|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
8.5.2009 11:47:12   
mismis
S.Suzi, apaurin vzami zvečer, da se sporostiš. Jaz sem vedno vzela na punkcijo in ET vse sabo, torej haljo in copate, spalnih srajc ponavadi ne zmanjka, halj se pa zna zgoditi, da jih zmanjka, pa ne moreš hoditi samo v spalni srajci po hodniku, ker je vseeno malo prepiha. Ti jo kar vzemi, saj se itak vozi. Pa pusti jo v avtu in če b zmanjkalo halj, naj jo gre tvoj iskati.
Tvoj dragi ne rabi napotnice, on samo pride in oddela svoj delež user posted image user posted image user posted image , potem pa čaka, da si ti konec. Za folikle ne skrbi, če jih je bilo danes manj, včasih je odvisno s katerega kota gleda, pa se kakšen skrije user posted image

Miklarom, saj bo, ti si že itak na dobri poti, še tri dni zdržiš potem pa pade test.user posted image user posted image user posted image  in na testu plusek.user posted image

Lana, endometrij je super, takšnega sem tudi jaz imela. Folikli pa tudi lepo rastejo user posted image user posted image

Reby, saj torek tudi meni nekako ne ustreza.user posted image  Dajva se zmeniti za sredo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.5.2009 11:48:33   
kimsy
Ojla! Mam tako gužvo v službi, da sm vas šele zdaj mal preletela.

BEBIII - super, da si doma. Mene tud od nedelje že zvija, kot pred M, no, danes malo manj.
suzi - apaurin vzameš zvečer, pred punkcijo. Glede foliklov. Meni je na zadnjem uz-ju rekla, da jih je 8, na koncu mi jih je ta ista zdravnica spunktirala 24. user posted image  Drugače pa mene ni punkcija nič bolela.
miklarom - ja, zaenkrat je še belo, sam grem vsakič s strahom na WC, da vidim stanje med nogami. user posted image  Mam pa res vse znake pms-ja!
lana08 - bravo za vmesni rezultat!
Reby - hvala za kavico.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.5.2009 11:55:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, saj torek tudi meni nekako ne ustreza.user posted image  Dajva se zmeniti za sredo

Oki doki. Sva na vezi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.5.2009 11:55:21   
miska73
Suzi predvsem ne pozabi vzeti s sabo copat pa oba dva morta imet osebne dokumente obvezno.
Ej drži se stara (user posted image )... pa če te bo kej nervozica grabila, me kr poklič.
Bova z mojim obadva držala pestke.

Kruce ej, ne boš verjel... prav paše po dolgem cajtu. user posted image

Miklarom držim pestke močno močno.

Babe še en teden pa se spet vidimo ob pivički .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ... mi kr mal manjkate

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.5.2009 12:00:04   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Suzi predvsem ne pozabi vzeti s sabo copat pa oba dva morta imet osebne dokumente obvezno.
Ej drži se stara (user posted image )... pa če te bo kej nervozica grabila, me kr poklič.
Bova z mojim obadva držala pestke.

Kruce ej, ne boš verjel... prav paše po dolgem cajtu. user posted image

Miklarom držim pestke močno močno.

Babe še en teden pa se spet vidimo ob pivički .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ... mi kr mal manjkate

user posted image  haha Miska že ve.

Kruce, ne noooo, me je začel kar špikati po jajčnikih, hm kaj pa če folikli rastejo. Pa saj ne morem biti huda nate.

Najbolje da se pridem malo podrgnit naslednji petek ob vaše trebuščke...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.5.2009 12:05:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Valjda moraš popravit vtis... ko nas takrat na KC nisi hotla poznat ... user posted image
Pa mal se morš podrgnat ob kak nosečniški trebušček, če hočeš garantiran uspeh.

Je bila pa zdaj v postopku tudi ena punca v seksi gležnerjih. In sva tudi ostale v kontaktih. Pa potem, ko mojmu kaj o njej pravim, mu rečem veš una iz transferja, ki je bila v gležnarjih... user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.5.2009 12:08:30   
lana08

Valjda moraš popravit vtis... ko nas takrat na KC nisi hotla poznat ... user posted image
Pa mal se morš podrgnat ob kak nosečniški trebušček, če hočeš garantiran uspeh.

Je bila pa zdaj v postopku tudi ena punca v seksi gležnerjih. In sva tudi ostale v kontaktih. Pa potem, ko mojmu kaj o njej pravim, mu rečem veš una iz transferja, ki je bila v gležnarjih... user posted image

se opravičavam user posted image  in obljubim, da če dobro preživim punkcijo pridem.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.5.2009 12:10:37   
miska73

se opravičavam user posted image  in obljubim, da če dobro preživim punkcijo pridem.

Pa sej smo ti že takrat oprostile...
Ampak mal te pa moram hecat... user posted image

Drgač pa upam, da porata... tako tale postopek kot srečanje čez en teden.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.5.2009 12:15:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

sonček85 - ojla, kako si kaj in kako kaj mali Aleks
SSAem super ,moj mali sonček Aleks je pa pridkan in ves čas spi in je ,pa malo krčke prebavlja pa spet spi pa je user posted image user posted image še malo pa pade testek miklarom  ,kajne?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.5.2009 12:16:34   
miklarom
mismis - ja jaz tudi upam da še zdržim te tri dniuser posted image

kimsy- le naj ostane še naprej belo

miška73 - ti kar drži pestke, pa ne jih spustituser posted image  

< Sporočilo je popravil miklarom -- 8.5.2009 12:17:02 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.5.2009 12:18:19   
miklarom
lepo da je priden , sam da mu ne bosta vidva z atijem preveč nagajalauser posted image , ja še mal pa pade testekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.5.2009 12:42:39   
sonček85

lepo da je priden , sam da mu ne bosta vidva z atijem preveč nagajalauser posted image , ja še mal pa pade testekuser posted image
ne ne bovauser posted image user posted image user posted image user posted image

A boš kaj okol prišla

kaj si zdaj na B al na D

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.5.2009 12:43:51   
BarbiG
Za v petek se pa tud jaz postavim v vrsto za drgnjenje s trebuščki. Rabim se nalez tele vaše nosečnosti, da bom tud jaz konec meseca skakala u luft od veselja. user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.5.2009 12:44:29   
BarbiG
Miklarom in Kimsy user posted image  za belino. Ko bi le tako ostalo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.5.2009 12:44:58   
BarbiG
Suzy čestitke za stopko. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.5.2009 12:45:46   
lana08

Pa sej smo ti že takrat oprostile...
Ampak mal te pa moram hecat... user posted image

Drgač pa upam, da porata... tako tale postopek kot srečanje čez en teden.

jaaa user posted image  tudi jaz verjamem da bo ratalo.
Ah itak me vedno nasmejiš, vsakič ko se spomnim kako prikupno zmedena si maširala po hodniku.
samo upam, da se mi ne bo to maščevalo in bom jaz pozabila copate doma user posted image

kako pa tvoja otročka, pridno rasteta?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.5.2009 12:51:24   
miklarom
sonček85 - ne sem na B- ja sej bom prišla kmalu naokoli pogledat malega, samo te dneve še naj dam mirno čez, pol pa se oglasim, ti sporočim kdajuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.5.2009 12:53:39   
Rakica_80
Jaz imam  še vedno 2 apaurina doma, če rabi komu, naj mi se javi, vam pošljemuser posted image user posted image user posted image če komu rabi za punkcijo....ker jaz tega ne konzumiram!
Ojla Kimsy, ja res grozno ko te tako šaraufa, kaj naj si človek misli, drugi ti govorijo ne mislit na to, pa kako vraga ne če je vedno kaj prisotno in že podzavestno te psihira...user posted image
Če vam povem po resnici, sem danes naredila testek in na svetlobi ko dobro , dobro, ma res dobro pogledaš se vidi NIČuser posted image , mogoče ena mala nitkica črticeuser posted image , boste rekli da sem nora, ja sem, nisem edinauser posted image
Jaz Utrogestana ne jemljem, kot ve se pravi 3 krat na dan po 2 tableti....jaz vzamem samo eno zvečer ko grem spatuser posted image in to od samega začetka, meni je že brez tega ful močno hormon šopal, pa so mi rekli da lahko zmanjšam,jaz pa sem se odločila še za manjšo dozo.
Miklarom, še malčič pa pade testekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si že delala kakšen testek?
Suzi, kdaj pa imaš punkcijo?
Lana70, zopet delaš, joooj joooj, hodi malo počivat!!!!!
Si dobila pošto za zamrznjenčke? Jaz sem dobila danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v dveh slamčicahuser posted image
Mismis,kako si mami?user posted image Se sončkate kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 8.5.2009 12:54:46 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
8.5.2009 13:01:37   
BarbiG
BEBIII super, a še dve slamici imaš na razpolago? Jeeeeeee. user posted image  To bo user posted image , ker ti je zdaj sigurno uspelo in boš potem še po kakšnega bratca ali sestrico prišla. user posted image  Te je pa spet lepo brat. Sem te kr mal pogrešala tuki gor.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
8.5.2009 13:07:18   
miklarom
BEBIII- ne jaz še nisem delala testa, in ga tudi ne nameravam, saj tako grev v torek na krvnega, pa bo potem vse jasno in pa še presenečenje...če bo user posted image
kaj pri tebi to že malo kaže na + al kaj. koliki dan po ET pa si zdej. jaz sem 10.dan

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
8.5.2009 13:08:44   
Rakica_80
Jaz sem tudi vas zelo pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
8.5.2009 13:36:44   
Anonimen
mismis, pol najboljš da grem še v nabavo halje danes. Ker moja domača je že bolj boga in se res ne bi rada tam kazala v njej. user posted image  

kimsy, ja, vem, da se lahko folikli včasih malo skrijejo - sej me sploh ni več strah, da bi jih bilo premalo. user posted image  Punkcija pa upam, da tud mene ne bo bolela. Itak mi je miška dala včeraj ketonal svečke, pa kak naprosin bom še vzela, pa tam itak dobiš injekcijo.. SE bom malo zadela, pa bo. user posted image

miska, za copate in osebno vem. Vidva pa kar fajn držta pesti!! user posted image

miklarom, itak, da boš zdržala še te 3 dni!!

bebiii, kdaj delaš test? Aja, vidim, da si ga že - ti, ti nestrpnica.user posted image  Jaz imam jutri najbrž delno punkcijo, v nedeljo pa potem "pravo".

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.5.2009 13:38:01   
Rakica_80

BEBIII- ne jaz še nisem delala testa, in ga tudi ne nameravam, saj tako grev v torek na krvnega, pa bo potem vse jasno in pa še presenečenje...če bo user posted image
kaj pri tebi to že malo kaže na + al kaj. koliki dan po ET pa si zdej. jaz sem 10.dan

6 dan po ET,tudi dan ET-ja se šteje kajneuser posted image
Ma kakšen plususer posted image , oči so mi padle, da sem videla to črticouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.5.2009 13:42:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bebiii, kdaj delaš test? Aja, vidim, da si ga že - ti, ti nestrpnica.user posted image  Jaz imam jutri najbrž delno punkcijo, v nedeljo pa potem "pravo".

Ja res je, priznam da sem nestrpnicauser posted image sej nas je večina tuki, ampak tega ne priznajo in se delajo pogumneuser posted image user posted image user posted image
Jaz ti želim čim bolj sproščeno in nebolečo punkcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.5.2009 13:44:25   
sonček85

sonček85 - ne sem na B- ja sej bom prišla kmalu naokoli pogledat malega, samo te dneve še naj dam mirno čez, pol pa se oglasim, ti sporočim kdajuser posted image
ok super, user posted image user posted image user posted image

itak da bo plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?