Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 20:53:17
|
|
|
|
Aljonka
|
AKTUALNO Četrtek, 07.05. citrončica - UZ Andreja07 - punkcija Skuštrana Suzi - UZ Dejmo punce dobre rezultate vam želim Andreja upam, da ti čim hitreje mine
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:20:23
|
|
|
|
mismis
|
S.Suzi, hvala za seznamček doktorčkov, se mi zdi, da bo veliko puncam prav prišel. Lana, deca bo še dobila svojo porcijo gresa, ga imajo v trgovinah toliko, da ga celo prodajajo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:20:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka AKTUALNO Četrtek, 07.05. citrončica - UZ Andreja07 - punkcija Skuštrana Suzi - UZ Dejmo punce dobre rezultate vam želim Andreja upam, da ti čim hitreje mine pa še tole navijanje po citiram, ker itak zame veste, da navijam za vas
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:26:52
|
|
|
|
mismis
|
pa še malo fotostimulacije...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:28:20
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Sedaj sem drugič v postopku pa ti? Ja jest sem bila enkrat 22.4 sem imela ET pa ni ratal...mam menstro zdej... Drugič bom pa takoj ko me bodo sprejel.. Ja upam da ti rata...bom držala pesti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:30:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mišmiš...kaj ti samo dedci hodjo po glav... no ja...moram priznat da imaš dober okus... ta drug je kot čokoladica, ki bi jo z veseljem pojedla
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:30:38
|
|
|
|
mismis
|
pa pejmo še en krog...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:32:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš...kaj ti samo dedci hodjo po glav... no ja...moram priznat da imaš dober okus... ta drug je kot čokoladica, ki bi jo z veseljem pojedla nič meni deci ne hodijo po glavi, ok priznam eni ja, ampak take dobre fotke so dobre za stimulacijo foliklov pri rasti. Dokazano na miški73 in meni, pa še na kakšni
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:43:00
|
|
|
|
lana08
|
Hvala Mismis, vidim da držiš obljubo Skuštranka hvala za seznam. Dobro opravite jutri:AKTUALNO Četrtek, 07.05. citrončica - UZ Andreja07 - punkcija Skuštrana Suzi - UZ
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 21:52:16
|
|
|
|
lana08
|
..po taki večerji si paše učke spočiti...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 22:06:26
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - mater si spet prpopala fajne dece, men že k'r učke okol meče , sej še spat ne bom mogla , hudiča sem k'r potna postala , grem rajši kar v horenzontalo, če bom sploh lahko obstala lepo mi pančkajte babike, nočko vsem!!!!!!! sam juter pa spet pridem na RR
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 22:15:39
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, ne mi še ni izračunala PDP, ker moja deca malo zezajo s tole pozno vgnezditvijo user posted image user posted image user posted image , itak izrezana mami. Po moje čaka, da vidi še srčke, mi je pa včeraj poslala na ponovni odvzem bete in je bil 3895, kar ustreza nosečnosti od 5-6 tedna, kot sta tudi veliki GV. Kot kaže so moja deca 2 tedna mlajša, kot bi morala biti po IVF koledarju, vendar sem pa živi dokaz, da ni nujno, da do vgnezditve pride takoj po ET, ampak včasih lahko traja kar dva tedna user posted image . Vidim, da sta čeveljčke dobila, hočemo sliko čevljčkov in pa Nika v čevljčkihuser posted image ..ja zakon ste... ...ma saj važno da vse napreduje tko kot mora....enkrat januarja 2010 bosta pa itak odzuni,razen če ne bosta štrajkala zopet ...čeveljčki so pa kupljeni na odelku za punčke ker fantovske lepe čevlje za krst lahko z lučjo iščeš,pa še tist kaj so imeli je bilo premalo za njegovo nogico...slikce pa bodo v celotni opravi prikazane ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 22:16:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mlinčka - oho, kako lep buši je že to, se ga prav ne morem nagledat a čmo kej navijat za jutriAKTUALNO Četrtek, 07.05. citrončica - UZ Andreja07 - punkcija Skuštrana Suzi - UZ dejmo punce čimveč lepih foliklčkov Andreja07 -tebi pa čimveč lepih celic ..ja res lep buši ... ..jaz tudi navijam ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 22:18:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mismis - mater si spet prpopala fajne dece, men že k'r učke okol meče , sej še spat ne bom mogla , hudiča sem k'r potna postala , grem rajši kar v horenzontalo, če bom sploh lahko obstala lepo mi pančkajte babike, nočko vsem!!!!!!! sam juter pa spet pridem na RR ..ej res no
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 22:19:27
|
|
|
|
gloria
|
Andreja upam da bo vse vredu z nogo ..nočka....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 23:44:09
|
|
|
|
Dakec
|
Čer punce. Vas mal moram pozdravit. Mismis, čestitaaaaaaaaammmmm za dva pamžeka, naj poteka vse tako kot se šika, next time pa dva vesela in živahna srčeka. Mi smo super, imamo že tri mesece, tako gre hitro, da bo kmal že šla v šolo. Lupčka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 6:33:02
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 8:07:39
|
|
|
|
miklarom
|
reby - dobro jutro tudi tebi in vsem ostalim. hvala za kavico. šment ti pa hitro vstajaš. no saj danes sem tudi jaz vstala že ob šestih
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 8:20:10
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 ..po taki večerji si paše učke spočiti... Jaaaaaaaaaaaa tole ziher pomaga, lahko stare forumašice povejo. Mene je točno tole stimuliral na dva
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 8:29:44
|
|
|
|
Grethy
|
O sosedica ... morgen .... a si že spregledala ???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 8:41:29
|
|
|
|
blanč
|
Aha že.Ti si na bolovanju a Se pustim pol kasnej povabit na eno kofe
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 8:45:11
|
|
|
|
Grethy
|
Jaaaaaa, prou, grem še ene pol urce mal nazaj dol ležt, pa se pol slišva ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.5.2009 9:17:00
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj od kar moj zjutraj rihta si lahko privoščim daljše spanje, kar priznam da mi kar manjka, glede na to, da ponoči bolj slabo spimo. A imamo že kaj novičk?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?