copka
|
Cestitke, Pikapolonica Cestitke, leela Super tempo imamo majcice (no, s kaksno izjemo, a ne . Tiste, ki se ne veste na koga namigujem-NASE ). Vsak dan zvemo za vsaj 2 nova z-majcka Moj ima oprane gate Sedaj pa ne vem vec, ali sem jih res oprala cez vikend ali ne Meni se je zdelo, da samo perem . Ko sem mu povedala, kaj sem delala celo dopoldne in da smo se zabavale na racun njegovih gat je rekel: ah, babe, nimate nic kej bolj pametnega za delat sej pol sem mu povedala, da ena med seksom samo levo in desno oci premika- vec ne zmore , pa da je ena iz nagih cetrtkov presla kar na ves teden, itd. ... no, ni vec komentiral sicer pa kaj delam? zjutraj se zbudim ob 5h in se obracam ko cevap do 7h- vstajam nikoli tako zgodaj , raje nazaj zaspim. Zadnje 2 dni mi pri spanju pomaga macek in drnjohava do 9h. Pol obvezno precekirat, katera me je prehitela (a sem povedala, da sem cez rok? ), pa lenobno pojem zajtrk, pogledam ce je kaksna med zajtrkom rodila, berem rr, vcasih grem mal pospravljat- pa se to naredim na pol... pojem kosilo, grem pocivat, na rr... Casa pa nimam, da bi kaksne neumnosti zganjala in pol moj rece: kaj si pa danes delala? Mislim, kaksno vprasanje