zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Skupaj sva 8 let in je najboljši približek moškega mojih sanj- idealnega itak ni. Sva srečna, imava se rada in se spoštujeva. Imava krasno deklico in lepo partnerstvo. O problemih se pogovarjava in si zaupava. Seks je enkraten. Ima pa svoje napake, tako kot jih imam jaz. Ja, če se malo romantično izrazim, lahko rečem,da imam moškega svojih sanj. Res pa je, da nisva poročena, ampak le koruznika- morda je to ključ do skrivnosti najine sreče Skoraj kot bi opisala najino vezo. Tudi midva sva skupaj 8 let, le da od tega sva zadnji 2,5 leti poročena, pa skupaj živiva že 7,5 let. In ja - se strinjam - idealnega itak ni, vsak ima svoje napake. Saj če gledaš človek večinoma še sam s sabo ni vedno v vseh pogledih zadovoljen, kako bi potem lahko bil z nekom drugim. Glede zaljubljenosti pa - je bila in še je - a taka, kot je čisto na začetku, ko delajo hormončki 100 na uro, mislim da vsi vemo, da enostavno ne more trajati ne vem kako dolgo. Ostane pa neka drugačna ljubezen - v obliki medsebojnega spoštovanja, ... sama zase bi jo opisala tudi nekako tako, da se vsak dan večkrat zavem, koliko mi mož pomeni, da si dejansko enostavno ne predstavljam več življenja brez njega; potem tudi to, da si pogosto zaželim vsaj njegovega objema, dotika, poljuba ... Enostavno, da ti je s človekom lepo, no. Jaz zase lahko rečem, da je najina veza točno to, kar sem iskala in da ne morem reči, da kar koli pogrešam.
|