K_a_t_j_a
|
Se še jaz malo javim. Sploh ne vem kje naj začnem, ker vas že nekaj časa nisem komentirala. Danes sem pa tak crknjena ko pes. Sem kar naprej neki delala, še plela sem danes mal po vrtu. Najprej bom vsem, ki so praznovali v preteklih dneh in ki praznujejo danes ČESTITALA! Prav tako od Sandre123 Tini za 8. rojstni dan! Potem za vse nove zobke, plazenje, samostojno stanje,stanje ob opori, ploskanje, poznavanje stvari... v glavnem BRAVO za vse naše avgustovčke, ki tako lepo napredujejo!! Nošenje kapic trakov - mi imamo, če je toplo in blagi veter takec, če pa je hladnjše vreme oz. bolj piha pa tanjšo bombažno kapico in H&M-a. Skupno kosilo - pri nas je to bolj težko izvedljivo, saj je naš Jan alergičen na KM in jajce in moram ful pazit, kaj mu dam za jest. Jaz bi tako rada, da bi lahko jedel isto kot midva ampak, je KM in jajc vsepovsod polno, če pa že glih niso so pa sledi, tako da je pri nas to kar problem. Včasih že prav študiram, kaj mu še naj dam za jest, ker se mi zdi, da se nam kr nekaj ponavlja. Saj ne sme nič skutk, kašic z mlekom, jogurtov... Kupim mu včasih kak sojin jogurt ali puding, ampak tega tudi ne sme preveč, ker ni zdravo. Tako, da dobi nekaj od tega samo 1krat na teden. Hvalabogu, da na meso ni alergičen, čeprav je rekla na bioresonanci da je. Po moje je to zaradi tega pokazalo, ker so v mesu mlečne kisline. Janov urnik hranjenja; imamo podobnega kot večina: okoli 07.00 mleko okoli 10.00 sadno žitna kašica okoli 13.00 - 14.00 kosilo okoli 17.00 mlečna kašica ali sojin jogurt ali puding okoli 19.00 mleko ali mlečna kašica Zoja Miša jaz perem z Rexom Almond vonj pa malo mehčalca belo perilo, pa imam lepe bele barve. Slišala sem že, da mehčalci, tisti, ki so temne barve obarvajo perilo. Sam ne vem, če je to res , ker jaz imam vse une sensitiv variante ali pa prav za alegike iz DM-a od Denkmita. Vsi, ki ste bolani se čimprej pozdravte: miškolinček (tvoj mož), Nejka23 Erin meni je prsi enkrat že pretipala G, od tega je okoli 3 ali 4 leta. Mislim una ženska je pa res nesramna. Res bolje preventiva kot kurativa. Več ti pa ne znam povedat. Pa za uspešen pregled! Slikice so pa vse kot vedno.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.5.2009 23:19:47 >