Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 6:47:52
|
|
|
|
nokes
|
ČESTITAM, DRAGA TAŠKICA, ZA DVA FANTIČKA!!! LEPO PAPCAJTE, RASTITE IN SE CARTAJTE!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 7:50:13
|
|
|
|
sr
|
DANES ZJUTRAJ SEM TAKOJ KO SEM SE ZBUDILA REKLA-GREM POGLEDAT ČE JE TAŠKA RODILA-SE NI VČERAJ NIČ JAVLA!!!! BRAVO!!!!! ISKRENE ČESTITKE MAMICI, OČKU IN FANTIČEMA!! NO ONA, GREMO ZDAJ-ČESTITKE ZA ČASTNO PRVO MESTO!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:05:48
|
|
|
|
dekle11
|
Dobro jutro, punce! Taškica, čestitam vam! Miška - v fitnesu imam še nekaj vadb v dobrem, pa grem v petek pogledat kaj delajo na nosečniškem oddelku. Upam, da nič aerobike ampak raztegovalne vaje. Bom videla ali mi bo ustrezalo, drugače bom pa zamenjala za masažo :) Včeraj sem kuhala bučkino omako s pire krompirjem (lahko pa narediš tudi popečene s česenčkom-peteršiljem-olivnim oljem), za zvečer pa še zeljno solato s krompirjem. Danes imam NS in prej šibam še v službo opravit neke stvari, ki se ne dajo zrihtat od doma, zvečer pa se bom lotila kurje obare, da bo jutri manj dela. No proti koncu tedna bo pa že kakšen dober goveji zrezek v čebulni omakci pasal, recimo s skutnimi štruklji - tako da jih tvojemu dragemu lahko ponudiš s solato ali pa sladkorjem in kompotom (saj ne rabi toliko kalorij kot ti:). Saj res, ti ješ meso? Rubin - hvala za link na Štorkljo! Mi je zelo všeč kar sem prebrala in bom šla poskusit! No, šibam zdaj, preden se zrihtam mine ura... Kdo bi vedel kaj toliko časa počnem!?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:27:37
|
|
|
|
Shadow
|
Bravo, Taškica!!! Tudi meni je bilo hipersumljivo, ko se včeraj ni nič oglasila! Fantolina imata pa prekrasne teže, ni kaj!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:34:03
|
|
|
|
ninčy
|
Iskrene čestitke taškica!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:40:14
|
|
|
|
blanč
|
Taškica naša ČESTITKE Pa je le šlo. Komaj čakam, da izvemo kaj več.evo jaz častim za vse
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:40:33
|
|
|
|
tara78
|
tudi od mene čestitke za taškico rubin tudi jaz hodim v MB v ambulanto za rizično nosečnost k dr. Završnikovi. Verjeti je treba in upati da bo vse v redu...jaz komaj čakam na pregled, da vidim če je vse v redu. To je moja prva nosečnost in zato me je še bolj strah.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 8:57:34
|
|
|
|
Rubin.
|
Taškica iskrene čestitke za dva korenjaka!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 9:06:22
|
|
|
|
Rubin.
|
Dobro jutro pupike. Dekle11 fajn opravi na NS, to je eden od najlepših pregledov , a gre tvoj zraven? Kot vidim boš nadomeščala Pikataro v kulinariki . Jaz sem bolj tak-tak v kuhinji, kuham, da nisem lačna . Mi sedaj prav paše ko je Mala miss v vrtcu, mož cel dan na terenu, pa mi ni treba vsak dan kuhat . Jaz imam pa danes še ogromno opravkov, upam da mi bo uspelo in da ne bom popoldan čist hin, ker ima Mala miss plesne. Uživajte v prekrasnem jutru, mož danes dela v Vitanju in sva se malo prej pogovarjla kakšen idličen kraj je to, mogoče pa se preselim . Šibam....
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 9:35:17
|
|
|
|
buši2
|
Iskrene čestitke Taškici za fantiča . Zelo lepi teži, ni kaj! Lepo se rihtajte, pa čimprej domov!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 12:15:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4 TAŠKICA JE RODILA !!! Srečna mamica in očka sta družinico povečala za Jurija (3100g) in Andraža (2700g) ČESTITAMO !!!! To Taški Čestitke mamici, očiju in malima korenjakoma. Cartajte se, uživajte in se kej javite ko boste lahko.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 12:21:59
|
|
|
|
miska73
|
Dekle11 držim pesti za tvojo NS danes. Upam, da boš po njej sijala od sreče tako kot sem sama. Drgač pa jst jem meso. Najraje od vsega imam goveje zrezke z veliko čebulne omake. Si jih naredim na vsake toliko in jih potem dam v zmrzovalnik. He, he... tale je pa ena boljših, da moj dragi ne rabi tolki kalorij kot jaz. Rabi, rabi... mora nas tri trpet, pa vsa fizična dela pri hiši naredit... no, pa rad veliko je.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 12:38:44
|
|
|
|
ona23
|
Bravo Taškica!!! pa taka lepa teža, upam da je bil porod BP. Pa hvala, ker si me spustila na prvo mesto, he he he, vsaj za nekaj časa. Jaz sem zdajle naštimala posteljice, posteljninco, tako da imam pripravljeno že vse - upam! Zdaj pa čakam in čakam.... No ja, saj do petka tako ali tako še počakam, Buši, v Porodnišnici imam ob 8h zmenek s Pušenjakom .
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 12:46:29
|
|
|
|
Barbk
|
Juhuhu Taški. Madonca si pa res carica, kaka fejst fantička sta to. Iskrene čestitke celi družinici.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 12:48:30
|
|
|
|
evamaja
|
Čestitke taškica, zelo lepo težo ste pridelali . ona23, tudi tebi moram čestitati za častno 1. mesto na naši lestvici in pa naši Blančiki za tako lep seznam na drugi strani . No tudi mi smo imeli včeraj UZ in dokončno izvedeli da bomo dobili parček. Težki pa smo A- 1338, B- 1324. Bravo mi .
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 13:06:31
|
|
|
|
Barbk
|
Oh bajbike jaz sem tolk gnila... Bi mogla eno sobo spraznit, ki je bila "skladišče" in si sploh ne morte predstavljat kolk sva z mojim ene robe not znosila. Za zjokat, vam povem...Zdaj je pa treba vse v škatle dat, skratka spraznit sobo...Jaz pa tolk brez energije... Blanči daj še kako dobro sadno tortico gor pripopi, mi bo mrbit ta dala kaj energije. No zdaj morm pa mojmu pomagat posteljco za Manči sestavit. Držte se moje dvojne sonosečkice. Rubin sem te pogrešala, veš.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 13:24:20
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara78 rubin tudi jaz hodim v MB v ambulanto za rizično nosečnost k dr. Završnikovi. Evo jaz sem se danes naročila in imam pregled 20.5. pri dr. Pelkičevi. Nas je kar nekaj, ki hodimo v RA, ampak izgleda, da vsaka k drugi . Jaz sem skoraj vse porihtala, edino rezultati od AC bodo komaj jutri, bo treba zadevo še prespat . Sem pozabila prej: čestitke Ona23 za prvo mesto, ostani še nekaj časa tam, da bodo tudi take lepe teže tvoji zakladki. Jaz bi bila izredno vesela, da mi uspe do 9.9. (my wish date) in da pridemo do takšen teže. Evamaja čestitke za parček!!! Barbk samo zate: Se nisem mogla odločit, pa sem kar obe prilepila, naj ti data energije za uspešno praznjenje sobe . Joj, jaz je imam pa preveč, energije mislim, in se moram kar kontrolirat. Zdaj čez praznike smo Malo miss učili voziti kolo in ji je s prve uspelo. Doma je sicer bila malce nerodna, v parku pa je z možem nisva mogla dohajat. Pa mi pravi moj, da ne bo dobro da toliko hodim, samo kaj ko meni ni bilo nič. Ja, ja zvečer pa ne vpraši .
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 14:34:27
|
|
|
|
tara78
|
rubin berem da pišeš, da upaš da bo vsaj do 9.9.......meni so rekli da imam od 32 do 34 tedna carski rez....torej to ni sigurno?? lahko da bom jaz nosila moja sončka dlje?? Mene so kar precej prestrašili, tako da res ne vem kaj naj pričakujem.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 16:27:48
|
|
|
|
buši2
|
Ona - čestitke za 1. mesto! Upam, da boš v petek hitro zadevco pri Pušenjaku uredila, ker jaz imam namreč ob 11 h UZ pri njemu. Tko da glej, da boš ekspresna. Držim pesti, da bo vse tako, kot si naplanirala
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 16:53:00
|
|
|
|
suncicica
|
bravo taski
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 16:55:17
|
|
|
|
_rosa
|
Taškica čestitke za tvoja dva korenjaka. Tara ne skrbi da boš morala tako hitro rodit. Če bo vse vredo bodo še malo počakali. Tudi meni so rekli, da najkasneje v 34. tednu, pa je naslednji teden moj 34. pa imam še UZ pri Cerarju. Je prejšnjič rekel, da ne bomo nič hiteli, če ni potrebe. Zato nič ne skrbi glede tega. Snežinka dvomim, da se bova v porodnišnici videli saj bom jaz verjetno bolj pohitela z mojimi enojajčnimi. Je pa res da nas je junijk kar veliko in skoraj ni možnosti, da ne vsaj ene spoznaš. Rubin kar sline se mi cedijo ko vidim tele dobrote. Mljask. Grem hitro nekaj sladkega pojest. Ona lepo, da si ti prvo mesto prevzela. Za petek pa držim pesti, da bo vse tako kot si želiš.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 18:32:16
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: tara78 rubin berem da pišeš, da upaš da bo vsaj do 9.9.......meni so rekli da imam od 32 do 34 tedna carski rez....torej to ni sigurno?? lahko da bom jaz nosila moja sončka dlje?? Mene so kar precej prestrašili, tako da res ne vem kaj naj pričakujem. Točno tako, kot je napisala Rosa, če je vse o.k. pustijo tudi dlje, so pa verjetno zelo pogosti pregledi zadnje tedne. Je pa pri tebi verjetno malce drugače, ker sta v enem amniju in je problem v popkovini. Moji dve pikici sta vsaka v svojem amniju pa če bosta imeli prostor in dovolj plodovnice upam na najboljše. Je pa na AC tudi meni Završnikova omenila CR, če sem že kaj razmišljala v tej smeri. No jaz upam, da ne bo potreben in bosta pikici ubrali naravno pot . Bomo videli kaj bodo rekli 20.5. Še malo pa imam MF .
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 19:32:11
|
|
|
|
buba.miska
|
taškica čestitam za dva pubeca ona tebi pa za prvo mesto kot zgleda jaz prvega mesta ne bom dočakala . Sem mela danes pregled pri svoji g. pa mi je dala napotnico za porodnišnico in jutri morem it. se je A-jček samo za 40g zredil v dveh tednih, B-jček pa za 200g pa misli da je lahko nekaj narobe. mi je rekla da je možno da mi bodo pospešili porod oz. da mi bodo naredili carski rez . Upam da se je zmotla in da bo vse vredi Lp
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 20:34:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska kot zgleda jaz prvega mesta ne bom dočakala . Sem mela danes pregled pri svoji g. pa mi je dala napotnico za porodnišnico in jutri morem it. se je A-jček samo za 40g zredil v dveh tednih, B-jček pa za 200g pa misli da je lahko nekaj narobe. mi je rekla da je možno da mi bodo pospešili porod oz. da mi bodo naredili carski rez . Upam da se je zmotla in da bo vse vredi Držim pesti zate in za tvoja pikeca.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 5.5.2009 20:58:14
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska taškica čestitam za dva pubeca ona tebi pa za prvo mesto kot zgleda jaz prvega mesta ne bom dočakala . Sem mela danes pregled pri svoji g. pa mi je dala napotnico za porodnišnico in jutri morem it. se je A-jček samo za 40g zredil v dveh tednih, B-jček pa za 200g pa misli da je lahko nekaj narobe. mi je rekla da je možno da mi bodo pospešili porod oz. da mi bodo naredili carski rez . Upam da se je zmotla in da bo vse vredi Lp Držim pesti za vas!! Toerj boste prej štirje kot vama bo uspelo k nam prit Sem ful dragega "žicala" naj se s tvojim zmeni,pa ni blo nič iz tega! Jaz pa sem tak hotla spet en tak trebušček videt
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?