Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:14:59
|
|
|
|
zband
|
kupite marelco-voziček cca.20 eu,nam so ga na poti iz tunizije izgubili,pa se nismo nič sekirali,,,,resno,kupita zelo poceni pa če ga pustite dol
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:15:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...še nekaj bubi se mi splača v toysa it al je vse prazno zdaj mi verjetno ni treba več odgovarjat Sicer pa sva midva šla z zaprtimi očmi mimo igrač, opreme nisva gledala ker nič ne rabimo, plenic in AM pa je bilo dovolj ne zadaj res več ne ... ...... mi smo pa zappa gledali...se malo upala, da bo še stara cena, pa ni več ..... je pa malem bil ful všeč...., pa tud z ostlimi sem ga probala malo furat in je ful hcno gledal, če se nam je zmešalo... ...tud tiste senčnike sem probala...pa so ful kratki........če potegnem strehico naprej...pride dalje kot ti senčniki .... mislim, da bom res kar tisto iz bc nabavila.... smo nabavili plenice, pa tisto maso za odtis delat (končno ), pa hrano, pa še kar nekej drobnarij.... aja, pa tiste rabate,ki so mi jih po pošti poslali sem pokoristila ..... ..pol pa še v dm.....pa še tam ... ......regres pa še sploh ni prišel...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:17:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem jaz tuki, pa lara je.... pa ša zband... pa jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:17:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband se umikam ne rabiš...nas je itak ful malo za čvek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:18:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Home sweet home . Še enkrat greva s Kajo za čez teden na morje, pol pa ostaneva doma, da se v miru pripraviva za Egipt. Pol pa za 2 tedna odletimo. Ko se pa vrnemo, pa upam, da nam neki časa ne bo treba na morje. In glih zdej se nam je mal zakompliciral. Prijatelji so nama obljubili praktičen voziček za na potovanje (McLaren na 'marelo') in so pozabili, da so ga obljubili, pa je voziček dobil drugega lastnika. Tko da se jaz nisem poglabljala v to, kaj se dobi, kakšne so cene in kaj se splača kupit. Torej, zdaj rabimo voziček, v Kopru Baby Center nima kej dost pametnega, cene so pa tako različne, da ne morem ravno rečt 'več dnarja, več muzke'. A ima katera že kaj sprobanega? Pol so tud neke spletne trgovine, ki čist druge vozičke ponujajo in so dokaj poceni, sam tega nikjer ne moreš sprobat. Pa neki sem slišala, da za na letalo lahko neseš več osebne prtljage, če imaš dojenčka. a katera ve, kako je s tem? Menda lahko tudi tekočo hrano (kašice) s sabo vzameš, kar se sicer ne sme. Za vprašanje kaj oz. koliko lahko neseš na letalo, je po moje najboljše, da kontaktiraš adria airways....... Rezervacije in informacije +386 1 369 10 10 Brezplačna št. 080 13 00 glede vozička......... http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=582&ParentClassID=7 tole ma baby center, al pa poišči preko bolhe, ziher kdo prodaja.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.5.2009 22:21:16 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:21:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft kam jo boste mahnile??? Kamor koli ali pa kam drugam... ......okej.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:22:33
|
|
|
|
ključek
|
mi gremo pa jutri na rojstni dan, tko da se bomo tudi potepali......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:23:15
|
|
|
|
ključek
|
f.a.k. ej, me zob boli....... ...........sem že 2 lekadola pojedla.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:23:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem jaz tuki, pa lara je.... pa ša zband... pa jaz tud kam si pa že šla???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:25:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Home sweet home . Še enkrat greva s Kajo za čez teden na morje, pol pa ostaneva doma, da se v miru pripraviva za Egipt. Pol pa za 2 tedna odletimo. Ko se pa vrnemo, pa upam, da nam neki časa ne bo treba na morje. In glih zdej se nam je mal zakompliciral. Prijatelji so nama obljubili praktičen voziček za na potovanje (McLaren na 'marelo') in so pozabili, da so ga obljubili, pa je voziček dobil drugega lastnika. Tko da se jaz nisem poglabljala v to, kaj se dobi, kakšne so cene in kaj se splača kupit. Torej, zdaj rabimo voziček, v Kopru Baby Center nima kej dost pametnega, cene so pa tako različne, da ne morem ravno rečt 'več dnarja, več muzke'. A ima katera že kaj sprobanega? Pol so tud neke spletne trgovine, ki čist druge vozičke ponujajo in so dokaj poceni, sam tega nikjer ne moreš sprobat. Pa neki sem slišala, da za na letalo lahko neseš več osebne prtljage, če imaš dojenčka. a katera ve, kako je s tem? Menda lahko tudi tekočo hrano (kašice) s sabo vzameš, kar se sicer ne sme. ful dober voziček za potovanje je od quinny-ja zapp ...v bc v akciji 129€....edini problem je v tem, da not ne more spat oz. ležat...ima pa fajn globok sedalni del in naši lahko lepo sedijo, tisti ko znajo (sem ravno danes testirala s pikecom)....Voziček ima 6kg in se zloži na 69x27x30cm... Ima strehico, dežno prevleko, potovalno torbo da ga not pospraviš in adapter za maxi cosi lupinico..... ..jaz ga bom nabavila v naslednjih dneh....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:26:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you f.a.k. ej, me zob boli....... ...........sem že 2 lekadola pojedla....... AJutoooooooooooooooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:26:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Drugač pa tud midva iščeva nahrbtnik; tak, da bo Kaja notri. Ampak zdej bo očitno treba prej voziček, pa se mi prov ne da jutri po trgovinah letat... Pa doma je blo dons ful toplo, 26 stopinj. Na morju je blo 21, pa še mrzel veter je pihal, tko da smo bili kar v puloverjih. Aja, pa še to. Za na plažo ni v trgovinah nič pametnega za Kajo, da bi bila zaščitena pred soncem. Itak je ne mislim imet na soncu, ampak tud če sva v senci, bi rada, da ne kaže gole kože. Tko bi ji dala sešit neki podobnega, kot za odrasle prodajajo dol; kao lanena tunika. In zdej vsaka šivilja hoče kroj Zgleda, da se bom kar sama lotila šivanja, sej nočem nič kompliciranega. Neki, v čemer se ne bo skuhala in bo tudi v vodi lahko. Bombaž je pretopel po mojem... vzami 2 plenici pa ji naredi takega pončota.....sprobaj..in pol ji naredi ene 3 take variante....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:28:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you f.a.k. ej, me zob boli....... ...........sem že 2 lekadola pojedla....... mene pa palec..... sem podobno kot ti nekam ruknila, se mi je kar kri vlila, ker mi je v meso not zarezal ...klicala pa itak nisem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:29:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kam si pa že šla??? ne razumem vprašanja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:29:13
|
|
|
|
zband
|
vzemi raje naklofen,če imaš,lekadol je božji žeken al po domače p...... dim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:29:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you f.a.k. ej, me zob boli....... ...........sem že 2 lekadola pojedla....... mene pa palec..... sem podobno kot ti nekam ruknila, se mi je kar kri vlila, ker mi je v meso not zarezal ...klicala pa itak nisem boš mogla iti......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:30:08
|
|
|
|
gold fish
|
marsy kak je te lahko bombaž pretopel.....saj tudi tanke različice obstajajo ... je pa ziher najboljša varianta...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:30:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband vzemi raje naklofen,če imaš,lekadol je božji žeken al po domače p...... dim najboljše bi bilo, če bi šla k zobarju....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:33:28
|
|
|
|
gold fish
|
imam eno resno vprašanje..... imamo obletnico oš....... pa ne vem al naj grem al naj ne grem ..... po eni strani bi šla, po drugi mi je pa malo čudno, ker še moji moški nikoli niso bili zvečer sami doma..... pa tud pikec je ful name navezan.....pa sploh ne vem če bo zaspal, pa jedel, pa ..... .....nekak v smislu sarajine variante zadnjič......bom skoz študirala, če je vse ok pa gsm gledala.... Me pa mika videt satro bando po 20letih ...in vaši odgovori so.... ..saj vem...idi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:34:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you f.a.k. ej, me zob boli....... ...........sem že 2 lekadola pojedla....... mene pa palec..... sem podobno kot ti nekam ruknila, se mi je kar kri vlila, ker mi je v meso not zarezal ...klicala pa itak nisem boš mogla iti...... sem ugotovila, da res.... ...mi niti kaki fini čevlji ne grejo gor...buuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:36:12
|
|
|
|
gold fish
|
....no na eno nogo že , na drugo pa teniska
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:39:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....no na eno nogo že , na drugo pa teniska
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:40:51
|
|
|
|
ključek
|
nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 8.5.2009 22:41:59
|
|
|
|
gold fish
|
mty - ln odgovarja hippovo mleko ne? jaz sem ga danes za foro kupila, ....je vseeno malo cenejše od aptamila....pa za čokolino delat....po moje ni problema....saj tud kašice hippove je, pa je vse ok.... ...mogoče boma še bebo probala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?