|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
5.5.2009 21:13:27   
buba.miska
TATAM mogoče pa se jutri prej še kje srečamouser posted image .

Vedno bolj me je strah, pa ne poroda ampak tega da bm kje tam mogla ostat mrzim bolniceuser posted image . No če bom mela maladva poleg mi nebo tak hudo kot če bom mogla sama tam ležat. Najbolje da grem spat da se malo zmirim, če mi bo uspelo zaspat. Še kaj pišem če bom nočni ptičuser posted image , če ne pa ko bom domov prišla

Lepo se mejte

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
5.5.2009 21:50:17   
sr
OJ BABNCE
Jaz sem mela dons pregled pa mi je sicer naredu UZ ampak samo da je videl lego-zlo na hitro. Naslednjič mi bo delal kao -zadnji tretju UZ, katerega moram plačat 25e. Pa me mal skrbi pri vsem tem-kako naj pa jaz pol vem če moje pužike napredujeta v rasti??????? Pa tud zredila sem se v mescu in pol samo za eno kilo pa se skoz bašem-ne vem ne vem????!!!!!
A vam vedno merijo obseg glavice, pa računajo težo??? Pa glede plačila UZ?????

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
5.5.2009 22:03:48   
Shadow
Dober večer drage moje!

Naporen dan je za mano: najprej 3 (!!!) ure čakanja na 10 min pregleda v rizični ambulanti - zdravnik je nujno moral na carske reze - saj razumem, da ima to prednost, ampak moja tazadnja ima sedaj obliko stola v čakalnici... user posted image
Vse je ok. Zaenkrat. user posted image  Tak mi je rekel. Super.

No, potem pa še dve uri šole za starše. Ma saj je bilo ok, ampak guuuuuužva, slab zrak, slike na diapozitivih porodnišnice iz leta 1976 (pred stavbo parkirane stoenke in tiste oranžne zdravstvene izkaznice kot nujna dokumentacija, ultrazvoki na sliki z antikvariatno vrednostjo, itd.) No, jutri se zadeva nadaljuje, pa da vidimo. user posted image

Zdaj me je pa še moj dragi zapustil in se naslaja nad Champions League, jaz pa klofam tukaj gori in preverjam, kdo je trenutno na prvem mestu. Vidim, da danes (zaenkrat) ni novih sprememb. user posted image  Ampak večer je še mlad...

Buba.miška, naj te ne bo strah morebitnega bivanja v bolnišnici. Meni je pred dvema tednoma grozilo, da bom do konca notri ostala in sem bila tudi že na robu depresije, ampak sem si v glavi pospravila, da če bom pač morala ostati notri, bom pač ostala. Za otročke pač vse!

sr, zdaj šele vidim, kako v redu osebno G imam - UZ mi naredi na vsakem pregledu - do sedaj sem jih imela že šest - z vsemi meritvami, vsakokrat  mi tudi meri dolžino MV. Pa pravilu  ti menda res pripradata le dva UZ v času nosečnosti, ampak mislim, da G ne bi smeli šparati pri dvojnih nosečkah - no, tudi pri enojnih ne, sem prepričana, da bi si te stroške lahko kako upravičili pred financerji. Kaj pa vem.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.5.2009 23:31:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sr

OJ BABNCE
Jaz sem mela dons pregled pa mi je sicer naredu UZ ampak samo da je videl lego-zlo na hitro. Naslednjič mi bo delal kao -zadnji tretju UZ, katerega moram plačat 25e. Pa me mal skrbi pri vsem tem-kako naj pa jaz pol vem če moje pužike napredujeta v rasti??????? Pa tud zredila sem se v mescu in pol samo za eno kilo pa se skoz bašem-ne vem ne vem????!!!!!
A vam vedno merijo obseg glavice, pa računajo težo??? Pa glede plačila UZ?????

Ma, sem se kr zgrozila... da boš morala plačevat UZ-je.
Meni moja G naredi UZ čisto za vsak pregled. Pa naročala me je do zdaj na 2-3 tedne.
Kot dvojno nosečko me tretira kot rizično in temu primerno pogosteje naroča.

Senčka, ti pa vidim, da si imela naporen a uspešen dan. Pejdi počivat.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.5.2009 7:25:15   
stijan
Dobro jutro dvojne nosečke,danes pa sem tudi jaz zgodnja,ma naš ta mali športne igre pa smo prej vstali,pa tudi zaradi vćerajšnjega pregleda mi zgleda malo živćki delajo ,pa ne morem spat.Ja na UZ včeraj mi je rekla ,da sta zrastla od zadnjič,ampak ne tolko kot bi morala in smo se dogovorile,za CR v ponedeljek 11.5.,će ne bo kakšne spremembe.Tako da tudi jaz ne bom dočakala prvega mesta na seznamuuser posted image ,se mi zdi ,da mi kar naenkrat zmanjkuje časa za vse kar bi še rada naredila pred prihodom naših palčkovuser posted image .
Skoraj sem pozabla čestitke taškica za take  lepe fantiče, res superuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
6.5.2009 7:58:25   
barchy81
Vedno bolj me je strah, pa ne poroda ampak tega da bm kje tam mogla ostat mrzim bolnice

Se strinjam, ni fajn, ampak se preživi. Moja kariera v bolnici je bila kr dolgauser posted image - najprej v 26. tednu tri tedne potem pa od 34. tedna do konca - rodila sem en dan pred 38. tedni. Ampak vem, da sem samo zato, ker sem bila v bolnici, tako dolgo zdržala in je bilo potem s fantoma vse okuser posted image . Pa še nekaj nas je bilo takih bolj stalnih noter in smo imele potem svojo žurkouser posted image - na koncu so nas že vsi poznal, za večerjo smo si lahko naročile kar smo hotle, dostavljalec pic je tud že vedu kam morauser posted image

Ne boj se, vse mine. Sej veš, za naše tamale vse...

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
6.5.2009 8:12:31   
dekle11
Dobro jutro, punce!

NS je bila ... ne vem, po moje za moja leta sprejemljiva. 1:1073. Grem sedaj malo študirat te stvari, se namreč ne obremenjujem z ničemer dokler ni nujno. No, preberem že, ampak zdaj je pa čas, da malo bolj podrobno tabelce pogledam. Sem se pa odločila, da grem še na AC. Sicer ne vem kaj mi bo to pomagalo, ampak - to bom potem razmišljala :)

Je pa noro, kako sem ravno 12t napolnila, pa sem zmatrana kot bi jih imela 70 in lezla po Himalaji. Včeraj sem cel dan okrog letala - sem šla v službo za par ur, v trgovino in na NS pa še en hiter skok k staršem. Evo, pa me je že ob pol devetih zmanjkalo. Da ne govorim o tečnobi in kako mi je bilo slabo ker sem cel dan samo banane in kruh jedla.

Eh, ampak danes sem spet kot roža :) Punce imejte se fino.

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.5.2009 10:07:45   
Rubin.
Dobro jutro user posted image , malce pozno ne?

Eno kavico vam postrežem, ker zajtrkovale ste verjetno že vse:

user posted image

za tiste, ki pa je ne pijemo pa kakav

user posted image

Sr - pojma nimam kako je s temi uz pri dvojčkih. Sicer ti pri enoplodni nosečnosti pripadata dva uz, na začetku, da potrdi nosečnost in MF, če poteka vse o.k. Če pa so kakšne težave, pa po potrebi. Jaz imam uz pri vsakem pregledu, zato ker sta enojajčna, sedaj pa še zato, da vidijo kako je z plodovnico, ker je možnost TTTS. Sicer pa kot berem na septemberkah, enim g. delajo, kljub temu da je vse bp, vsakokrat uz, drugim pa nič. Kaj pa vem?

Buba.miska - se strinjam z Shadow in Barchy81.

Shadow - imaš z.s.

Stijan - ti ga še napišem. user posted image  A 11.5. že? To bo pa hitro.

Dekle11 - NS je super user posted image , kar je pod 300 je pod vprašajem, pa še to se ponavadi isteče dobro. Jaz sem jo imela 1:1756, pri starosti 34 let. A na AC boš šla samoplačniško? Ker je kar drago, jaz sem dobila informativni račun, ki ga sedaj ne najdem user posted image , ampak če me spomni ne vara okoli 700-800 €.

Imejte se lepo user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
6.5.2009 11:38:03   
dekle11
Živjo vsem. Danes sem priklenjena na računalnik. Delam, da se mi meša.

Rubin - AC imam jaz, metuzalemka, na napotnico.

Sr - kot sem jaz razumela mojo g, kadar se dvojčki vodijo pod rizično (meni se), so pregledi kar pogosti. Približno na en mesec in vsakič naj bi mi naredila tudi uz. Prvi uz sem jaz imela še na GK, potem pri svoji g uvodnega (tudi uz), pa potem približno v 10t ko sem dobila še knjižico (pa uz in kri in bris in vse ostalo), pa sedaj sem spet naročena čez 14 dni... Po mojem vedenju pa naj bi ti 3 uz pripadali. Daj ti to malo pritisni na svojega g in srečno!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
6.5.2009 12:00:15   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: dekle11

Rubin - AC imam jaz, metuzalemka, na napotnico.

Sem prav šla gledat kaj to pomeni. user posted image .

No, potem pa dobro opravi, a boš šla v Mb?

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
6.5.2009 13:18:59   
Kika99
Živijo

Tudi jaz se vam pridrožujem user posted image . Danes na UZ zagledala user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
6.5.2009 13:30:24   
ninčy
Dobrodošla Kika99! In čestitke za user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninčy -- 6.5.2009 13:31:03 >

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
6.5.2009 13:58:04   
mlinčka
Daaan, moje dvojne user posted image !

Skrajni čas, da se spet malo bolj aktivno vkjučim, če ne mi boste že vse ušle rodit user posted image .
Najprej čestitke našim novopečenim dvojnim mamicam user posted image user posted image user posted image ! Lepo se rihtajte! 

No, da se pohvalim in pojasnim svojo odsotnost - včeraj sem odkidala eno zoprno breme in zdaj spet lažje diham. Nardila sem namreč strokovca in sem rahlo važna user posted image . Zdej se bom pa spet malo bolj nosečniškim radostim in tegobam posvetila.

Me 3 s pupami smo zaenkrat kar fajn, kej več bo pa drug teden ata Cerar povedal user posted image . Sem sicer že precej na stara mama princip in je en kup sopihanja slišat, k grem mim user posted image , kvaliteta spanja iz noči v noč spremenljiva, zatekanje nog me rado doleti, tud brez strij očitno ne bo šlo user posted image , kej hujšga mi pa zaenkrat ni (trkam).

Blanči, carica, tvoji seznamčki in shematski prikazi na sosednji temi so pa zlata vredni user posted image ! Hvaaaalaaa!

Čau bau za zdaj!

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 6.5.2009 14:06:12 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
6.5.2009 18:29:06   
suncicica
me je kar streslo ko sem videla da bi morala placevat uz-je. ja kaj se pa grejo?????
jaz sem imela preglede na vsakih 14-21 dni in na vsakem pregledu sem dobila dve slikici,tako da jih imam kar zajeten kup in nikoli ni bilo govora o kakem placevanju.
mislim ej...... tega si pa ne dovolit!!!

Stella in Pia

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
6.5.2009 20:19:07   
Rubin.
Joj punce kolk se pa jaz danes vesela, sem dobila rezultate AC in sta obe pikici bp in ja PUPI bomo imeli user posted image user posted image user posted image .

Mlinčka

user posted image

A to si delala v ilegali, no potem pa ti je vse oproščeno. Sedaj pa le večkrat pridi pogrešam tvoje omamno dišeče kavice user posted image .

Kika99 čestitke za dva user posted image user posted image . Je bil na uz kar šok verjetno, a ne? Jaz sem kar na mizi obležala user posted image , ampak ko se temu privadiš vidiš kakšna sreča te je doletela. Sedaj pa nam nasuj podatkov, da te damo na seznam.

Punce moje, to naše perilo se kar kopiči, bolj ga postrani gledam več ga je, tako da grem sedaj nad njega. Imejte se fajn.

p.s. kje pa ste ostale? Nek mrk je danes tukaj user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.5.2009 20:22:50 >

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
6.5.2009 22:14:30   
Shadow
Mlinčka, tebi sevedauser posted image user posted image  user posted image za opravljenega strokovca! Zdaj pa možgane in trebušček na off, pa lepo na finiš čakati! In seveda večkrat kaj sem gor napisati!

Kika99, prisrčno dobrodošla med nami in čestitke za dvojno srečo! user posted image user posted image user posted image

Rubin, se strinjam, kar nekam poniknile so, packe nosečkaste! Pa menda ja niso vse v porodnišnici??? user posted image user posted image user posted image  Bomo jutri kaj revolucionarnega sem gor napisale, pa se bodo sigurno predramile. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.5.2009 7:15:14   
Kika99
Jutro punce

Hvala za dobrodošlico user posted image

Podatki za seznam: Kika99 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 2. januar 2010, če sta eno ali dvojajčna še ne vem

Jaz sem mojemu takoj, ko sem zagledala plusek rekla da bosta user posted image user posted image , to pa zato ker imava po njegovi strani odlične šanse za user posted image user posted image  in tudi po moji. Včeraj je G samo še potrdila user posted image . Ko je rekla da sta 2 sem se samo nasmehnila in rekla, da mi je potrdila moja pričakovanja user posted image

Zanima pa me nekaj: Ali ste tudi ve imele rahle rjavkaste izcedke v 6 tednu in ali se to pri dvojčkih pojavlja skozi celo user posted image ?  Kdaj se je videlo ali sta eno ali dvojajčna?

Včeraj ko me je pregledovala mi  je notri pobrisala z eno vatico in je bila ravno takrat prozorna oz. čista.
Meni se to pojavlja zjutraj in neha pol enkrat popoldne in pol tudi neha.  Zdaj sem na bolniški do 25.5 ko imam spet pregled.

Aja pa še to ena pikica je velika 0,84 mm druga pa 0,80 sem pa na koncu 6 tedna user posted image
Hvala za odgovore user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 7.5.2009 7:23:07 >

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.5.2009 8:24:15   
Belen
JUTRO user posted image ,
kika99 dobrodošla, ke lepo widet datum januar 2010 user posted image
meni so takoj w 8T rekli da sta dwojajčna,ker se je lepo widelo na slikici, dve ločeni "wrečki"..... spol mi je napowedala že w 12T na NS.... zdej wsakič ko grem, mi sam še potrdi....
izcedek mam js wso nosečnost, mislim da je to normalno....

drugače, sedaj w 28T so moji sončki weliki cc.39cm in težki 1450-1500g. To je blo na zadnjem pregledu.... edino kar me muči je,ker eden je bil prej obrnjen že na glawo, zdej pa je spet z nogicami nawzdol in en še wedno prečno nad popkom user posted image .... upam,da se bosta še obrnila..... user posted image  user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
7.5.2009 8:28:46   
blanč
Dobrodošla kikauser posted image A si videla dve vrečki ali samo eno?
Pa so res naše nosečke nekam poniknileuser posted image
Jaz pa danes čakam na rezultat sladkorne. Upam, da sem vsaj to obšlauser posted image
nekaj za lep dan
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
7.5.2009 8:31:06   
blanč
belen, dobro jutrouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.5.2009 8:54:37   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Jutro punce

Podatki za seznam: Kika99 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 2. januar 2010, če sta eno ali dvojajčna še ne vem

O hudooo! Ne morem verjet da so pdp-ji že v 2010... Kam gre cajt...

Mlinčkova, čestitke! Smiri zdaj malo itak te še sto let ne bo v službo user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
7.5.2009 9:06:52   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Dobrodošla kikauser posted image A si videla dve vrečki ali samo eno?
Pa so res naše nosečke nekam poniknileuser posted image
Jaz pa danes čakam na rezultat sladkorne. Upam, da sem vsaj to obšlauser posted image
nekaj za lep dan
user posted image

dve lepo vidni vrečki sta bili na UZ user posted image user posted image user posted image , pr nama je tako da je njegova mami dvojčica pa moja babica je rodila dvojčke in sem rezultat pričakovala. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
7.5.2009 9:19:27   
blanč
Kika, če sta dve vrečki sta verjetno dvojajčna. Lepo, da imate dvojčke že v familijiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
7.5.2009 9:30:53   
Belen
torej sta dwojajčna user posted image
lepo da jih imaš w familiji.... pri naju z fantom jih nihče nima, zato swa ostala kr presenečena,ko mi je G rekla, da sta dwa user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
7.5.2009 9:39:48   
Rubin.
Pozdravljene moje pupike user posted image .

Ja Kika potem sta dvojajčna. Evo to sta moji dve pupiki v 6t 3d (kje je že to user posted image ), ki sta pa enojajčni, ti imaš pa verjetno vsako pikico v svoji vrečki.

user posted image

Jaz sem tudi na začetku imela rjavkast izcedek, pa g. ni mogla ugotoviti od kje krvavitve. Jaz mislim, da če se na uz ne vidi, da ni hudo.

Grem še sedaj popravit seznam.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?