|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
5.5.2009 16:37:04   
matejchi
sayuri a ti kukaš v mojo "kuhinjo"? Jaz popolnoma enako, edino kosilo kakšno uro kasneje..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.5.2009 17:00:36   
andrejaboris
Jaz za Eneja tut ne uporabljam vegete, samo solim. Zdaj mu vse pretlačim, že kar grize. Je pa vse kar mu dam. Včeraj pa je jedo tut svinjske zrezke. Jih je jedo ko vlki. Z vilico in nožem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa mu nič ni blo. Za nas pa obvezno dam več začimb. KOsilo pa imava med 13 in 14 uro. Ponavadi spi od 11 do 13. Kak kdaj. 

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.5.2009 17:43:30   
bella02
Matejka, jaz sem zelenjavno kupila Tjaši enkrat in nikoli več, je bila user posted image . Verjetno je res boljša, če jo pogreješ.

Sayuri, jaz imam teto v Privlaki, se je kar v Dalmacijo poročilauser posted image . Morda bomo šli za kakšen vikend dol, dopusta pa letos ne bo. So šli din din za avto in prav je tako!!!

Naša ima 7 obrokov, od tega še 4x mleko, pa bomo počasi zmanjšali. Do zdaj sem ji pasirala, pa bom počasi nehala. Kuham ji še kar posebej, zaenkrat, če je kaj takega za kosilo, pa pokombiniram. Gledam, da ni vegete, čeprav sem ji dala malo golaža, kjer je paprika in ostale začimbe. Pa ni bilo nič narobe. Jabolko ji zdaj le naribam, pa še to na kovinski ribežen, do prejšnjega tedna sem ji ga kuhala. Frutki pa so tudi pri nas za to, če kam gremo.

Teja še spi, ob 6h pa pride oči domov, je delal cel dan. Ga pomoje jaz najteže čakam. Mi je fajn to vreme, le žalostna sem, ker je on po cele popoldneve zunaj in pride pozno zvečer noter. Ravno zato mi je po bolj všeč vse razen poletja. Pa do zdaj ga nisem marala zaradi vročine v avtu in to smo dali čezuser posted image .
Sem si danes kupila steper za bon od rojstnega dne, da bom malo migala. Ven ne grem teč ali kolesarit, ker ni ravno teren za to; na eno stran vas, na drugo pa gozd. In se ne bi rada srečala s kakim divjim prašičem ali čem podobnim user posted image . Vprašajte me čez čas, kolk je prahu goruser posted image   (sej se hecam, ga nisem zato kupila).

No, grem očitu nekej za jest pripravt. Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil bella02 -- 5.5.2009 17:45:58 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.5.2009 19:41:07   
matejchi
bella  user posted image
user posted image si me s tem yukijem nasmejala....
stepper bo pa lahko za kakšne ekstremne podvige..user posted image

Zoja Miša mi pa čakamo nečakinjo...
krst - prtiček je prišel, torta je tudi naročena, čeveljčki ogledani... če ne najdem drugih bodo ql, oči je oblečen, mami na pol... no ja bom pa spodaj brez pa plašč navrh... še avto je treba oprat...user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.5.2009 21:01:12   
Nejka23
Dober vecer!
Na hitro se vam javim, m je ne vem zakaj tooook slabo, da s emi kr vrti zravenuser posted image user posted image user posted image
Z jakom imava v petek naso pediatrinjo,pa bom videla,kaj bo rekla...Na fizio vcerej mi je rekla, da naj se ne sekiram, da to ni nic kaj takega...NO,upam, da res, da ni kaj posebnga...
Danes sem prodala vozicek, zdej sem ene dva tri tedne obsojena na staro marelo,dokler ne dobimo buggy-ja,sva se odlocila, da vzameva kar pri Hartanu, kot tega ki smo ga imeli,samo da manjsega...Sva sla danes z Jakom v Mozirje, se je vsedel v vozicek in bil vazen ko marela  :)Mal je za cakat,pa sej bo ze...
Na glavi ima Jaka bolj kot ne trak,ali pa nic oziroma klobucek.Zadnjih nekaj dni,ko je bilo mrzlo,je se imel kapico,pa mislim da je ne bo vec rabil
Cez dan imamo okoli 6h7h dojenje,okoli pol 9 zajtrk - nekaj mlecnega, okoli 10,11 dojenje,ce ne zapsi drugace, potem ko se zbudi kosilo,popoldan sadje, pozno popoldan dojenje,okoli 19 30 vecerja nekaj mlecnega,potem se dojenje in spanje...in potem ponoci dojenje...Odvisno,kolikokrat se zbudi...
NEZA Paka je proti Slovenj gradcu :) Glede na to,da dosti hodis,te ppovabim na kavico ali sok,ker so nam sedaj naredili potko mimo Vegrada in je super!!! Sam do Velenja je kr dobro uro hoje,do glasbene sole :)  Bo bolje, da se dobimo na sladoledu :)
GAJKA midva imava fizio 11.5. to je cetrtek, cetrtke imava rezervirane :)  In vidim, da zelo dobro napredujete, kar tako naprej!!! Nas Jaka odvisno,kaksne volje je :)
ERIN upam da se dobro odrezete na pregledi, drzim pesti!!!
MISKOLINCEK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvojega moza
Vsem,ki ste uzivale na morju....Upam, da kmalu ponovite!!!
Kaja02, danes sem bila v Celju, med bloki :) UPam, da mi rata priti na srecanje,ko ga boste imele...
Tako, zdej pa grem v mizule,upam da bo kaj bolje...

Lp vsem !!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.5.2009 21:19:43   
kaja02
ojla,

ne bom dosti komentirala, se mi ne da!!

naša je danes zjutraj pogruntala, kako se stoji, opoldne se je začela kobacat, popoldne pa  ploskat, tako da smo imeli zelo pester dan!
vsepovsod jo je polnuser posted image , najraje pa v Kajini sobi, ji je najbolj zanimiva, čeprav je najnevarnejša, bo treba vse umaknat

super slika gajka, kako je Rok  velik,
a me kdaj vzamete zravn na čoln. prosim!!!

sayuri- hvala za odgovor, če bom še kaj rabla te še izkoristim

nejka- a kr med bloki se sprehajašuser posted image , potem se pa vidimo na srečanju

srečanje v Celju- no kdaj zdaj bo?????? Imate kakšen datum????

pa da se mal pohvalim, sem danes 51 dan ločevalne diete in sem lažja za malo več kot 10kguser posted image

aja pa naša tudi je z nami, uporabljam skoraj vse začimbe v manjših količinah ( vegete pa itak nikoli ne uporabljam), hrano pa ji že nekaj časa pretlačim z vilico, če pa je kriza (huda lakotauser posted image ) pa uporabim paličnjaka

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.5.2009 21:25:29   
kaja02
user posted image

klikni
user posted image

evo še malo naš kobacaj

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.5.2009 21:36:20   
Nejka23
Kaja 02, to je bilo prvic,da sem bila med bloki, hihihihih...Sem peljala vozicek tja, na Zelenico :)  Pa se tist bi skoraj sfalila,ko nisem navajena... A ves, malo se mi je pa stozilo za vozickom,sem kar postala, ko so ga druge roke odpeljale user posted image , se Jaka je tako gledal,kaj se gremo,kam gre njegov vozicek :)  Pa saj dobi drugega, lepsega, hihihihih, ce lahko tk recem, sevda.
Kje pa si ti v Celju??? Ko prides v nasga Milerja,sporoci,pa se dobimo na kaksni kavici!!!
Lp

Lp, Nejka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.5.2009 21:38:01   
Nejka23
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
Tegale si pa ne zelim kaj prevec,ker ze zdej je nevarno,ko mi vse odpira,kaj bo sele pol...Drugace pa BRAVO!!!
user posted image

klikni
user posted image

evo še malo naš kobacaj
Kok  je fajna!!!!! Jaz tudi komaj cakam na dan,ko se bo Jaka spomnu,da je fajn,ce se na roke opiras in kobacas, ne da se vlece ko en vojak po tleh!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.5.2009 21:48:22   
kaja02
nejka- malo ven iz Celja, ampak res čisto malouser posted image ( na hribčku, obdana z gozdom in travniki), skratka mamo mir, pa dokaj dober luft, pa veliko prostora za raziskovanje!!!,
ko pa pridem kaj v Velenje, pa se res lahko slišiva!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.5.2009 21:52:41   
Zoja Miša
No vidim, da vas je treba le malo pobezati, pa je hitro tu raport! Bravo Erin!

Mi2 uživali v Velenju! Je princeska bila zopet zvazda dneva. Pa mojo teto je spoznala, ki pa je ne marauser posted image . Zvečer pa smo imeli še obisk, pa je čist navdušena nad njima, je izumila novo foro, sedaj teče po stanovanju, jaz pa si križ lomim, ampak je tako fletna zraven, da pač potrpišuser posted image
Maja T bravo za Zaro!user posted image

Matejchi, hvala vidim da je Maruša res jedec. Poli salamauser posted image , očitno res kompliciramuser posted image

Miškolinčekuser posted image , ti pa res maš pestro!

Matejka, jaz kopujem le sadne, mesne in zelenjavne so za user posted image  Pač ma sadni dan, ko se potepamouser posted image . In trudim se ne potepati vsak danuser posted image

Anita, Zoja je pa res faca! Ponočni pregrizekuser posted image . In lepo da si se javila!

Tejkaz, kaj vem saj tale tvoj urnik je o.k., ampak kaj pa, ko bo šel v vrtec ipak ne bo jedel kosila ob 17huser posted image
In tudi mi2 imava manj obrokov - Matejka zalo podobno tvojemu urniku -  (če ponoči je okoli 4h, potem je le še okoli 8h sadno kašo s piškoti, okoli 12h kosilo, okoli 15h skuta, sadje ali nekaj takega, okoli 18h mlečna kaša in to je to, včasih še okoli 21h mleko). In mi kosila nikoli ne bomo imeli okoli 17h, ker bova oba jedla v službi. Za vikend se bova pa mi2 prilagodila princeski. Sedaj jo torej moram le navaditi da kao grize  (kar sicer že dela) in da bi dejansko prežvečila hrano (ampak koščki mesauser posted image ). In nima še zobkov, zato je to verjetno še malo težjeuser posted image  

In Matejka, srovo jabolko pa nas zapira, očitno zato, ker prepočasi jemo in postane rjavouser posted image , tako da tudi to jaz vse še kuham. In komaj čakam še druge vrste sadje, ker se mi vse tole zdi že malo enoličnouser posted image

Gajka, joj kako je lušten Rok, pa majčko ima Kaja Lina tudi tako (ja sej vem, da je za fantke) sam če je tako cute!user posted image  Morje, nekje začetek junija bo, sedaj je še premraz, me v takem nič ne mikauser posted image  

Andrejaborisuser posted image , si me malo potolažila.

Bellauser posted image
Kajauser posted image user posted image user posted image

Carol, za jutri sva na vezi. Nekaj se mi obeta sestanek jutriuser posted image , tako da ti javim.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.5.2009 21:56:08   
betty
sayuri - res je. nimam vec mleka, drugace bi mu lahko dala svojga iztisnjenega. učke so se mu pozdravile!!! samo s fiziolosko!

Rok in kratek stik: o joj! ful je zacvilil in zajokal, pa se zraven sem bila. in kaj je naredil? moj novi sesalec, ki se polni na adapter je izpulil iz sesalca in adapter, ki je bil prikljucen na strom dal v usta.  baje ga je samo malo , ker pise na adapterju 15 voltov enosmerne. to je moj postudiral. tko ,da je to kot da bi polizal baterijo. ali nekaj takega. nisem strokovnjak.

v vednost - tud polnilci, adapterji, ki so v vticnici znajo malo stresti !

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.5.2009 22:05:15   
betty
kaja02 - dobre fotke. imate ze kaj bušk na galvi?  mi imamo vsak dan novo buško, ampak pol kr zginejo. prav vidis na glavi rdec rob, potem pa caz par minutk zgine. 

a ze kaj odmikate rože? jst imam lepe velike lonce in notri roze po dnevni, potem pa se frajer vsede zraven benjamina in ga trga in nabira listke. lump! tko ,da je pri nas kr pestro.

Smo pa vceraj imeli ocitno reakcijo na spremembo prostora, ker se je vsakic drugje zbudil,(Barbariga- Lj - nato smo sli se na obisk do sosedov), potem pa je zaspal v postelji dokaj hitro in v sanjah jokal. najprej sem mislila, da ne more zaspati, potem pa sem ugotovila, da joče v sanjah. 40 minnutk je jokal, pa ga sploh nisem mogla potolaziti, potem pa sem ga  zbudila. samo malo me je pogledal in v miru zaspal. kaj je to???user posted image  sanje?user posted image  user posted image

a ja - še nekaj : jst ko pisem ful tezko uporabljam ŠUMNIKE. se opravicujem :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.5.2009 22:12:40   
matejchi
betty RR ni GSM user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.5.2009 22:29:06   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: betty

kaja02 - dobre fotke. imate ze kaj bušk na galvi?  mi imamo vsak dan novo buško, ampak pol kr zginejo. prav vidis na glavi rdec rob, potem pa caz par minutk zgine. 

a ze kaj odmikate rože? jst imam lepe velike lonce in notri roze po dnevni, potem pa se frajer vsede zraven benjamina in ga trga in nabira listke. lump! tko ,da je pri nas kr pestro.

Smo pa vceraj imeli ocitno reakcijo na spremembo prostora, ker se je vsakic drugje zbudil,(Barbariga- Lj - nato smo sli se na obisk do sosedov), potem pa je zaspal v postelji dokaj hitro in v sanjah jokal. najprej sem mislila, da ne more zaspati, potem pa sem ugotovila, da joče v sanjah. 40 minnutk je jokal, pa ga sploh nisem mogla potolaziti, potem pa sem ga  zbudila. samo malo me je pogledal in v miru zaspal. kaj je to???user posted image  sanje?user posted image  user posted image

a ja - še nekaj : jst ko pisem ful tezko uporabljam ŠUMNIKE. se opravicujem :)

ja sanje, naša je ista, joče in vpije, pa je nikakor ne morem potolažit, sem imela v ponedeljek P, pa sem vprašala, kaj bi to lahko bilo, pa je zdravnica rekla, da so to sanje, in da naj jo čisto prebudim  v primeru, da tolaženje ne pomaga

ja buške? nima še jih, same rdeče flekce, ki pa kmalu zginejo

user posted image user posted image  sem se nasmejala pri benjaminu

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.5.2009 22:35:37   
Erin
user posted image user posted image user posted image Prišle steeeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image

Grem brat....

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.5.2009 23:01:18   
kaja02
A ŠE BEREŠ??????

Jst grem spat, lahko noč!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.5.2009 23:12:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin živjo...user posted image (projekt - krst, čas - ga ni)user posted image

Enaki projekt... mala malca..opravljeno vse v eni uri :))

bella - v naših koncih si bila pa nič povedala..lumpa!user posted image Upam da ugodijo vaši prošnji da bi bili T&T skupaj v vrtcu, to pa res ni fletno da sta vsaka na drugem koncu... pri nas imajo mlajši otroci  pri vpisu prednost v kolikor enoto že obiskuje bratec/sestrica.
Na pediatrično se pa očitno še vedno niso selili, saj danes ko sem klicala so rekli da so še na stari lokaciji.

Punce, povejte, kdaj naj bi šla ženska prvikrat na pregled dojk... meni so skoz govorili da priporočajo redne preventivne preglede po 18 letu itd... danes kličem da bi se naročila pa me sprašuje zakaj, da so pregledi za brez veze šele po 50 letu pa če sem kaj začutila pa...ni me hotela naročiti!user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša . bravo za spanje celo noč!user posted image KAr tako naprej..pa upam da bo sandra123 tudi kmalu tega deležna (žal pa nimam recepta oz magične paličice da bi pomagalauser posted image )

Maja T - tvoja Zara  je pa brihtna k strelauser posted image user posted image user posted image Toliko že zna! Mama mia..mi smo še vedno pri BU-jih in GA-jihuser posted image user posted image user posted image user posted image

miškolinček - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, tvojega možeka in otročka... vam skoz nekaj zdravje nagaja...user posted image user posted image user posted image

MATEJKA_ - mi kupujemo vse kašice..če kdaj ni časa kaj od tega naredim, sadno velikokrat je tako, ker še ni toliko sadja na voljo, mesno/zelenjavno pa več ali manj ko kam gremo da tam pogrejem, hladne nikoli ne dam...če ni te možnosti pa vzamem uno za lahko noč od Hippa ker je dosti nasitna.. poje pa itak vseuser posted image

anita g. - lepo da si vrnila nazaj k namuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LARA (ozziebo), TAMMY (iva77), TADEJ (maca m) - čestitke za 9ko
in
LEV AN (lana777) čestitke za 8ko!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gajka -BRAVO Roku za napredek in uspešno izkoriščen dopust!user posted image user posted image user posted image user posted image Zaščite za robove in predale pa prodajajo v Baby centru pa mislim da ima tudi Recinko al kaj je že tudi to... ja majo ja..
evo, link... http://www.recinko.si/products.php?cat=11

Neža, še vedno slabo? Kako je sedaj s sprehodi ko ti je skozi slabo? Si že bruhala? In kdaj imaš PDP, že veš?
majči - user posted image za zapravljanje, drugič pa le še nase pomisli in sebe pocrkljaj... Velja?
Upam da se panika med vožnjo ne ponovi več...mene tudi skrbijo take stvari, še posebej ker T. še vedno hrana hodi nazaj..

Hrana - jemo vedno bolj "grobo" hrano, kake malo manj razgradljive  jedi(npr.meso) pa narežem čisto na mičkeno ali spasiram. Jemo pa že skoraj vse, je skupaj z nama ko je le  primerna hrana na sporedu.. Gre bolj počasi ampak se bo že vnesel. Uporabljam pa tudi začimbe, sol, malo majceno vegetke za okus, smetance...

bella - super za steper..glej da ga boš uporabljala...če ne ga boš pa meni na posojo dala...bomo še mi malo prahu gor daluser posted image

Nejka - slabo? Noseča?user posted image   Meni pa srce zadnje dni nagaja pa nekam čudna sem... mogoče me samo vreme "daje"...

Kaja - super za - kguser posted image user posted image user posted image Bravo!!! Boš zdržala do konca? JAz sem nekaj sanjala o tem da bi s 1.5. spet začela pa sem.... pozabilauser posted image user posted image In bravo za Lejine današnje dosežke..ste imeli pa pestro!user posted image user posted image

betty - na kable je pa treba pazit ja..so pri nas tudi zanimivi... Rože smo pa že poskriliuser posted image

Ali katera ve, naša mačkonka nam pa "gloda" kable zadnjih nekaj mesecev...  Ne bom spraševala kaj je z njo in če samomor dela, ampak... a je lahko kaj nevarno za nas ki ta nagrickan kabel primemo?????user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.5.2009 23:16:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

A ŠE BEREŠ??????

Jst grem spat, lahko noč!!!

Uf..ja..sem bila dolga a? Tolk da ste mi vse ušleuser posted image user posted image user posted image

Eh nč grem spat tud jaz..jutr gremo via Lj na pregled pa potem še v BC po tricikel če ga majo slučajno...
V petek ma pa moj razgovor za službo(končno en odgovor!!)user posted image user posted image user posted image pa jaz frizerjauser posted image da bom lepa ko bomo mulčka s sveto vodo pluškaluser posted image user posted image user posted image

Lepo spančkajte (ve in otročki) in pa BRAVO da ste prikukale na plan..takoje treba!! Ste mi narisale nasmeh na obraz ko vidim da pa le nismo brezupni primeruser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.5.2009 23:31:43   
matejchi
Erin glej, da res ne bo župnik kaj hotel če boš preveč šik.. user posted image
nočka...

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.5.2009 0:09:35   
bella02
Erin, sem se spomnila nate, sam to gremo vedno familiarno in to z moževimi starši, bratoma (eden ima familijo, eden je ledik) in tast in tašča od brata. Pri Marinšku smo bli ne kosilu in je blo super, le ugotovila sem, da imam res srečo. Enkrat sem omenjala "prijateljico", pri kateri sem slučajno na tem forumu spoznala njen pravi obraz in kot zakleto, se pojavijo v isti gostilni na kosilu. Pa sprva jih še opazila nisem, šele čez čas. Smo si kazali hrbte. Na razpolago je 52 nedelj in mi se moramo srečatuser posted image . Ah ja, hrana je bila pa odlična. In ker nimajo previjalnice, mi je natakar prinesel ključ od sobe in sem šla preoblečt Tejo. Ful prijazno!
Potem smo šli na Jezersko in direkt domov, ker mi je blo user posted image . Četudi bi se menili za kakšno kavo, ne bi šlo. Pa drugič.

betty, mi imamo poleg akvarija na tleh eno rožo. Nekajkrat sem Tejo frcnila po prstkih in sedaj jo pusti čisto na miruuser posted image .
kaja02, čestitke za -kguser posted image ! Pridna si, bravo!!!

No, pisalna miza je pospravljena in sedaj prihajajo na plano knjige. Mesec bo hitro naokoli. Vsem želim mirno noč! Pa pa user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.5.2009 7:16:27   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz bom pa rekla, da komplicirate. Saj so stari že (skoraj) 9 mesecev. Kjerkoli kaj berem, povsod piše, da naj bi pri 9ih mesecih jedli z nami. No, sicer pa jaz to zdaj tretji dan delam, tako da sem tudi jaz prej komplicirala user posted image
Evo, jedilnik. Samo še enrkat - danes je tretji dan
4.00 do 6.00 enkrat vmes je dojenje
8.00 zajtrk - kakšna mlečna kašica, danes je jedel gres
11.00 dojenje in potem spanje
14.00  sadje in skuta
17.00 kosilo
19.00 večerja - mlečna kašica, poje bolj malo, ker je že utrujen
20.00 dojenje

Prej sem mu vedno vse v nulo spasirala, saj veste kakšne težave smo imeli s hranjenjem. Zdaj mu pa samo z vilico pomečkam. Včeraj je jedel rižoto, riž kar cel, korenje in brokoli sem z vilico pomečkala, meso pa natrgala na koseke. In je žvečil in jedel. Vmes sem pa tudi jaz iz svojega krožnika jedla. Začimb itak ne uporabljam že od kar imamo Evo, Jaševo hrano solim že od začetka, vendar bolj malo, zdaj pa še nam manj. Še kakšno vprašanje? user posted image

Ja, mi že itak od začetka večino sam z vilco zmečkamo ... edin meso sem mu miksala, ker mu drugač ni šlo dol ... drugač pa ... sej vem, da naj bi pri 9 mesecih jedli z nami, sam ... hm ... mi mamo en problem - tašča kuha ... in njene stvari so včasih še zame preslane ... no, sej, bomo že nekak ... jst ne bi mela nč proti, če nehamo skupi jest ... user posted image Eh, ne bom več o tej temi, bom spet slabe volje - me je enkrat med prvomajskimi čist znervirala ...

No pr nas je tud tast kuhal al pa tašča - sicer kuhata, da si prste poližeš, ampak ponavadi pikantno itd. Pa sm skos isto govorila - k sm pa vidla, da naš mulo tist k mu posebej skuham itak nič od nč poje, me je pa razkadilo - sem najavila, da bom šla na dieto in da bom zdej kr sama kuhala - in zdej se je lepo še moj pridružil "hujšanju" - pa se mu orng pozna, da ga žena "strada"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No naš mačkin, pa od takrat naprej poje v glavnem vse kar pač na krožnik dobi. Hranim ga v stolčku, dobi tud svojo žlico, pol pa mal js mal pa sam, koker mu rata, da se mu na žlico kej obesi. Hja je res, mam potem tud kaj za pospravljat - ampak kaj pa pol, mah že pobrišeš tisto mizo in mal poden - ma ne sekiram se več.

Gajka - zaščite sem kupla v Mullerju, pa neki tud v Leclerku - cene so tko al tko približno enake.

Kaja kapo dol, teb pa ratuje tale dieta - no upam, da bom js tud enkrat tam, ampak gre tko počasi. Mojmu se prec pozna za 7 kg, js pa sam za 3 - pa čist isti šmorn jevauser posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.5.2009 7:22:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

NEZA Paka je proti Slovenj gradcu :) Glede na to,da dosti hodis,te ppovabim na kavico ali sok,ker so nam sedaj naredili potko mimo Vegrada in je super!!! Sam do Velenja je kr dobro uro hoje,do glasbene sole :)  Bo bolje, da se dobimo na sladoledu :)

Takoj mi je prišlo v glavo kje je ko je gajka rekla proti SG. Moji hormoni so res zmešani user posted image  Saj jaz vem, da je proti sv. Jakob PODKRAJ in ne Paka user posted image user posted image user posted image  Kaj naj rečem, meša se mi user posted image user posted image user posted image
Pravkar danes grem z Nežo peš do Interspar malo nakupovat. Sem bova dobile v kratkem user posted image  Jaz na lepo vreme čakam user posted image user posted image

Erin...... Jaz še vedno hodim ampak po ravnem user posted image  Slabost imam res 24ur user posted image  Ko spim imam mir. Ne bruham. Samo 1x v živeljenju se in od takrat nikoli več. Potem sem še zaprta in res vse mi tešči, da slabost je lahko tako hudo, da se kar zatresem. KATASTROFA!!!!! user posted image  Slabost bom bom verjetno imela do 14t ko ponovadi.
PDP je okoli 18.12 vendar zato, ker je bil 1. UZ malo čuden bom vse izvedala 11.05 kako in kaj.

Šibam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.5.2009 7:32:20   
Neža7
Neža ne jej z nama user posted image  Še vedno ji posebaj kuham jaz. Na 1. rojstni dan bo prvič skupaj z družino jedla, da komaj čakam za tisti dan user posted image  Tudi takrat bom še malo pazila, vendar bo lahko bolj ali manj vse jedla. Mi2 zelo malo soliva hrano. V solati jo sploh nimam in sem se tako navadila, da ko dobim solato s soli mi je prav čudno. Med user posted image  začimbe mi grejo na bruhanje, da tudi sedaj bolj malo začimbam svojo hrano.

tejkaz.......... Kaj naj rečem user posted image  Ni bilo dolgo nazaj, da smo te komaj dobili, da začneš GH, ker si se tako bala zaradi alergije. Sedaj pa že vsi skupaj jejte user posted image  No ja! vsak imam svojo najboljšo za svojega user posted image  user posted image

Naša je lačna, da grem po princesko v posteljo user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.5.2009 8:09:10   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejka, jaz kopujem le sadne, mesne in zelenjavne so za user posted image  Pač ma sadni dan, ko se potepamouser posted image . In trudim se ne potepati vsak danuser posted image

In tudi mi2 imava manj obrokov - Matejka zalo podobno tvojemu urniku -  (če ponoči je okoli 4h, potem je le še okoli 8h sadno kašo s piškoti, okoli 12h kosilo, okoli 15h skuta, sadje ali nekaj takega, okoli 18h mlečna kaša in to je to, včasih še okoli 21h mleko). In mi kosila nikoli ne bomo imeli okoli 17h, ker bova oba jedla v službi. Za vikend se bova pa mi2 prilagodila princeski. Sedaj jo torej moram le navaditi da kao grize  (kar sicer že dela) in da bi dejansko prežvečila hrano (ampak koščki mesauser posted image ). In nima še zobkov, zato je to verjetno še malo težjeuser posted image  

In Matejka, srovo jabolko pa nas zapira, očitno zato, ker prepočasi jemo in postane rjavouser posted image , tako da tudi to jaz vse še kuham. In komaj čakam še druge vrste sadje, ker se mi vse tole zdi že malo enoličnouser posted image

saj če samo kje tu lazimo, ni problem, vzamem zraven prej doma pogreto "domače" kosilo. ko pa smo bli na dopustu in na izletih, pa se mi je reva kar smilila, ker ni in ni hotela tiste mesne zadeve jest. no, saj sem jo jaz prej probala in je bla res user posted image user posted image , tako da jo čist razumem user posted image .

koščke mesa ji jaz tud še ne dajem - še nima zob, tako, da je težje vse skupaj prežvečit samo z dlesnimi, ki niso tako ostre ...

meni je že to tud vse tako enolične, te malice. me je ravno včeraj mož vprašal, kdaj pa bo kaj drugo sadje na vrsti user posted image . no, prejšnji teden sem ji na morju pa dala še hippoivo kašico breskev+jabolko in borovnice +jabolko za jest in je tak mlaskala, da je blo joj. bom pa konec tedna še kupla melono in to probala.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?