Moža pa še ni doma, je bil za eno minuto, kao da so šli še nekaj pečt, ne vem, za kaj se gre... Lepo spite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:27:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. No, no... jaz sem brala zdaj 200 strani enega učbenika v angleščini, težkega kot 100 hudirjev, ker še jutri dopoldne predavam. A bi to lahko pijanaaaaaaa??? Haaaaa?ja in,ce si"kao"brala.Tut jest lahko v kitajscini,samo kako Za kleo pa ne bom trdila ...se za uno noro Kleo, saj ti imaš rada, če te malo pikam, kar priznaj, no
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridna Slovenka. Kakorkoli, moji buhteljni so pečeni, prideta?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,res bols da gres spat.Pa dobro predavaj jutri..............upam da se bos streznila do takrat .Nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jAZ MISLIM ups črke, da se kar vse malo pkamo na vsake tolko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,res bols da gres spat.Pa dobro predavaj jutri..............upam da se bos streznila do takrat .Nocko Matr se zgovarjate ena na drugo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vidve sta pijane.Pika. No, no... jaz sem brala zdaj 200 strani enega učbenika v angleščini, težkega kot 100 hudirjev, ker še jutri dopoldne predavam. A bi to lahko pijanaaaaaaa??? Haaaaa?ja in,ce si"kao"brala.Tut jest lahko v kitajscini,samo kako Za kleo pa ne bom trdila ...se za uno noro Kleo, saj ti imaš rada, če te malo pikam, kar priznaj, no Ja ja,seveda skacem od srece. Ko sem prebrala uno da sem nora....naglas sem se rezala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.5.2009 23:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, ktero? Me 2 dni ni, pa naredite ****rijo po RR-ju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?