Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:13:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel o madona , naša ma mal čez 9kg oblečena tvoja pazi na linijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:14:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 evo kaj je mačkica dobila za rd od babi in dedija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165224 Vau, super je P****, dedec je telefoniral in mi zbudil Gregca Majke mu, sem mu rekla, da naj samo sms pošlje... ok, mislim, da zdaj spi naprej... Zakon da je celo noč skoraj prespal,a si se kej zbujala? Spala sem kot top kam pa je šel tvoj po krof? Trojanskega, že jemmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:14:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:14:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel o madona , naša ma mal čez 9kg oblečena tvoja pazi na linijo če že mami ne mora ona
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:14:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor si na straži Ou jes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:15:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali. kako je pa z Emilijo, ko ostane pri tašči v varstvu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:15:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor si na straži Ou jes
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:15:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 evo kaj je mačkica dobila za rd od babi in dedija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165224 Vau, super je P****, dedec je telefoniral in mi zbudil Gregca Majke mu, sem mu rekla, da naj samo sms pošlje... ok, mislim, da zdaj spi naprej... Zakon da je celo noč skoraj prespal,a si se kej zbujala? Spala sem kot top kam pa je šel tvoj po krof? Trojanskega, že jemmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!! dober tek , pa upam da te bo Gregi večkrat presenetil s spanjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:16:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel o madona , naša ma mal čez 9kg oblečena tvoja pazi na linijo če že mami ne mora ona ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:16:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel Me je potem firbec, ko si rekla, kako je težak, in sem ga na vago vrgla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:19:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali. kako je pa z Emilijo, ko ostane pri tašči v varstvu??? baje je ful pridna, oni jo itak obožujejo ona se jih je pa tut navadila in nič ne joka ko greva midva od doma tko da sem kr presenečena nad njo. edino s spanjem čez dan je malo problem ker se upira in noče spat pa ful je zmatrana, potem ko jaz pridem domov bi pa ona šla špat tam okrog 18h to pa ne gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:19:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? včeraj mi je sms poslala in rekla da uživa 100/h a se hecaš al resno? res , sem ji v sredo poslala sms pa mi je včeraj odgovorila in rekla, da uživa, Alči je tudi v redu zgleda da nas je dala med izbrisane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:20:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali. kako je pa z Emilijo, ko ostane pri tašči v varstvu??? baje je ful pridna, oni jo itak obožujejo ona se jih je pa tut navadila in nič ne joka ko greva midva od doma tko da sem kr presenečena nad njo. edino s spanjem čez dan je malo problem ker se upira in noče spat pa ful je zmatrana, potem ko jaz pridem domov bi pa ona šla špat tam okrog 18h to pa ne gre Tole je pa res lepo slišati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:21:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel Me je potem firbec, ko si rekla, kako je težak, in sem ga na vago vrgla a si je mislil kaj se zdej dogaja z mamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:22:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali. kako je pa z Emilijo, ko ostane pri tašči v varstvu??? baje je ful pridna, oni jo itak obožujejo ona se jih je pa tut navadila in nič ne joka ko greva midva od doma tko da sem kr presenečena nad njo. edino s spanjem čez dan je malo problem ker se upira in noče spat pa ful je zmatrana, potem ko jaz pridem domov bi pa ona šla špat tam okrog 18h to pa ne gre full dobr , priden čupko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:25:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil opa , pomoje je tud Filipa prehitel Me je potem firbec, ko si rekla, kako je težak, in sem ga na vago vrgla a si je mislil kaj se zdej dogaja z mamo Se ni kaj dosti sekiral, je začel takoj šlatat, kje lahko demontira vago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:26:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer a ste še gor o bejba kako kaj? evola držim se kaj same ilegalke kle gor aha v večini vidm kako si ti kej, kako si se navadila na novi tempo življenja ah kr gre, smo bili ta teden pri tašči pa v sredo in četrtek bomo spet tam prespali. kako je pa z Emilijo, ko ostane pri tašči v varstvu??? baje je ful pridna, oni jo itak obožujejo ona se jih je pa tut navadila in nič ne joka ko greva midva od doma tko da sem kr presenečena nad njo. edino s spanjem čez dan je malo problem ker se upira in noče spat pa ful je zmatrana, potem ko jaz pridem domov bi pa ona šla špat tam okrog 18h to pa ne gre full dobr , priden čupko ma res je pridna, samo hodit pa še noče , sem glih danes študirala ko sem jo zjutri pustila pri njih in šla tut zajokala ni mi je še pa pa dala, včasih pa samo če so jo prijeli v roke je bilo dretja še pa še, sploh ni hotla bit pri njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:27:14
|
|
|
|
mafi
|
jaz vas počasi zapuščam zato vsem želim mirno nočko GREGI ti pa danes še malo bolj potegni z spanjem, da se tud mami naspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:28:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz vas počasi zapuščam zato vsem želim mirno nočko GREGI ti pa danes še malo bolj potegni z spanjem, da se tud mami naspi nočko pa prijetne sanje vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:28:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz vas počasi zapuščam zato vsem želim mirno nočko GREGI ti pa danes še malo bolj potegni z spanjem, da se tud mami naspi Saj bom tudi jaz ušla pod tuš in spat. Pa srčno upam, da bo Gregi spaaaaaaaaaaal!!!!!! Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:31:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz vas počasi zapuščam zato vsem želim mirno nočko GREGI ti pa danes še malo bolj potegni z spanjem, da se tud mami naspi Saj bom tudi jaz ušla pod tuš in spat. Pa srčno upam, da bo Gregi spaaaaaaaaaaal!!!!!! Mirno nočko vsem nočko tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 22:32:39
|
|
|
|
katy82
|
vidm da grete vse v pančevo pa grem še jaz,nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 23:01:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Anitka, si še gor? kako ste kaj? O,lej jo zgubljeno Sva se šla prej kopat in spat. Mi smo ok. Pa vi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 23:02:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil 12 kil, opa. Naš le potem pravi lahkokategornik. naš tudi..nima niti 11 kil Naš nima niti 9
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?