monty
|
morje - joj jaz mam rok 6.7 pa mislim it prvi teden junija na morje tako, da bom v 36 tednu??? al ni ravno pametno. sam gremo blizu tako, da mislim, da do Izole mi bo uspelo prit v vsakem primeru. Pa ne verjamem, da gre tako sto na uro, da bi kr v dveh urah od začetka popadkov rodila, sploh pa menda ni ravno običajno, da rodiš 5 tednov prej, če je vse okej. sej bo vidla kako se bom počutila. ne vem, ampak se mi zdi, da če me slučajno doleti da sem prek roka, pa da kasiram še CR potem lahko grem na morje šele konec septembra . bom vidla, če mi bo dal G v petek zeleno luč, da skočim malo še na sonček in pridem potem lepo zagorela v porodno . hecam se, sončit se glih ne nameravam veliko, malo pa že, sej sem kot kisla smetana. darovanje popkovnične krvi - zgleda, da nas bo večina dala v javno banko a ne? ali se je katera odočila za zasebno??? a na CSD ste že urejale? jaz mam papirje doma, pa kr skomplicirano, tako da bom kr poklicala, ker se mi ne da brat. kje pa očetovstvo koruznice uredimo????? moj se je včeraj bunil, da se podpisuje na črtico - podpis očeta, pa male še videl ni, če je njegova . hecal se je, da ne bo katera mislila kaj drugega. aja pa še tole- kolegica je rodila par dni nazaj in je njen dober nasvet - čim manj vlačit v porodnišnico, predvsem zase, ker ti vse nazaj pošljejo oz. so njenega poklicali še preden se je uspel odpeljat in je dobil še culico za s sabo. minimalno, vse dobiš tam. (mislim predvsem cote, tako da vzamite več ali manj osebno higieno pa FOTOTAPARATE.... in ostalo pazite, njej so ga sunli in to v času ko je malega peljala nazaj k sestram, beri par minut) groza.
|