Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:05:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka sem videla da imaš od dr. Hauschka sončno kremo in a se obnese, je dobra, kako pa se razmaže? Jaz sem full zadovoljna z njo, pa tudi razmaže se fino. Kaj je z Estrello?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:07:27
|
|
|
|
Anitka
|
Pogrebščina d.o.o.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:12:18
|
|
|
|
Aurea
|
ojla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:14:19
|
|
|
|
Aurea
|
Za seznam: 4. 5. 2009 teža: 8700 višina: 75,5 OG: 45,5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:14:46
|
|
|
|
Aurea
|
Anitka, si še gor? kako ste kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:18:34
|
|
|
|
tally
|
ku ku kako ste tukaj gor?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:19:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:34:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mafi, sem zdajle Gregca stehtala in ima oblečen 12 kil 12 kil, opa. Naš le potem pravi lahkokategornik. naš tudi..nima niti 11 kil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:35:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila? nič kaj.. jst sem se ravno priklopila, sem imela generalko po hiši, razen kopalnice, da imam jutri vsaj pol dneva fraj.čaka me seveda še kopalnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:37:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali je katera že spraševala davčno Vido,kaj je z izračunom dohodnine? Meni je napisala,da izračun še ni bil izdelan,da je naslednja odprema 8.5. očitno še ni na tekočem z dogajanjem Vida ni na tekočem, jo bodo naknadno "obvestili" "Z informacijami o informativnih izračunih dohodnine druge tranše bo VIDA razpolaga od 11.5.2009 dalje."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:38:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes je Nejc prišel ful siten iz vrtca .Vzrok: žeja.Že v vrtcu,ko se je obuval,mi je rekel,da je žejen.Doma je potem v šusu spil 3/4 litra vode .Sem ga vprašala,če je kaj pil,ko so prišli notri iz sprehoda?Je rekel,da je.le po kosilu mislim da ni,ker se mu vedno mudi domov. Sem mu rekla,da če je žejen,da naj reče vzgojiteljicama,da je žejen in bo dobil za piti.Kako naj ga prepričam,da naj to stori?Vzgojiteljici pri 23. otrocih tudi ne moreta ves čas Nejca spraševati,če je žejen.Mora tudi sam kaj reči.Saj sem zadnjič vzgojiteljici rekla,da naj mu reče,da naj gre pit,a ves čas pa tudi ne moreta samo na njega gledati.Kako naj ga pripravim do tega,da bi bil bolj samostojen? Bogi revež Tudi moja mala pika se v vrtcu le redko spravi sama pit, ampak na srečo sta vzgojiteljica in pomočnica navajeni, da kar vsake toliko vsem otrokom data pit in mora vsak narediti vsaj kakšen požirek. Nič ne sprašujeta, vsak dobi v svojjo skodelico malo pijače Otroci so že tako navajeni tega, da se kar v vrsto postavijo, ko vidijo, da vzame vzgojiteljica pladenj s skodelicami Saj pri nas delata isto,samo Nejcu se včasih tako mudi,ker se boji,da bo kaj zamudil.Vse ostalo okoli njega ga bolj zanima Sedaj ko je pa vroče,pa rabi še malo več tekočine. Drugače gre pa tudi moja mala vedno žejna iz vrtca, zato imam ponavadi s sabo plastenko z vodo ali kakšen sokec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:41:06
|
|
|
|
špelin@
|
Aurea, kje se potepaš? tally, kako si? Anitka, ne vem, mogoče katera bolj konkretno ve, zakaj naše šefice ni več na spregled?? jana81, ko boš ravno v zaletu, pridi še mojo kopalnico zdrgnit Matr, dedca še ni, jaz pa tako željno čakam na svoj obljubljeni krof...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:41:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila? nič kaj.. jst sem se ravno priklopila, sem imela generalko po hiši, razen kopalnice, da imam jutri vsaj pol dneva fraj.čaka me seveda še kopalnica mene pa jutri čaka generalka po hiši oz stanovanju , nas cel teden ni bilo doma pa kup perila imam za oprat in še en kup za zlikat,.......... ah bo že bolje. Kako je Nejček, a se je pozdravil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:43:11
|
|
|
|
špelin@
|
Btw.: a na FB se šefica kaj javi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:45:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, kako si? Špelin@ kr gre , cel teden smo bili v Grosupljem pri tašči ker drugače ni šlo z varstvom oz. bi se mogli ful vozit. Tko da nas je tašča stregla in pedenala in je bilo fajn. Matr, dedca še ni, jaz pa tako željno čakam na svoj obljubljeni krof... upam, da kmalu dobiš svoj krof
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:45:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila? nič kaj.. jst sem se ravno priklopila, sem imela generalko po hiši, razen kopalnice, da imam jutri vsaj pol dneva fraj.čaka me seveda še kopalnica mene pa jutri čaka generalka po hiši oz stanovanju , nas cel teden ni bilo doma pa kup perila imam za oprat in še en kup za zlikat,.......... ah bo že bolje. Kako je Nejček, a se je pozdravil? no sej mene čaka še v kopalnici ene 6 strojev za oprat Nejček je zaenkrat OK, čeprav mu je danes spet začelo z noska tečt špelin@ najbolj sovražim kopalnico pucat, rajš cele noči ne spim zraven Gregija (čeprav upam da bo od zdej naprej spal), kot da morem koplanico drgnat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:45:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? jst je nisem zasledila mogoče nas pa testira če bomo brez nje prišle na 20.del
< Sporočilo je popravil jana81 -- 8.5.2009 21:46:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:46:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? včeraj mi je sms poslala in rekla da uživa 100/h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:47:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? včeraj mi je sms poslala in rekla da uživa 100/h a se hecaš al resno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:47:51
|
|
|
|
katy82
|
čer evo mala spi,oči v nočni ,mami pa gleda nepospravljeno stanovanje.Upam da bo jutr sonce da bomo imel piknik zunaj z gosti vred Špelina kako mali princ pančka,se je kej unesel? Jana kako gre Nejčku v vrtcu? Anitka dej mi prosim povej kaktere marele sestavš za na muro,sem pozabla Grem mal kopalnico poribat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:48:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila? nič kaj.. jst sem se ravno priklopila, sem imela generalko po hiši, razen kopalnice, da imam jutri vsaj pol dneva fraj.čaka me seveda še kopalnica mene pa jutri čaka generalka po hiši oz stanovanju , nas cel teden ni bilo doma pa kup perila imam za oprat in še en kup za zlikat,.......... ah bo že bolje. Kako je Nejček, a se je pozdravil? no sej mene čaka še v kopalnici ene 6 strojev za oprat Nejček je zaenkrat OK, čeprav mu je danes spet začelo z noska tečt špelin@ najbolj sovražim kopalnico pucat, rajš cele noči ne spim zraven Gregija (čeprav upam da bo od zdej naprej spal), kot da morem koplanico drgnat Ej, če prideš Gregija krotit ponoči, ti kopalnico zdrgnem v nulo!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:49:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? včeraj mi je sms poslala in rekla da uživa 100/h a se hecaš al resno? res , sem ji v sredo poslala sms pa mi je včeraj odgovorila in rekla, da uživa, Alči je tudi v redu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:49:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 čer čer čer Jana kako gre Nejčku v vrtcu? ma super, zjutraj zajoka ko ga dam vzgojiteljici, potem se pa lepo igra, spi, in je.. ob 3h ko pridem po njega pa kr skoči v mene ..so rekle da je ful priden
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:50:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Btw.: a na FB se šefica kaj javi? včeraj mi je sms poslala in rekla da uživa 100/h Lepo Ampak vsaj pozdravi nas lahko tu gor, smrk...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 8.5.2009 21:51:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pogrebščina d.o.o. ne jaz sem končno tukaj. Kaj sem zamudila? nič kaj.. jst sem se ravno priklopila, sem imela generalko po hiši, razen kopalnice, da imam jutri vsaj pol dneva fraj.čaka me seveda še kopalnica mene pa jutri čaka generalka po hiši oz stanovanju , nas cel teden ni bilo doma pa kup perila imam za oprat in še en kup za zlikat,.......... ah bo že bolje. Kako je Nejček, a se je pozdravil? no sej mene čaka še v kopalnici ene 6 strojev za oprat Nejček je zaenkrat OK, čeprav mu je danes spet začelo z noska tečt špelin@ najbolj sovražim kopalnico pucat, rajš cele noči ne spim zraven Gregija (čeprav upam da bo od zdej naprej spal), kot da morem koplanico drgnat Ej, če prideš Gregija krotit ponoči, ti kopalnico zdrgnem v nulo!!!!!!! kolk noči za u nulo zdrgnjeno kopalnico?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?