Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:46:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... Hihi, odpri novo temo: Iščem botro s potrdilom od župnika... Meni je itak vse smešno odkar mi je bilo "vljudno odsvetovano" iti k spovedi ker "živim v grehu"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:47:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda TO mi pa ni čisto jasno.... torej maš indukcijo in nafuraš riževo mleko tik pred vretjem (par sekund) in potem ga presenetiš in znižaš na 2, dodaš riž in kuhaš. Aha... in potem ga tako namakaš še pol ure, al kaj.... dobro, grem jutri v šoping.... po indukcijsko...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:49:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Še dobro, da sem včeraj pobegnila, drugače bi šla hladilnik praznit IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem pregledala linke in najbrž bom res eno različico tuninga namaza, 2, 3 vrste kruha, mal sirčka in grozdja. Kupi francoz štruco, izdolbi, potem pa not ta namaz nafilaj in nareži. Sredico k namazu umešaš. Al pa francosko solato v kruh nafilaš. Pa se ne razmoči?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:50:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana pa je že itak uro v krtkovi deželi. Zakaj se to tko reče? Mi je blo najprej ful simpatično ampak če pomislim, kaj oz kje je krtkova dežela... A sem jest dons sam mal tečna? Ja dobro krtkova dežela je res daleč pod zemljo, ampak tako se reče, ker krtki dosti spijo. Mislim, da je to iz ene pravljice. Ok. Če je iz pravljice, je pa spet simpatično...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:52:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka).... In to mlečno formulo.... do kdaj jo moram še kupovat? Katera od vas že daje kravje mleko? Če čakam do enega leta, bo tolk že velika, da bo ful opazla razliko in res ne bo hotela kravjega.... Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo. Sej strokovnjaki pravijo, da skutke, jogurti, siri in ostali izdelki niso problem, samo mleka naj ne bi pili.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:55:30
|
|
|
|
meta21
|
Ok, zdaj sem pa pokomentirala stvari v stilu naše gold fish , zdaj grem pa do konca skuhat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:10:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: leda Oh.... buoga mati.... me pa počas že zanima, a samo ela in lara nimata vstopnice v nebesa?!?! Nista edini Ma sem glih danes to razmišljala in rekla, da bom prašala, katere sploh ne bomo krstile.... Drgač pa imam naša Lara vseeno vstopnico za nebesa...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:25:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:31:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..joj kolk ste načvekale...vse ne bom brala ker se nekam dober ne počutim...me daje neka slabost...pa ne vem za kaj ...no mal še bom ker me ju3 ni pol je pa preveč ...Nik ma pa danes tko bogo ritko....ful rdečo...pa kakal je kr dostkrat...to je verjeten zaradi zobkov a ne ... Najverjetneje je res od zobkov. ...ja ker do zdej nismo imeli probleme z tem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:32:38
|
|
|
|
gloria
|
hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti nič ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:36:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... Hihi, odpri novo temo: Iščem botro s potrdilom od župnika... Meni je itak vse smešno odkar mi je bilo "vljudno odsvetovano" iti k spovedi ker "živim v grehu"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:37:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna.... ...kaj pa to papa ...zgleda kot čevapčič
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:38:16
|
|
|
|
gloria
|
...ups alarm....uživajte....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 15:39:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
.kaj pa to papa Kruh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 17:04:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni je tudi kaktus crknu.... mislim, rože mi pa res ne uspevajo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 17:16:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je tudi kaktus crknu.... mislim, rože mi pa res ne uspevajo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:14:07
|
|
|
|
leda
|
kakšne pa so posledice? neki jih piše že par strani nazaj, med drugim pa mleko sodi med živila, ki lahko sprožijo alergijo, če se jih daje, preden je prebavni sistem dovolj zrel. pa še kaj bi se našlo. morda včeri nisem bla jasna s tistim transformatorjem do enega leta; hotla sem rečt, da se otroci fizično in psihično razvijajo še kar nekaj let. recimo imunski sistem se dokončno vzpostavi okrog tretga leta, možgani mislim, da celo dalj, tja do petga,...ampak v prvem letu jim gre pa s svetlobno hitrostjo. skratka medtem ko že davnlovdajo softver, še hardver ni čist sestavljen pa nisem več nataknena. sedim na terasi, sonce sije, zoja se igra s setrično (sta iz tobogana in spalk naredili grad:), ela pa sedi zraven na travi, ju gleda in se dere: woooow, woooow. la vita e bella.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:41:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva šibava smrekove vršičke nabirat, pa bom sirup naredila. Upam, da naju kakšen dež ne ujame ..jaz sem ih tudi včeraj nabirala....bom ih pa mogla še ker nas je dež pregnal ..... pri nas jih je pikec nabral...tiste ta prave pa gremo čez kakih 14 dni na Roglo... fiši, mi lahko poveš, kdaj bodo ta pravi na Rogli?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:41:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - jaz imam eno zanimivo vprašanje glede Airexa..... ja vprašaj ne, ne prodajam še vsaj 3 leta, če si to mislila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:52:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka).... In to mlečno formulo.... do kdaj jo moram še kupovat? Katera od vas že daje kravje mleko? Če čakam do enega leta, bo tolk že velika, da bo ful opazla razliko in res ne bo hotela kravjega.... Danes sem še ful Bebe nakupila, to bo še spila. Poleti bom začela kombinirat, potem pa počasi na čisto. Pred vrtcem mora zamenjat. Samo ne vem, kako bo, ker je očitno res alergična na jogurte in take zadeve. Predvčerajšnjim sem probala jogurt dat in ... Tole kar je leda nalimala.... pa jaz razumem bolj v smislu, da kravje mleko ni primerno za dojenčka, dokler mu je to edina hrana.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:52:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem ji puding skuhala na mleku brez laktoze. saj laktoza ni problem. AM (začetno) je praktično sama laktoza. Problem so beljakovine v mleku (govorim za alergije), te pa so iste v tem brez laktoze.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:52:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: leda Če je pa tak škifozno in penasto,ko se ga kuha.... sem vse skup zlila h oštji.... edini trik je, da ne sme zavret. no, vsaj riževo, apaptiranega še nisem sprobala letos. Kaku nej pol riž kuham? ti lahko riž na vodi skuhaš in na koncu doliješ mleko. mleko se itak ne rabi prekuhavat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:54:05
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, kr poglejte, kako sem ratala fleksibilna.... pridna punca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 18:58:48
|
|
|
|
leda
|
pa jaz razumem bolj v smislu, da kravje mleko ni primerno za dojenčka, dokler mu je to edina hrana. to itak ne. no, jst sem seveda zrasla gor na kravjem mleku; od ene krave (takrat se jim je to zdel pomembno)...kar sem limala se nanaša na celotno leto, no, nekaj podobnega mi je razložila tudi osebno. skratka skute, jogurti, kisle smetane ipd. so ok, ker so itak zelo različni od mleka, ki ga priporočajo šele po prvem letu. razen pediatrinje od pf uh zoprno za bubiko. meni se je kamnolom odvalil s srca, ko so bli testi negativni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 19:05:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria hahaha jaz se pa držim navodil gin. da dve leti nič ....pa veš da me je mal strah da kaj pa če bi kaj bilo....že študiram da bi šla na kak pregled k gin. in ga povprašala kaj naj nardim Kaj boš naredila.... če zdaj zanosiš, boč pač donosila. Je res malo bolj rizično, ampak baje ni panike. Pa CR je obvezen.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?