sassy0
|
Čao punce, hvala vsem, ki ste držale pesti je očitno pomagalo Srček se je lepo videl, hematom se je zmanjšal, je g rekel, da se bo po vsej verjetnosti resorbiral-upam, da čim prej. Drugače ga je malo begala velikost ploda, saj naj bi imel že 7 mm in se to ne sklada z zadnjo m. Rok mi je napisal s svinčnikom 30.12. in ga bomo po ns popravili. Samo bom jaz kar pri vas ostala, a prav? Ker itak,če bo malo zamudil, bo tako januarček Sedaj imam naslednji pregled šele 19.6. po ns. V primeru, da je vse ok. Bolniške mi ni dal, naslednji teden grem v službo. Po svoje, se že kar malo veselim. Tista tudi naš mali je imel sedaj par dni prave žurke ponoči, očitno je bila res luna. Žaži naš je pa star 11 mesecev in ima tudi 12 kg. Je tak velik fant po mami in očiju Si ne predstavljam kolko bo mel, ko bo toliko star. Upam, da ne preveč. Takrat bom ravno rodila, pa upam, da mi ne bo treba prevč kvihtat. Sem že tako pravi bodybuilder Zala01 jaz tudi pravim, da bo naš prvi pikec vedno prvi. nikita33 mene je špikalo do tam okoli 6 tedna konstantno, sedaj pa samo, če se zares skoncentriram. Je pa to vse ok, ker se maternica širi. Če imaš ostale znake, si lahko pomirjena, to pomeni, da pikica lepo raste. Joj punce veste kaj mi je sedaj ušpičil naš mali. Je ratala čista tišina, pa grem pogledat, pa ga vidim,da stoji pri kanti za smeti in ima v rokah olupek od jabolka, ki ga je prej pojedel. Enega pa prav stastno žveči. Evo je ratalo tako hudo, da se moramo hranit kar iz smeti No lep dan vsem skupaj. Tiste, ki ste v službi,naj vam hitro mine, ostale se pa fino namartinčkajte, ko je tak lep sonček. Papa S