Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, a se vam otročki takole kaj premikajo, jih čutite, ko ste za comp Nevem- ali jaz toliko v debato padem ali pa danes mali ful mal miga... Sploh ga nisem čutila od pregleda Pri meni začne vsakič, ko se umirim... kot da bi me hotel opozoriti, da se moram gibati, gibati in še enkrat gibati. Mi je hecno, ko grem spat z Oskarjem in ga moram mulčka umirjati, Urbanček pa v trebuhu začne s svojo telovadbo,... Mogoče, FLASK_A, se pa pripravlja na rojstvo? Cveka30 nimajo nožev ampak nohtke! Mene včasih prav neprijetno popraska, kot da bi me hecal:"Mami, a prebodem ta balon ali ne?" Ni panike, si mislim, samo da ne bo kje na javnem mestu, ker potem ne vem, kako bi reagirala... "Gospod, ali lahko pokličete rešilca, prosim?" Do sedaj sem brala v porodnih zgodbah, da jim plodovnica izteče v glavnem ponoči,... kako je s tem? Ima katera drugo izkušnjo? Me skrbi, ko bom šla jutri z Oskarjem v knjižnico in bova sedela na tistih lepih rdečih foteljih, Urban pa mi bo predrl mehur,... ttmmbb - če je "rezanje" res znak odpiranja, sem ti hvaležna za informacijo! Vsak "rez" en centimeter? Potem sem že na polovici . Tokrat bi se res rada odprla pred prihodom v porodnišnico, da ga tam samo še ven iztisnem ,... potem pa tri urice ckrljanja in spanje! Upam, da bo ta SRP neboleč in hitro opravljen pregled. pokica_, glavno da brca, četudi ponoči. Jih bomo že navadile na red! Drugače, punce, se nam ta vikend obeta polna luna, če nisem napačno informirana... tako da se kar pripravimo (upam, da sem prav napisala - v 1. osebi množine). Leela Filip je čudovito ime in verjamem, da je takšen tudi fantek!! Čestitke vsem trem lananai, fino, da si imela svoje popadke... in hiter porod. izcedki? jutranji predvsem... dolgi, sluzasti. Ampak brezbarvni. Čakam na čep pa ga ni. mislim, da moram prebrati še nekaj strani...
|