|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mož vaših sanj
19.4.2009 14:51:03   
Marogica
Moj mož ni lepotec, moj mož ni perfekten, ima svoje finte, da je hudo(kot vsak)...torej bi nekje rekla, da vsekakor ni moški mojih sanj, ker v "sanjah" vi bil popoln. In to vsekakor ni.

Je pa "lep", kot jaz temu pravim...lep kot celota, kot oseba, ki jo ljubim zaradi skupka vseh lastnosti, ki jih ima in je zaradi tega nekje "kompatibilen" z menoj. In to šteje.

Kar se zaljubljenosti tiče, je dejstvo, da nekje po 3 mesecih, včasih tudi kasneje izgine. Nato nastopi ljubezen in spoštovanje. In to je tisto globoko čustvo, ki ima pravo težo...vsaj zame.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.4.2009 16:15:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Ste poročene z moškim vaših sanj? Da! Sploh bi rada vprašala tiste, ki ste poročene dlje časa, če je bila pri vas zaljubljenost in če še traja? Zaljubljenosti z moje strani  na zacetku ni bilo je pa prisla kasneje in se traja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
19.4.2009 20:36:21   
Abbey
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita***

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Moškega mojih sanj mi je pred nosom speljala Angelina Jolie. Pras*** user posted image

A tebi tudiuser posted image user posted image

Mojega pa še pred tem Jenifer Anistonuser posted image user posted image

meni pa Brad Pitt niti pod razno ni všeč, res me zanima le kaj vidite na njem?user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.4.2009 20:42:59   
tajtaja
Kljub letom še vedno občutim metujčke v želodcu, ne vedno, jasno,.... včasih se mi prav želodec obrača user posted image ko me razkuriuser posted image . To pač tak je, ampak v bistvu ga res sprejemam takšnega kot je, res pa je da je njegov prag tolerance še veliko višji kot mojuser posted image . In prav fajn funcionirava....ja, ko se konča zaljubljenost, pride ljubezen. user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.4.2009 21:04:53   
ThinkPink
Mož mojih sanj? Niti ne. Tisti, o katerem sem sanjala kot mlajša, je bil visok, svetlolas, skandinavski tip, intelektualec, šarmantnež, romantik, znal je kuhati, doma je bil pravi mojster v vseh delih...

Moja realnost pa je takšna: všečen je zelo (mu večkrat rečem, da če ne bi bil taki ded, bi ga že zdavnaj nogirala - v šali, seveda), kuhati ne zna (razen argo juhe) nič, doma ne zna narediti nič - nisem sigurna, da zna zamenjati žarnico, likanje - nazadnje, ko je likal, je samo svojo srajco likal cel večer, pa ni bila lepo zlikana, romantika - ne pozna tega pojma.

Ni možki iz mojih sanj, pa vseeno je nekaj na njem, da sem se zaljubila vanj. To, da večno ne bo metuljčkov, mi je pa tako jasno, kot tudi to, da princ na belem konju ne obstaja in da nihče ni popoln.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.4.2009 22:36:45   
komarka
UFFF, NE! Dalec od sanjskega user posted image na mojo srečo user posted image Poročena sva 2,5 na 7 podlage.

Na začetku sva bla ko pes pa mačka, zdaj sva tud že prjatlauser posted image Sej ste že kdaj vidle prizor ko se maček stisne k psu user posted image

Ma sicer dost zavidljivih kvalitet: recimo opravila-popravila in pospravljanje,varčnost in tud kar nekaj "tezkih" cvetk: metulčki-pocrkali, sex se vedno šepa, romantika-kva je to?user posted image

Če bi js odprla temo, bi mi ziher svetovali naj ga pustim. pa ga ne bom. ga ne zamnejam za noben denar!!!

(Kaj do napisanega je res in kaj ne, pa presodite same)user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2009 23:34:52   
tašy
Če je on moški mojih sanj?Zelo,zelo dober približek.Imava dva prekrasna sinova 8let in 19 mesecevSkupaj sva 14 let,letos se poročiva,je že skrajni čas,ker me starejši sin vedno sprašuje zakaj z atijem nisva poročena,mu odgovorim,da ni bilo časauser posted image ,metuljčki se še pojavljajo,ko me razjezi pa se pojavijo čmrlji.Drugače pa se kar dobro dopolnjujeva,si zaupava .Včasih sicer imava svoje dneve,jaz pravim,da je polna luna,ampak hitro ugotoviva da drug brez drugega ne moreva.Ja ,po 14 letih sem še vedno nora nanj in ga ljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.4.2009 0:41:04   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Skupaj sva 13 let, poročena 5 let, imava dva otroka,

user posted image  S...s...saj nisi ti moja žena, kaj?

Midva sva tudi skupaj 13 let in 5 let poročena ter imava 2 otroka...
Moškega iz sanj nimam user posted image , je pa moja žena utelešenje (skoraj) vsega, česar jaz nimam oziroma ne znam. Se dopolnjujeva in si pomagava. "Metuljčki" so prisotni občasno. In po vseh teh letih bi še vedno oba dala vse, da bi lahko bila skupaj vseh 24/7...

Me je pa začela klicat starek. A je to ljubkovalno od star (zvezda)?user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.4.2009 0:48:43   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Me je pa začela klicat starek. A je to ljubkovalno od star (zvezda)?user posted image

Vsekakor, če doma govorita angleško...drugače bi se pa jaz na tvojem mestu zamislila...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.4.2009 9:38:56   
HuAnita
Za mojega M. sem vedno govorila, da je normalen. Kaj pomeni dandanes imeti normalnega moškega, verjetno veste vse.
Sem pa imela mojega idelanega fanta pred njim, s tem, da je on imel poleg mene še vsaj ene 6 šošolk mojih na faksuuser posted image user posted image   Od tistega cepca si dolgo nisem opomogla, zato sem M. še toliko bolj vesela, ker ni en zadrk.an tip, zatežen, ima smisel za humor...
Ima pa eno serijsko napako - šport. Bilo kuda, če je fuzbal tekma, pozabi na vse... Adijo pamet. Če bi bil idealen, tega ne bi gledal (tolikokrat).

Zaljubljennost? Ne. Me pa velikokrat prešine, ko ga opazujem, recimo pri delu, tak val ljubezni in ponosa, ne vem, kako bi to opisala (metuljčki nisouser posted image ), kako zna z otroki, pa kaka njegova tipična poza, gesta - takrat se mi zdi, da bi ga lahko kar pojedla...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.4.2009 9:47:06   
Raho
Moj mož ni ravno moški mojih sanj, je pa moj mož. Z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi. V 19 letih skupnega racanja po svetu sva se pač "ustvarila" eden za drugega, da lepo in srečno lahko živiva navkljub občasnim pretresom. Tako bom rekla: še vedno zadostuje mojim standardom dobrega približka idealnega. Idelanega pa tako ali tako ni.

Ljubezen? Definitivno. ne tista nora zaljubljenost z metuljčki v trebuhu in slepota v vseh pogledih, ko vidiš na človeku samo pozitivne lastnosti, ampak to, kar čutim do njega kot do človeka nasprotnega spola in kot do očeta mojih otrok in kot do nekoga, s akterim si delim vse dobro in slabo že 19 let, je še vedno ljubezen.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.4.2009 20:29:10   
altati
Ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.4.2009 20:50:00   
blaža
Letos bo 12 let od kar sva skupaj, poročne pa 7. Imava dva lepa otročka.

Ful se imava rada. Meni je še vedno privlačen in kemija še vedno deluje dobro. Itak, da ima še kakšno lastnost, ki mi ni najbolj všeč, pa tudi jaz sem precej grozna.user posted image

No v glavnem , lahko rečem, da ga ljubim. Ni tiste zaljubljenosti kot na začetku, je pa neka zelo globoka ljubezen, pa metuljčki v trebuhu nama še živijo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.4.2009 21:18:38   
gita10

Ste poročene z moškim vaših sanj? Sploh bi rada vprašala tiste, ki ste poročene dlje časa, če je bila pri vas zaljubljenost in če še traja?

Takrat ko sva se spoznala je bil moški mojih sanj- v trenutku, ko sem se zagledala v njegove oči sem "padla" in je bil prvi za katerega sem mislila, da je popoln.
Zaljubljenost je izginila ko so prišli prvi problemi in skupno življenje. Bi ga zamenjala - zaenkrat še ne - je pa problem ker je mlajši od mene in se lahko zgodi, da bo on mene zamenjal za mlajši model.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.4.2009 6:35:36   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: rija
na drugo vprašanje pa bom odgovorila z vprašanjem: a je katera tu, ki je po 17 letih še tako zelo zaljubljena kot prvo leto

Seveda, midva sva nora eden na drugega, in vsak dan si vsaj 10 x poveva kako zelo zelo se ljubiva. Ne kregava se spljoh, ker se ne pogovarjava tudi po cel teden. Kako lepo je življenje v dvoje. Ah....

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.4.2009 16:24:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Seveda, midva sva nora eden na drugega, in vsak dan si vsaj 10 x poveva kako zelo zelo se ljubiva. Ne kregava se spljoh, ker se ne pogovarjava tudi po cel teden. Kako lepo je življenje v dvoje. Ah....

lažeš. najprej napišeš, da si vsak dan povesta, da se ljubita. v drugem stavku pa, da se ne pogovarjata. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
3.5.2009 9:52:03   
stunfek

Ste poročene z moškim vaših sanj?

Ja, je kar dober priblizek mojega moskega iz "sanj" :)

Sploh bi rada vprašala tiste, ki ste poročene dlje časa, če je bila pri vas zaljubljenost in če še traja?

Porocena sva 8 let. Z veliko gotovostjo lahko trdim, da sva po 8ih letih in dveh otrocih zaljubljena veliko bolj kot na zacetku. Je pa seveda res, da so "ups" in "downs" ampak vedno znova se znava ponovno v iber zaljubit. Vedno pride spet faza, ko te tisci v prsih in bi ga najraje pozrl :D Trenutno je tako.
seveda to ne pomeni, da je vse idealno. vcasih bi ga v zlici vode utopila in priglasila za najvecjega kretena user posted image  ampak vecino casa pa je moski mojih sanj.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.5.2009 20:40:25   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ne kregava se spljoh, ker se ne pogovarjava tudi po cel teden.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.5.2009 20:48:23   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Ima pa eno serijsko napako - šport. Bilo kuda, če je fuzbal tekma, pozabi na vse... Adijo pamet. Če bi bil idealen, tega ne bi gledal (tolikokrat).

Zaljubljennost? Ne. Me pa velikokrat prešine, ko ga opazujem, recimo pri delu, tak val ljubezni in ponosa, ne vem, kako bi to opisala (metuljčki nisouser posted image ), kako zna z otroki, pa kaka njegova tipična poza, gesta - takrat se mi zdi, da bi ga lahko kar pojedla...

Pod tole dvoje se podpišem. Je pa zelo zelo blizu (moji predstavi o) popolnosti.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.5.2009 22:38:27   
katjandraž
Skupaj sva 16 let, 10 let že živiva skupaj, poročena, imava 2 otročka. Pride kak dan, ko si mislim, pa kaj mi je, a se heca z mano, k kakšno pametno pove ali naredi.
Zdaj, ko je službeno odsoten že skoraj 4 mesece (no, vmes je bil doma celih 6 dni), se mi rolauser posted image . Pogrešam ga 100/h in vem, da ko se bo bližal dan, ko pride na dopust, bom še vedno imela takšne občutke kot prve mesece, ko sva bila skupaj. Tako da, ja, sem poročena z moškim svojih sanjuser posted image .

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.5.2009 22:51:52   
Anonimen
Malo sem razmišljala o tem sanjskem moškem in ugotovila, da bi bil zelo dolgočasen. Ker bi se vedno strinjal z mano, me vedno podpiral, me poslušal, jaz bi imela vedno prav, me razumel, še preden bi odprla usta, stregel spredaj in zadaj, pospravljal za sabo, in nasploh bil zelo predvidljiv. Ampak vse to bi iblo s časom dolgočasno. Nobene iskrice. Bi si morala omisliti ljubimca user posted image . Ta bi bil pa tak, kot je moj mož. Malo nepredvidljiv, občasno navihan, se ne strinja z mano, še ni osvojil sistematičnega pospravljanja svojih stvari na mesto, ki jim je namenjeno, vsake toliko ima kakšno res noro idejo, ki jo potem tudi uresniči, ampak nikoli 100%, vedno pride do 90%, potem ima itak že en nov plan, ki mi kravžlja živčke... ni dolgčas, zagotovo ne user posted image . Ma, je prav fajn, ga ne zamenjam user posted image .

(odgovor članu katjandraž)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.5.2009 23:05:39   
Anonimen
ma, ja, je sanjski moški. on je edini, ki me prenaša tudi v sanjah. user posted image  drugi me niti v budnem stanju ne prenašajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.5.2009 1:06:40   
nejcko
Pojma nimam, ker sploh ne vem, kakšen naj bi bil moški mojih sanjuser posted image Res neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.5.2009 13:50:55   
Babaloo
Ne, ampak upam, da še kdaj bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
6.5.2009 0:00:53   
sanja nk.
poročena že 15 let skupaj 15 letuser posted image , imava 2 super sinova user posted image , hmmm kaj naj rečem, ker si nikoli nisem sanjala idealnega, ja moj kar idealen user posted image , ne resno, boljšega si nisem mogla želeti..
Zaljubljenost hmm kje je že to, je minila dolgo tega, je pa nastala velika ljubezen in kar je glavno spolna privlačnost user posted image , še danes ko ga gledam si mislim user posted image user posted image ...sva si pa tudi največja prijatelja in poslovna partnerja..itd.
tako da danes res lahko rečem eden brez drugega ne moreva.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?