|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
8.5.2009 13:01:34   
Dudica1
copka tale vaš user posted image bo pa res orto...no sej ni rečen da se res niso zmotili...držim pestke da bo šlo čim lažje...user posted image

No danes pa greva midva ven...čakam da bomo imeli kosilo potem pojeva in greva na sončka...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.5.2009 13:02:24   
Anonimen
nč zdej pa res grem, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.5.2009 13:03:41   
Dudica1
lake ja od mleka v prahu se hitreje redijo tako da brez skrbi...moj prvi je bil tud skoz na tem mleku pa je zrasel v fejst fanta...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.5.2009 13:15:12   
pokica_
Dudi uživajta z malim Majem na sončku! Jst bi tud vozičkala! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.5.2009 13:16:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
FLASK_Auser posted image  ne obupaj tk hitro,...sj bo prišel čas,...ta mali user posted image odločajo kdaj bojo prišli vn.

Hvala, Pokica user posted image user posted image Si edina, ki je opazila, da sem danes res čisto na tleh... Upam, da bo kmal bolje in bom kje dobila voljo za karkoli... Res mi gre že vse tooolk na živce, da bom popenilauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.5.2009 13:36:10   
elyy
flaska:sori sploh opazla nisem tvojga postauser posted image .....sej bo no....jst mam že tok vsega dovolj(ponoč sploh nemorem ustajat več na wc,sploh nevem več kako nej se obrnem,vlečem se k stara mama,prej sm šla še ene cunje ven obest mi je posteljine skos na tla padala...sem jo komi pobrala...s tleh..o joj..user posted image !!
jst si res neprestavljam,da bom čez rok morala rodit...se mi kr zmešauser posted image ....
bom šla v P. in rekla nej kr umetne dajouser posted image ...
pa že tko mam tako G. (da sploh nima časa,za pregled,dober da nardi)skos leta,k ma tako gužvo...in kaj naj si jas mislim potem,da sploh nevem kok je moj beby težak...ne nč!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.5.2009 13:36:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Dudi uživajta z malim Majem na sončku! Jst bi tud vozičkala! user posted image

ja itak da bova...sej ti boš pa tud kmalu...user posted image

flaska glavo gor ne se dat...vse bo še ok tudi ta slaba volja bo minila...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.5.2009 13:40:36   
Tanja_
Evo mene iz nabave. Zapravila sem reci piši 120 €, pa še nimam vsega. Moram jutr še v Spara! Pa ta hrana. To se  samo draži

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
8.5.2009 13:42:05   
pokica_
FLASK_A, pa veš da te user posted image nebo pustil na cedilu, bo kar zdrsnil ven, ko se bo odločil pridet! Pa zajokcal tk naglas, da boš solzne učke dobla! user posted image  Mali Jaka je verjetno tudi že full neučakan,...kaj pravi? user posted image  A bi raje imel sestrico al bratca?
Men je tud že vse tečno in odveč, pa sem 9 dni za teboj, drug teden bo mi še hujš....al kaj čmo, več kot si želet ne moremo, ane.
Jst pa glih zdaj ustvarjam tole diaprojekcijo,...me zanima kako bo to ratalo. user posted image

Dudi...naužijte se sončka! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.5.2009 13:43:57   
Dudica1
tanja sej pol pa še nisi tok velik zapravla...jaz sm zadnč samo v BC zapravla 200€ pa je to moj drugi otrok user posted image ,pa če bi vse seštela kokr sm še drugod kupvala pa bi še več zneslo...user posted image

lananai sm hotla vprašat če lahko pico jem zarad dojenja mislim...sej vem da vse po malem lahko ampak jaz pice ne bi malo,k jo že dolg nism pa mi je danes zapasala k jo bo tašča pekla...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
8.5.2009 13:47:17   
Dudica1
jaz sem zdaj v mislih na nekem takšnem koncu...mmmmm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
8.5.2009 13:53:59   
Dudica1
pa kakega takega zraven...

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
8.5.2009 13:55:26   
pokica_
Dudi, a nisi šla na sprehod na sončeka? No, sj te ne podim, da neboš mislilauser posted image .

Ej punce,...sem pozabla povedat! Se mi zdi, da je prej šel čep, je bla rozana sluz na papirju, kar nekaj je je blo. Mogoče pa bouser posted image user posted image !
Tanja_ ne govort o teh €, ko jih tolk sovražim...skos dvigujem na bankomatu, pa nikoli nimam nič v denarnici, vsakič ko grem v trgovino, vedno jovo na novo...kar hlapijo ti €.
Pa zdaj glih je moj v nabavi,..bo spet šlo...ma kaj češ...sj ko bojo pa naši user posted image že pridno papcali, bo pa še več dnarja šlo, kaj češ...glavno da bojo srečni in zdravi.

V tem BC sem pa jaz tudi pustila že goro denarja,...raje več ne grem tja...zaenkrat. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
8.5.2009 14:05:00   
Tanja_
Me je prej vrglo vn, preden sem vse napisala.
Skratka, lepo po vrsti
flaska nehi se sekirat.Sej še ni tvoj datum. Lepo se skulirej, živce na pašo, pa sej smo vse v istem šmornu. Sej bo pršu dojenček, še malo pa bo. Če smo zmogle tok časa bomo pa tud še kak teden.user posted image
pokica sem kupla Pronto, sam še ne vem kdo ga bo namazal, k men se ne da. V omari se pa kr noče svetituser posted image
dudica za dojenčka nisem sploh nič kupovala, samo hrano pa čistila. Pa kaj čmo, bo že.
oliva pejmo drug vikend v Postojno, k ta bo zihr gužva, k je luna, pol bomo pa druga drugi mogle pr porodu asistiratuser posted image
elyy ginekologinja ti je prou povedala. Od zadnjega UZ si vnes mere od obsega trebuha v materinsko, pa dobiš težo. Če si pa tok nezadovoljna z njo, jo pa menjaj. To pa res ni problem. Pa če hočeš it samoplačniško, da zveš težo greš lahko marsikam v Lj. in okolici. Vse se da, če se hoče.
copka sej je flaska tudi rodila ful velikega fanta prvič. Pa jst poznam eno, k je mel fantek 5,1 kg, punčka pa 4,9, pa je oboje šlo. Nč preveč razmišljat da ne boš po nepotrebnem strahu kopičila.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
8.5.2009 14:07:13   
Dudica1
pokica zdajle bomo imeli kosilo potem pa še Maj papca in potem greva ven user posted image

tanja sory sem mislila da si kupovala za user posted image ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
8.5.2009 14:09:26   
Tanja_
dudi nč se opravičvat. Blagor ti, k že vozičkašuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
8.5.2009 14:23:27   
elyy
pokica;blagor teb se je že začelouser posted image ...mensezdi,da je to res ob predrtju čepa,tko,da kr pripravi počasi torbo za v P. srečno

tanja;jst če bi bla tok nezadovoljna znjo,bi jo siguren zamenjala...
(drgače je tud zares teško zamenjat G. pa še to skoraj na koncu nosečnosti),pa da bi šla k drugi!
sej ona definitino ni kriva,da ima tako gužvo in,da vse komaj sfolga(da je edina G v ZD domu).....drgač je pa tudi to res,da bi šla lahko v samoplačniško ambulanto in bi mi nardili UZ( sam sm pa tud tok prepričana,da če res nebi tok pridobivau na teži,bi siguren povedala)...tko,da pomoje ve,kaj dela sej je zato zdravnica!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
8.5.2009 14:48:19   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

tanja;jst če bi bla tok nezadovoljna znjo,bi jo siguren zamenjala...
(drgače je tud zares teško zamenjat G. pa še to skoraj na koncu nosečnosti),pa da bi šla k drugi!
sej ona definitino ni kriva,da ima tako gužvo in,da vse komaj sfolga(da je edina G v ZD domu).....drgač je pa tudi to res,da bi šla lahko v samoplačniško ambulanto in bi mi nardili UZ( sam sm pa tud tok prepričana,da če res nebi tok pridobivau na teži,bi siguren povedala)...tko,da pomoje ve,kaj dela sej je zato zdravnica!

Potem pa ni problema, če si zadovoljna z njo. Iz tvojega pisanja sem razbrala, da nisi, ker vedno izgleda, kot da nisi zadovoljna. Smo se narobe razumeli očitno.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.5.2009 14:49:45   
Anonimen
elyy, sem danes imela šele drugič ctg... nobenih popadkov, Urbanček je bil bolj speč... skratka, nič ne kaže, da bo jutri njegov rojstni danuser posted image
prvič sem imela ctg, ker sem ginekologinji omenila špikanje v trebuhu in me je poslala na ctg, da vidi, kakšni so popadki. danes pa sem šla pravzaprav zato da lahko rečem, da sem šlauser posted image . so mi kar prijazni v kranjski porodnišnici - pa naj govorijo kar hočejo o njej.
v ponedeljek, če ne bom prej rodila, bom začela s pogostejšimi ctgji, zato da vidijo, če bo potrebno sprožiti porod (v primeru, da se otroček zelo zelo umiri,...) v Kranju po pdpju delajo dodatno amnioskopijo (preverjajo zrelost plodovnice), v Ljubljani pa samo ctg.
punce, a se je v Ljubljani treba za ctg prej naročiti??

sva danes zjutraj podpisala očetovstvo... nisem vedela, da se je treba naročiti za to, a je bila socialna delavka prijazna in smo hitro uredili (Oskar je bil danes grozen živček... je izpadel kot slabo vzgojen otrokuser posted image )...
mi je že zjutraj rekel, da bi šel na Gibi-gib (igrišče v Kranju...) že dolgo nisva šla tja in ne vem, od kod se je spomnil ravno na to igrišče... nama je bilo tam kar luštno. vidim, da vse bolj potrebuje družbo. skrajni čas za vrtec!

petra a - pridna si!

tako, zdaj pa imam malo časa, da vas preberem... se je zgodilo kaj novega? kakšen nov user posted image ? ko sem bila na ctgju, je iz porodne sobe ravno zajokalo deteuser posted image . čestitke mamici in očku - user posted image .

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.5.2009 14:56:29   
Anonimen
Obelix, upam, da boste ukrotili tole dihalno težavo! Čim večkrat na Rakitno!

OliveOyl, sem dobila informacijo, da je tisto rezanje spodaj odpiranjeuser posted image . Mogoče pa le čaka, da bo 10. maj - da boš res imela otroke na okroglih številkahuser posted image (lažje za zapomnit,...)

FLASK_A, je bilo na ctgju kaj novega?

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
8.5.2009 15:28:18   
Anonimen
k.tja -  a se je potrebno v Kranju na CTG kaj naročat ? Al samo prideš in to je to ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
8.5.2009 15:47:32   
elyy
evo se spet malo javim....dons sm bla pridna in sem vse pospravla(edin oknov nisem uspela pomit,pa zaves zamenjat),ker eni delavci neki delajo sosedu in skos mem našga okna hodjo..tko,da bom kr jutr,al pa pol zvečer!
zdej bom šla še za kosilo pripravt pa počas nardit, ko bo moj user posted image  pršou hmau domov.

ktja:kar se tiče teh CTG res nebi vedla,ker pri nas nič nehodimo na ctg ali kakšne druge preglede v P. kot samo v ZD.(in tam vse opravimo)pa prvi ctg bom imela v 38 tednu.
kar se tiče teh porodnišnic je pa tako v vsaki so prijazni,če se ti lepo do njih vedeš in negreš tja ves napsiheran,živčen....
(tuki na forumih,ko preberaš res marsikej prebereš...jst sm prebrala tok stvari o LJ. P.
nobena od naših majčic pa ni imela dokej slabih iskušenj...zato pa mislim,da je v kranski P. isto)!  

pri nas se ni treba naročit,ko priznaš očetovstvo...sva tja prišla in sva takoj vse uredila,brez problemov...so pri nas socialne delavke zelo prijazne in uslužne!

a v vrtec Oskar še ne hodi?otroci,pač rabijo družbo tako,kot miuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
8.5.2009 15:54:44   
elyy
tanja: sory... sva se verjetno res narobe razumele,mogoče nisi vseh mojih prejšnih postov dobro prebrala,da bi se lahko razumele ena drugo....zakaj se gre?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
8.5.2009 15:56:07   
zoja10
OJLAuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.5.2009 16:00:55   
zoja10
ojla, da se vam na hitrco javim.....
pestro pestro pestro,.....tamala tečka ponoči, sm čist crknjena.... danes gremo po aptamil...
mam filing da mam ponoč premalo mlekeca.
Drgač razn da sm na smrt utrujena sm kul, tamala prava korenjakinja že skor nazaj na porodni teži...apetit ima po mami...user posted image

ko zalaufa ritem in pridem mal k sebi se javim še kaj, čez dan se fajn na je in je pridna, spi..tko da more spat tudi mama....

Porodna zgodba upam da kmalu, bilo je fantastično...sem bla sam eno urco v porodni sobi pa je že blo narejeno...
o tem drugič..
zdej grem pa še na temo z-majčki pozdravit:D

Lepo se imejte,.... in se NASPITE!
lupčka

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?