konina
|
Hojla. Eno ekspresno javljanje. Mi smo v glavnem zunaj in naokoli, če se le da. Doleteli so nas vneti učki, najprej Neva, pa tamala dva, sedaj je pa mamica kot drakula, rdečeoka. Ampak gre na bolje. Erazem je pridelal v nedeljo prvi zobek, drugi pa bo tudi vsak čas. Gašperju pa se še ne mudi. V večini stvareh je malo zadaj za Erazmom. Samo pri hrani ga prehiteva, tam pa on korajžno je, Erazem je pa previden in vse najprej bolj okuša. Mi jemo že pestro, zelenjavo in sadje, riž pirine kašice, mlečne kašice, krompir, piščanček, puran... NAm kar gre. Sadje veliko bolje kot zelenjava, ampak se tudi z njo pomatramo. Mama je pri nas pri Erazmu non stop že nekaj dni - se mu zelo dopade, ker je nekaj novega pogruntal kahlica - jaz sem že pri Nevi kmalu začela, pa tudi tadva že pridno kakata in lulata v kahlico že dva meseca. Seveda ne zavestno, ampak sem ugotovila, da se veliko lažje in bolj konkretno podelata kot v plenico. krst - smo imeli v aprilu, bilo je lepo, fanta sta bila pridna in nič jokala, vse jima je bilo zelo zanimivo spimo - tako tako. Ob 4h se dojimo. Ampak zaspita pa že ob 20h. Tako, da je kar. Samo nekaj dni se mi že ob 1h zbujata, pa moram dudo dat, pa malo pocrkljati, pa potem zaspita nazaj. Toliko, da je zjutraj mami malo nenaspana. umivanje - že nekaj časa prakticiramo tuširanje in jima je full všeč. Jaz kar vzamem enega v tuš kabino in se stuširava, potem pa še drugega, vmes pa oči obleče pižamo. Potem pa samo še dojenje in spat. NAjvečkrat se pa seveda še vedno kopamo, saj jima je všeč in to v veliki banji, pa še Neva gre k njima in cela veselica. UF, saj sem kar nekaj napisala. Sedaj grem pa pod tuš in spat. Lepo sanjajte. Lp, Nina