Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:23:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kje je zdaj . Jo je treba prepričat, da gre z mano v Celje . Lara, ti dam en fajn razlog, da tudi vidve prideta? Peljeta se mimo trojan Joj, sam ne spet začet s hrano ob taki uri to je za četrtek....... ja kaj je babe??jih grem iskat??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:24:29
|
|
|
|
ključek
|
župnik je razložil, da je lahko otrok krščen, tudi če nima botra.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:25:49
|
|
|
|
AinB
|
A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:26:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? seveda. pridi v celje!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:27:17
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you župnik je razložil, da je lahko otrok krščen, tudi če nima botra....... Ja, super. Ena težava odpravljena. Zakon! Zdaj samo še nališpaš svojo princesko in ste pripravljeni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:28:07
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? seveda. pridi v celje!! potem pa svizec zavije čokolado v folijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:28:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sem pustila pol regresa v Avstriji Pa sploh nisem ne vem kaj kupovala. Zalogo plenic za 2 meseca in nekaj mleka. Beba je v Toysu še cenejša kot v drogerijah. Naših lekarn sploh ne bom omenjala Zakaj pa jaz nisem dobila regresa . Pa v takem minusu sem morala bi dobit. Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:32:24
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joooj bubi, nehaj rajcat no, ja, ta krof je sicer daleč od Trojanskega.... Saj to je zdaj že čist vseeno za zrajcane brbončice. Res ga nehajte srat s hrano takole zvečer No, razen če jo dostavite pronto na dom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:33:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Čer. Mi smo pa dans prvič meso probali. Sem ji zmiksala kurjo/zelenjavno juho in ji je bilo kar všeč. Vas berem malo kasneje, zdaj moram večerjo narest. Bravo Lija! No, pa nisi več vegetarijanka Hehe, pa res ne. Zdaj bo pomoje vedno bolj šla po očitovi kulinarinčni poti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:36:17
|
|
|
|
zband
|
punce pazite,na trojanah je bolj malo placa za vozeke ne le pojdite in uživajte,pa dober tek vam zelimo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:37:48
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you župnik je razložil, da je lahko otrok krščen, tudi če nima botra....... Ja, super. Ena težava odpravljena. Zakon! Zdaj samo še nališpaš svojo princesko in ste pripravljeni sam.......a nima vsak, ki je krščen botra / botro??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:37:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:38:31
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? Jaz sem načeloma za! Za 100% potrdim jutri.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:38:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
ti lahko riž na vodi skuhaš in na koncu doliješ mleko. mleko se itak ne rabi prekuhavat. Eh..... na vodi... brez veze.... na mleku kuhan je fin... pa da se mlekce lepo še malo zgosti.... njamsi.... Na vodi kuhanega dobi z zelenjavo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:42:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? seveda. pridi v celje!! potem pa svizec zavije čokolado v folijo ne čokolado v folijo ampak krof v kartonasto škatlo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:42:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:43:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zakaj pa jaz nisem dobila regresa . Pa v takem minusu sem morala bi dobit. Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo kar preveri, ker ni računice, da te ven spustijo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:44:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem verna, sem poročena Jaz tudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:45:29
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? seveda. pridi v celje!! potem pa svizec zavije čokolado v folijo ne čokolado v folijo ampak krof v kartonasto škatlo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:45:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera za sprehod (kofe incl.) v četrtek? seveda. pridi v celje!! potem pa svizec zavije čokolado v folijo ne čokolado v folijo ampak krof v kartonasto škatlo joj, nehajmo od te hrane.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:46:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. Ne, regres je v JU enoten za vse. Bruto znesek in načeloma bi naj bil tudi neto približno enak. Ampak se mi zdi, da so neke razlike, moram jutri bolj natančno eno učiteljico vprašat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:46:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Saj to je zdaj že čist vseeno za zrajcane brbončice. Res ga nehajte srat s hrano takole zvečer No, razen če jo dostavite pronto na dom. se strinjam, jazzy, ne bom več jaz sem tudi lačna postala, sem pojedla dva sladoleda. Pardon, dva prazna korneta za sladoled
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:46:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 v stilu naše gold fish , evo ti ga vračam ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:47:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa nisem...Bom jutri poklicala v šolo O še ena s tega foha . Jaz sem drugače tud dobila. Sam premal če mene vprašate. Bubi, ta regres je odvisen od delovne dobe pa še česa??? Sem že malo pozabila. A je sploh od česa odvisen? Meni se zdi, da smo zmeraj vsi isto dobili... Ne vem, letošnjega je očitno recesija zdelala-mojega definitivno meta, jaz sem ga tudi dobila. da nimaš ti preveč denarja na računu, pa sploh ne veš za ta drobižk-regres, ki so nam ga danes nakazali??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 21:47:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti nič ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardim kaj narediš.......čakaš in pol cartaš
|
|
|
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!