Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:48:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno jaz sem dobila več kot lani saj ti boš tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:48:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:48:40
|
|
|
|
zband
|
moja žena ga je dobila nakazanega 24.04.2009 gimnazija litija pa je v porodniški
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:48:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ti lahko riž na vodi skuhaš in na koncu doliješ mleko. mleko se itak ne rabi prekuhavat. Eh..... na vodi... brez veze.... na mleku kuhan je fin... pa da se mlekce lepo še malo zgosti.... njamsi.... Na vodi kuhanega dobi z zelenjavo... ne, ne, saj bo postal mlečen. Probaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:48:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* fiši, mi lahko poveš, kdaj bodo ta pravi na Rogli? zgoraj na vrhu ponavadi konec maja....vsaj tak je bilo do sedaj.....pride pa čisto drugačen sirup kot ta iz dolinskih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:49:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - jaz imam eno zanimivo vprašanje glede Airexa..... ja vprašaj ne, ne prodajam še vsaj 3 leta, če si to mislila ne, baje vsaka 3 leta dobiš novo...pa če bi ti dobila novo, bi lahko staro meni dala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:50:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno meta, jaz sem ga tudi dobila. da nimaš ti preveč denarja na računu, pa sploh ne veš za ta drobižk-regres, ki so nam ga danes nakazali?? 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:50:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye. ....nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:50:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband moja žena ga je dobila nakazanega 24.04.2009 gimnazija litija pa je v porodniški ti pa so si ga že za prvomajske praznike nakazali? Ni povsod v JU pri aprilski plači = 5.5.? Al so plačo tudi že pred prazniki dobili?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:51:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo ne vem, kako bo, ker je očitno res alergična na jogurte in take zadeve. Predvčerajšnjim sem probala jogurt dat in ... jaz sem jih našemu tud ukinila za en čas....... je rekla zadnjič P, da naj kupim navadni jogurt, pa dam not žlico marmelade..je boljše kot sadni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:51:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno meta, jaz sem ga tudi dobila. da nimaš ti preveč denarja na računu, pa sploh ne veš za ta drobižk-regres, ki so nam ga danes nakazali?? 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju samo 10??? pridna!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:52:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye. Naspi se! Mene sicer tudi glava boli že od včeraj, kar pa se ostalega tiče pa lahko samo rečem - Mirena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:52:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband moja žena ga je dobila nakazanega 24.04.2009 gimnazija litija pa je v porodniški A pol različno nakazujejo? Sem misnla, da vsi dobimo 5.5.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:52:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babetine, jaz ne morem niti prebrat do konca..... sem čisto kaput.... fešte sem dobila, glava me boli... hemoglobin se mi je znižal na ene 70 po moje.... komaj gledam, slabo mi je in grem kr spat... bye. En objemček pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:52:47
|
|
|
|
AinB
|
Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:53:12
|
|
|
|
zband
|
ne sem šel gledati, neto izplačilo na trr......................................dne 24.04.2009
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:53:16
|
|
|
|
ključek
|
jaz grem tudi u mižule.........sem gledala tv včeri do polnoč, pa bila že ob 5 auf....... ......okej, pol smo še do 7 spale, ampak......na obroke......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:54:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno meta, jaz sem ga tudi dobila. da nimaš ti preveč denarja na računu, pa sploh ne veš za ta drobižk-regres, ki so nam ga danes nakazali?? 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju samo 10??? pridna!!!!!! Si spregledala NEDOVOLJENEM?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:54:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf imam 17.5. posvetovalnico. pf.....17.5 je nedelja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:54:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - jaz imam eno zanimivo vprašanje glede Airexa..... ja vprašaj ne, ne prodajam še vsaj 3 leta, če si to mislila ne, baje vsaka 3 leta dobiš novo...pa če bi ti dobila novo, bi lahko staro meni dala naša stara je že malo zdelana, bi nova prav prišla. Ampak po moje NI ŠANS da dobim za bubija novo. Nazadnje sva bila v RA, ko je bil star dobro leto. Sva šla samo pokazat, kako hodi Pravzaprav bi me bilo sram it prosit za novo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:55:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa ne samo to, pol imamo pa v našem mestu obe nesposobni pediatrinji, ker malčki v našem mestu s pridom jejo oz. pijejo kravje mleko, ker sta obe P enakega mnenja. Fino, a ne? Jaz ji bom dajala trikrat tedensko z linotom, mleko in voda mešano. Če pa bi res hoteli vse izločiti kaj je zdravo in kaj ne bi pa lahko tekla debata dolgo v noč, ker vsi pediatri drugače svetujejo. Isto je meni rekla v razvojni, da avionček ni najbolje, vam so pa rekle, da je čisto ok. Ne vem ali so pol k nam v mesto prišli sami smotkoti delat, ali pa so se učili iz popolnoma različnih knjig. pf a ti hodiš v razvojno pri vas ne v mb
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:55:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju kak pa ti je to ratalo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:56:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno meta, jaz sem ga tudi dobila. da nimaš ti preveč denarja na računu, pa sploh ne veš za ta drobižk-regres, ki so nam ga danes nakazali?? 10 eur sem v nedovoljenem negativnem stanju samo 10??? pridna!!!!!! Si spregledala NEDOVOLJENEM? ups.kako pa greš lahko čez minus v minus???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:56:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 poje že 270 ml kašice. ..... ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:56:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Meta - kaj pa je s tvojo Interesantno dejavnostjo ? Si pospravila namaz in ne greš nikamor? Boš raje z nami krofke glodala Aja, sej sem misnla poročat pa ste me nekam drugam zvlekle . Fajn je izpadlo. Imele smo bel in sosedov kruh, tunin namaz, ledinega s pašteto in kislo smetano in enega kupljenega od MU. Zraven pa še kocke sira. Za posladek pa grozdje in narezano banano. Smo vse zmazale. Pa še mal s pivom poplaknile
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
pogrebLelly28 RRAli so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?da (
86%)
ne (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!