|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
4.5.2009 22:55:10   
zoga08
Hoj, čvekice
se še jaz malo javim.

Od danes naprej imam doma vozekuser posted image user posted image . Smo že vse stestiral pokazal pol žlahti vsi navdušeni. Gre v avto sicer pol ne gre nč več not ampak bo že za enega user posted image .
No drugače delam še ta teden in drugi pol pa dopust in porodniškauser posted image . in akcija z zbiranjem stvari za user posted image .

Danes sem tudi poslala papirje za darovanje krvi, tako da se počasi že mal pripravljamo na prihod še 7t, ker sem že v 33t. user posted image  brca oz. se obrača kot nora po trebuhu. Sicer ne vem če je že čist na glavo obrnena pomoje je še mal počes. Bom vprašala G kako brez UZ vedo kako je postavljenuser posted image .

Pozdravčka gremo ajat.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
5.5.2009 7:37:13   
monty
živjo!

jazzz, hvala za trgovino!!!!!! bom pogledala po netu kje je, pa če se mi bo dalo se zapeljem. nekako bi rada videla ta nove Jane preden ga kupim, če ne pa bomo pač kupili mačka v žaklju, pa kar bo bo!

domače živalice -  imate prav, da res ni lepo da imajo eni prej vse živo potem pa zaradi otroka dajo vse na hladno. Tudi sama se že celo življenje med živalmi in to vsemi mogočimi, pa nimam tokse (upam, da še vedno ne), samo drugače je če so živali zunaj kot pa v stanovanju. je res težko kr naprej čistit, pa jaz si ne predstavljam da bi mi mačka po pultu hodila... tudi če ne bi bila noseča.

mlekec in stiskanje -  ni taka panike, ker kaj pa tiste, ki celo nosečnost dojijo prvega otroka, če se tako zgodi??? potem bi mogle vse prej rodit.

vidim, da se že počasi poslavljamo od dela. jaz imam predvsem vstajanja poln kufer, ker ponoči ne spim in je potem prekleto težko bit pred računalnikom in še kao nekaj delat.

a greste še kaj na morje pred PDP??? jaz sem se že odločila, da grem od 1.6. dalje za en teden v Umag pa kar bo bo. Razen, če se bom res slabo počutila potem pač ne bom šla.

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
5.5.2009 7:59:25   
dd77
Mene tako vleče da bi kam šla da zamenjam malo ambient...

Kaj ko živim na morju kam pa jaz naj grem kam v hribe al kaj?

Kakšen predlog, punce?

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
5.5.2009 8:03:29   
elevitka
dd77... menjava stanovanje (ti greš v mesto, jaz pa na morje) user posted image

sem razmišljala o tem da bi šla prej nekam ja, sam nekak mislim da nebo šlo finančno, bomo verjetno šli septembra (samo upam da bo še vreme kolk tolk - tud za kopanje)

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
5.5.2009 8:09:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: monty

vidim, da se že počasi poslavljamo od dela. jaz imam predvsem vstajanja poln kufer, ker ponoči ne spim in je potem prekleto težko bit pred računalnikom in še kao nekaj delat.

se absolutno strinjam...mi je blo prejsnji teden tok fajn k sm mela dopustuser posted image

dd77 - pridi v lj - jaz grem pa k teb na morje...dobra ideja a ne...hahauser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
5.5.2009 8:16:46   
Chebellca
Ohh morje....komaj že čakam...midva bova verjetno v začetku junija odšla za kak teden, pred tem pa za kak vikend če bo časuser posted image Upam da se do junija že segreje voda, da se bom lahko malo naplavalauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
5.5.2009 8:36:36   
katrinka
slovenska obala - trenutno 15 stopinj morje
brrrrrrrr....se malo pa bo za kopatuser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
5.5.2009 9:26:15   
Anonimen
Jutro!

Se na hitrco javljam - sem doma z večjim, ker je bolan.

Chebellica - imaš ZS.

Seznam bo treba mal obnovit, a ne? Sej bom...

Za morje tud js komi čakam, sam dvomim, da nam uspe pred septembrom. Js mam rok že 4.7. in me je kr strah, da se ne bi kej prej začel, js pa nekje na morju. Bomo raje počakali, pa šli v četvero mal nogice namakat!user posted image

Js se morm tud mal dol usedit in prebrat tisto o darovanju popkovnične krvi, me res zanima, tako, da se zahvaljujem tisti, ki je link prilepila.

Mlekec- js mam že od polovice nosečnosti skoz neki zapacane bradavičke. Prvega sem dojila 1 leto in 2 tedna. Upam, da bo v drugo tudi tako.user posted image

OK, se slišimo.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
5.5.2009 9:35:17   
vim
dd77 a s pogledom na morje imaš stanovanje, potem ne vidim razloga, da prideš v  slovensko metropolo, nudimo tudi hribe Šmarna gora je blizu, še bližje LJ grad, Rožnik, Tivoli,..... skrtaka all inclusive teden dni, menjam za morje takoj.

Monty nič se ne rabiš registrirat za o baby spletno stran, ti samo klikni izbran izdelek v košarico potem pa vpišeš svoje podatke in vrsta plačila. Kako klapa pa potem še ne vem nisem še izvedla plačila......malo še razmišljam  če se voziček le da kje videt. Aja pa v zagrebu jih baje tudi imajo, tam se dobi pa še DDV nazaj, če šverc commerc.user posted image  Me tolaži, da imava še čas, če ne bova pa kupovali .......na slepouser posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
5.5.2009 9:59:15   
dd77
e moje zlate pupike.....

Ja ja je že lepo živet na morju in nebi živela drugje, je pa res tudi da ko si navajen od majhnega bit tle ti je čisto navadno sploh pa poleti ko je tukaj natrpano , pa cela slovenija pride dol..in še zadnji skriti kotiček divje plaže je zaseden z italijani ali drugimi ti pride da zbežiš.........

Veste da ko si nekje non stop bi malo šel kam, ne?

V metropolo lih nebi,...bi pa kam boooo v gore recimo a je katera v kašni naravi da se menjamo za teden dni...ha ha hauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
5.5.2009 10:04:10   
katrinka
dd77 - loh prides k men na barje - samo skornjev ne smes pozabiti...hahauser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.5.2009 10:09:11   
elevitka
dd77 ... tud to zrihtam (bom starše preselila v moje stanovanje... tebi pa prepustijo hišo ven iz mesta ob gozdu, z potočkom, a vseeno dovolj blizu civilizacije)

vse za morje user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.5.2009 10:29:40   
zaspančka
Jst bi šla tud na morje... Sej bom šla, ampak šele 7.6. Jst mam rok šele 24.7. pa mislm, da če grem v začetku junija še ne bo panike, da bi hotu user posted image  ven pogledat. user posted image

Drugače sem bila včeraj pri G. Kile so obup, že +16, pa sem šele 28t4d. Kam bomo šele pršli do konca? Vse ostalo je kul, edin vodo mam mal bl slabo, sam ni še nč kritičnega. Pa železo morm jest še kr, verjetn celo do konca user posted image . Aja, pa spet mam izcedek in si morm zdej 14 dni dajat spet svečke. user posted image  Nasledn pregled mam 25.5., takrat mi bo delal UZ, da pogleda, kako je obrnjen, če lepo raste pa če bomo res dobili user posted image . user posted image

Sem pa že kr na trnih, kr mava samo še 11 dni do poroke. Sploh ne morm verjet! Se mi je zdel, da je še tko daleč, zdej je pa že kr pred vrati. user posted image  Sej se ful veselim, da bo to za nama. Kr neki sm živčna pa ne vem, zakaj. Mam pa v petek še dekliščino, tko neki malga na izi. user posted image

No, uživejte pa se še kej slišmo.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.5.2009 10:42:50   
dd77
ha ha elevitka ti si faca..starše bi izselila, he he se bomo zmenle....user posted image

katrinka- škornje? barje? nevem niti kje je to?

zaspančka- ma kašna dekliščina na izi, zdej se zmenimo vse punce pa pridemo tudi vse mi...ha ha hauser posted image user posted image user posted image

buške zaupajte kaj imena za vaše user posted image , ali če niste zbrale kandidatska imena, da malo vidimo,svetujemo pa tako.

Glede na to da bomo meli user posted image  mojemu je všeč Luka ( meni je malo preveč pogosto ime ) meni je všeč Kristian...pojma pa še nimamo.Kaj pa vi?

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.5.2009 11:00:44   
Galateal
Hej hoj,

včeraj sem bila v materinski šoli, pa me je predavateljica kar malo prestrašila z zelo "slikovitim" opisom vseh pred-, ob- in poporodnih bolečin. Predvsem kar se tiče dojenja. Tega me je še bolj strah kot samega poroda, čeprav je povedala, da je vsak popadek enak bolečini hudega krča v nogi user posted image
Kaj bo šele na naslednjem predavanju, ki je namenjen prav poroduuser posted image

Saj nočem še vas strašiti, grem rajši k bolj veselim temam....

Monty hvala ti za nasvet o Neovin plus DHA, sem si malo pogledala o tem tudi na internetu in res izgleda super zadeva, tako da jo grem še danes kupiti user posted image

Hvala tudi puncam za podatke in kontakte glede darovanja popkovnične krvi. Sem že poklicala in mi bodo poslali papirje...

Dopust bo letos verjetno sestavljen iz nekaj dni morja in logarske doline konec maja ali začetek junija, pa če bo vse prav, potem še kakšen teden morja septembra.
Drugače pa dd77 jaz ponujam Gorenjsko ob vznožju Karavank in ob pogledu na Pokljuko, Jelovico in Julijske Alpe, če si zaželiš hribov in gora user posted image

čav bav

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.5.2009 11:28:28   
vim
Zaspančka jeeee ti pa res še čisto malo pa boš gospa. Uf predpriprave so bile pri meni naj naj del, čeprav ko si me vprašal takrat sem rekla nikoli več je bilo kar stresno. Ampak na tisti dan vse steče kot je treba, jaz bi takoj ponovila. Heehehe lani visel an forumu predporočne letos pa preporodneuser posted image user posted image user posted image .

Galateal tudi jaz sem isto razmišljala ko sem hodila v MŠ in tudi mene je STRAH, GROZA popadkov, poroda,.....

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.5.2009 11:29:40   
bybyka_1987
midva sva prvo misla dat ime LeeYan  ampaak sma si premislala in bo 1000% Julian user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.5.2009 12:21:12   
Chebellca
Ime, midva bova dala najini pikici ime Lili...je obema full všeč!

Jasna imam številko, hvala...se ti javim!

Janeja se vidiva danes v MŠ!user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.5.2009 13:40:14   
monty
morje - joj jaz mam rok 6.7 pa mislim it prvi teden junija na morje tako, da bom v 36 tednu??? user posted image user posted image  al ni ravno pametno. sam gremo blizu tako, da mislim, da do Izole mi bo uspelo prit v vsakem primeru. Pa ne verjamem, da gre tako sto na uro, da bi kr v dveh urah od začetka popadkov rodila, sploh pa menda ni ravno običajno, da rodiš 5 tednov prej, če je vse okej. sej bo vidla kako se bom počutila. ne vem, ampak se mi zdi, da če me slučajno doleti da sem prek roka, pa da kasiram še CR potem lahko grem na morje šele konec septembra . bom vidla, če mi bo dal G v petek zeleno luč, da skočim malo še na sonček in pridem potem lepo zagorela v porodno user posted image user posted image user posted image user posted image . hecam se, sončit se glih ne nameravam veliko, malo pa že, sej sem kot kisla smetana.

darovanje popkovnične krvi - zgleda, da nas bo večina dala v javno banko a ne? ali se je katera odočila za zasebno???

a na CSD ste že urejale? jaz mam papirje doma, pa kr skomplicirano, tako da bom kr poklicala, ker se mi ne da brat. kje pa očetovstvo koruznice uredimo?????  moj se je včeraj bunil, da se podpisuje na črtico - podpis očeta, pa male še videl ni, če je njegova user posted image user posted image user posted image user posted image . hecal se je, da ne bo katera mislila kaj drugega.

aja pa še tole- kolegica je rodila par dni nazaj in je njen dober nasvet - čim manj vlačit v porodnišnico, predvsem zase, ker ti vse nazaj pošljejo oz. so njenega poklicali še preden se je uspel odpeljat in je dobil še culico za s sabo. minimalno, vse dobiš tam. (mislim predvsem cote, tako da vzamite več ali manj osebno higieno pa FOTOTAPARATE.... in ostalo pazite, njej so ga sunli in to v času ko je malega peljala nazaj k sestram, beri par minut) groza.

Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.5.2009 13:43:28   
monty
 aja   vim: šment, ne morem se odločit ali ga naj na slepo naročim ker moj je zdaj ko sem ugotovila, da ga lahko naročiva kr za in bi to kr naredila. samo me pa jezi ko pes, da ga ne morem videt, predvsem Strate, ki je zdaj kr drugačna. samo mislim, da če so ceno tako zasolili, že mora biti vsaj tak kot ta star in še boljši. sem že poslala naročilo, le plačala ga še nisem. za katero barvo pa se ti navdušuješ. Midva bova oranžno sivega, sicer meni je tisti turkizno moder in siv ful lep, samo bova mela user posted image  , pa moj pravi, da je tisti bolj za pobe.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.5.2009 13:45:09   
andmoj
Oj.

Evo, mi smo iz pregleda. Vse ok, g je na uz videla, da naša user posted image  nekaj cmoka, pa sem ji povedala, da je lačna, ker smo že toliko časa tam. Ob 8h sem bila v laboratoriju, ob 11h pa sem komaj na vrsto prišla pri svoji g. Danes so povsod vse po polžje delali, pa še vse, ki so prišle za menoj, so me prehitele. Kr neki.

Naslednji pregled imamo 26.5., takrat pa dobim tudi vse potrebne papirje, pa menda bo malo podrobnejši pregled, kot je bil do sedaj. V MŠ pa začnem hoditi v petek.

Zdaj pa grem malo na sonček in potem ležat, ker sem ponoči slabo spala, me je nekaj kuhalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.5.2009 14:03:13   
vim
andmoj ja kje pa si, da je sonce? user posted image user posted image

Monty se popolnoma strinjam s tabo. Kupiti nekaj kar se predvideva in se sploh ne ve, ampak malo se še lahko počaka prav veliko pa ne.user posted image Na o-baby so zaneslijivi sem povprašala dobiš robo zagotovo.
Barva jaz bi rada videla zeleno in turkizno bolj nagibam na slednjo. A tvoj pravi, da je to bolj za fanta-----hmmmmm mi ne vemo kaj imamo tako, da bo tudi za pupo. In kaj boš ti kupila jane slalom  košara capazo + lupinica rebel ali strata?

In še kar pojdi na morje, v 36 tedenu pa res ne rabimo še doma viset. In kot si rekla, tako hitro se pa spet ne rodi.

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.5.2009 8:06:46   
monty
user posted image kje ste babuške!

Madonca, upam, da ne bomo potem ko bomo ostale doma čisto zanemarile kafetkanje na računalniku user posted image . Se mi zdi, da smo bolj na izi.

vim, kaj pa vem, sej ne morem na konec sveta zaradi tega, da vidim vozek. Moj je že ves tečen, ker se mu že butasto zdi, da delava cel doktorat zaradi vozička.

Ipak moški so za kupovanje kriminal. včeraj sem spet malo kupovala za malecko, sem kupila dve pižamci in kompletek za iz porodnišnice. Tega sva vzela malo drugačnega, da ne bo ravno dolgočasna klasika. PA NI ROZA user posted image user posted image user posted image .

komaj čakam petek, da jo vidim ker zdaj jo že od 21.2. nisem. PA da si zrihtam bolniško vsaj za kak dan če ne za cel teden, ker jaz bom dobesedno pregorela zaradi nespanja. danes upam, da mi bo pa res uspelo popoldan doštukat kakih par ur, ker zjutraj se komaj pogledam v ogledalo. zbudim se s krvavo rdečimi očmi in da o glavi, ki je taka kot bi bila pijana raje ne govorim. tole (ne)spanje me bo ubilo.

katere posteljnine ste kupovale. men se gre predvsem zaradi tega, da bi bil kovterečk čimbolj kvaliteten, pa izvbiram med eno firmo ki jo imajo v Pikapolonici in Aljažem. Cena je skoraj isto grozno visoka. Kaj predlagate. in pazite, da ne bo v kovtru kakega puha ker ga potem ne moreš fino prat!!!!!!!!!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.5.2009 8:08:45   
dd77
dobro jutro user posted image .....

Prav ste me presenetle.
Vsako jutro se v službi vsedem za računalnik in prvo kliknem na RR da vidim kaj ste počenjale cel dan, danes pa, boooooooo nič od 14 včeraj.

Ha, mislim da se še ni zgodilo to....

Vglavnem danes mam ob 10.40 G in UZ, komaj čakam čeprav ta moj G mi ponavadi naredi vse v dveh minutah.zm zm gor dol in konec.
Pa še monitor ma daleč na neki omari gor nasproti te postlje kjer se leži, tako da se vidi ful slabo.

Mene zanima še nekaj.Čudno mi je to da od začetka nosečnosti, čisto na vsakem pregledu me pregleda tudi ginekološko,vaginalno.
To se mi zdi čudno ker punce ki jih poznam in majo druge G pravijo da njih ne vedno, da ni potrebno.
Mislim pa da se lahko vaginalno pregleduje do 30 t.
Kako kaj vas pri G?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.5.2009 8:15:39   
ll01
Jutro!
Tole vstajanje in sluzba cist ubija, sploh ce imas doma se dva razigranca in
ju je potrebno peljat v vrtec in solo.
Vidim, da ste vse ze zelo aktivne glede nakupov in imam kar malo slabo vest.
Mi smo vozicek ze narocili in upam, da bo sel v avto...??? Ravno vceraj sva na youtubu gledala kako se zlaga.
Mi bomo odsli na morje sredi junija (35-36. teden), pri drugem je bilo ok.

Danes grem pa v solo v Domzale, ceprav me vsi mal cuden gledajo, ker bo to tretji otrok - ampak zakaj bi bilo pri tem kaj drugace.

Lep pozdravcek vsem user posted image inuser posted image !!! Zdaj pa pridno delat!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?