|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
4.5.2009 21:50:26   
Februarka08
Čer.

Uf, kake debateuser posted image
Dolenjka, jaz bi že zaropotala, če bi lahko. Pa ni pri nas tako. Večina jih nima časa čez dan (saj veš, kmetija in to) in je non stop kaj. Med poletjem bo samo še slabšeuser posted image takrat bom mogla mal sestri ponucat in mami, ker vse pa res ne bo šlo. Saj bo, do oktobra morm prilezt, to je moj namenuser posted image Aja, še glede kopalk - jaz bom mela kar lanske oz. tiste, ki se štrikci nastavljajouser posted image itak so bikinke, pa me ne moti, naj vsi vidijo mojga bušijauser posted image user posted image
Blaža user posted image za 5000user posted image
Ella, jaz tudi mislim, da ni panike glede hojeuser posted image
Amaya, greš ti pred porodom še kaj na morje? Ma bi te prav rada vidla z bušijemuser posted image

Tako, zdaj grem pa še jaz. Morm še vampek namazatuser posted image Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
4.5.2009 21:50:58   
buči
Čer. Spalnica zmontirana, samo kaj, ko ni podna ... user posted image user posted image  No, bo v sredo oz. četrtek. Sva pa na cm stlačla zadevo noter, bova mogla plezat enden čez drugega. Imava spalnico na dobrih 9m2. Sva umetnika, ni kaj. user posted image  No, jutri grem novim zmagam naproti. Imam G, grem dat mireno ven, ker mi po enem letu še kar serje. Niti en dan nisem bila brez vložka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj bomo naprej, se odločim do jutri popoldne. Lp, mislite name, ker imam jutri noooooooro v službi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
4.5.2009 22:02:23   
blaža
amaya, mi pišeš prosim na zs, pa ti odgovorim, ti pošljem mojo telefonsko, pa mi daš še ti tvojo, te pokličem kej ob priliki za kak vikend, pa se kej vidimo.user posted image

Drugače ne znam,kot da mi ti prva pišeš in pol odgovorim.user posted image

ti bom jutri poslala zs, ker grem zdej spat.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.5.2009 22:27:47   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Uf, kake debateuser posted image
Dolenjka, jaz bi že zaropotala, če bi lahko. Pa ni pri nas tako. Večina jih nima časa čez dan (saj veš, kmetija in to) in je non stop kaj. Med poletjem bo samo še slabšeuser posted image takrat bom mogla mal sestri ponucat in mami, ker vse pa res ne bo šlo. Saj bo, do oktobra morm prilezt, to je moj namenuser posted image Aja, še glede kopalk - jaz bom mela kar lanske oz. tiste, ki se štrikci nastavljajouser posted image itak so bikinke, pa me ne moti, naj vsi vidijo mojga bušijauser posted image user posted image
Blaža user posted image za 5000user posted image
Ella, jaz tudi mislim, da ni panike glede hojeuser posted image
Amaya, greš ti pred porodom še kaj na morje? Ma bi te prav rada vidla z bušijemuser posted image

Tako, zdaj grem pa še jaz. Morm še vampek namazatuser posted image Nočko!

Amaya je ob morju doma user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
5.5.2009 7:20:41   
blaža
jutro1.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
5.5.2009 7:24:11   
blaža
Blaž se je zbudil kot ponavadi ob šestih. Jaz bi pa tako še spala, ma me čaka čiščenjeuser posted image

No še malopa ju peljem v vrtec. matijo moram tudi vedno budit, ko delam in to okoli sedme, malo prej, ko pa ne delam, vedno vstane sam, še bolj zgodaj in je danes bil ob pol sedmi že stend up.user posted image user posted image

Upam, da ne bo dežja danes, ki si moram nujno šipe spucat, ki so take, kot da bi jih golobi psrali, pa jih niso, so samo tako hudoooo, umazane. po moje da bom morala 100x vodo zamenjat.user posted image

No to bo vse za zdaj. Sem pa vidla eno reklamo za Takko, mi ga mamo v Postojni za ene lušne majčke za 4.99 zame, za na kavbojke, za poleti, al za na plažo. pa še ene tričetrt vojaški stil hlače. Jaz sem nora na take hlače in jih mam že preveč, ma mai dovolj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
5.5.2009 7:46:00   
pina-1
Jutro.

Zame ne preveč dobro. Sem prov v k**** že od včeri popoldne in ne vem do kdaj še bom.
Upam, da na koncu ne bo nič slabega.
Mia si je namreč včeri na desni joški našl kar veliko bulo, ki jo sicer na otip ne boli, če jo pa stisneš jo pa zaboli.  Jaz sem totalno OUTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
5.5.2009 8:13:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Zame ne preveč dobro. Sem prov v k**** že od včeri popoldne in ne vem do kdaj še bom.
Mia si je namreč včeri na desni joški našl kar veliko bulo, ki jo sicer na otip ne boli, če jo pa stisneš jo pa zaboli.  Jaz sem totalno OUTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da ni kaj resnega!
Amaya, saj vem da si dol doma, samo nisem vedla, da si blizu obaleuser posted image mmmmmmmmmm, če ti bo kdaj pasalo na gorenjski konec pridt, povej, da mal zamenjamouser posted image user posted image user posted image
Buči, srečno! Jaz mam tud potem namen mireno vstavit, pa zdaj ko berem kakšne probleme mate ene, me vse mineuser posted image

Aja, jutrouser posted image
Sem se vsaj malo naspala, včeraj sem jokala v postelji kot dež (še sama ne vem zakajuser posted image user posted image ) eh, hormoniuser posted image me je moj hotu potolažit, pa sem ga poslala v ****user posted image
Grem narest zajtrk za princeso, danes je celo malo boljše volje, je že pela v postelji in se samo smeji, upam da bo tudi dan tak.
Uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
5.5.2009 12:28:26   
Janey
Dan moje februarke

Kako ste kaj?

Pa so prazniki mimo. Mi smo malo skakali po italiji, potem smo šli pa še v zoo in v lj na grad, pa ene sorodnike na vrhniko pozdravit, je sestrična od mojga visoko noseča in smo šli bušija pobožat. jaka je bil super truper priden, med vožnjo in tudi drugače. pravi je mali...zdaj že teka na veliko in govori ko raztrgan doktor...v jakščini še seveda, ampak kar naprej nekaj žveblja, da se režimo ko opice. mama, ata, am to že lepo reče. kak dela motor tudi ve, ker je nor, da vse kar ima kolesa,prrrrrrrr v eno. pa čiv čiv, pa cin cin za kolo. se mu režimo v eno.
pri varuški je tudi super, nič ne joka ko ga pripeljemo in ful lepo spi in še bolše je...ko pride domov ima pravega bušija (kar mi sicer ni najbolj všeč. da se tak nažira, ampak bolše da je več, kot pa nič). je pa nehal jest sadjeuser posted image user posted image včasih je jedel samo sadje, zdaj ga pa komaj prepričam da kaj popapa. če mu zmešam s kako skuto al pa kaj še spravim vanj kako žlico, drugač pa vse ven popluva. gospa trma še tudi ni odšla, je pa nekako obvladnjiva....če sem zelo glasna in ga pripravim do tega da me za sekundo posluša se mu daj kaj dopovedat. je pa zelo svojevoljen otrok in naredi kar vse po svoje. ko grem na igrala gre kar po svoje, se sploh ne obrne inme ne šmirgla. peskovnik je pa največji zakon, pesek pa glavni obrok user posted image user posted image user posted image včeraj sem mu rekla, da grema ven če bo peska jedel in me je tako prefrigano pogledal in pojedel pesek. valda semga nesla ven in pol je kričal ene 10 min......vragec maliuser posted image user posted image user posted image drugač je pa zelo priden in vodljiv.

v službi imam malo več miru, zdaj ko so bili prazniki, ampak se hitro polni mizaauser posted image user posted image

takole še nekaj slikic..
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 5.5.2009 12:29:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3809
5.5.2009 12:30:58   
amaya

Jutro.

user posted image pa si jo peljala pokazat? Mogoče je kakšna žleza, ki se ji je zamašila...

Garmin je končal in ti je poslal...sem ga naterala včeraj...

Javi kaj je to z Mio zdej!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
5.5.2009 13:25:10   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Jutro.

user posted image pa si jo peljala pokazat? Mogoče je kakšna žleza, ki se ji je zamašila...

Garmin je končal in ti je poslal...sem ga naterala včeraj...

Javi kaj je to z Mio zdej!

slikce od garmina dobila. se je splačalo počakat, ki so superuser posted image user posted image user posted image . sen mu vre obljubla en gelat ob priliki.

Z mio sva se šle cepit in sem vprašala šolsko da kaj misli. Za enkrat je rekla, da gre za mlečno žlezo, ki je prehitro zrasla. V četrtek jo peljem še k naši P. Zdej moramo samo opazovat, da se nebi večala. Če ostane tako je ok, če ne bomo morali na punkcijo v ljubljano.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
5.5.2009 18:47:47   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeeeeeer..... user posted image  user posted image  user posted image

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image    

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
5.5.2009 19:01:50   
buči
Dan, sem brez mirene, zdaj seveda krvavim ... Bo že. Ne vem, kaj naj z zaščito, mi je G svetoval vazatomijo - no, ne zame, za mojega. Vsaj sprejel je mirno, ko sem mu rekla.

Pina, user posted image .

A ste slišale, da samo v Lj primanjkuje kar 3500 prostorv v vrtcih!?!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
5.5.2009 19:22:48   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, sem brez mirene, zdaj seveda krvavim ... Bo že. Ne vem, kaj naj z zaščito, mi je G svetoval vazatomijo - no, ne zame, za mojega. Vsaj sprejel je mirno, ko sem mu rekla.

....midva s Seflo se bova po drugem user posted image  zmenla za vezatomijo.... ONA ME VEZE I NE MOGU NISTA.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
5.5.2009 19:32:44   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

....midva s Seflo se bova po drugem user posted image  zmenla za vezatomijo.... ONA ME VEZE I NE MOGU NISTA.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj sem vedla, da boš komentiral. No, resno, a bi si dal zavezat kanalčke pri prijatelju?

Neposredna povezava do sporočila: 3815
5.5.2009 19:35:56   
bamby
pina, držim pesti, da z Mio ni kaj hujšega. Te pa čisto zastopim, da si totalno na tleh. Kaj ne user posted image ??!! Vsekakor želim, da gre res le za žlezo. user posted image user posted image user posted image user posted image .

buči, pa res čudno, da se ti mirena ni obnesla user posted image  Je bila odstranitev kaj huda?? No, samo da mlekarnar razume situacijo in da bo tudi on kaj pripomogel k happy familly user posted image .

Anaja ni bila cepljena danes. Še ni povsem zdrava. Sva dobili ponovno cepljenje čez 14 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3816
5.5.2009 19:37:33   
Stipe air force

user posted image user posted image user posted image  Saj sem vedla, da boš komentiral. No, resno, a bi si dal zavezat kanalčke pri prijatelju?

....niti slucajno.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
5.5.2009 19:38:33   
bamby

....niti slucajno.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, stipe, meni se je tudi zdelo, da nimaš jajc za to user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3818
5.5.2009 19:41:38   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

No, stipe, meni se je tudi zdelo, da nimaš jajc za to user posted image user posted image user posted image

...za to sigurn ne... pogodila si... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
5.5.2009 19:53:57   
Februarka08

tud to sem mu jaz že omenila, pa mislim, da to ni za naju... razen če si 1000000% prepričan, da ne boš imel več user posted image pri nas se pa še nikoli ne veuser posted image smo še mal mladiuser posted image čeprav potem res ne vem kakšna bo zaščita pri nasuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
5.5.2009 21:13:25   
blaža
Vidim, da se menite o kontracepciji- moški.user posted image

Midva čakava, da moj dopolni 35 let, ker je to pogoj. Se je pa sam javu, da bi šel, ker ne želi, da jemljem še ene 20 let ali več, tablet.user posted image user posted image user posted image

mislim, da s potenco ne bo težav, ker ima vse poštimano v glavi. Sem ga pa vprašala, če je 100%, da bi šel, ker lahko se ločiva, pa če bo hotel imet še z kero drugo otroka, pa je rekel, da on otrok več ne bo imel ne z mani, ne s kero drugo.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3821
5.5.2009 21:14:32   
blaža
No moram rečt, da je to zame z njegove strani zelo lepa gesta, da se je javil. če gledam z moške strani, je res lepo, da se je javil. No pa z ženske tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
5.5.2009 21:16:06   
blaža
Pina sem prebrala za tvojo frčafelo. Ja res je zgodaj, da bi ji že kar joški rastli. Upam, da se ustavi in da bo ok, da vam ne bo treba na punkcijo. Držim pesti, da bo ok.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
5.5.2009 21:17:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Vidim, da se menite o kontracepciji- moški.user posted image

Midva čakava, da moj dopolni 35 let, ker je to pogoj. Se je pa sam javu, da bi šel, ker ne želi, da jemljem še ene 20 let ali več, tablet.user posted image user posted image user posted image

mislim, da s potenco ne bo težav, ker ima vse poštimano v glavi. Sem ga pa vprašala, če je 100%, da bi šel, ker lahko se ločiva, pa če bo hotel imet še z kero drugo otroka, pa je rekel, da on otrok več ne bo imel ne z mani, ne s kero drugo.

... ja san se odlucia, da penzionerima to ne triba, jer su 3/3 zivota... a ja ove godine iden u penziju... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... mene u bolnici ne bi ozbiljno shvatili... ako bi tija to napravit.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... po moje bi me ven zabrisal...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
5.5.2009 21:20:29   
blaža
glede vrtcev.

mi je pravla moja kolegica, ko hodim k njej čez, da pri njih v starostnem obdobju od 3-6 let, ne spijo v vrtcih, da nimajo niti ležalnikov. Za eno malo deklico, ki ima srčno napako in se hitro utrudi, pa da so kupili eno malo večjo košaro za psa in da tam notri se lahko uleže, če je utrujena.user posted image user posted image

Pa plačajo ga 400e, ok majo malo večje plače, ma spet ne toliko. In če je otrok bolan in kličejo starše, da ga pridejo iskat, pa ne morejo takoj, ga najdeš tam po tleh ležečega med igračkami, ker ni ležalnikov.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?