|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
7.5.2009 22:43:17   
sassy0
Evo iz minute v minuto nas je več user posted image user posted image
Pozdravljene vse nove. Kar se znakov tiče, meni je že po malem slabo user posted image

Se očitno tudi tokrat ne bom temu ognila, je očitno to moja stvar v nosečnosti user posted image

No počasi odhajam v posteljo, da bom jutri spočita za g. Lepo spančkajte. Jaz upam, da se naš mali ne bo preveč zbujal. Imamo obdobje zob, tako da se nikoli ne ve user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.5.2009 22:46:33   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0
Hvala za pestke user posted image  Upam, da bojo pomagale. Saj, ko sem se malo pozanimala je bilo kar dosti nosečnosti potem uspešnih, tako da sem kar bolj pozitivna, čeprav na ne preveč pozitivno mnenje ginekologa. Upam, da bo jutri na uz vse ok.

tudi jaz držim prtke da bo jutri vse vredu na pregledu!!user posted image user posted image user posted image
   user posted image     user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.5.2009 6:54:36   
Zala01
Dobro jutro nosečke moje,
kaj še vse spite? Eno švoh kavico za začetek jutrauser posted image vam želim. No, ko smo že pri tem, tiste, ki ste kofetarce, ste popolnoma skenslale kavo zdaj z jedilnika?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.5.2009 6:55:23   
pikica36
dobro jutro! sassy  držim pestke da bo na pregledu vse ok!!!!!!!!!!user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.5.2009 7:02:34   
Zala01
Sassy pestke tudi od mene, pa obvezno sporočiuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.5.2009 7:29:55   
Kika99
Jutro punce

Jaz ju3 vstopam v 7. teden. Včeraj sem bila tako utrujena, da sem šla na vsake 2 ure ležkat . Dobro da sem na bolniški in da sta moji dve pikici vredu user posted image .  Sem pa opazila, da zdaj ko mirujem so se izcedki minimalizirali user posted image .

Kako ste ostale januarčice?

Vsem novim user posted image   januarkam pa čestitam user posted image . Zdaj nas je pa že kar lepo število.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.5.2009 7:31:14   
TiSta
Dobro jutro tud od mene, kako lepo se je zbuditi v tako lepo sončno jutro user posted image user posted image user posted image
Jaz s spanjem za enkrat nimam težav, razen ko se moj škratek ponoči zbuja in par dni je že tako, mislim da zaradi polne lune. Drugače sem pa tako utrujena konec dneva da v trenutku zaspim.
user posted image brez tega pa jaz težko. Sedaj probam omejiti na 2 dnevno, sem se navadila da si zjutraj skuham eno turško od kar sem doma. Tudi v prvi nosečnosti je nisem čisto ukinila. Bom pa poiskusila priti na 1 dnevno.

Prejle sem dobila datum  uz, 28.5., sem upala da bom kasneje, takrat bom v 7. tednu, pa kaj čmo.

En lep dan vsem skupaj, pa mal se posončkajte user posted image user posted image user posted image

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.5.2009 7:38:15   
tuliipa
jutro punce...
evo mene spočita in polna energije.. user posted image
moram potrkat, da za zdaj nimam še nobenih jutranjih slabosti, samo tam okrog 10h se mi bo začelo nazaj spat. jst sm moje kavice omejila na 1 dnevno - zjutraj si nardim corn-flakes (ker imam neko silno potrebo po mleku), kavico pa popijem samo v službi, pa še to je bolj švoh bela kava...

ko smo že pri službi... šibam, da ne zamudim. danes bom še klicarla ginekologinjo, če ne bom šla verjetno kar h ta staremu.
a hodi kdo k dr. Smajila v Bolnici Izola?! on naj bi bila z 11.6. moja nova ginekologinja pa je nikakor ne morem dobit..

en sončen in nasmejan dan vam želim!! user posted image

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.5.2009 8:11:33   
Žaži
Jutrouser posted image

Jaz imam doma 19 mesečnika in ga dvigujem ko je potrebno, sicer že zdavnaj hodi in teče, ampak vseeno ga moram dvigniti za ga dat na previjalno, v voziček, v avtosedež, ko kuham ga dam na pult da pomaga, v stolček pri mizi.......temu se enostavno ne moremo izogniti, tako da poskušam dati to na mimimum, je pa nemogoče da ga nebi dvignila, ima pa 12 kg. Tudi voziček ima toliko kg in ga moram vsakič iz prtljažnika vzetiuser posted image .

Ena je spraševala o imenih.....midva imava že zdavnaj vse izbrano, prav smešna sva no, pri prvem je bilo vnaprej pred nosečnostjo določeno in sedaj tudiuser posted image user posted image . Pa da je tako, da obe imeni od otrok skupaj pašeta in da paše k priimkuuser posted image .

Drugače se pa v Portorožu veliko ljudi že sonči v kopalkah, pa kakšnega kopalca se tudi najdeuser posted image

Jaz se počutim v redu, morda sem bolj zaspana, samo to sem že brez nosečnosti, pa okoli hrane si vsakič 3x premislim kaj bi in ali sploh biuser posted image user posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.5.2009 8:12:49   
nony
Dobro jutro...upam,da ste vse lepo spale...jaz danes v službo po dveh dneh in za povrh sem se zbudila še z nekim neprijetnim občutkom v želodcu mi hoče delat slabo....kar pa se tiče kave jo pa jaz pijem samo zjutraj tako rahlo z veliko mleka....

Upanje ostaja....

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.5.2009 8:16:33   
Zala01
Jaz imam doma mojega skoraj 4-letnega fantka s skoraj 17 kg, pa ga tudi dvignem ( in to kar veliko)...sej ga pa zdaj naenkrat kar ne morem zapostavit, je še vedno moj prvi štrukeljčekuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.5.2009 8:56:07   
nony
Nečakinja od mojega me tudi skozi sprašuje naj jo vzdignem ima 15kg ...in ji rečem ,da ne morem in potem je 100 zakaj pa ne .....

Upanje ostaja....

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.5.2009 10:10:41   
Anonimen
user posted image sem napisala en dolg post,pa me je ven vrglo.Zdaj nimam vec casa..
zato le,dobro jutrouser posted image

(odgovor članu nony)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
8.5.2009 10:12:57   
tinncyka
user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED            NS

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?      18.5.09                ?
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )      Medvode  8.5.09             ?
02.1.2010   pikica36 (38)     (5user posted image ,2user posted image )      Sg              ?                 ?
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?        25.5.09                ?
02.1.2010   polho3006(33)    (1user posted image ,0user posted image )         ?    29.5.09               ?
03.1.2010   ursulina(30)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ     19.5.09           ?
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?                ?
?                 polkadus   (?)      (3user posted image ,1user posted image )         ?                 ?            ?
03.1.2010     nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG     11.5.09             ?
03.1.2010   tinkara333(25)   (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje  12.5.09         ?
04.1.2010   katra55 (?)        (2user posted image ,1user posted image )           ?     27.5.09              ?
07.1.2010   oton(?)               (2user posted image , 1user posted image )          ?              ?                ?
09.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )           ?          11.6.09         ?
10.1.2010   žaži(29)              (2user posted image ,1user posted image )    Strunjan    20.5.09         ?
10.1.2010   nikita33(33)         (1user posted image ,0user posted image )        ?           10.6.09          ?
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?               ?                ?
13.1.2010   Zala01(?)           (2user posted image ,1user posted image )           LJ             ?                ?
14.1.2010   tinncyka(19)       (2user posted image , 0user posted image )        CE       10.6.09          ?
14.1.2010   TiSta(?)               (3user posted image ,1user posted image )          KR       25.5.09               ?
18.1.2010   Anonimnauser posted image (?)       (4user posted image ,2user posted image )           ?     3.6.09            ?

TRENUTNO NAS JE 20 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 239
    8.5.2009 10:14:02   
    tinncyka
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image sem napisala en dolg post,pa me je ven vrglo.Zdaj nimam vec casa..

mene je tudi najprej ven vrglouser posted image  
    user posted image
    drugače pa tudi z moje strani dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 240
    8.5.2009 10:14:59   
    Anonimen
    sassy,uspesen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 241
    8.5.2009 10:17:31   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutro,sem se kar tu,tamala se spi,je bila noc bolj v budnem stanju.
    Mene nekaj strahovi mucijo,noge me nenormalno bolijo,ze roke so mi zacele mravljincaste ratovati,vse to se mi je prejsnjc dogajalo v zadnjih muser posted image ,le kaj se bouser posted image .Samo,da bo z user posted image vse v redu.
    Kavo pijem,bom pa pricela z brezkofeinsko,kadim,moram prenehat...

mene je tudi najprej ven vrglouser posted image  
    user posted image
    drugače pa tudi z moje strani dobro jutrouser posted image

(odgovor članu tinncyka)
      Neposredna povezava do sporočila: 242
    8.5.2009 10:25:06   
    tinncyka
    jaz sem tudi zmanjšala pitje kave! pa kaditi moram tudi nehat ... čeprav moram reči da mi ne pa še več tak kot prej in sem že kar zmanšlala dozouser posted image  tako da upam da mi kmalu rata čisto nehat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 243
    8.5.2009 10:54:37   
    nikita 33
    Zdaj nas je pa že skoraj za cel avtobus user posted image

Jaz se tudi jutranji kavi ne morem odpovedat, je pa pijem manjšo količino.

Povejte punce, če še katero špika skozi v jajčnikih..jaz se bojim da ni kaj narobe. Slabo mi je pa itak kar cel dan, zvečer pa se počutim kot da bi me kamion povozil.

No lepo se mejte in uzivajte čez vikend.

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 244
    8.5.2009 11:06:22   
    Rakica_80
    Olaaa madonaaaa, koliko vas jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim, krvni test imam 18.5, pa vam javimuser posted image , nekakšen občutek imam, da bom vašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem user posted image  pa želim veliko razvajanja in uživanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Tinncyka, ti kr nadaljuj s seznamom, si bolj pridna kot jaz, jaz vedno kam zginem pa me ni par dni.....user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu nikita 33)
    Neposredna povezava do sporočila: 245
    8.5.2009 11:07:07   
    ursulina
    IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Povejte punce, če še katero špika skozi v jajčnikih..jaz se bojim da ni kaj narobe.

vso to špikanje je normalno... mene tudi špika, v prsih in po trebuhu... vsaj to, da vem, da se v trebuhu nekaj dogaja. zdaj še čakam, da me začne boleti križ, ker me je pri prvi nos. do tretjega meseca ful - to baje, ker se vse skupaj prestavlja in dela prostor za plodek... dokler ni kakega izcedka sveže krvi, ni panike! seveda pa bo vse 100% potrdil G na pregledu, žal moramo vse čakat kaj bo UZ pokazal...

ja, jaz se kavici tudi nisem odrekla, spijem 1-3 male na dan, mi pa paše fulll mleko.... pijem kakav zvečer in mislim, da bom spet pristala na kosu kruha z nutello vsako jutro, kot pri prvi nosečnosti - samo da bom zdaj mogla hudo skrivat kaj jem, da ne bo lenart tudi navalil user posted image  ker je ravno tako sladkosneden kot mami user posted image   tisto o kislem, pri meni sploh ne drži...

pri imenih še nismo, čeprav včasih kaj pade, ampak za vse to je še čas... jaz zdaj bolj razmišljam kako bo ko bosta dva...

< Sporočilo je popravil ursulina -- 8.5.2009 11:08:58 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
    Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 246
    8.5.2009 11:21:07   
    sassy0
    Čao punce, hvala vsem, ki ste držale pesti je očitno pomagalo user posted image

Srček se je lepo videl, hematom se je zmanjšal, je g rekel, da se bo po vsej verjetnosti resorbiral-upam, da čim prej. Drugače ga je malo begala velikost ploda, saj naj bi imel že 7 mm in se to ne sklada z zadnjo m. Rok mi je napisal s svinčnikom 30.12. in ga bomo po ns popravili. Samo bom jaz kar pri vas ostala, a prav? Ker itak,če bo malo zamudil, bo tako januarček user posted image

Sedaj imam naslednji pregled šele 19.6. po ns. V primeru, da je vse ok. Bolniške mi ni dal, naslednji teden grem v službo. Po svoje, se že kar malo veselim.

Tista tudi naš mali je imel sedaj par dni prave žurke ponoči, očitno je bila res luna.

Žaži naš je pa star 11 mesecev in ima tudi 12 kg. Je tak velik fant po mami in očiju user posted image  Si ne predstavljam kolko bo mel, ko bo toliko star. Upam, da ne preveč. Takrat bom ravno rodila, pa upam, da mi ne bo treba prevč kvihtat. Sem že tako pravi bodybuilder user posted image

Zala01 jaz tudi pravim, da bo naš prvi pikec vedno prvi.

nikita33 mene je špikalo do tam okoli 6 tedna konstantno, sedaj pa samo, če se zares skoncentriram. Je pa to vse ok, ker se maternica širi. Če imaš ostale znake, si lahko pomirjena, to pomeni, da pikica lepo raste.

Joj punce veste kaj mi je sedaj ušpičil naš mali. Je ratala čista tišina, pa grem pogledat, pa ga vidim,da stoji pri kanti za smeti in ima v rokah olupek od jabolka, ki ga je prej pojedel. Enega pa prav stastno žveči. user posted image user posted image  Evo je ratalo tako hudo, da se moramo hranit kar iz smeti user posted image

No lep dan vsem skupaj. Tiste, ki ste v službi,naj vam hitro mine, ostale se pa fino namartinčkajte, ko je tak lep sonček.

Papa

S

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 247
    8.5.2009 11:30:44   
    Žaži
    IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

Žaži naš je pa star 11 mesecev in ima tudi 12 kg. Je tak velik fant po mami in očiju user posted image  Si ne predstavljam kolko bo mel, ko bo toliko star. Upam, da ne preveč. Takrat bom ravno rodila, pa upam, da mi ne bo treba prevč kvihtat. Sem že tako pravi bodybuilder user posted image

Moj je imel pri 12m 11kg, sedaj je pa v 7 mesecih zrastel 7 cm in ima 87cm in se je samo 1 kg zredil, tako da je iz bunkice ratal pravi suhecuser posted image user posted image

Drugače pa tudi mene boli trebuh, vendar ne konstantno, malo križ in malo prsa. Pa malo me po nogah trga, me je med prvo nosečnostjo hudo, tako da že sedaj popijem eno šumečko magnezija vsak dan.

(odgovor članu sassy0)
    Neposredna povezava do sporočila: 248
    8.5.2009 11:36:19   
    pikica86
    živjo

še ena user posted image  se vam pridružuje.plusek smo zagledali 2 dni nazajuser posted image  pdp po mojih izračunih je 6.1.2010, je pa to moja druga nosečnost,stara sem 22 let,doma imamo že 21 mesecev starega fantka.

sem včeraj klicala G, imam prvi pregled 2.6. upam da bo vse v redu, ker sem pri prvi nosečnosti imela že na začetku težave in sem bila 3 dni v bolnici.

drugače se počutim v redu, malo me špika v spodnjem delu, pa napihnjena sem kot bi bila v petem mesecuuser posted image
    domači še ne vedo, bova počakala do prvega pregleda.kaj pa ve, ste že povedale domačim?

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu sassy0)
    Neposredna povezava do sporočila: 249
    8.5.2009 12:35:16   
    Anonimen
    sassy,user posted image user posted image za pregled.
    Mogoce se kaksno noge bolijo in ima mravljincaste roke?Kaj bi to lahko bilo??

(odgovor članu pikica86)
      Neposredna povezava do sporočila: 250
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
    Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
    13 znakov, da pričakujete fantka
    Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?