|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
6.5.2009 15:25:05   
Anonimen
k.tja no tko se govori brez panike se daleč prideuser posted image

no jaz vas pa tudi za danes zapuščam k grem zdele po buškolinkota v vrtec,na cesti že divjajo zarad nedeljskega rally-jauser posted image
nč lepo se mejte pa si tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
6.5.2009 18:49:13   
majana79
katrinka, si me prestrašila, tako da sigurno pridem. user posted image

Jaz sem pa danes dobila odločbo, tako da delam po 4 ure še do 18. potem pa dopust! user posted image Danes sem dobila še isofix, so poslali iz recinkota, tako da ga iz porodnišnice lahko pripeljemo. user posted image Še vedno pa nimam banjice pa ostalih sto malenkosti... user posted image

Mucke na oblekah - jaz že nekaj let to rešujem z britvico za noge user posted image , imam tisto venus, ki je malo širša pa bolj prijazna kot moške. Naredim pa tako, da nategnem tisti del kjer so mucke in nežno potegnem po površini oblačila. Do danes se mi ni še nič strgalo, mucke so pa šle stran.

Papua -  za CTG sem brala punce, da preden grejo, pojejo nekaj sladkega in so potem otroci bolj živi. Naš še tako začne (še bolj) brcat ko pojem čokolado, tako da poskusi, mogoče bo to pomagalo. Da ga ne boš reveža buhala sem pa tja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
6.5.2009 20:15:56   
PapuaNG
Ja, sem se tut jst spomnila tam na čokolado, a je bilo prepozno. Sem pa rekla, da naslednjič jo gotovo vzamem s sabo user posted image Joj, a je še ker tok nora na sladko zdej? Jst tok sladkega skonzumiram al se mi pa samo zdi...vsekakor precej več kot v nenosečem stanju. K sreči dosti migamo, pa kile ne grejo tok gor user posted image Sam če nimam svoje doze sladkega, sem kar malo živčna (kar pa tudi ni dobro za user posted image ).

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
6.5.2009 22:26:30   
Anonimen
manjana79, bom poskusila tudi po tvoje reševati videz jopicuser posted image ... hvala za nasvet!

ctg? se bom jutri odpravila v porodnišnico, da vidim, če imam kakšne popadke (danes popoldne je nekaj kazalo v to smer, a se je zvečer umirilo).
glede otročkovega gibanja = pri "nama" je tako: samo uležem se in on začne brcati, delati obrate... kolikor jih še lahko, me praska... v glavnem še en, ki me ne bo pustil počivatiuser posted image .
res pa je, kot ste že omenile, hrana glavni vzpodbujevalec user posted image  premikov! kot da bi bil revček stalno lačenuser posted image  in grozno vesel, da je končno dobil infuzijo hraneuser posted image .

lahko noč in sladko spite...user posted image  pa da bo z vami in vašimi malčki vse ok, bp,...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.5.2009 7:29:01   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

brce - ja moje dete protestira takoj ko se obrnem na levi bok, drugače pa predvsem proti večeru...no, tudi cez dan kr razgraja vsaj takrat k v službi nimam nič za početi in sam lenarim na stoluuser posted image

majana79 - ja ja, morm bit stroga, da nas bo naslednjič se več na mittingu...se mi zdi da nas je na vsakem manjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.5.2009 7:29:55   
katrinka
user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
user posted image Blueeyes & Gaja

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.5.2009 7:30:49   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.5.2009 8:15:45   
katrinka

Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009        3 user posted image           2 user posted image              ?             user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009          2 user posted image            1 user posted image        4.5.2009       user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009          2 user posted image           1 user posted image               ?            user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        13.5.2009       user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          ? user posted image            ?  user posted image             ?           user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?           user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image        11.5.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         5.5.2009     user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009        2 user posted image            1 user posted image        7.5.2009     user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image           0 user posted image         22.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009            2 user posted image            1 user posted image        20.5.2009   user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image           0 user posted image        13.5.2009    user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image         3.6.2009      user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image        28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image            2 user posted image       6.5.2009     user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image           1 user posted image        19.5.2009    user posted image
user posted image   linaema                              10.7.2009         1 user posted image            0 user posted image             ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image              ?          user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        19.5.2009  user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image            1 user posted image             ?          user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image            1 user posted image        26.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image       25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image             0 user posted image       8.5.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        25.5.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image            1 user posted image             ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image            2 user posted image       6.5.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image            0 user posted image        6.5.2009   user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image             1 user posted image         12.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009           2 user posted image             0 user posted image       30.4.2009 user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          ? user posted image              ? user posted image             ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image         5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image              1 user posted image       12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image             ?         user posted image
user posted image    Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image               0 user posted image         29.5.2009 user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2 user posted image               0user posted image         12.5.2009  user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     14

user posted image       8

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009           user posted image             Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009           user posted image             Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009           user posted image             Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009           user posted image             Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009             user posted image             Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina        54 cm          4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009           user posted image              Vita               52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009           user posted image              Zarja             51 cm          3020 g

user posted image   
Veronikab            27.4.2009          user posted image               Jakob            53 cm           3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009            user posted image                Gaja             51 cm          3260 g

user posted image  
Ledenka               5.5.2009          user posted image                 Maks             51 cm          3720 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.5.2009 8:52:29   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

dobro jutro cvekeuser posted image

brce - ja moje dete protestira takoj ko se obrnem na levi bok, drugače pa predvsem proti večeru...no, tudi cez dan kr razgraja vsaj takrat k v službi
hehehe katrinka moj protestira, če sem na desnem boku
nimam nič za početi in sam lenarim na stoluuser posted image

majana79 - ja ja, morm bit stroga, da nas bo naslednjič se več na mittingu...se mi zdi da nas je na vsakem manjuser posted image

Meni se tudi zdi, da nas je vse manj, pa daleč od tega da so šle vse rodit, čeprav so iz prejšnega srečanja do sedaj rodile 4.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.5.2009 9:31:03   
BOOMER
ola bejbike...se glih iz home office v real office odpravljam...jutranje kobacanje mi je taka muuuuka!! Do 11ih sem ko zombiuser posted image no za kosilo (12:30) sem pa že čist za akcijouser posted image user posted image

katrinka - ja danes se vidmo, vprašanje če bo moj sicer z mano....zadnjič sva bla pa mal višje...nekje na levi strani (narvanost od vhoda) na sredi, čist ob robu...verjetne si opazla kako razjarjeno nosečko v beli jakni z ogromno plastično mercator vrečko (guna ki so jih talali).user posted image user posted image user posted image sm bla tkooo lačna pa slabe volje, ker mi na meeting ni zneslouser posted image
Danes bo pa v izi, ne rabim nič divjat....No pa sej se vidimo, verjetno bom spet v belo-bež kombinaciji (brez mercator vrečke)user posted image user posted image

mucke na oblačilu - prisegam na majanin sistem z britvico!

brcike - al pol moja skoz protestira, k ne da mirauser posted image user posted image Jo morm pohvalt, ma stalen urnik zbujanja, samo se mi zdi, da je sedaj čez dan bolj aktivna....začne 5-7 zjutraj, spat pa gre (OMG kok je pridna) z mamicouser posted image ko bi vsaj tko ostalo.....PLIIIZ, JEST MORAM SPAT!

PAPUAng IN SLADKO - jest si pred sabo skrivamuser posted image pa trgovinam izogibam...moj pa itak kontrolo izvaja (športnik pač)....aeh, dokler migamo, je ok!user posted image

roki - kako noro gre čas hitro! 4 so že out, še malo pa bomo julijske hruške na vrstiuser posted image user posted image

Smrt cukru, svoboda nosečkam! (ja ja, komu jest to razlagamuser posted image user posted image )

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.5.2009 9:34:52   
katrinka
vim - se strinjam...upam, da se bo na naslednem srečanju pojavila že kakšna s stručko v vozičkuuser posted image user posted image a ja - a veš k si me vprašala, če sm vse papirje ze zrihtala zaradi poroke in selitve, no včeri sem eno bančno kartico dvignila in so narobe napisal podatke gor...obup, pa kličem na inf. kaj zdaj in mi pravjo naj se v poslovalnici oglasim - ni šans, sem se že...sej ni moja napaka, če ne bodo sami zrihtal bom pa v najslabsem primeru zaprla računuser posted image drugače morm pa še prometno spremenit - to bom v pon k imam tako in tako registracijo, vozniške pa junija nove pridejo in jo bom na jesen menjala

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.5.2009 9:38:46   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER

katrinka - ja danes se vidmo, vprašanje če bo moj sicer z mano....zadnjič sva bla pa mal višje...nekje na levi strani (narvanost od vhoda) na sredi, čist ob robu...verjetne si opazla kako razjarjeno nosečko v beli jakni z ogromno plastično mercator vrečko (guna ki so jih talali).user posted image user posted image user posted image sm bla tkooo lačna pa slabe volje, ker mi na meeting ni zneslouser posted image
Danes bo pa v izi, ne rabim nič divjat....No pa sej se vidimo, verjetno bom spet v belo-bež kombinaciji (brez mercator vrečke)user posted image user posted image

aha, ne nisem opazila...bom danes opazovala vse v belo-bez kombinaciji...jaz nimam pojma kaj bom se oblekla...ti napisem preden bom sla...tako da ce katera nosecka bulji vate - to sem jaz, sem pa jaz tista k je bla zadnjič v rozi majčki in sem vprašala kdaj lahko vidimo stvari iz paketa v babiški šoliuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.5.2009 9:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

vim - se strinjam...upam, da se bo na naslednem srečanju pojavila že kakšna s stručko v vozičkuuser posted image user posted image a ja - a veš k si me vprašala, če sm vse papirje ze zrihtala zaradi poroke in selitve, no včeri sem eno bančno kartico dvignila in so narobe napisal podatke gor...obup, pa kličem na inf. kaj zdaj in mi pravjo naj se v poslovalnici oglasim - ni šans, sem se že...sej ni moja napaka, če ne bodo sami zrihtal bom pa v najslabsem primeru zaprla računuser posted image drugače morm pa še prometno spremenit - to bom v pon k imam tako in tako registracijo, vozniške pa junija nove pridejo in jo bom na jesen menjala

Ojla čvekice...
Kako je blo v torek? Ste se napapale? Neki slikic sem vidla user posted image user posted image user posted image

Katrinči nič se ne razburjaj zaradi kartic. Meni so isto naredili user posted image   Mah se sploh nisem vznemirjala... Sem šla nazaj in rekla da je narobe in so mi na svoje stroške še enkrat kartico poslali. user posted image Sej nisem jaz kriva da bom dvakrat plačevala njihove napake user posted image user posted image

Jaz sem dokumente šele zdej zamenjala user posted image Pa sva že leto dni poročena. Zdravstveno kartico sem novo prejšnji mesec dobila, no osebno sem lani avgusta, kartice šele zdej, vozniško pa mam še vedno ta staro... Nevem kdaj jo bom menjala user posted image

Kako ste sicer kej? Še malo pa boste res že julijke na vrsti user posted image user posted image   No še majčike imamo prej in junijk nekaj malega user posted image user posted image

Vim in Lsica... Telovadba danes? Ja ali ne? Jaz bi šla, ampak nevem če mi bo uspelo prit do most prej peš, da si kupim depilacijsko kremo user posted image user posted image user posted image   Sama sicer nič več ne vidim, mojemu sem pa včeraj pozabila rečt, da bi me spedenal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.5.2009 10:10:21   
Tanja_
Zdravo punce!
Najprej opravičilo, k sem videla, da ste napisale, da sem špricala v torek. Sem imela slab dan in sem bila sitna kotuser posted image . Neki me je dajala, ne vem, lunauser posted image Sej zdej je že malo bolje, ampak nisem pa še čisto okej. Danes perem oblekice za dojenčka. Včeraj sem dopolnila 37 tednov in je najin otroček uradno donošenčekuser posted image Sem pa že zelo sita trebuha. Komej se obrnem ponoči, skoz lulat hodim, mah... Pa še naslednjo sredo imam razgovor in mislim, da nimam šans da dobim, tko da sem predvsem uaradi tega slabe volje. Pa še 2 tedna pred rokom si moram nekaj nosečniškega za obleč kupit. Do zdej sem lepo shajala s prednosečniškimi oblekami, ampak ravno v kavbojkah ne morem na razgovor za službo. Vidim, pa da ste se imele fino in nore sadne kupe imajo. Čeprou majo tok velike porcije, da je že kar malo neokusno, ko jo dobiš predse. Vsaj zanč je blo tko, k sva z možem čokoladni mousse jedla, ga je blo pol kile. No, pridružim se vam naslednjič. Upam, da takrat že s trebuščkom v vozičkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.5.2009 10:31:44   
bjondi
k.tja-gleda na to da maš rok na polno luno težko verjamem da boš na vseh piknikih user posted image ,edin če ti za sabo zavijejo-sam pol pazi da ti nau tvoj vsega pojedel...no pa vseeno držim pesti da bo vse gladko in lepo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.5.2009 10:52:12   
vim
Tanja drugič le pridi, me spravimo v dobro voljo še tako trd oreh, a ne punce.

Boomer kile, sladko klinc jaz sem se nehala sekirat bolj mislim na to slabše je kile pa glih tako gor letijo.

Katrinka  ja no smola, očitno ne gre gladko, le pazi, da ti menjavo kartice ne zaračunajo ponovno. Pri meni se je ustavilo pa pri kartici ZZZS so jo na napačni naslov poslali in sem bila ful dolgo brez.

In še danes je pri meni obupen dan, vroče v pisarni ZA ZNORET, aritmija srca se mi je spet pojavila....šit....in ne morem spravit na normalen utrip nazaj.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.5.2009 11:24:18   
Tanja_
vim kakšno aritmijo pa imaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.5.2009 12:52:00   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka  ja no smola, očitno ne gre gladko, le pazi, da ti menjavo kartice ne zaračunajo ponovno. Pri meni se je ustavilo pa pri kartici ZZZS so jo na napačni naslov poslali in sem bila ful dolgo brez.
ah sem ze ta prvic tok tecnarla da so jo naredili zastonj, bom pa pazila da ne bodo kakšne take ušpičl
jaz pa cakam na novo zdr.izkaznico, naj bi jo do 20.5. dobila na nov naslov - upam da res

In še danes je pri meni obupen dan, vroče v pisarni ZA ZNORET, aritmija srca se mi je spet pojavila....šit....in ne morem spravit na normalen utrip nazaj.
vzami si malo počitka...mogoče bo bolje

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.5.2009 13:16:01   
Blueeyes
evo še nekaj dokaznega gradiva naše malčice... drgač pa zdej glih spi.. sem jo previla in podojila... tko da mam za kakšne 3 ure mir user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.5.2009 13:20:04   
katrinka
o blue se je oglasilauser posted image user posted image user posted image
ja tvoja Gaja je pa res lepotičkauser posted image
upam da sta obe zdravi in veseliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.5.2009 13:29:11   
vim
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Če ti je jasno prepisano iz MK----paroksizmalna supraventrikularna motnja ritma srca.

In ker je EKG ne zazna, ker je napad prehodnega značaja moram pač takrat ritem srca umiriti z nekimi vajami. Se pojavi iznanda in od kar sem noseča se mi je do zdaj 2x. Ni sicer nevarno,tudi ni tako grozno moram pa kotrolirat, ker če ne bebija predoziram.
Očitno mi vročina ne sede sedaj je spet OK.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.5.2009 13:32:59   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Če ti je jasno prepisano iz MK----paroksizmalna supraventrikularna motnja ritma srca.

In ker je EKG ne zazna, ker je napad prehodnega značaja moram pač takrat ritem srca umiriti z nekimi vajami. Se pojavi iznanda in od kar sem noseča se mi je do zdaj 2x. Ni sicer nevarno,tudi ni tako grozno moram pa kotrolirat, ker če ne bebija predoziram.
Očitno mi vročina ne sede sedaj je spet OK.

o potem se pa kar pazi in počivaj...upam da se boš kmalu bolje počutilauser posted image

blue - ne najdem tvoje porodne zgodbe...kam si jo pa napisalauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.5.2009 13:39:13   
vim
Blueeyes hehehehhe pa je Gaja vendarle malce v rozauser posted image user posted image user posted image user posted image . luštna pupa in roza ji paše, tudi kakšna kiklca ji bo prav pasala, ko bo večja.

In še mami se počutiš OK?

In luštna previjalna podloga, kje si jo nabavila?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.5.2009 13:40:00   
Blueeyes
MOJA PORODNA ZGODBA

Prvi popadki začeli že v soboto 2.5. ob 3h zjutri, ampak te so bili na 10-15 minut, kakšen je bil tudi na 7 minut.. Tako da nisem nič spala ta dan... Potem čez dan se je vse skupaj umirilo in so bili popadki nekje na 20-30 minut, tko da sem vedla da je vse skupaj lažno. Potem proti večeru pa se je začelo dogajati.. Najprej so bili spet na 10 minut, pa malo na 8, pa kakšen na 5... pa potem spet na 10... nekateri celo več... Bilo je zelo mučno, ker sem trpela full hude bolečine v križu.. Z vsakim popadkom so prišle tudi solze.. Muka je bila nevzdržna. Nisem mogla ne ležat, ne sedet, ne stat.. Bila sem kot kup nesreče.. Od 21h ure naprej so se popadki začeli na 5-8 minut.. Pokličem babico, pa sem ji povedala če se že splača v porodnišnico pridt pokaat, pa je rekla da raj ne, ker me bojo zavrnili, ker popadni niso tako pogosti. Bolj je ura tiktakala proti polnoči, bolj pogoste popadke sem imela. Okoli 00.30 sem jih mela že kr nekaj časa na 4 minute, tko da sem šla hitro pod tuš, se oblekla in prštimala, pogledala še za vse stvari, da ne bi kaj doma pozabila... Nato sva se odpeljala proti porodnišnici okoli 1h. Vožnja je bila katastrofalna, ker mamo tako lepo urejene ceste, da sem mislila da bom ob vsakem popadku in grbini na cesti kar rodila v avtu. Prispemo do porodnišnice. Pred triažno ambulanto še 2 nosečke. Pokličem babico da sem prispela v porodnišnico, pa je bila glih pri enmu porodu prisotna, tako da se je njena kolegica javila na telefon. Sem samo rekla če ji lahko prenese sporočilo, da sem prispela. Počakam na pregled v triažni. Celo naletela sem na prijazne delavce Ljubljanske porodnišnice. Končno - vsaj zdej ko je šlo zares. Odprta sem bila za 4 prste. Takoj me oblečejo, napotijo na klistiranje (okoli 2h) in potem sem čakala to 1 uro. Okoli 3h sem prispela v porodno sobo. Odprta že za 5 prstov. Plodovnica mi ni odtekla, zato so mi jo predrli. Čisto neboleče - in zelo toplo user posted image .. Občutek pa kot da sem packa ki lula v posteljo user posted image  Potem se je pa začelo čisto zares. Popadki na slabo minutko. Glede na to da nisem spala prejšnjo noč, je bilo kar naporno zame, ker sem bila bolj slabo z močmi. Zaradi bolečin v križu mi je dala masko, ampak po njej se nisem nič kaj bolje počutila. Malo sem imela poln nos, tako da sem imela potem občutek da se bom zadušila z njo. Potem mi je pa dala nekaj proti bolečinam v infuzijo in je bilo bolje. Ko je glavica bila že vidna, nas je babica hecala da bomo imeli dolgolaso rjavolasko - sem mislila da se heca.. user posted image  Ko sem videla končni rezultat sem ugotovila da ni hec - bomo kmalu že rabili špangice da ji bomo frizurco delali...  user posted image user posted image  Porod ni trajal dolgo - glede na to da sem prišla v porodno okoli 3h, naša princeska pa je bila zunaj že ob 6.20.

Pri porodu ni bilo nobenih posebnosti ali zapletov. Vse je potekalo kot mora. Imamo nekaj malo šivov presredka, ampak nič omembe vredno. Apgarja sem imela 9-9-9 - tko da super... Gaja je sicer malo rumenkasta.. Sicer izvidi kažejo, da ni zlatenčna, tako da so me po 3 dneh že spustili domov. Bo pa zdej patronažna sestra čekirala kaj se dogaja z zlatenco. Pa jz jih morm poklicat če bi ugotovila da je bolj rumena. Ima en kolk slabše razvit, tako da imam čez 3 mesece ponovno kontrolo kolkov. Upam da bo vse ok. Noben ni nič omenil za široko povijanje, tko da se bom jutri ko pride patronažna sestra zmenila kako je s tem.

Dojenje gre... Mleka je dovolj. Ne mara se previjat in umivat - to je muka. Take tone spušča da skor gluha ratam zraven. Upam da se bo s časom navadila tudi na to.

Sreča je bila 3.5. na moji strani glede osebja in zaposlenih. Vsi so bili namreč zelo prijazni. Od čistilk pa vse do zdravnikov.

Hrana je bila men všeč. Sicer sem se zadnje dneve že malo naveličala govejega mesa k smo ga meli 2 dni zaporvstjo, ampak so bile vsaj priloge drugačne - enkrat široki rezanci, enkrat riž... So pa kr veliki obroki. Zraven vsakega obroka so bli kakšni keksi, jogurt, puding, kruh,... tko da to sem si pršparala za hude čase če sem bla lačna - večino tega sem domov prnesla k nisem mogla vsega tm pojest.

Seznam za v porodnišnico - so me spraševalik če se mislim preselit tja k sem prišla z ruzakom in potovalko. Pa nisem niti vzela vsega kar piše na teh seznamih na netu. Čist preveč vsega. Rabila sem samo toaletne potrebščine za higieno (milo, zobna pasta, ščetka, gavnik, labela, bepanthen). Vložke vir 80 sem mela 1 sabo - v porodnišnici ti dajo dvoje, k mi jih je zmanjkalo sem pa rekla sestri in mi je brez problema druge prnesla. Tako da tud svojih nisem rabila. Spodnje perilo in oblačila - rabiš samo za tisti dan ko greš domov. Jz osebno nisem rabila prsnih blazinic, tko da sem jih tud mela zastonj sabo. Nobenih brisač - vsak dan sem dobila 2 čisti (eno zjutri in eno zvečer za stuširat). Knjig in ostalih stvari nisem brala. Prve dneve so me oči pekle tko da nisem mela volje, ostale dni sem pa prosti čas ko je Gaja spala tudi jaz spala (edin če sem se dopisovala z vami user posted image ). Se mi zdi da sta edini stvari ki sta mi prov prišli fotič in mobitel user posted image  user posted image  oba sta bla na seznamu in sem ju pridno uporabljala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.5.2009 13:42:08   
Blueeyes

Blueeyes hehehehhe pa je Gaja vendarle malce v rozauser posted image user posted image user posted image user posted image . luštna pupa in roza ji paše, tudi kakšna kiklca ji bo prav pasala, ko bo večja.

In še mami se počutiš OK?

In luštna previjalna podloga, kje si jo nabavila?

no ja, tok o roza... je moj prnesu to kapco k sem jo pozabila doma... sicer jo pa niti ne bi rabila zarad te kapuce... k smo jo oblekli k medveda user posted image  user posted image  ja tko je, pr nas je mraz

počutm se ok.. šivi še mal bolijo ampak ni panike... bomo preživel.. naspani smo, kar je najbolj pomembno

previjalna dobila sem jo od prijateljice.. mi jo je šenkala user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?