pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Home sweet home . Še enkrat greva s Kajo za čez teden na morje, pol pa ostaneva doma, da se v miru pripraviva za Egipt. Pol pa za 2 tedna odletimo. Ko se pa vrnemo, pa upam, da nam neki časa ne bo treba na morje. In glih zdej se nam je mal zakompliciral. Prijatelji so nama obljubili praktičen voziček za na potovanje (McLaren na 'marelo') in so pozabili, da so ga obljubili, pa je voziček dobil drugega lastnika. Tko da se jaz nisem poglabljala v to, kaj se dobi, kakšne so cene in kaj se splača kupit. Torej, zdaj rabimo voziček, v Kopru Baby Center nima kej dost pametnega, cene so pa tako različne, da ne morem ravno rečt 'več dnarja, več muzke'. A ima katera že kaj sprobanega? Pol so tud neke spletne trgovine, ki čist druge vozičke ponujajo in so dokaj poceni, sam tega nikjer ne moreš sprobat. Pa neki sem slišala, da za na letalo lahko neseš več osebne prtljage, če imaš dojenčka. a katera ve, kako je s tem? Menda lahko tudi tekočo hrano (kašice) s sabo vzameš, kar se sicer ne sme. ful dober voziček za potovanje je od quinny-ja zapp ...v bc v akciji 129€....edini problem je v tem, da not ne more spat oz. ležat...ima pa fajn globok sedalni del in naši lahko lepo sedijo, tisti ko znajo (sem ravno danes testirala s pikecom)....Voziček ima 6kg in se zloži na 69x27x30cm... Ima strehico, dežno prevleko, potovalno torbo da ga not pospraviš in adapter za maxi cosi lupinico..... ..jaz ga bom nabavila v naslednjih dneh.... Jaz sem tudi mislila nabavila en voziček v stilu marele, ampak ne bom še zaenkrat. Sem mislila kar tistega, ki je v akciji v BC-ju, ampak če se ne da v ležeči položaj mi je brezveze zaenkrat, ker Lana na sprehodu še spi in bo verjetno isto tudi na morju julija. Bom ga pa enkrat kupila, ko bo čas za to, itak pa se naš PP ful dobro zloži.
|