|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
5.5.2009 14:49:36   
elevitka
aham torej že maš vlogo za občino (sem mislila da še nimaš- brezveze ne vzet če ti dajo user posted image )

moja meni tak spet nebo dala potrdila dokler ji ne bom zatežila sama user posted image  sicer imam pregled 19.5- takrat zatežim za B od 20.5. do 28.5 (za 7 dni B, potem 19 dni LD-29.5 do 24.6., potem z 25.6. pa porodniška) če bo vse po sreči seveda user posted image

< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.5.2009 14:52:31 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.5.2009 15:38:46   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

aham torej že maš vlogo za občino

A celo vloga obstaja...bom poiskalauser posted image . Itak, zakaj ne vzet, če ti dajo...ko že tak al tak mi preveč dajemo drugim....

Ma saj moj G tud nič ne da, če ga ne spomnim, 10x....ju3 mam že cel spisek napisan, da ne bom kaj pozabilauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.5.2009 16:52:16   
matcar
Ojla!
Mi pa smo iz posvetovalnice. Smo zrasli 4 cm in se zredili za 1400g. Tako,da smo veliki 53 cm in težki 4405g.Naslednji mesec pa imata oba hkrati,sem se zmenla tak.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.5.2009 18:03:03   
jasmina in tadej

Lep pozdrav še enkrat!

In upam da mi bote sedaj odgovorile!

Imam eno vprašanje za vas!

A ima katera za svojo G gospo Lucijo Kuder?

Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?!  

Hvala vam že v naprej!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.5.2009 18:49:21   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Lep pozdrav še enkrat!

Hvala vam že v naprej!

Pozdravljena !

Saj smo te prebrale tudi prvič, da ne boš mislila da ti ne želimo odgovorit.

Jaz je nimam, kok vem je pa nima tudi nobena od danes aktivnih mariborčank na forumu - zato ni bilo odgovora.

A si zamenjala G ali imaš sama slabe oz. dobr izkušnje z njo?
Pa brez zamere user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.5.2009 20:24:24   
matcar

Lep pozdrav še enkrat!

Hvala vam že v naprej!

Jaz ti lahko povem samo to,da sem jo imela v P,ko sem noter ležala in po porodu je bila moja sobna zdravnica in mi je bila zelo všeč. Prijazna,na hece... Jaz imam o njej zelo dobro mnenje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.5.2009 20:35:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

aham torej že maš vlogo za občino

A celo vloga obstaja...bom poiskalauser posted image . Itak, zakaj ne vzet, če ti dajo...ko že tak al tak mi preveč dajemo drugim....

Ma saj moj G tud nič ne da, če ga ne spomnim, 10x....ju3 mam že cel spisek napisan, da ne bom kaj pozabilauser posted image

biba
ja obstaja vloga,samo ti rećem da čakaš na ta dnar koda bi ti milijon dali ne 100E user posted image Midva sma dala vlogo not, ko je bila stara 10 dni, danes pa je že 2 mesca pa pol pa še kuj nič ni.. Vzamejo si čas ja..

jasmina in tadej.. tudi jaz nimam te G. tako da ti žal ne morem pomagat..

matcar.. user posted image user posted image super da rastete in da je vse ok! ž

elevitka.. a vajinemu user posted image bo ime Tai user posted image ?? Midva sva tudi hotela imeti Tai-a, pol pa sem jaz hotela imeti Luko ampak Tomaž ni bil zainterisiran,tak da bi ostala na Tai-u.

nebo.. lepo se imej gori..

plenice.. jaz sem zadnjič bila v DM-u in sem kupila kr njihove. In sem full razočarana..vse plenice mi premočijo user posted image . Uporabljam pa 3-6kg (težki smo okoli 4kg). Do zdaj smo imeli Pampers pa Müllerjeve in sem bila ful zadovoljna, ampak ker mi ni plenic za iz mesta vlačit (ker ima Quinny tako veliko nakupovalno košaro user posted image da ne gre nič not) sem šla v DM. Pa ker sem v tistem DM Mama al kaj pač že, sem dobila še en paket gratis, sem pač v dobri veri jih kupila, drugi dan pa mi je še Tomaž prinesel en paket. Zdaj pa mam. En paket še čist zapakiran, enega pa uporabljam in jo pač previjam na 2 urci, da čimprej porabim odprt paket.. Kaj čmo..user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
6.5.2009 7:19:58   
matcar
Dobro jutro!
Vidiš,Tasa,take težave sem jaz imela z Mullerjevimi in Lidlovimi plenicami. Mogoče sem imela samo smolo z pakiranjem,ker jih drugače zelo hvalijo. Moram pri Saš-u še probat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
6.5.2009 8:04:18   
elevitka
Dobro jutro babike!

Ja Tasa, meli bomo Tai-a. Sva izbirala med imeni Mark in Tai in je ati bil bolj za Taja. Kak je kaj Lia ? Tak dolgo rabi občina za nakazilo tega keša? Pred rojstvom pa ne morš nič urejat.

Lej ti to kak je odvisno od riti do riti za te plenice. No bomo vidli kere bojo na našo rit najbolj pasale.

Matcar user posted image  za Saša... pridno papata in rasteta.

Biba... mislim da sem jaz napopala v naš forum na 45 al 46 stran ta obrazec za občino. Kak si kaj drugače - počutje in to?

Nebo pa tak uživa gori user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.5.2009 9:18:51   
tasa_m
dobro jutro drage moje user posted image

mi smo končno spalii :) zdaj pa ne vem ali je krivo to da je spala na Dormeu ali to da je bila v Lenartu? user posted image Moja mami bi rekla da kr oboje, jaz pa mislim da je samo fesjt utrujena bla.

elevitka.. ja ful dugo rabijo da toti keš nakažejo. Pred rojstvom pa ne gre ne, ker moraš dat rojstni list zraven.
Bi prav prišel naslednji mesec, ko imamo krst user posted image tak da naj požurijo..
Aha, Mark ali Tai. Men je slednje lepše kot Markuser posted image

matcar.. ja saj za plenice sma se že zmenili user posted image . Sem pa danes ponoči uporabila LUMPI plenice iz Mercatorja in moram rečt da nam niso premočle pa je bila zadnjo rundo v njih previta in eno previjanje sma izpustili, tak da... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.5.2009 9:20:16   
jasmina in tadej
Dobro jutro!user posted image

Hvala vam vseeno!

Rada bi zamenjala G in se prestavla v MB!

Oprostite za mojo nestrpnost!!!!user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.5.2009 9:20:51   
tasa_m
aja, sem pozabla.
Elevitka Lija je ok, malo sma spet zaprti ampak ji kuham sladkano vodo da jo naprej požene pa gre..

Moramo se dobit na kakem drinku da pridema tudi midve zraven. Kaj pravite?

a Christiana še je med nami ali je že šla v P.?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.5.2009 9:25:38   
elevitka
Tasa daj se ti en dan zmeni z onim gori da bo lepo vreme, pa toplo, pa se pridi malo pokazat z Lijo no - jaz bi jo malo pocartala (je tak cuker da joj)

Se bo spet treba zmenit za kako kavo user posted image  (ko ti ne boš v Lenartu) pa Ly more Lukeca prinest pokazat ... pa matcar svoje  žabe, christiano bi tud blo fajn videt ,... enkrat no ko se nebo vrne iz ˝tanguzije˝ user posted image  biba tudi ti tokrat brez izgovorov user posted image

Saj ste ostale tud dobrodošle, samo ko vas ne poznam in ste poredko tu, zato vas nisem poimensko navajala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.5.2009 9:29:53   
elevitka

Dobro jutro!user posted image

Hvala vam vseeno!

Rada bi zamenjala G in se prestavla v MB!

Oprostite za mojo nestrpnost!!!!user posted image

Jaz sem tudi hotela menjati G... pa je bil kao prost le Dr. Vajngerl na Jezdarski (no prost... edini je sprejemal še nosečnice) ostali so sicer sprejemali nove pacijentke, samo ne nosečnic, ker imajo ogromno svojih in je z njimi ogromno dela user posted image

tako da sem ostala zvesta dalje svoji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.5.2009 9:34:28   
tasa_m

Tasa daj se ti en dan zmeni z onim gori da bo lepo vreme, pa toplo, pa se pridi malo pokazat z Lijo no - jaz bi jo malo pocartala (je tak cuker da joj)

Se bo spet treba zmenit za kako kavo user posted image  (ko ti ne boš v Lenartu) pa Ly more Lukeca prinest pokazat ... pa matcar svoje  žabe, christiano bi tud blo fajn videt ,... enkrat no ko se nebo vrne iz ˝tanguzije˝ user posted image  biba tudi ti tokrat brez izgovorov user posted image

Saj ste ostale tud dobrodošle, samo ko vas ne poznam in ste poredko tu, zato vas nisem poimensko navajala.

ja, bom onim gori rekla da je zdaj dovolj štrajkanja in da je treba lepo vreme imetuser posted image . Ma če hočeš vama z tvojim lahko Lijo za kako urco posodim user posted image boš vidla ti kaki NE-cuker zna bit.

Enkrat v tistem tednu okoli 18, ker ta teden kaj pride je pr nam bolj zgužvan, Mami in ati praznujeta 25 let poroke in pol veš kolk je vsega. Imata kao piknik varianto, da nebomo ko lipovi bogi v gostilni sedeli. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.5.2009 9:43:09   
elevitka
Ja komot... meni paše (ker si bom mogoče uredila fraj od 20.5 naprej - B )

Ti jo kr prinesi - se vsaj malo navadim na galamo in previjanje user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.5.2009 9:44:04   
Rubin.

Hoj Mariborske user posted image !

Imam eno vprašanje za vas!user posted image

Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?!user posted image   user posted image

Hvala vam že v naprej!

Jaz je sicer nimam, sem pa slišala same pohvalne reči o njej.

Elevitka, nisem 100% ampak mislim, da dva meseca prej.  user posted image  sem videla, da ti je že Biba odgovorila.

Biba vlogo imaš na netu.

matcar  bravo za lepo težo in cm. user posted image

tasa_m, daj pokliči na občino, mogoče so pa kam založili, da ne bo tvoja pupika prej polnoletna user posted image . Če nisi zadovoljna z njihovimi plenicami, pa jih nesi nazaj, sej imaš račun, pa naj ti dajo dobropis. Jaz jih nisem nikoli sprobala tako da ne vem. Mi je pa ena svetovala plenice Alana, ki se tudi dobijo v DM in so baje o.k. Ne vem. Kaj pa če bi samo za ponoči, ko se ne previja na tri ure uporabljala kakšne druge?

Jaz sem tudi hotela menjati G... pa je bil kao prost le Dr. Vajngerl na Jezdarski (no prost... edini je sprejemal še nosečnice) ostali so sicer sprejemali nove pacijentke, samo ne nosečnic, ker imajo ogromno svojih in je z njimi ogromno dela user posted image

tako da sem ostala zvesta dalje svoji user posted image

Baje je to sin in je čist drug kot foter. Ga ima ena moja znanka in je zadovoljna.

Ker je danes bolj oblačno vam pošiljam user posted image .

Imejte se kljub temu lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.5.2009 9:56:30   
elevitka
Tnx Rubin ... glede Vajngerla - ne poznam ne starega ne mladega - men že nasploh ne diši da bi mela deda za G, nekak bolj se sprijaznim da mi baba štora tam doli pa gleda not (nevem zakaj, saj nisem BI, ampak se mi zdi da ženska nekak drugač gleda na to saj ima to kar vsak dan gleda tud sama - sem bolj sproščena no)

KRNEKI ampak tak pač je.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.5.2009 10:14:33   
ly117
Ojla,

pa da vas jaz še pozdravim. Ste pa pridno čvekale. No sej jaz bi tudi pa mi nekako časa sfali user posted image . Pa mam samo enega user posted image . Zato matcar vsaka ti čast. Se ti klanjam.
Se pa tudi jaz strinjam da se moremo dobit na kafetku.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.5.2009 10:22:49   
ly117
Matcar, daj povej mi katerega pediatra imaš ti in kako si zadovolna z njim.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.5.2009 10:29:34   
Rubin.

Tnx Rubin ... glede Vajngerla - ne poznam ne starega ne mladega - men že nasploh ne diši da bi mela deda za G, nekak bolj se sprijaznim da mi baba štora tam doli pa gleda not (nevem zakaj, saj nisem BI, ampak se mi zdi da ženska nekak drugač gleda na to saj ima to kar vsak dan gleda tud sama - sem bolj sproščena no)

KRNEKI ampak tak pač je.

Aha, zato, sem mislila, da zaradi Vajngerla samega, ker za starega sem čula same negativne stvari.

Jaz imam dr. Kopšetovo in bi šla za njo tudi na luno, če bi tam odprla ambulanto user posted image  in je res ful nežna in vse oh in sploh. Sem pa prej imela Fenricha - ti povem, nikoli več. Itak je muka hodit h g., če pa greš še z odporom pa toliko večja.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.5.2009 12:00:08   
elevitka
To za Fenricha sem tud jaz slišala user posted image  Moja je sicer baba... samo prava limona nič sama od sebe ne pove - vse moreš izsilit oz. vlečt iz nje pa še to tak pove da en drek razumeškaj je htela povedat.  

Rubin se nam boš pridružila na kavici ?

< Sporočilo je popravil elevitka -- 6.5.2009 12:14:01 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.5.2009 12:29:54   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar, daj povej mi katerega pediatra imaš ti in kako si zadovolna z njim.

Mi imamo Dr.Krebs na Vošnjakovi in je ful fajna. Je mlada,sama mamica treh nadebudnežev. Pa mislim,da še sprejema nove,vsaj tak so meni rekli,ko sem se za Saš-a menla. Pokliči na Vošnjakovo,tel:02/228-63-12. Posvetovalnico pa ima v ponedeljkih popoldan.Pa sestre so zakon.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.5.2009 12:31:31   
matcar
Rubin,tudi jaz sem imela Fenricha-katastrofa. Sem lani menjala,HB ravno tik,preden sem zanosla.Jaz pa imam zdaj Petrovičevo in je tudi zakon,nežna,vse ti pove,še preveč včasih. Pa v celoti se ti posveti.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.5.2009 12:32:59   
matcar
Ja,babe,kdaj bo kava padla? Cajt bi že bil,da se dobimo.Pa zdaj bo itak bolj lepo vreme,mora pa bit po 15.5.,ker 15-ga je pohcana zofka in bo ziher dež.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.