Nejka23
|
Dober vecer! Na hitro se vam javim, m je ne vem zakaj tooook slabo, da s emi kr vrti zraven Z jakom imava v petek naso pediatrinjo,pa bom videla,kaj bo rekla...Na fizio vcerej mi je rekla, da naj se ne sekiram, da to ni nic kaj takega...NO,upam, da res, da ni kaj posebnga... Danes sem prodala vozicek, zdej sem ene dva tri tedne obsojena na staro marelo,dokler ne dobimo buggy-ja,sva se odlocila, da vzameva kar pri Hartanu, kot tega ki smo ga imeli,samo da manjsega...Sva sla danes z Jakom v Mozirje, se je vsedel v vozicek in bil vazen ko marela :)Mal je za cakat,pa sej bo ze... Na glavi ima Jaka bolj kot ne trak,ali pa nic oziroma klobucek.Zadnjih nekaj dni,ko je bilo mrzlo,je se imel kapico,pa mislim da je ne bo vec rabil Cez dan imamo okoli 6h7h dojenje,okoli pol 9 zajtrk - nekaj mlecnega, okoli 10,11 dojenje,ce ne zapsi drugace, potem ko se zbudi kosilo,popoldan sadje, pozno popoldan dojenje,okoli 19 30 vecerja nekaj mlecnega,potem se dojenje in spanje...in potem ponoci dojenje...Odvisno,kolikokrat se zbudi... NEZA Paka je proti Slovenj gradcu :) Glede na to,da dosti hodis,te ppovabim na kavico ali sok,ker so nam sedaj naredili potko mimo Vegrada in je super!!! Sam do Velenja je kr dobro uro hoje,do glasbene sole :) Bo bolje, da se dobimo na sladoledu :) GAJKA midva imava fizio 11.5. to je cetrtek, cetrtke imava rezervirane :) In vidim, da zelo dobro napredujete, kar tako naprej!!! Nas Jaka odvisno,kaksne volje je :) ERIN upam da se dobro odrezete na pregledi, drzim pesti!!! MISKOLINCEK za tvojega moza Vsem,ki ste uzivale na morju....Upam, da kmalu ponovite!!! Kaja02, danes sem bila v Celju, med bloki :) UPam, da mi rata priti na srecanje,ko ga boste imele... Tako, zdej pa grem v mizule,upam da bo kaj bolje... Lp vsem !!!!