|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
7.5.2009 9:58:31   
miklarom
blanč - ja ti si pa privoščoš orenk zajtrkuser posted image , k'r vse naenkrat bi rada imelauser posted image user posted image

kimsy - kako si kaj vse vredu?

mismis - jutro, že jedla grisa s čokolado, nafujtrala decauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.5.2009 10:13:27   
Anonimen
Ojla.

Jaz sem že iz UZ: sedaj je že 15 foliklov od 16-21 mm. Danes si dam še enkrat menopur in centrocid, jutri ponoven UZ in potem najbrž stopka. Mam pa danes ful napihnjen trebuh, boli me križ, vožnja z avtom me ful nervira, ker me vse tišči.. Aja, imela bom pa delno punkcijo v soboto in potem v nedeljo, ker je okoli še ogromno drobnih foliklov.

(odgovor članu Aljonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.5.2009 10:27:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Jaz sem že iz UZ: sedaj je že 15 foliklov od 16-21 mm. Danes si dam še enkrat menopur in centrocid, jutri ponoven UZ in potem najbrž stopka. Mam pa danes ful napihnjen trebuh, boli me križ, vožnja z avtom me ful nervira, ker me vse tišči.. Aja, imela bom pa delno punkcijo v soboto in potem v nedeljo, ker je okoli še ogromno drobnih foliklov.

Bravo Suzi, kljub kuštrom lepo napreduješ ... bo pa foliklov ko toče ... naj bodo skor vsi polni, pa pol naj se skor čist vsi oplodijo in pridno razvijajo do blastocistk, da bo lepa zaloga

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
7.5.2009 10:28:43   
Anonimen
grethy, hvala, tud jaz upam, da bo tako. user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.5.2009 10:52:47   
kimsy
oj pupe!
Včeraj vas nisem mela časa niti pozdravit!
s.suzi - ja bravo! A vidiš, počasi se daleč pride! Držim pesti!
miklarom - sm kar ok, zaenkrat je še belo, sam mislim, da ne bo več dolgo... Imam že vse simptome pms-ja. Danes sm mela okol 5-ih zj full hude krče.

Koliko časa po ET-ju ste tiste, ki niste ble noseče dobile user posted image . Pa lih ene 8, 9 dan, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.5.2009 11:50:17   
miklarom
Suzi - bravouser posted image user posted image user posted image user posted image  to pa jih bo velikouser posted image

ja tudi mene zanima to kar je napisala kimsy(Koliko časa po ET-ju ste tiste, ki niste ble noseče dobile user posted image . Pa lih ene 8, 9 dan, a ne? user posted image )

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.5.2009 11:58:44   
mismis
Kimsy in Miklarom, to je čisto odvisno od ženske, nekatere so jo dobile 8,9. dan, nekatere kasneje tudi 15,16. dan, nekatere je niso dobile, dokler niso prenehale z prometriumom ali Utrogestanom, nekatere je pa sploh nismo dobile user posted image user posted image user posted image

Svetujem vama, da se prepustita in ne mislita na user posted image  (da ne bo zgledalo, kot da jo kličeta), dokler je ni sta noseči in pika. Tako, da uživajta to nosečnost.

Miklarom, danes ni padel mlečni gres, je bil kar kruh s pašteto, potem sem pa deco peljala malo na sonce.

Suzy, čestitke za lepo rastoče folikle, kar tako naprej, joj kolk bo dece user posted image . Držim pa pestke, da jutri res pade stopka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
7.5.2009 12:02:52   
mismis
Da ne pozabim,...

koliko od vas je zato, da se 15.5. dobimo v Kongu (Savlje) na kakšnem pirčku ali dveh, soku, kavi...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.5.2009 12:15:55   
BarbiG
Danes sem spet malo pozna. In kaj vidim? Kakšne fajn stimulacije ste imele včeraj tuki gor. In mene jasno ni bilo na netu. Porka-madona. Neki bo treba ukrenit. V tem času prav potrebujem takšno stimulacijo, da mi bojo jajčka rasla. user posted image

Mismis sem za, samo bom videla kakšno bo počutje in kaj bom imela tisti dan. Ker če bom imela ravno tisti dan ali pa naslednji dan punkcijo, ne vem če bi ga kaj sračkala s ponočevanjem. Če bom pa frej, pa obvezno pridem. Samo napotke bom rabila, kako do tam prilezt. user posted image

Suzy ja super ti gre tole od jajčk. user posted image  user posted image  user posted image

Kimsy in Miklarom da bi belina ostala še nadaljnih 8,5 mesecev. user posted image  Pri meni se je user posted image  vedno pojavila 14 dni po punkciji, ko ni ratalo. Je pa od punce do punce drugače. Tako da se prepustita uživanju na sončku in grde misli glede user posted image  naj grejo kar stran. Šccc, šccccccccc.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.5.2009 12:22:47   
kimsy
BarbiG - ti se ne sekiraj zaradi punkcije. Jst sm pridelala 24 celic, me je dr. pohvalila, da sm bla pridna. user posted image po ponkciji pa na poroko! In plesala in vse, kar se na poroki dela! user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.5.2009 12:36:18   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

blanč - ja ti si pa privoščoš orenk zajtrkuser posted image , k'r vse naenkrat bi rada imelauser posted image user posted image

Ne saj zdaj drugim prepuščam, samo povem, da čist zares pomagauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
7.5.2009 12:51:49   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image

Skor sem žiučnga fasala predn sem uspela nalepit tale tvoj simpatico buši tlele gor ... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 7.5.2009 12:53:13 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
7.5.2009 12:59:58   
Anonimen
kimsy in miklarom, tudi jaz držim pesti, da bo pri vama ostala belina in da bosta potem zagledale močan +!!! user posted image   user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu Grethy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
7.5.2009 13:04:37   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Da ne pozabim,...

koliko od vas je zato, da se 15.5. dobimo v Kongu (Savlje) na kakšnem pirčku ali dveh, soku, kavi...

Jast, jast user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
7.5.2009 13:06:17   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Da ne pozabim,...

Jast, jast user posted image

iN JAST TUUUUUUT!!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
7.5.2009 13:24:39   
miklarom
user posted image
user posted image joj, kak lepi buši imamo, prav luštkani steuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.5.2009 13:25:03 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
7.5.2009 13:25:51   
gloria

Dobro jutro vsem skupaj

od kar moj user posted image  zjutraj rihta user posted image  si lahko privoščim daljše spanje, kar priznam da mi kar manjka, glede na to, da ponoči bolj slabo spimo.

A imamo že kaj novičk?

...ti kr počivaj....saj pol ne boš mogalauser posted image ...

< Sporočilo je popravil gloria -- 7.5.2009 13:26:17 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
7.5.2009 13:26:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ojla.

Bravo Suzi, kljub kuštrom lepo napreduješ ... bo pa foliklov ko toče ... naj bodo skor vsi polni, pa pol naj se skor čist vsi oplodijo in pridno razvijajo do blastocistk, da bo lepa zaloga

...se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
7.5.2009 13:28:15   
blanč
Joj, joj gretič, zdej sem pa že kot razstavni exponatuser posted image user posted image user posted image
Hvala miklarom za komplimentuser posted image
Uh, šele zdele sem si gor pršla, da si tole nalimala kot dokazno gradivo...user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 7.5.2009 13:30:36 >

(Mark Twain)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
7.5.2009 13:28:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image

Skor sem žiučnga fasala predn sem uspela nalepit tale tvoj simpatico buši tlele gor ... user posted image user posted image user posted image user posted image

...kok huda majčka user posted image user posted image user posted image user posted image ...buši je pa itak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
7.5.2009 13:30:04   
gloria
Sonček 33 nagaja računalnik zaradi tega se ne oglasiuser posted image

...pozdrav babike...uživajte...jaz bom bolj leteča danesuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
7.5.2009 13:33:12   
Anonimen
blanč, ful ful lep trebušček in super majčka!! user posted image     user posted image     user posted image    user posted image

(odgovor članu gloria)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
7.5.2009 13:36:45   
Anonimen
Kako pa je bebiii? Se je kateri kaj javila? Kdaj pride domov?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
7.5.2009 13:37:33   
blanč
Da se mal pohvalim in vam povem, da imam vse majčke homemade, sem odkrila, kako kamot je majčko potiskatuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
7.5.2009 13:49:25   
Anonimen
blanč, kaj??? sama si jih naredila?? user posted image     user posted image    user posted image   user posted image  Nam boš zaupala kako ali jih boš potem raje prodajala? user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?