Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 11:47:12
|
|
|
|
mismis
|
S.Suzi, apaurin vzami zvečer, da se sporostiš. Jaz sem vedno vzela na punkcijo in ET vse sabo, torej haljo in copate, spalnih srajc ponavadi ne zmanjka, halj se pa zna zgoditi, da jih zmanjka, pa ne moreš hoditi samo v spalni srajci po hodniku, ker je vseeno malo prepiha. Ti jo kar vzemi, saj se itak vozi. Pa pusti jo v avtu in če b zmanjkalo halj, naj jo gre tvoj iskati. Tvoj dragi ne rabi napotnice, on samo pride in oddela svoj delež , potem pa čaka, da si ti konec. Za folikle ne skrbi, če jih je bilo danes manj, včasih je odvisno s katerega kota gleda, pa se kakšen skrije Miklarom, saj bo, ti si že itak na dobri poti, še tri dni zdržiš potem pa pade test. in na testu plusek. Lana, endometrij je super, takšnega sem tudi jaz imela. Folikli pa tudi lepo rastejo Reby, saj torek tudi meni nekako ne ustreza. Dajva se zmeniti za sredo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 11:48:33
|
|
|
|
kimsy
|
Ojla! Mam tako gužvo v službi, da sm vas šele zdaj mal preletela. BEBIII - super, da si doma. Mene tud od nedelje že zvija, kot pred M, no, danes malo manj. suzi - apaurin vzameš zvečer, pred punkcijo. Glede foliklov. Meni je na zadnjem uz-ju rekla, da jih je 8, na koncu mi jih je ta ista zdravnica spunktirala 24. Drugače pa mene ni punkcija nič bolela. miklarom - ja, zaenkrat je še belo, sam grem vsakič s strahom na WC, da vidim stanje med nogami. Mam pa res vse znake pms-ja! lana08 - bravo za vmesni rezultat! Reby - hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 11:55:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, saj torek tudi meni nekako ne ustreza. Dajva se zmeniti za sredo Oki doki. Sva na vezi
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 11:55:21
|
|
|
|
miska73
|
Suzi predvsem ne pozabi vzeti s sabo copat pa oba dva morta imet osebne dokumente obvezno. Ej drži se stara ( )... pa če te bo kej nervozica grabila, me kr poklič. Bova z mojim obadva držala pestke. Kruce ej, ne boš verjel... prav paše po dolgem cajtu. Miklarom držim pestke močno močno. Babe še en teden pa se spet vidimo ob pivički .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ... mi kr mal manjkate
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:00:04
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Suzi predvsem ne pozabi vzeti s sabo copat pa oba dva morta imet osebne dokumente obvezno. Ej drži se stara ( )... pa če te bo kej nervozica grabila, me kr poklič. Bova z mojim obadva držala pestke. Kruce ej, ne boš verjel... prav paše po dolgem cajtu. Miklarom držim pestke močno močno. Babe še en teden pa se spet vidimo ob pivički .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ... mi kr mal manjkate haha Miska že ve. Kruce, ne noooo, me je začel kar špikati po jajčnikih, hm kaj pa če folikli rastejo. Pa saj ne morem biti huda nate. Najbolje da se pridem malo podrgnit naslednji petek ob vaše trebuščke...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:05:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 haha Miska že ve. Najbolje da se pridem malo podrgnit naslednji petek ob vaše trebuščke... Valjda moraš popravit vtis... ko nas takrat na KC nisi hotla poznat ... Pa mal se morš podrgnat ob kak nosečniški trebušček, če hočeš garantiran uspeh. Je bila pa zdaj v postopku tudi ena punca v seksi gležnerjih. In sva tudi ostale v kontaktih. Pa potem, ko mojmu kaj o njej pravim, mu rečem veš una iz transferja, ki je bila v gležnarjih...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:08:30
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lana08 haha Miska že ve. Najbolje da se pridem malo podrgnit naslednji petek ob vaše trebuščke... Valjda moraš popravit vtis... ko nas takrat na KC nisi hotla poznat ... Pa mal se morš podrgnat ob kak nosečniški trebušček, če hočeš garantiran uspeh. Je bila pa zdaj v postopku tudi ena punca v seksi gležnerjih. In sva tudi ostale v kontaktih. Pa potem, ko mojmu kaj o njej pravim, mu rečem veš una iz transferja, ki je bila v gležnarjih... se opravičavam in obljubim, da če dobro preživim punkcijo pridem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:10:37
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 se opravičavam in obljubim, da če dobro preživim punkcijo pridem. Pa sej smo ti že takrat oprostile... Ampak mal te pa moram hecat... Drgač pa upam, da porata... tako tale postopek kot srečanje čez en teden.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:15:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sonček85 - ojla, kako si kaj in kako kaj mali Aleks SSAem super ,moj mali sonček Aleks je pa pridkan in ves čas spi in je ,pa malo krčke prebavlja pa spet spi pa je še malo pa pade testek miklarom ,kajne?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:16:34
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ja jaz tudi upam da še zdržim te tri dni kimsy- le naj ostane še naprej belo miška73 - ti kar drži pestke, pa ne jih spustit
< Sporočilo je popravil miklarom -- 8.5.2009 12:17:02 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:18:19
|
|
|
|
miklarom
|
lepo da je priden , sam da mu ne bosta vidva z atijem preveč nagajala , ja še mal pa pade testek
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:42:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom lepo da je priden , sam da mu ne bosta vidva z atijem preveč nagajala , ja še mal pa pade testek ne ne bova A boš kaj okol prišla kaj si zdaj na B al na D
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:43:51
|
|
|
|
BarbiG
|
Za v petek se pa tud jaz postavim v vrsto za drgnjenje s trebuščki. Rabim se nalez tele vaše nosečnosti, da bom tud jaz konec meseca skakala u luft od veselja.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:44:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom in Kimsy za belino. Ko bi le tako ostalo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:44:58
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzy čestitke za stopko.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:45:46
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lana08 se opravičavam in obljubim, da če dobro preživim punkcijo pridem. Pa sej smo ti že takrat oprostile... Ampak mal te pa moram hecat... Drgač pa upam, da porata... tako tale postopek kot srečanje čez en teden. jaaa tudi jaz verjamem da bo ratalo. Ah itak me vedno nasmejiš, vsakič ko se spomnim kako prikupno zmedena si maširala po hodniku. samo upam, da se mi ne bo to maščevalo in bom jaz pozabila copate doma kako pa tvoja otročka, pridno rasteta?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:51:24
|
|
|
|
miklarom
|
sonček85 - ne sem na B- ja sej bom prišla kmalu naokoli pogledat malega, samo te dneve še naj dam mirno čez, pol pa se oglasim, ti sporočim kdaj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 12:53:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz imam še vedno 2 apaurina doma, če rabi komu, naj mi se javi, vam pošljem če komu rabi za punkcijo....ker jaz tega ne konzumiram! Ojla Kimsy, ja res grozno ko te tako šaraufa, kaj naj si človek misli, drugi ti govorijo ne mislit na to, pa kako vraga ne če je vedno kaj prisotno in že podzavestno te psihira... Če vam povem po resnici, sem danes naredila testek in na svetlobi ko dobro , dobro, ma res dobro pogledaš se vidi NIČ , mogoče ena mala nitkica črtice , boste rekli da sem nora, ja sem, nisem edina Jaz Utrogestana ne jemljem, kot ve se pravi 3 krat na dan po 2 tableti....jaz vzamem samo eno zvečer ko grem spat in to od samega začetka, meni je že brez tega ful močno hormon šopal, pa so mi rekli da lahko zmanjšam,jaz pa sem se odločila še za manjšo dozo. Miklarom, še malčič pa pade testek ti si že delala kakšen testek? Suzi, kdaj pa imaš punkcijo? Lana70, zopet delaš, joooj joooj, hodi malo počivat!!!!! Si dobila pošto za zamrznjenčke? Jaz sem dobila danes v dveh slamčicah Mismis,kako si mami? Se sončkate kaj?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 8.5.2009 12:54:46 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:01:37
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII super, a še dve slamici imaš na razpolago? Jeeeeeee. To bo , ker ti je zdaj sigurno uspelo in boš potem še po kakšnega bratca ali sestrico prišla. Te je pa spet lepo brat. Sem te kr mal pogrešala tuki gor.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:07:18
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII- ne jaz še nisem delala testa, in ga tudi ne nameravam, saj tako grev v torek na krvnega, pa bo potem vse jasno in pa še presenečenje...če bo kaj pri tebi to že malo kaže na + al kaj. koliki dan po ET pa si zdej. jaz sem 10.dan
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:08:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz sem tudi vas zelo pogrešala
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, pol najboljš da grem še v nabavo halje danes. Ker moja domača je že bolj boga in se res ne bi rada tam kazala v njej. kimsy, ja, vem, da se lahko folikli včasih malo skrijejo - sej me sploh ni več strah, da bi jih bilo premalo. Punkcija pa upam, da tud mene ne bo bolela. Itak mi je miška dala včeraj ketonal svečke, pa kak naprosin bom še vzela, pa tam itak dobiš injekcijo.. SE bom malo zadela, pa bo. miska, za copate in osebno vem. Vidva pa kar fajn držta pesti!! miklarom, itak, da boš zdržala še te 3 dni!! bebiii, kdaj delaš test? Aja, vidim, da si ga že - ti, ti nestrpnica. Jaz imam jutri najbrž delno punkcijo, v nedeljo pa potem "pravo".
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:38:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom BEBIII- ne jaz še nisem delala testa, in ga tudi ne nameravam, saj tako grev v torek na krvnega, pa bo potem vse jasno in pa še presenečenje...če bo kaj pri tebi to že malo kaže na + al kaj. koliki dan po ET pa si zdej. jaz sem 10.dan 6 dan po ET,tudi dan ET-ja se šteje kajne Ma kakšen plus , oči so mi padle, da sem videla to črtico
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:42:30
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi bebiii, kdaj delaš test? Aja, vidim, da si ga že - ti, ti nestrpnica. Jaz imam jutri najbrž delno punkcijo, v nedeljo pa potem "pravo". Ja res je, priznam da sem nestrpnica sej nas je večina tuki, ampak tega ne priznajo in se delajo pogumne Jaz ti želim čim bolj sproščeno in nebolečo punkcijo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 8.5.2009 13:44:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom sonček85 - ne sem na B- ja sej bom prišla kmalu naokoli pogledat malega, samo te dneve še naj dam mirno čez, pol pa se oglasim, ti sporočim kdaj ok super, itak da bo plusek
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?