Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 14:40:40
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala PikicaStonoga in ostale..glede pomanjsevanja fotke. Si lepo opisala nacin, kako fotko zmanjsat. Se veliko bolj komot je to naredit takole: - vecinoma nam fotko odpre (ce 2x kliknemo nanjo) v Microsoft Office Picture Manager - zgoraj kliknemo na Edit Pictures - potem kliknemo na desni strani na Resize - in tam potem izberemo (lahko sami nastavimo velikost ali pa ze imamo predpostavljene - tukaj je dobro manjsati slikce tud za posiljanje po mailu ali pa objavljanje na spletu..zasedejo veliko manj..npr. email large or small, web large or small) Seveda je potrebno potem to fotko shranit (najboljse pod Shrani kot ali Save as pa izberes drugo ime, ker ce bos shranil taksno velikost, bo to pomanjsalo originalno fotkico, kar pa ni najboljse, ce jo hoces se kdaj imet v originalni velikosti) in nalozit na RR. Upam, da sem razumljivo napisala. papa sems e naučila tud to je ful izi :) thanks! čakam na fotke ...od stajice ;) Evo jo..men je super za tisti cas, ko sem v kuhinji, da ga ne iscem povsod po tleh pa je kar rad notr..problem je, ker je nasa muca Misa tud zelo rada notr Aja punce, sem jo pa zvohala v Domzalah v enmu mizarstvu za 15€, ce ktero zanima.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 14:47:00
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Timnala - jaz tudi delam preko picture managerja, kako pa naložiš na RR????? Heja Tejcika! Gres na MOJA RINGARAJA (zdajle ko to beres, lahko kliknes zgoraj levo, bos nasla). Najdeš tam Moje povezave - Moj profil. Tam najdes kaj vse lahko spreminjas ali nalozis in slikco nalozis pod MOJ AVATAR. Kliknes tisto ikonco zraven, poisces fotko na disku in nalozis. Simpl ko pasulj Moras pa prej fotko pomanjšat, ker če ne je noče naložit.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 14:48:34
|
|
|
|
timnala
|
Počasi, a vztrajno lezem proti naslednji zvezdici
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:02:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: timnala Jolly..kakšno didaktično igračo al pa pri punčkah s Hello Kitty ne morš falit Kaj pa ma Hello Kitty ? Čuda vsega..ne bi vedela, ce ne bi bla od kolegice hcerkica nora na to. Sicer je malo starejsa, ampak vseeno. Imajo pa igracke pa brisace, pa nahrbnike pa oblacilca itd...ni da ni timnala dej še hitr povej, kje se to kupi, k bo jolly ziher to vprašala :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:04:05
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Timnala - jaz tudi delam preko picture managerja, kako pa naložiš na RR????? Heja Tejcika! Gres na MOJA RINGARAJA (zdajle ko to beres, lahko kliknes zgoraj levo, bos nasla). Najdeš tam Moje povezave - Moj profil. Tam najdes kaj vse lahko spreminjas ali nalozis in slikco nalozis pod MOJ AVATAR. Kliknes tisto ikonco zraven, poisces fotko na disku in nalozis. Simpl ko pasulj Moras pa prej fotko pomanjšat, ker če ne je noče naložit. a pasulj je simple?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:04:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
timnala luštno ... :) ja res je bla poceni, pa tisti stric je rkeu, da jih še imajo ...a pol si sama kupila šraufe al kako to zgleda?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:06:58
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
ne morem verjet ....po DOOOOOLLLLGGGGIIIIIIHHHHHHHH nekaj mesecih, je Tijana SAMA zaspala ...drgač jo vendo trepljam po ritki ...zdej sme jo pa pa ker se je umirila, sem jo kr pustila in šla nazaj brskatr po RR za varuške ...in evo potem vse tiho je bilo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:19:32
|
|
|
|
timnala
|
.stonoga..nisem nc sraufala, ker se talo lepo zlozi ena latica v drugo in cist lepo drzi..itak je pa ne premikamo sem in tja, takrat je fajn po moje, da jo skup zasraufas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:21:29
|
|
|
|
timnala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: timnala Jolly..kakšno didaktično igračo al pa pri punčkah s Hello Kitty ne morš falit Kaj pa ma Hello Kitty ? Čuda vsega..ne bi vedela, ce ne bi bla od kolegice hcerkica nora na to. Sicer je malo starejsa, ampak vseeno. Imajo pa igracke pa brisace, pa nahrbnike pa oblacilca itd...ni da ni timnala dej še hitr povej, kje se to kupi, k bo jolly ziher to vprašala :) Jolly123 in .Stonoga - cotke majo v H&M, ostale stvari pa v BC in povsod drugje. Tega je mali milijon. Ocitno se dobro prodaja Men recimo niso vsec nalepke Otrok v avtu, baby on board itd.. in je od Hello Kitty ful lustna ta hello kitty igracka, ki drzi napis in jo sam pripopas na steklo v avtu..lustno, sam ni pa za fantke..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:23:16
|
|
|
|
timnala
|
Pasulj..pojma nimam, če je simpl..tak je rek, ampak nobena jed na zlico ni ravno ful zahtevna (res pa je, da pasulja se nisem kuhala) Vsaj kar sem jaz kuhala..pa imam take jedi ful rada
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:23:56
|
|
|
|
timnala
|
Bravo TIjana za spanje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:24:46
|
|
|
|
timnala
|
Boge ve, k boste tolk mojih postov brale Zdaj pa grem.. sam ne za dolgo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:26:42
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga timnala dej še hitr povej, kje se to kupi, k bo jolly ziher to vprašala :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:32:25
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala .stonoga..nisem nc sraufala, ker se talo lepo zlozi ena latica v drugo in cist lepo drzi..itak je pa ne premikamo sem in tja, takrat je fajn po moje, da jo skup zasraufas AJAAA na to pa nisme pomisla, sma mi je blo čudno, ker nib loo zraven šraufov ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:33:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Pasulj..pojma nimam, če je simpl..tak je rek, ampak nobena jed na zlico ni ravno ful zahtevna (res pa je, da pasulja se nisem kuhala) Vsaj kar sem jaz kuhala..pa imam take jedi ful rada jaz ga še tud nisem kuhala, zato pa vprašanje ... ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:34:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga timnala dej še hitr povej, kje se to kupi, k bo jolly ziher to vprašala :) ja no a ne bi vprašala? :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:39:51
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Pasulj..pojma nimam, če je simpl..tak je rek, ampak nobena jed na zlico ni ravno ful zahtevna (res pa je, da pasulja se nisem kuhala) Vsaj kar sem jaz kuhala..pa imam take jedi ful rada jaz ga še tud nisem kuhala, zato pa vprašanje ... ;) Je, je simple je
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:42:07
|
|
|
|
Tejčika29
|
Da vidimo....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:44:17
|
|
|
|
Tejčika29
|
no...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:46:29
|
|
|
|
Tejčika29
|
uspelo mi je, ker to je Jelovica ...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:50:20
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 uspelo mi je, ker to je Jelovica ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 15:58:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
evo sper renčanje ko je treba jest :(
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 16:20:39
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
VIDIM ZOBKA VIDIM ZOBKA!!! Mogoče pa vse tole renčanje že nekaj dni zaradi bolečine, ker zobek vn rine
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 16:38:34
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga VIDIM ZOBKA VIDIM ZOBKA!!! Mogoče pa vse tole renčanje že nekaj dni zaradi bolečine, ker zobek vn rine O čestitke za zobka
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.5.2009 16:40:06
|
|
|
|
timnala
|
Bravo Tejcika29 Ma ocitno tud men dobro gre tole pedagosko delo Upam, da bodo ucenci tudi pol, k bom ucila tako dojemljivi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?