Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:57:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:57:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ok, za svinjino mi je jasno, ampak nisem vedla, da je rdeče meso tudi že ok. No, samo ji ga nekaj časa še vseeno ne mislim dat. rdeče meso ima ravno več železa. Jaz dajem bubiki tudi bedrco. Pa teletino, saj to se prišteva k rdečemu mesu jaz sem našemu dala malo kozlička probat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:58:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala Aja, sej sem misnla poročat pa ste me nekam drugam zvlekle . Fajn je izpadlo. Imele smo bel in sosedov kruh, tunin namaz, ledinega s pašteto in kislo smetano in enega kupljenega od MU. Zraven pa še kocke sira. Za posladek pa grozdje in narezano banano. Smo vse zmazale. Pa še mal s pivom poplaknile meta, v prepovedane teme si zašla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:59:00
|
|
|
|
AinB
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:59:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju kak pa ti je to ratalo? Čisto preprosto... Greš v minus kolikor gre pol ti pa na koncu meseca pribijejo vse možne obresti in stroške poslovanje in si tam...kjer ima še limit svoj limit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:59:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala Aja, sej sem misnla poročat pa ste me nekam drugam zvlekle . Fajn je izpadlo. Imele smo bel in sosedov kruh, tunin namaz, ledinega s pašteto in kislo smetano in enega kupljenega od MU. Zraven pa še kocke sira. Za posladek pa grozdje in narezano banano. Smo vse zmazale. Pa še mal s pivom poplaknile meta, v prepovedane teme si zašla stoooooooooooooooop!!!!!nič o hrani........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:01:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala Aja, sej sem misnla poročat pa ste me nekam drugam zvlekle . Fajn je izpadlo. Imele smo bel in sosedov kruh, tunin namaz, ledinega s pašteto in kislo smetano in enega kupljenega od MU. Zraven pa še kocke sira. Za posladek pa grozdje in narezano banano. Smo vse zmazale. Pa še mal s pivom poplaknile meta, v prepovedane teme si zašla stoooooooooooooooop!!!!!nič o hrani........ Ok, ok. Sem že tiho... Sploh grem pa počasi spat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:02:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Da ne govorim, da bomo zdaj 3 dni sami doma. Bomo že pregurali... dokler je bubi zdrav in je v vrtcu, je še vse ok mi pa cel vikend... jaz bi pa že rada bla malo sama doma ......trije dedci pa naj grejo malo .... ...saj vem, da boste z otročki...... ne same.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:02:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband mene pa v Blagovici že peče zgaga a mamo mošega sogovornika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:03:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ah, meni se je kri ohladila ene pol ure po pogovoru z župnikom. Ne morem pričakovat, da bo razumel družinsko življenje in starševstvo. Recimo, da pa razumem njegovo doslednost. Jaz načeloma nisem nek strašen vernik, sem pa bila versko vzgojena in je nekaj tega vseeno ostalo v meni. Cerkev kot institucija je z vsemi svojimi pravili, obredi in zahtevami človekova pogruntavščina in ne Božja, zaradi tega se pa jaz ne mislim sekirat. Če pa Bog res vse vidi in vse ve, so moja vrata v nebesa na široko odprta. Ne samo to...all inklusive me čaka tam gor Z mojim sva se dolgo pogovarjala ali sploh krstit in prišla do zaključka, da sva oba hodila k verouku in prejela vse zakramente do sedaj (razen, joj prejoj, svetega zakona ne ). Na vse te zadeve imava lepe spomine, starši naju pa niso nikamor silili in tudi midva najinih otrok ne bova. Krst, birma, obhajilo, verouk... so bili del najinega otroštva in želiva, da bi bilo tudi del otrošta najinih otrok. Vendar ne za vsako ceno... Vzgoja bo pa v obeh primerih ista... z zakramenti ali brez. Lepo si ti povedala meta. se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:04:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband mene pa v Blagovici že peče zgaga a mamo mošega sogovornika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:04:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zakaj pa jaz nisem dobila regresa . jaz tud (še ) ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:05:40
|
|
|
|
zband
|
saj smo tudi moški pomembni člen pri vzgoji otrok a ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:07:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: zband moja žena ga je dobila nakazanega 24.04.2009 gimnazija litija pa je v porodniški ti pa so si ga že za prvomajske praznike nakazali? Ni povsod v JU pri aprilski plači = 5.5.? Al so plačo tudi že pred prazniki dobili? Sem se zdele mal po sms-ih pozanimala in ga tud ostali v naši šoli niso dobili. Tudi tisti, ki niso na porodniški
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:08:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband saj smo tudi moški pomembni člen pri vzgoji otrok a ne seveda. Bi nam lahko še kaj več o tvojih otročkih povedal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:08:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:08:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband saj smo tudi moški pomembni člen pri vzgoji otrok a ne Definitivno samo prav veliko vas pa ni na rr!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:09:08
|
|
|
|
zband
|
saj obstaja zakon,do kdaj ga more šola nakazati.saj ste se učile zakone kakor se jaz spomnim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:09:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: zband moja žena ga je dobila nakazanega 24.04.2009 gimnazija litija pa je v porodniški ti pa so si ga že za prvomajske praznike nakazali? Ni povsod v JU pri aprilski plači = 5.5.? Al so plačo tudi že pred prazniki dobili? Sem se zdele mal po sms-ih pozanimala in ga tud ostali v naši šoli niso dobili. Tudi tisti, ki niso na porodniški pol pa so v računovodstvu nekaj zaštrikali. Al pa bodo kak dan od (vaših) obresti živeli Jaz sem že danes na papirju domov dobila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:10:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you samo 10??? pridna!!!!!! ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:10:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband saj obstaja zakon,do kdaj ga more šola nakazati.saj ste se učile zakone kakor se jaz spomnim. ja, kaj mi pomaga to... pred enim letom sem se učila, zdaj pa je itak že vse drugače. Ko pridem nazaj v službo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:11:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband saj obstaja zakon,do kdaj ga more šola nakazati.saj ste se učile zakone kakor se jaz spomnim. Marsikaj smo se učili... Mislim, da je do konca junija ampak če ste ga že vsi dobili, bi ga jaz tudi. No, ne samo zato
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:12:51
|
|
|
|
zband
|
anže 4.5 leta neža 1.5 leta zala 0.2 leta midva z ženo pa že čez kristovsova leta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:14:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ampak po moje NI ŠANS da dobim za bubija novo. Nazadnje sva bila v RA, ko je bil star dobro leto. Sva šla samo pokazat, kako hodi Pravzaprav bi me bilo sram it prosit za novo eh, tak sem pač rekla, ker mi je sestra v RA to povedala, pa da pol skoraj nerabljene/ohranjene stran mečejo, ker jim nove pripadajo...mislim ..... pa povsod po slo jo dobijo že s tem, ko so v RA ali na fiziot...pri nas v mb pa mora otrok imet okvaro....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 22:14:56
|
|
|
|
zband
|
punce počakajte saj ga dobite-regres,slabo sem se izrazil,bo pa pol ko bo nakazan slajši
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?