![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 14:49:36
|
|
|
|
elevitka
|
aham torej že maš vlogo za občino (sem mislila da še nimaš- brezveze ne vzet če ti dajo ) moja meni tak spet nebo dala potrdila dokler ji ne bom zatežila sama sicer imam pregled 19.5- takrat zatežim za B od 20.5. do 28.5 (za 7 dni B, potem 19 dni LD-29.5 do 24.6., potem z 25.6. pa porodniška) če bo vse po sreči seveda
< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.5.2009 14:52:31 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 15:38:46
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aham torej že maš vlogo za občino A celo vloga obstaja...bom poiskala . Itak, zakaj ne vzet, če ti dajo...ko že tak al tak mi preveč dajemo drugim.... Ma saj moj G tud nič ne da, če ga ne spomnim, 10x....ju3 mam že cel spisek napisan, da ne bom kaj pozabila
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 16:52:16
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mi pa smo iz posvetovalnice. Smo zrasli 4 cm in se zredili za 1400g. Tako,da smo veliki 53 cm in težki 4405g.Naslednji mesec pa imata oba hkrati,sem se zmenla tak.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 18:03:03
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Lep pozdrav še enkrat! In upam da mi bote sedaj odgovorile! Imam eno vprašanje za vas! A ima katera za svojo G gospo Lucijo Kuder? Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?! Hvala vam že v naprej!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 18:49:21
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Lep pozdrav še enkrat! In upam da mi bote sedaj odgovorile! Imam eno vprašanje za vas! A ima katera za svojo G gospo Lucijo Kuder? Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?! Hvala vam že v naprej! Pozdravljena ! Saj smo te prebrale tudi prvič, da ne boš mislila da ti ne želimo odgovorit. Jaz je nimam, kok vem je pa nima tudi nobena od danes aktivnih mariborčank na forumu - zato ni bilo odgovora. A si zamenjala G ali imaš sama slabe oz. dobr izkušnje z njo? Pa brez zamere
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 20:24:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Lep pozdrav še enkrat! In upam da mi bote sedaj odgovorile! Imam eno vprašanje za vas! A ima katera za svojo G gospo Lucijo Kuder? Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?! Hvala vam že v naprej! Jaz ti lahko povem samo to,da sem jo imela v P,ko sem noter ležala in po porodu je bila moja sobna zdravnica in mi je bila zelo všeč. Prijazna,na hece... Jaz imam o njej zelo dobro mnenje.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 5.5.2009 20:35:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aham torej že maš vlogo za občino A celo vloga obstaja...bom poiskala . Itak, zakaj ne vzet, če ti dajo...ko že tak al tak mi preveč dajemo drugim.... Ma saj moj G tud nič ne da, če ga ne spomnim, 10x....ju3 mam že cel spisek napisan, da ne bom kaj pozabila biba ja obstaja vloga,samo ti rećem da čakaš na ta dnar koda bi ti milijon dali ne 100E Midva sma dala vlogo not, ko je bila stara 10 dni, danes pa je že 2 mesca pa pol pa še kuj nič ni.. Vzamejo si čas ja.. jasmina in tadej.. tudi jaz nimam te G. tako da ti žal ne morem pomagat.. matcar.. super da rastete in da je vse ok! ž elevitka.. a vajinemu bo ime Tai ?? Midva sva tudi hotela imeti Tai-a, pol pa sem jaz hotela imeti Luko ampak Tomaž ni bil zainterisiran,tak da bi ostala na Tai-u. nebo.. lepo se imej gori.. plenice.. jaz sem zadnjič bila v DM-u in sem kupila kr njihove. In sem full razočarana..vse plenice mi premočijo . Uporabljam pa 3-6kg (težki smo okoli 4kg). Do zdaj smo imeli Pampers pa Müllerjeve in sem bila ful zadovoljna, ampak ker mi ni plenic za iz mesta vlačit (ker ima Quinny tako veliko nakupovalno košaro da ne gre nič not) sem šla v DM. Pa ker sem v tistem DM Mama al kaj pač že, sem dobila še en paket gratis, sem pač v dobri veri jih kupila, drugi dan pa mi je še Tomaž prinesel en paket. Zdaj pa mam. En paket še čist zapakiran, enega pa uporabljam in jo pač previjam na 2 urci, da čimprej porabim odprt paket.. Kaj čmo..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 7:19:58
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Vidiš,Tasa,take težave sem jaz imela z Mullerjevimi in Lidlovimi plenicami. Mogoče sem imela samo smolo z pakiranjem,ker jih drugače zelo hvalijo. Moram pri Saš-u še probat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 8:04:18
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro babike! Ja Tasa, meli bomo Tai-a. Sva izbirala med imeni Mark in Tai in je ati bil bolj za Taja. Kak je kaj Lia ? Tak dolgo rabi občina za nakazilo tega keša? Pred rojstvom pa ne morš nič urejat. Lej ti to kak je odvisno od riti do riti za te plenice. No bomo vidli kere bojo na našo rit najbolj pasale. Matcar za Saša... pridno papata in rasteta. Biba... mislim da sem jaz napopala v naš forum na 45 al 46 stran ta obrazec za občino. Kak si kaj drugače - počutje in to? Nebo pa tak uživa gori
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:18:51
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro drage moje mi smo končno spalii :) zdaj pa ne vem ali je krivo to da je spala na Dormeu ali to da je bila v Lenartu? Moja mami bi rekla da kr oboje, jaz pa mislim da je samo fesjt utrujena bla. elevitka.. ja ful dugo rabijo da toti keš nakažejo. Pred rojstvom pa ne gre ne, ker moraš dat rojstni list zraven. Bi prav prišel naslednji mesec, ko imamo krst tak da naj požurijo.. Aha, Mark ali Tai. Men je slednje lepše kot Mark matcar.. ja saj za plenice sma se že zmenili . Sem pa danes ponoči uporabila LUMPI plenice iz Mercatorja in moram rečt da nam niso premočle pa je bila zadnjo rundo v njih previta in eno previjanje sma izpustili, tak da...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:20:16
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Dobro jutro! Hvala vam vseeno! Rada bi zamenjala G in se prestavla v MB! Oprostite za mojo nestrpnost!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:20:51
|
|
|
|
tasa_m
|
aja, sem pozabla. Elevitka Lija je ok, malo sma spet zaprti ampak ji kuham sladkano vodo da jo naprej požene pa gre.. Moramo se dobit na kakem drinku da pridema tudi midve zraven. Kaj pravite? a Christiana še je med nami ali je že šla v P.?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:25:38
|
|
|
|
elevitka
|
Tasa daj se ti en dan zmeni z onim gori da bo lepo vreme, pa toplo, pa se pridi malo pokazat z Lijo no - jaz bi jo malo pocartala (je tak cuker da joj) Se bo spet treba zmenit za kako kavo (ko ti ne boš v Lenartu) pa Ly more Lukeca prinest pokazat ... pa matcar svoje žabe, christiano bi tud blo fajn videt ,... enkrat no ko se nebo vrne iz ˝tanguzije˝ biba tudi ti tokrat brez izgovorov Saj ste ostale tud dobrodošle, samo ko vas ne poznam in ste poredko tu, zato vas nisem poimensko navajala.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:29:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Dobro jutro! Hvala vam vseeno! Rada bi zamenjala G in se prestavla v MB! Oprostite za mojo nestrpnost!!!! Jaz sem tudi hotela menjati G... pa je bil kao prost le Dr. Vajngerl na Jezdarski (no prost... edini je sprejemal še nosečnice) ostali so sicer sprejemali nove pacijentke, samo ne nosečnic, ker imajo ogromno svojih in je z njimi ogromno dela tako da sem ostala zvesta dalje svoji
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:34:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa daj se ti en dan zmeni z onim gori da bo lepo vreme, pa toplo, pa se pridi malo pokazat z Lijo no - jaz bi jo malo pocartala (je tak cuker da joj) Se bo spet treba zmenit za kako kavo (ko ti ne boš v Lenartu) pa Ly more Lukeca prinest pokazat ... pa matcar svoje žabe, christiano bi tud blo fajn videt ,... enkrat no ko se nebo vrne iz ˝tanguzije˝ biba tudi ti tokrat brez izgovorov Saj ste ostale tud dobrodošle, samo ko vas ne poznam in ste poredko tu, zato vas nisem poimensko navajala. ja, bom onim gori rekla da je zdaj dovolj štrajkanja in da je treba lepo vreme imet . Ma če hočeš vama z tvojim lahko Lijo za kako urco posodim boš vidla ti kaki NE-cuker zna bit. Enkrat v tistem tednu okoli 18, ker ta teden kaj pride je pr nam bolj zgužvan, Mami in ati praznujeta 25 let poroke in pol veš kolk je vsega. Imata kao piknik varianto, da nebomo ko lipovi bogi v gostilni sedeli.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:43:09
|
|
|
|
elevitka
|
Ja komot... meni paše (ker si bom mogoče uredila fraj od 20.5 naprej - B ) Ti jo kr prinesi - se vsaj malo navadim na galamo in previjanje
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:44:04
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej Hoj Mariborske ! Imam eno vprašanje za vas! A ima katera za svojo G gospo Lucijo Kuder? Če jo katera ima ali mi lahko prosim zaupa pozitivne in negativne trenutke!?! Hvala vam že v naprej! Jaz je sicer nimam, sem pa slišala same pohvalne reči o njej. Elevitka, nisem 100% ampak mislim, da dva meseca prej. sem videla, da ti je že Biba odgovorila. Biba vlogo imaš na netu. matcar bravo za lepo težo in cm. tasa_m, daj pokliči na občino, mogoče so pa kam založili, da ne bo tvoja pupika prej polnoletna . Če nisi zadovoljna z njihovimi plenicami, pa jih nesi nazaj, sej imaš račun, pa naj ti dajo dobropis. Jaz jih nisem nikoli sprobala tako da ne vem. Mi je pa ena svetovala plenice Alana, ki se tudi dobijo v DM in so baje o.k. Ne vem. Kaj pa če bi samo za ponoči, ko se ne previja na tri ure uporabljala kakšne druge? IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jaz sem tudi hotela menjati G... pa je bil kao prost le Dr. Vajngerl na Jezdarski (no prost... edini je sprejemal še nosečnice) ostali so sicer sprejemali nove pacijentke, samo ne nosečnic, ker imajo ogromno svojih in je z njimi ogromno dela tako da sem ostala zvesta dalje svoji Baje je to sin in je čist drug kot foter. Ga ima ena moja znanka in je zadovoljna. Ker je danes bolj oblačno vam pošiljam . Imejte se kljub temu lepo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 9:56:30
|
|
|
|
elevitka
|
Tnx Rubin ... glede Vajngerla - ne poznam ne starega ne mladega - men že nasploh ne diši da bi mela deda za G, nekak bolj se sprijaznim da mi baba štora tam doli pa gleda not (nevem zakaj, saj nisem BI, ampak se mi zdi da ženska nekak drugač gleda na to saj ima to kar vsak dan gleda tud sama - sem bolj sproščena no) KRNEKI ampak tak pač je.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 10:14:33
|
|
|
|
ly117
|
Ojla, pa da vas jaz še pozdravim. Ste pa pridno čvekale. No sej jaz bi tudi pa mi nekako časa sfali . Pa mam samo enega . Zato matcar vsaka ti čast. Se ti klanjam. Se pa tudi jaz strinjam da se moremo dobit na kafetku.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 10:22:49
|
|
|
|
ly117
|
Matcar, daj povej mi katerega pediatra imaš ti in kako si zadovolna z njim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 10:29:34
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tnx Rubin ... glede Vajngerla - ne poznam ne starega ne mladega - men že nasploh ne diši da bi mela deda za G, nekak bolj se sprijaznim da mi baba štora tam doli pa gleda not (nevem zakaj, saj nisem BI, ampak se mi zdi da ženska nekak drugač gleda na to saj ima to kar vsak dan gleda tud sama - sem bolj sproščena no) KRNEKI ampak tak pač je. Aha, zato, sem mislila, da zaradi Vajngerla samega, ker za starega sem čula same negativne stvari. Jaz imam dr. Kopšetovo in bi šla za njo tudi na luno, če bi tam odprla ambulanto in je res ful nežna in vse oh in sploh. Sem pa prej imela Fenricha - ti povem, nikoli več. Itak je muka hodit h g., če pa greš še z odporom pa toliko večja.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 12:00:08
|
|
|
|
elevitka
|
To za Fenricha sem tud jaz slišala Moja je sicer baba... samo prava limona nič sama od sebe ne pove - vse moreš izsilit oz. vlečt iz nje pa še to tak pove da en drek razumeškaj je htela povedat. Rubin se nam boš pridružila na kavici ?
< Sporočilo je popravil elevitka -- 6.5.2009 12:14:01 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 12:29:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar, daj povej mi katerega pediatra imaš ti in kako si zadovolna z njim. Mi imamo Dr.Krebs na Vošnjakovi in je ful fajna. Je mlada,sama mamica treh nadebudnežev. Pa mislim,da še sprejema nove,vsaj tak so meni rekli,ko sem se za Saš-a menla. Pokliči na Vošnjakovo,tel:02/228-63-12. Posvetovalnico pa ima v ponedeljkih popoldan.Pa sestre so zakon.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 12:31:31
|
|
|
|
matcar
|
Rubin,tudi jaz sem imela Fenricha-katastrofa. Sem lani menjala,HB ravno tik,preden sem zanosla.Jaz pa imam zdaj Petrovičevo in je tudi zakon,nežna,vse ti pove,še preveč včasih. Pa v celoti se ti posveti.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.5.2009 12:32:59
|
|
|
|
matcar
|
Ja,babe,kdaj bo kava padla? Cajt bi že bil,da se dobimo.Pa zdaj bo itak bolj lepo vreme,mora pa bit po 15.5.,ker 15-ga je pohcana zofka in bo ziher dež.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.