aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a ve že kaj uvajate kravje mleko? jst sm prejšnji teden začela evi za zajtrk delat razne kašice, keksolino... s KM, zdej ji da dajem zjutraj namesto AM, počasi boma pa še na večerni obrok šle. nisem ji pa nič redčla, ker je na začetku bolj male količine dobla, pa do zdaj ni blo še nič narobe. upam, da delama vredu Jaz bom vkratkem začela z uvajanjem. Sem zadevo malo preložila, ker nama še ni bilo potrebno iti v vrtec. Mi smo na kravjem mleku že skoraj 4. mesece, sicer mleka sploh ne pije, niti ne je čokolino, niti keksolino...je pa zato mlečni griz z benkotom, ki mu ga vsako jutro skuham. Gregi, to delaj mamici, ponoči je treba spati. Vse najboljše Vid Gal tudi obožuje gugalnice, razmišljamo, da bomo eno nabavili. Krasni fantički Vse najboljše Martina IZVIRNO SPOROČILO: Anitka To bo morda kateri kdaj koristilo: ------- Subject: Aspirin/ čebelji piki Že dolgo me mika, da bi vam predstavila še eno uporabnost Aspirina, ki mi po potrebi koristi že več kot 30 let in o kateri nisem še nikjer ničesar prebrala. Pri piku čebele si na mesto pika položim tableto Aspirina, ki jo malce zmočim z vodo ali - če ni vode v bližini - oslinim.To rahlo pritiskam na pik in čez morda dobro minuto odstranim. Tako ne pride do otekline, pa tudi srbenja ne in pik je prav kmalu pozabljen. Ta nasvet sem nekoč dobila od starega čebelarja. Že marsikomu sem ga posredovala in vsak mi je povedal, da stvar res učinkuje. Živim na deželi, imam 3 odrasle otroke, ki sem jim v otroštvu na ta način velikokrat pomagala. Sama imam izkušnjo tudi s pikom sršena, pri katerem je Aspirin enako učinkoval. Podoben učinek naj bi imel tudi med. Zato sem tudi jaz slišala, da aspirim pomaga in posrka strup ven. dobra zadeva. Si jo je vredno zapomniti. IZVIRNO SPOROČILO: tilči Katero kremo za sončenje boste uporabljale pri malčkih? Sedaj smo odkrili,da je Tilen občutljiv na sonce.To je naša alergija.ker postane pikast po obrazu in se začne praskati. Za Nejca sem imela eno ful dobro,pa sem pozabila katero .Rabila bi eno,ki je brez umetnih bbarvil in raznih dodatkov,ker ga ne bi rada zdražila,a nekako ga moram zaščititi http://www.e-natura.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=nova.tpl&product_id=1100&category_id=86&option=com_virtuemart&Itemid=53 tole sem našla.Ali je kateri kaj poznana ta kozmetika? Ravno prejle sem bila v Mullerju in nimajo niti ene dobre kreme za sončenje za naše malčke, razen eno od Beauty baby, sam full smrdi. Jaz tudi potrebujem kremo za obraz in nevem kje jo naj iščem Bom pogledala za to znamko Natura. Anitka sem videla da imaš od dr. Hauschka sončno kremo in a se obnese, je dobra, kako pa se razmaže? Kaj je z Estrello?