|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
5.5.2009 8:22:16   
AinB
Evo, je pomagalo, da sem malo pojamrala včeraj. Sinoči se nismo nič zbujali. T je spal tako kot po navadi od 20 - 7:30 user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
5.5.2009 8:25:51   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

tele blazine bom pa šla v hoferja jutri pogledat. najprej moram še ugotovit, kje je hofer na celovški user posted image
bom tam še na katero septembrko naletela? user posted image

Hofer je tam kjer je bil včasih Unitas. Takoj ko prideš gor z obvoznice (proti velikemu Mercatorju) in se pelješ ene 100 m, pred Petrolom. Sej ne moreš sfalit.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
5.5.2009 8:27:01   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka)....

In to mlečno formulo.... do kdaj jo moram še kupovat?

Katera od vas že daje kravje mleko?

Če čakam do enega leta, bo tolk že velika, da bo ful opazla razliko in res ne bo hotela kravjega....

Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
5.5.2009 9:11:11   
ključek
dan.......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
5.5.2009 9:16:26   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Evo, je pomagalo, da sem malo pojamrala včeraj. Sinoči se nismo nič zbujali. T je spal tako kot po navadi od 20 - 7:30 user posted image

O to je pa že luksuz, according to my stadnards user posted image !!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
5.5.2009 9:16:44   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Oh.... buoga mati....

user posted image

me pa počas že zanima, a samo ela in lara nimata vstopnice v nebesa?!?!

Nista edini user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
5.5.2009 9:31:10   
lana17
Dobro jutro!

Včeraj se je moje javljanje kaj  hitrokončao, ker se je J odločil, da ne bo sam spaluser posted image . Je imel včeri še mal vročine, danes pa nič. Tečka ga pa še ni zapustila, se ga še kr drži. user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
5.5.2009 9:45:57   
leda
Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo.

dan.

očitno še nisem včeri konca potešila žeje po desetdnevni rr abstinenci user posted image

pf, eno je mleko, eno pa mlečni izdelki. skuta ma recimo z mlekom tolk skupnega kot grozdni sok z vinom.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
5.5.2009 9:49:24   
leda
Pa je vse ok.

Kravje mleko sicer zadosti energetskim potrebam, zato je dojenček po zaužitju kravjega mleka sit, škodljive posledice njegovega uživanja pa niso nujno opazne takoj.

zdej pa neham težit user posted image no, sej v bistvu vsak po svoje, jaz samo napišem, da ne bo kera rekla, zakaj pa niste rekle user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
5.5.2009 9:50:58   
leda
in ker sm dons mal nataknena, rajši zginem s foruma preden si bom zaželela dan, ma kaj dan, 12 urc, ko bodo ponujeni razlogi za male težavice naših malčkov karkoli drugega sam zobje ne user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
5.5.2009 10:48:12   
ključek

Pa je vse ok.

Kravje mleko sicer zadosti energetskim potrebam, zato je dojenček po zaužitju kravjega mleka sit, škodljive posledice njegovega uživanja pa niso nujno opazne takoj.

zdej pa neham težit user posted image no, sej v bistvu vsak po svoje, jaz samo napišem, da ne bo kera rekla, zakaj pa niste rekle user posted image

kakšne pa so posledice?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
5.5.2009 10:49:32   
ključek

dan.

očitno še nisem včeri konca potešila žeje po desetdnevni rr abstinenci user posted image

pf, eno je mleko, eno pa mlečni izdelki. skuta ma recimo z mlekom tolk skupnega kot grozdni sok z vinom.

če prou štekam......ni problem skuta, jogurt.....pač pa mleko kot mleko???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
5.5.2009 11:21:58   
AinB
Jap

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
5.5.2009 11:32:58   
Jazzy1
AinB - prideta jutri na plavanje? 

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
5.5.2009 11:57:44   
pf
Ma kaj pa vem tole z mlekom. Meni je pediatrinja rekla naj ji ga počasi dajem, ampak mešanega z vodo. To je to, ko je sto teorij o prehrani in vsem, kar se tiče dojenčkov.                                  bb

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
5.5.2009 12:03:17   
gold fish

....mi pa ni glih da jo prosiva........

In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... user posted image

...sem že včeraj hotla eno predlagatuser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.5.2009 12:12:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1691
5.5.2009 12:03:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

....mi pa ni glih da jo prosiva........

In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... user posted image

sej sm tuhtala........pa nisem upala napisati................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, smo ti zdaj malo pomagaleuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.5.2009 12:04:16   
gold fish

ne, ni mus, da je glih sorodnik.user posted image

Če ne pričakuješ darila in če se oni ne počuti dolžan kej kupit, potem ne bi smel bit problem.....

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.5.2009 12:08:02   
gold fish
...moram dete spat spravituser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
5.5.2009 13:31:43   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

AinB - prideta jutri na plavanje? 

Ne, ni bilo prostora. V petek greva.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
5.5.2009 14:20:50   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatičnouser posted image . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo.

no evo...... še ne dolgo nazaj si me spraševala nekaj s tem v vezi...user posted image

Sej otročki sami povejo, kaj jim paše, ne?user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
5.5.2009 14:22:11   
meta21

nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit.

In glih ti morš vse zakomplicirat, al kaj? user posted image user posted image user posted image

Če jaz ne smem jest sladkarij, jih pa še drugi ne bojo.user posted image

Sem nardila tunin namaz, 2 vrsti kruha pa malo grozdja in sira zraven. Basta!

Neposredna povezava do sporočila: 1697
5.5.2009 14:24:15   
meta21

meta,

še nekaj čist nekompliciranga (jst mam tut rada take, čipsov in podobnih zadev pa ne prenašam): vzameš navadno pašteto, jo zmešaš s kislo smetano (al pa sam žlico) in ponudiš na krožniku namest v lupinici.

Mmmmmmmm, zanimivo....in enostavno... čist po mojem okusu.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
5.5.2009 14:26:53   
meta21

aja, lara, ko si glih tle, jst pa tut na pol. zeh. tole z mesom in pamžki. jst sem slučajno probala sarayino varianto in ela je iste sorte kot marisa. mesa zmiksanega ne je, na koščke narezanga pa z največjim veseljem.

Pri nas isto!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
5.5.2009 14:43:39   
meta21

samo še botro / botra je treba najti..

Zakaj pa je to problem? user posted image

ja mora imeti vse zakramente, biti poročen /a , ali živeti ne v grehu (doma pri starših, brez otrok...). neki tacga.

Oh.... buoga mati....

moja mami odpade, ker živi v grehu, neporočena, z otroci.......user posted image user posted image

ostali nimajo zakramentov..........

ostane le...........tašča........user posted image user posted image user posted image ......mi pa ni glih da jo prosiva........

Pa sej boter naj bi bil tvoje generacije, ker bi naj botri tudi skrbeli za otroka, če se staršem kaj zgodi. Nimaš nobene sestre, brata, svaka, svakinje, dobre prijateljice, sosede...ali pa tvoj možek, ima on koga po svoji strani?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

dojenje
nosečka sem

koliko časa vi dojite vašega malčka?

2-3 meseca (18%)

do 7 meseca (19%)

do 1 leta (27%)

do 1,5let (16%)

2-3 leta (14%)

ne doijte (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!