Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:26:56
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - pol pa v nedeljo slikice.....po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:28:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer klepetulje Sem vas prišla samo malo pogledat in zastavit eno vprašanje. Tiste ki delate sirup iz smrekovih vršičkov, me zanima ali kozarec zaprete z pokrovom za ta kozarec ali z gazo? Ker meni je šlo lani vse v malore, pa bi rada letos spet probala. jaz s pokrovom .... vršičke naberem malo več kot polovica kozarca, sladkor čez in zaprem in dam na sonce.....ko se sladkor raztopi umaknem s sonca....precedim in dam v manjše kozarčke....tiste od soka.....1dcl al 2 dcl..... ..isto delam jaz....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:29:21
|
|
|
|
gold fish
|
babike - jaz grem...... sem hotla tak napisat kot je enkrat pf...pa mi ne potegne....vem, da je nekaj v zvezi s cajgerji....cengeri so v grabi al nekaj takega ...no vseeno...... nočka...pa fajn spite.....z vašimi pkeci vred...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:29:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
po mojem jamra,ker bo zobe dobila,pa kar stokat začne....pa prst v usta... Joj, tudi Lara ima vse napeto zgoraj.... ne vem, če ji ne bodo ruknili vi štirje naenkrat ven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:30:05
|
|
|
|
gold fish
|
......nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:30:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
ko je zaspala v vozičku na poti nazaj iz vrtca tuhtala, če bo zlo čudn zgledal, če jo parkiram v parkcu in se na klopco zleknem. Ma ne, nič ne bi blo čudn, dej......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:30:39
|
|
|
|
gold fish
|
Anketa tašča in pospravljanje? ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju? da ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:32:18
|
|
|
|
gold fish
|
to anketo sem zdaj videla na desni..... ma mi je bila vsebinsko tako všeč, da sem jo mogla gor nalimat.... mty,pa še katera .... me bi lahko pod da glasovale a ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:33:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ... Lepoooooo.... jst imam bon za masažo stopal in dlani..... ma tko rada bi šla, ma kaj, ko ne morem Lare s sabo vzet..... ma joj, jst grem tko težko brez nje od doma in če ni nujno, rajši ne grem... ...jaz sem pa tokrat potrebna,pa še v soboto je krst ...doma ga pa tudi jaz rada ne puščam...čeprav mi tašča včasih reče da bi ga ona imela,pa naj grem jaz z avtom po opravkih,pa ji rečem da imam še samo tri meseca da sem 24 ur na dan z njim,tako da mislim ta čas še preživeti z malim ...ma jaz se ga sploh ne naveličam...paše mi kaka urca v tednu da se posvetim sebi več pa ne ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:34:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Anketa tašča in pospravljanje? ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju? da ne Ma jst če bi jo imela, bi jo vsak dan na kufe povabla.... pa okoli Tabora bi jo vlekla s sabo.... pa torto bi ji vsakič za rojstni dan naredila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:34:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ......... lara... Je v redu... Glorji je oproščeno.... točno tak...... če bi vsi bli tak.... ..a ne da...me preseneča
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:36:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
a ne da...me preseneča A bejž bejž....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:38:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....jaz je tudi ne pozabim..in upam da mi več ne bo treba na takšno mesarenje ... ti si tud bila .. jaz sem bila pri ta prvem...je zdaj tisti prst ok....zdaj me pa drugi jezi...in grem spet....da v tretje ne bo treba več hodit ..ja z enim.....drugi me je tudi zdej jezil pa mi ga je pedikerka zrihtala....za tretje boš pa povedala ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:41:12
|
|
|
|
gold fish
|
Misli dneva......sem mogla še to gor dat.... misel dneva 1 Vsak dan, ko vstanem, pogledam seznam 50 najbogatejših ljudi v Sloveniji. Če me ni na seznamu, grem na šiht. . . . in tako je bilo tudi danes... misel dneva 2 Pravijo, da če ženska ni nataknjena čez noč, je pa čez dan. misel dneva 3 "Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!!!!!" misel dneva 4 Alkohol res ne reši problemov. Toda, po drugi strani jih tudi mleko ne. Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 23:43:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:41:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Larika je pa danes mesko jedla.... in ji je bilo všeč.... Itak, če je pa bilo v smetanovi omaki namočeno,..... Sem si kupla v Šparu kosilo in prinesla domov pa sem še njej dala malo mesa... Pa tisti pečen piščanec, ki ga kupim že narejenega ji gre tudi v slast..... Pečen pršut pa tudi,... Kej drugega od mesa pa še ni jedla, ker nima kje... sem se odločla, da samo zanjo ne bom 5 dkg mesa pripravljala... Sem klicala danes v Muler, če imajo pleničke in so imeli samo še eno pakungo. Sem prosila, da mi jo dajo na stran in skočila do Kopra.... madona, pa kaj imajo s temi zalogami take probleme? Ja sem hotla povedat, da sem ji tam eno njihovo sadno kašico kupila za malico in jo je ful rada pojedla... samo, da ni kislo in da je dovolj gosto pa ima rada.... Petra.... Lara ima 5 obrokov... od tega zjutraj in zvečer joška in 150 ml mleka.... Sem ji pa danes zvečer že drugič v 60 ml mleka dala kosmiče.... 90 ml mleka pa še v flaški... Imam filing, da ji je količinsko tisto mleko dovolj, ni pa dovolj nasitno in jo morda to zbudi ponoči.... Po drugi strani pa bi verjetno ful jokala in ne zaspala nazaj, če bi bila lačna.... ne vem.... Glavno je, da se to noč ni nič zbudila... ma verjetno se je samo odločla, da se iz torka na sredo ne bo, ker je bilo isto tudi prejšnji teden.... Petra... ti ki si imela kačo.... moj kačon že 3 mesece ni jedel... noče in noče... piha v miš in jo tudi napade.... ga imam že vrh glave.... ga bom tle v blok spustila pa nej gre kamor hoče.... (hec) Ma koliko časa so tako lahko kače brez hrane? Levil se je pa vseeno... ne vem od česa mu je koža pretesna... ..kakšne kosmiči ji daješ ...rabim kakšno idejo da mi začne jesti te kašice ker dejansko več ne vem kaj bi mu ponudila.... ...kaj res lahko kačon tok dolgo ne je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:42:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zdej grem pa spat. če se katera premisli........... v celju jutri. nočko. .... ko bo še gloria mela cajt, pa račkapk, pa še katera pridem tud jaz.... ....upam da mi zlaufa do konc tega meseca...pa po vsej verjetnosti bo to sobota ...bi bilo pa res fajn da vas soznam.... bodo pač prikolice zraven , pa da se še oni spoznajo....mogoče se bodo kaj rabili ..ja saj to sem imela v mislih ...oni se naj sprehajajo mi pa čvekamo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:44:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...babe lahko noč....imam ju3 frizerja ,pa solarij si bom privoščla ... ...da boš lepa v soboto..... ...jaz sem pa hotela it k frizerju se na kratko postričt, pa sem se odločila (spet), da sploh ne grem ...ja ..mene tudi mika kratko...al kaj ko se tam pol premislim ... samo ti maš vseeno bolj kratke....vsaj po slikah..... ..ja,ja bolj kot ti....mam resasto postrižen,sam se pri meni ne vidi glih dober ker imam kodraste ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:45:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - pol pa v nedeljo slikice.....po mailu ...ja ni panike ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:48:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč! Tako je.... Jst sem pa to včeraj nekje prebrala: Če kavsaš tako, kot parkiraš, ga ne boš imel nikoli not... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 23:51:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
..kakšne kosmiči ji daješuser posted image ...rabim kakšno idejo da mi začne jesti te kašice ker dejansko več ne vem kaj bi mu ponudila.... ...kaj res lahko kačon tok dolgo ne jeuser posted image Ma v DM sem kupila od Alnature čist navadne kosmiče... pa taki bolj drobni so... pa tudi kornfleks sem ji že dala... samo sem ga pozabla malo zdrobit, preden sem ga dala v mleko... no, ma je vseeno pojedla... Jutri ji bom pa gres naredila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:00:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Anketa tašča in pospravljanje? ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju? da ne ..ne ..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:01:31
|
|
|
|
gloria
|
...jaz sem pa glih kar že imela alarm ....nosek čist zabasan,pa tak jok ko sem mu ga pucala ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:03:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Misli dneva......sem mogla še to gor dat.... misel dneva 1 Vsak dan, ko vstanem, pogledam seznam 50 najbogatejših ljudi v Sloveniji. Če me ni na seznamu, grem na šiht. . . . in tako je bilo tudi danes... misel dneva 2 Pravijo, da če ženska ni nataknjena čez noč, je pa čez dan. misel dneva 3 "Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!!!!!" misel dneva 4 Alkohol res ne reši problemov. Toda, po drugi strani jih tudi mleko ne. Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:03:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč! Tako je.... Jst sem pa to včeraj nekje prebrala: Če kavsaš tako, kot parkiraš, ga ne boš imel nikoli not... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 7.5.2009 0:05:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ..kakšne kosmiči ji daješuser posted image ...rabim kakšno idejo da mi začne jesti te kašice ker dejansko več ne vem kaj bi mu ponudila.... ...kaj res lahko kačon tok dolgo ne jeuser posted image Ma v DM sem kupila od Alnature čist navadne kosmiče... pa taki bolj drobni so... pa tudi kornfleks sem ji že dala... samo sem ga pozabla malo zdrobit, preden sem ga dala v mleko... no, ma je vseeno pojedla... Jutri ji bom pa gres naredila... ...kornfleks super ideja...upam da mi bo jel ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?