Rubin.
|
Pozdravljene moje mariborčanke, vidim, da ste še vedno vse v dobri formi in s smislom za humor . Elevitka, kako je kaj v MŠ? Si izvedela kaj novega? Kje si se pa to potepala po Austriji? Jaz, odkar vem za ebay in amazon, se sploh ne premaknem več iz stola , prej sva pa bila tudi redna gosta v Grazu in okolici. A še vedno delaš? Eh, upam da ne več dolgo. Tasa_m kdaj bo razprodaja? Daj na oglasno desko, pridem kaj mimo . Matcar, reči mi kako sta tvoja dva sprejela novega člana? Mala miss se že zelo veseli, samo kaj ko še ne ve kaj v resnici pomeni prihod novih članov . A tvoj Saš je že prerastel cotke? A tako hitro to gre? Sem že pozabila, kako je bilo. Ja kaj se pampersk tiče, so pri nas poljske v A pa nemške, če hočeš pri nas dobit nemške moraš v Muellerja. Kar se plenic tiče je pa tako, če nima občutljive kože je praktično vseeno, drugače pa priporočajo od Alane, so baje bio, ampak tako sem slišala. Drugače pa je fajn za ponoči nabavit bolj kvalitetne, ko ne previjaš glih na tri ure, da bolj dolgo vzdržijo. Ja elevitka je ful strošek, pri meni pa lahko pomnožiš še z dva, samo kaj čmo, brez pa tudi ne morejo bit. Sem v prvi nosečnosti tudi razmišljala o bombažnih iz Štorklje, ampak tiste moraš pa prat, pa imaš tudi delo. Pa kakec če je malce bolj tekoč tudi ne ostane samo na podlogi, pa moraš ročno zmit,.... No na koncu sem se odločila za navadne, če pa bi imela ful občutljivo kožo, pa bi prešaltala na bombažne. Elevitka tukaj je link od teh planic: http://www.storklja.si/t3/index.php?id=951 Zgleda pa takole: Sicer pa sem jaz najprej uporabljala Fixis imajo tudi za novorojenčke, kasneje pa Pampers iz Muellerja, na koncu pa Pamperske hlačke, so mi bile ful praktične, sploh ker ni hotela več ležat, pa ji samo natakšneš pa je. Matcar, vidim da je Maks star komaj leto in pet mesecev, a se ti ne zdi prehitro za kahlico? Moja Mala miss se je pri 2,5 letih sama odločila, da ne bo več imela plenic in to je bilo to. Kje se mi je pa dalo jo non-stop posedat na kahlo ali jo spraševat. Pa še bolj praktično se mi je zdelo, ko je imela plenico. Sem lahko šla kamorkoli, ne da bi razmišljala če je v bližini wc. Kolegica je malega "trenirala" s kahlo že pred 2 letoma, pa se ga nič ni prijelo, je moja bila prej suha kot njen - še pri 3 letih ni bil. No, ne bom ti pamet solila, ampak moje mnenje je, da otrok ne more biti prej suh, dokler njegov mehur ni dovolj zrel, da zadrži vodo. Shadow, brez skrbi ne boš sama jutri v MŠ, še okoli 100 jih bo s teboj . Lepo se imejte in nočko.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.5.2009 22:55:57 >
|