|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
8.5.2009 6:30:19   
Reby
Dobro jutro! Spet ena mičkena kavica za vas user posted image

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.5.2009 6:31:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

NO PA DAJMO ŠE MALO NAVIJAT ZA JUTRI, ZA ČIMVEČ LEPIH FOLIKLČKOVuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

Jaz tut user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.5.2009 8:42:58   
miklarom
jutro!!!!!!, ekola, kak je lep sonček danesuser posted image , in hvala za kavico, je pasala

lana70 - hvala za info o BEBIII, sem full vesela da pride danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.5.2009 9:04:08   
Rakica_80
DOBRO JUTRO VSEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prvo da se zahvalim, vsem ki ste mislile name in mi pošiljale spodbudne besede,ZLATE STEuser posted image
Jaz sem vredu, hiperca počasi popušča, tako da je že cajt, da začnem prihajat k sebiuser posted image
Matr sem se ulenila, 5 dni ležatuser posted image ni lahka...
Brala vas bom kasneje za nazajuser posted image
Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

NO PA DAJMO ŠE MALO NAVIJAT ZA JUTRI, ZA ČIMVEČ LEPIH FOLIKLČKOVuser posted image user posted image user posted image
Sem si sposodila navijačiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70 hvala za skutni zavitekuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
8.5.2009 9:05:55   
gloria
...živjo...babike mislim na vas in držim pesti...jaz sem bolj leteča in me ne bo velik na rruser posted image te dneve...držite pesti da bo ju3 sonček in bomo imeli lepi krst....user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
8.5.2009 9:32:29   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ
skuštrana suzi - UZ

Sobota, 09.05.
Aljonka - ET
citrončica UZ

Ponedeljek, 11.05.
Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
Pikovit

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
BEBIII  greje   user posted image test 18.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Miklarom (5.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.5.2009 9:46:16 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3731
    8.5.2009 9:36:49   
    miska73
    Dobro jutro. Pri nas je sonček. user posted image

Mišmišu sem malo gledala tale naš lepi seznamček, pa sem eno napačico zapazila

Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)

BEBIII user posted image sem vesela, da si bolje.
    A veš kolk se človk šele uleni, če je ene par mescov doma user posted image .

Lana, Suzi upam da sta dobro uredili.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 8.5.2009 9:38:34 >

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3732
    8.5.2009 9:46:36   
    mismis
    Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj danes na tale lep sončen dan? Mi trije sedaj lepo kofetkamo kavico, ki nam jo je prijazno skuhala Reby, potem bomo zajtrkovali potem pa na sončka user posted image .

Aha vabilo za Kongu velja za vse, stare in nove, zato je tudi takole javno obljavljeno. Tista, ki želi naj se nam pridruži.

BEBIII, lepo da si doma in da je bolje s tabo. Upam, da bo tole bolnišnično bivanje nagrajeno z lepim pluskom

Lana, dobro opravi danes, sicer si sedaj zihr že konec, ampak dobrih želja ni nikoli preveč

Miklarom, a imamo še vedno belino, ti se počasi približuješ cilju. Te kaj živčki dajejo.

Barbi, me veseli, da si malo bolje po Menopurju, saj bo, vsak dan bo bolje. Če ne boš slučajno imela punkcije se nam pa le pridruži v Kongu, ti bo naša mala brajanska pujsa pepa user posted image user posted image user posted image  kazala pot.

Citrnočica, super z UZ, sedaj pa naj tvoji folikli podivjajo in kot praviš, sedaj je pa že čas, da si ti na vrsti, samo verjami v to.

Andreja se mi ni nič javila, mogoče sem ji prepozno poslala mojo številko na z.s., kot kaže bomo morale za novičke o njej počakati, da pride iz bolnice. Upam samo, da je vse v redu user posted image

Goldy, kar počivaj sedaj, potem ko bo mala dvojčica ven prišla, bo konec počitka user posted image

BBpikica, bomo naslednji teden videli, kaj bo z mojo srečko na kvadrat, zaenkrat sem našponana na to, da bomo imeli dvojčke in mantram, mantram da bo vse ok z mojima Fickom in Packom user posted image user posted image . Vidim, da si pa ti strašno leteča, ma saj te razumem, sedaj je prekrasno vreme za zunanja opravila, notri boš potem, ko bo dež.

Reby, kdaj greva torej pogledati male Hedine cotke. Kdaj imaš naslednji teden čas?

Miška, Lepo, da ti prideš v petek, da se malo podrajsam ob tvoj trebušček, da bo deva vidla, kako fajn družbo bo imelauser posted image user posted image .

T1979 in MBT1979, kje sta, pogrešamo vajuuuuuu...................

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3733
    8.5.2009 9:56:50   
    sapi
    Dobro jutro puce, sem doma pa lahko malo polenarim ... spet bo lep sonček danes ...

Lana dobro opravi danes ...
    suzi to pa bo foliklčkov samo, da se je na koncu vse lepo izšlo navijam zate še za danes ...
    mlinčka res si luštna s svojim trebuškom ...
    mismis bova skupaj očitno so tvoji moje počakali, da jim ne bo dolgčas user posted image  ... če ne pride kaj vm,es tudi jaz z veseljem pridem ...
    andreja dobro opravi upam, da se ti noge čimprej umirijo ...
    kimsy jaz sem vedno 10 dan po ET dobila izcedek, 11 dan se je pa vlila ... sicer pa M ne bo ker boš tako ali tako nosečka ...
    blanč kolk si luštna ....
    bebi upam, da si ok in nas prideš čimprej pogledat na RR ... no sem te priklicala ...
    citrončica za 1 UZ lepo sedaj pa naprej pa se še pokažejo ...
    Goldy lepo, da ste doma ... za velikost se ne sekiraj jaz, ko sem se rodila sem bila velika 46 in težka 2900 sestra prav tako mogoče za kak gram težja pa je z obema vse ok ...
    bbpikica hvala saj greš za mano veš ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3734
    8.5.2009 10:00:09   
    Anonimen
    Ojla.

Poročilo UZja: foliklov je bilo danes 13 (včeraj 15?!), endometrij 9 (je to ok?), danes pade stopka, jutri ponovni UZ, kjer se bo Zorn odločil ali bo delal delno punkcijo.
    Pa še vprašanja: dobila sem en apaurin za sprostitev mišic, ampak se ne spomnem točno ali naj ga vzamem zvečer ali zjutraj? Halje ne rabim svoje, ne? A moj user posted image  rabi napotnico ali ne?

goldy, brez skrbi, verjamem, da boste zdržali še tale slab mesec. user posted image

bebiii, super, da si končno doma!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   A so tebi takoj povedali da imaš hiperco, ali te je kaj bolelo?

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 3735
    8.5.2009 10:03:39   
    Rakica_80
    Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ
    skuštrana suzi - UZ
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška, ja res je grozno to ležanje non stopuser posted image samo če siuser posted image  te prav brigauser posted image

Mene že zvija pošteno, kot preduser posted image  -ma hujše,prav se bojim, lih sem Lani70 govorila, da kakšne krče imam......user posted image Res nevem, kako bi na to gledala, težko je odmislit, ker je to prisotno.....ahhhhh, kaj pravite veuser posted image

(odgovor članu sapi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3736
    8.5.2009 10:09:03   
    Rakica_80
    Ciao, Suzi, super za folikleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem imela hiperco že med jemanjem Menopurja, zaradi tega so mi morali delati delno punkcijo, jaaaa bolelo jeuser posted image na wc nisem mogla moji jajčniki so bili veliki 97*47 mm in drugi 93*59mmuser posted image malo sem imela proste tekočine v trebušni votlini, ma ni bilo strašno....
    Čestitke še za Stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
    8.5.2009 10:15:09   
    miklarom
    mismis - ja belina je še vedno prisotna.user posted image , joj, ko bi ti vedela kak me res živčki dajejo , za znoretuser posted image

BEBIII - joj, kok sem vesela da si spet z nami in da je vse vredu. za krče pa se ne preveč obremenjevat, misli na dobre in pozitivne stvariuser posted image

SS - super za STOPKO, zdaj pa greš že k koncuuser posted image user posted image user posted image

kimsy - kako je pri tebi, še belina

lana70 - pa pri tebi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3738
    8.5.2009 10:16:41   
    Kruce Fiks
    Ojla pupe!
    Že dolgo je tega kar sem tle gor nazadnje nalimal .....user posted image

user posted image

Damjan, kaj pa otroci? Kdaj bosta ... saj veš kaj?
    "Maja ima krasnega sina, ki ga v javnosti nikoli nisva izpostavljala. Smo idealna družina. Za najinega otroka bo prišel čas, ko bova oba začutila, da je prišel pravi trenutek. V zadnjem času se je v meni res prebudil očetovski čut. Pogledam za vsakim otrokom, ki se igra na ulici, ozrem se za vsako mamico, ki se z vozičkom sprehaja. Opazujem očete, s kakšno odgovornostjo in s ponosom čuvajo ter se igrajo s svojim otrokom. Mislim, da bi bil dober oče in občutek mi pravi, da bo kmalu pravi čas za to."

Veliko želja se mi je že izpolnilo. Dobila sem ljubečega moža in ljubimca, ki mi vedno stoji ob strani. Je zelo prizemljen kavalir. Vse, kar si še želim, je to, da pod srcem začutim najinega otroka.
    Maja Žilavec Murko

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjan-murko-v-meni-se-je-prebudil-ocetovski-cut.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 3739
    8.5.2009 10:17:31   
    sonček85

Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ

NO PA DAJMO ŠE MALO NAVIJAT ZA DANES, ZA ČIMVEČ LEPIH FOLIKLČKOVuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3740
    8.5.2009 10:52:01   
    miklarom
    sonček85 - ojla, kako si kaj in kako kaj mali Aleks

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3741
    8.5.2009 10:53:12   
    lana08
    Evo mene končno iz Uz, sem morala še mal pokofetkat ko je pa tako lepo vreme user posted image .

Endometrij 12 (to je kar fino, ne?), folikli veliki 18 in manj, v nedeljo 10.05. ponovni UZ.

Hvala vsem ki ste navijale.

Lep dan, pejte na sončka user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3742
    8.5.2009 10:56:54   
    lana08
    IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Poročilo UZja: foliklov je bilo danes 13 (včeraj 15?!), endometrij 9 (je to ok?), danes pade stopka, jutri ponovni UZ, kjer se bo Zorn odločil ali bo delal delno punkcijo.
    Pa še vprašanja: dobila sem en apaurin za sprostitev mišic, ampak se ne spomnem točno ali naj ga vzamem zvečer ali zjutraj? Halje ne rabim svoje, ne? A moj user posted image  rabi napotnico ali ne?

goldy, brez skrbi, verjamem, da boste zdržali še tale slab mesec. user posted image

bebiii, super, da si končno doma!!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   A so tebi takoj povedali da imaš hiperco, ali te je kaj bolelo?

Skuštranka verjetno se niso videli vsi folikli, super za stopko. Apaurin mislim da vzameš zvečer, da se fino naspiš. Halje ne rabiš, obvezno pa vzemi copate.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3743
    8.5.2009 11:08:31   
    Anonimen
    lana, hvala. user posted image  user posted image  Vidim, da imaš tudi ti super rezultate!! user posted image   user posted image

nič, sedaj grem pa malo počivat, ker se počutim kot da bi bila noseča. Komaj hodim, premikam se okorno in počasi..user posted image

(odgovor članu lana08)
      Neposredna povezava do sporočila: 3744
    8.5.2009 11:13:30   
    lana08
    Veliko pij, da ne boš še ti hiperce dobila...čeprav to je že blaga oblika.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3745
    8.5.2009 11:20:46   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Barbi, me veseli, da si malo bolje po Menopurju, saj bo, vsak dan bo bolje. Če ne boš slučajno imela punkcije se nam pa le pridruži v Kongu, ti bo naša mala brajanska pujsa pepa user posted image user posted image user posted image  kazala pot.

Reby, kdaj greva torej pogledati male Hedine cotke. Kdaj imaš naslednji teden čas?

No, taprvega dela se bom delala, da nisem prebrala user posted image  user posted image  user posted image
    Drgač pa za drugi del velja vse dni v tednu, razen v torek user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3746
    8.5.2009 11:23:23   
    miklarom
    lana08 -bravouser posted image user posted image user posted image za lepe foliklčke

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 3747
    8.5.2009 11:40:34   
    mismis
    AKTUALNO  

Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ
    skuštrana suzi - UZ

Sobota, 09.05.
    Aljonka - ET
    citrončica UZ
    skuštrana suzi - UZ

Nedelja, 10.05.
    Lana08 - UZ

Ponedeljek, 11.05.
    Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
      BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
    Pikovit

Torek, 19.05.
    Grethy

OBJEMČKI 

user posted image

.

user posted image  

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
    • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
    • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
    • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
    • Lana08 (2. IVF, GK LJ)

• DaisyE (dr. Reš)
    • Dajamaja (PO, dr. Reš)
    • Bozza (dr. Reš, PO) 
    • Tanja_Jes (2. IVF)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

marec                   20                               7                            35    % 
    april                      11                               2+1                       27,3 %

Znaki hiperstimulacije:
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Naročanje na GK:

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3748
    8.5.2009 11:42:47   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ

Jaz tut user posted image  user posted image  user posted image

Jz tut ..user posted image user posted image user posted image user posted image

.a j že kak rezultatod Lanike????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 3749
    8.5.2009 11:45:28   
    Anonimen

AKTUALNO  

Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ
    skuštrana suzi - UZ

Sobota, 09.05.
    Aljonka - ET
    citrončica UZ
    skuštrana suzi - UZ, mogoče delna punkcija

Nedelja, 10.05.
    Lana08 - UZ
    skuštrana suzi - punkcija

Ponedeljek, 11.05.
    Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
      BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
    Pikovit

Torek, 19.05.
    Grethy

OBJEMČKI 

user posted image

.

user posted image  

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
    • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
    • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
    • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
    • Lana08 (2. IVF, GK LJ)

• DaisyE (dr. Reš)
    • Dajamaja (PO, dr. Reš)
    • Bozza (dr. Reš, PO) 
    • Tanja_Jes (2. IVF)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

Znaki hiperstimulacije:
    Naročanje na GK:

•  

(odgovor članu mismis)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 3750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?