Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:01:34
|
|
|
|
Dudica1
|
copka tale vaš bo pa res orto...no sej ni rečen da se res niso zmotili...držim pestke da bo šlo čim lažje... No danes pa greva midva ven...čakam da bomo imeli kosilo potem pojeva in greva na sončka...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:02:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nč zdej pa res grem, uživajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:03:41
|
|
|
|
Dudica1
|
lake ja od mleka v prahu se hitreje redijo tako da brez skrbi...moj prvi je bil tud skoz na tem mleku pa je zrasel v fejst fanta...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:15:12
|
|
|
|
pokica_
|
Dudi uživajta z malim Majem na sončku! Jst bi tud vozičkala!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:16:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ FLASK_A ne obupaj tk hitro,...sj bo prišel čas,...ta mali odločajo kdaj bojo prišli vn. Hvala, Pokica Si edina, ki je opazila, da sem danes res čisto na tleh... Upam, da bo kmal bolje in bom kje dobila voljo za karkoli... Res mi gre že vse tooolk na živce, da bom popenila
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:36:10
|
|
|
|
elyy
|
flaska:sori sploh opazla nisem tvojga posta .....sej bo no....jst mam že tok vsega dovolj(ponoč sploh nemorem ustajat več na wc,sploh nevem več kako nej se obrnem,vlečem se k stara mama,prej sm šla še ene cunje ven obest mi je posteljine skos na tla padala...sem jo komi pobrala...s tleh..o joj.. !! jst si res neprestavljam,da bom čez rok morala rodit...se mi kr zmeša .... bom šla v P. in rekla nej kr umetne dajo ... pa že tko mam tako G. (da sploh nima časa,za pregled,dober da nardi)skos leta,k ma tako gužvo...in kaj naj si jas mislim potem,da sploh nevem kok je moj beby težak...ne nč!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:36:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Dudi uživajta z malim Majem na sončku! Jst bi tud vozičkala! ja itak da bova...sej ti boš pa tud kmalu... flaska glavo gor ne se dat...vse bo še ok tudi ta slaba volja bo minila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:40:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo mene iz nabave. Zapravila sem reci piši 120 €, pa še nimam vsega. Moram jutr še v Spara! Pa ta hrana. To se samo draži
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:42:05
|
|
|
|
pokica_
|
FLASK_A, pa veš da te nebo pustil na cedilu, bo kar zdrsnil ven, ko se bo odločil pridet! Pa zajokcal tk naglas, da boš solzne učke dobla! Mali Jaka je verjetno tudi že full neučakan,...kaj pravi? A bi raje imel sestrico al bratca? Men je tud že vse tečno in odveč, pa sem 9 dni za teboj, drug teden bo mi še hujš....al kaj čmo, več kot si želet ne moremo, ane. Jst pa glih zdaj ustvarjam tole diaprojekcijo,...me zanima kako bo to ratalo. Dudi...naužijte se sončka!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:43:57
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja sej pol pa še nisi tok velik zapravla...jaz sm zadnč samo v BC zapravla 200€ pa je to moj drugi otrok ,pa če bi vse seštela kokr sm še drugod kupvala pa bi še več zneslo... lananai sm hotla vprašat če lahko pico jem zarad dojenja mislim...sej vem da vse po malem lahko ampak jaz pice ne bi malo,k jo že dolg nism pa mi je danes zapasala k jo bo tašča pekla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:47:17
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem zdaj v mislih na nekem takšnem koncu...mmmmm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:53:59
|
|
|
|
Dudica1
|
pa kakega takega zraven...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 13:55:26
|
|
|
|
pokica_
|
Dudi, a nisi šla na sprehod na sončeka? No, sj te ne podim, da neboš mislila . Ej punce,...sem pozabla povedat! Se mi zdi, da je prej šel čep, je bla rozana sluz na papirju, kar nekaj je je blo. Mogoče pa bo ! Tanja_ ne govort o teh €, ko jih tolk sovražim...skos dvigujem na bankomatu, pa nikoli nimam nič v denarnici, vsakič ko grem v trgovino, vedno jovo na novo...kar hlapijo ti €. Pa zdaj glih je moj v nabavi,..bo spet šlo...ma kaj češ...sj ko bojo pa naši že pridno papcali, bo pa še več dnarja šlo, kaj češ...glavno da bojo srečni in zdravi. V tem BC sem pa jaz tudi pustila že goro denarja,...raje več ne grem tja...zaenkrat.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:05:00
|
|
|
|
Tanja_
|
Me je prej vrglo vn, preden sem vse napisala. Skratka, lepo po vrsti flaska nehi se sekirat.Sej še ni tvoj datum. Lepo se skulirej, živce na pašo, pa sej smo vse v istem šmornu. Sej bo pršu dojenček, še malo pa bo. Če smo zmogle tok časa bomo pa tud še kak teden. pokica sem kupla Pronto, sam še ne vem kdo ga bo namazal, k men se ne da. V omari se pa kr noče svetit dudica za dojenčka nisem sploh nič kupovala, samo hrano pa čistila. Pa kaj čmo, bo že. oliva pejmo drug vikend v Postojno, k ta bo zihr gužva, k je luna, pol bomo pa druga drugi mogle pr porodu asistirat elyy ginekologinja ti je prou povedala. Od zadnjega UZ si vnes mere od obsega trebuha v materinsko, pa dobiš težo. Če si pa tok nezadovoljna z njo, jo pa menjaj. To pa res ni problem. Pa če hočeš it samoplačniško, da zveš težo greš lahko marsikam v Lj. in okolici. Vse se da, če se hoče. copka sej je flaska tudi rodila ful velikega fanta prvič. Pa jst poznam eno, k je mel fantek 5,1 kg, punčka pa 4,9, pa je oboje šlo. Nč preveč razmišljat da ne boš po nepotrebnem strahu kopičila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:07:13
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica zdajle bomo imeli kosilo potem pa še Maj papca in potem greva ven tanja sory sem mislila da si kupovala za ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:09:26
|
|
|
|
Tanja_
|
dudi nč se opravičvat. Blagor ti, k že vozičkaš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:23:27
|
|
|
|
elyy
|
pokica;blagor teb se je že začelo ...mensezdi,da je to res ob predrtju čepa,tko,da kr pripravi počasi torbo za v P. srečno tanja;jst če bi bla tok nezadovoljna znjo,bi jo siguren zamenjala... (drgače je tud zares teško zamenjat G. pa še to skoraj na koncu nosečnosti),pa da bi šla k drugi! sej ona definitino ni kriva,da ima tako gužvo in,da vse komaj sfolga(da je edina G v ZD domu).....drgač je pa tudi to res,da bi šla lahko v samoplačniško ambulanto in bi mi nardili UZ( sam sm pa tud tok prepričana,da če res nebi tok pridobivau na teži,bi siguren povedala)...tko,da pomoje ve,kaj dela sej je zato zdravnica!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:48:19
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy tanja;jst če bi bla tok nezadovoljna znjo,bi jo siguren zamenjala... (drgače je tud zares teško zamenjat G. pa še to skoraj na koncu nosečnosti),pa da bi šla k drugi! sej ona definitino ni kriva,da ima tako gužvo in,da vse komaj sfolga(da je edina G v ZD domu).....drgač je pa tudi to res,da bi šla lahko v samoplačniško ambulanto in bi mi nardili UZ( sam sm pa tud tok prepričana,da če res nebi tok pridobivau na teži,bi siguren povedala)...tko,da pomoje ve,kaj dela sej je zato zdravnica! Potem pa ni problema, če si zadovoljna z njo. Iz tvojega pisanja sem razbrala, da nisi, ker vedno izgleda, kot da nisi zadovoljna. Smo se narobe razumeli očitno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
elyy, sem danes imela šele drugič ctg... nobenih popadkov, Urbanček je bil bolj speč... skratka, nič ne kaže, da bo jutri njegov rojstni dan prvič sem imela ctg, ker sem ginekologinji omenila špikanje v trebuhu in me je poslala na ctg, da vidi, kakšni so popadki. danes pa sem šla pravzaprav zato da lahko rečem, da sem šla . so mi kar prijazni v kranjski porodnišnici - pa naj govorijo kar hočejo o njej. v ponedeljek, če ne bom prej rodila, bom začela s pogostejšimi ctgji, zato da vidijo, če bo potrebno sprožiti porod (v primeru, da se otroček zelo zelo umiri,...) v Kranju po pdpju delajo dodatno amnioskopijo (preverjajo zrelost plodovnice), v Ljubljani pa samo ctg. punce, a se je v Ljubljani treba za ctg prej naročiti?? sva danes zjutraj podpisala očetovstvo... nisem vedela, da se je treba naročiti za to, a je bila socialna delavka prijazna in smo hitro uredili (Oskar je bil danes grozen živček... je izpadel kot slabo vzgojen otrok )... mi je že zjutraj rekel, da bi šel na Gibi-gib (igrišče v Kranju...) že dolgo nisva šla tja in ne vem, od kod se je spomnil ravno na to igrišče... nama je bilo tam kar luštno. vidim, da vse bolj potrebuje družbo. skrajni čas za vrtec! petra a - pridna si! tako, zdaj pa imam malo časa, da vas preberem... se je zgodilo kaj novega? kakšen nov ? ko sem bila na ctgju, je iz porodne sobe ravno zajokalo dete . čestitke mamici in očku - .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 14:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Obelix, upam, da boste ukrotili tole dihalno težavo! Čim večkrat na Rakitno! OliveOyl, sem dobila informacijo, da je tisto rezanje spodaj odpiranje . Mogoče pa le čaka, da bo 10. maj - da boš res imela otroke na okroglih številkah (lažje za zapomnit,...) FLASK_A, je bilo na ctgju kaj novega?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 15:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja - a se je potrebno v Kranju na CTG kaj naročat ? Al samo prideš in to je to ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 15:47:32
|
|
|
|
elyy
|
evo se spet malo javim....dons sm bla pridna in sem vse pospravla(edin oknov nisem uspela pomit,pa zaves zamenjat),ker eni delavci neki delajo sosedu in skos mem našga okna hodjo..tko,da bom kr jutr,al pa pol zvečer! zdej bom šla še za kosilo pripravt pa počas nardit, ko bo moj pršou hmau domov. ktja:kar se tiče teh CTG res nebi vedla,ker pri nas nič nehodimo na ctg ali kakšne druge preglede v P. kot samo v ZD.(in tam vse opravimo)pa prvi ctg bom imela v 38 tednu. kar se tiče teh porodnišnic je pa tako v vsaki so prijazni,če se ti lepo do njih vedeš in negreš tja ves napsiheran,živčen.... (tuki na forumih,ko preberaš res marsikej prebereš...jst sm prebrala tok stvari o LJ. P. nobena od naših majčic pa ni imela dokej slabih iskušenj...zato pa mislim,da je v kranski P. isto)! pri nas se ni treba naročit,ko priznaš očetovstvo...sva tja prišla in sva takoj vse uredila,brez problemov...so pri nas socialne delavke zelo prijazne in uslužne! a v vrtec Oskar še ne hodi?otroci,pač rabijo družbo tako,kot mi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 15:54:44
|
|
|
|
elyy
|
tanja: sory... sva se verjetno res narobe razumele,mogoče nisi vseh mojih prejšnih postov dobro prebrala,da bi se lahko razumele ena drugo....zakaj se gre?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 15:56:07
|
|
|
|
zoja10
|
OJLA
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 8.5.2009 16:00:55
|
|
|
|
zoja10
|
ojla, da se vam na hitrco javim..... pestro pestro pestro,.....tamala tečka ponoči, sm čist crknjena.... danes gremo po aptamil... mam filing da mam ponoč premalo mlekeca. Drgač razn da sm na smrt utrujena sm kul, tamala prava korenjakinja že skor nazaj na porodni teži...apetit ima po mami... ko zalaufa ritem in pridem mal k sebi se javim še kaj, čez dan se fajn na je in je pridna, spi..tko da more spat tudi mama.... Porodna zgodba upam da kmalu, bilo je fantastično...sem bla sam eno urco v porodni sobi pa je že blo narejeno... o tem drugič.. zdej grem pa še na temo z-majčki pozdravit:D Lepo se imejte,.... in se NASPITE! lupčka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?