Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 8:22:16
|
|
|
|
AinB
|
Evo, je pomagalo, da sem malo pojamrala včeraj. Sinoči se nismo nič zbujali. T je spal tako kot po navadi od 20 - 7:30
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 8:25:51
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tele blazine bom pa šla v hoferja jutri pogledat. najprej moram še ugotovit, kje je hofer na celovški bom tam še na katero septembrko naletela? Hofer je tam kjer je bil včasih Unitas. Takoj ko prideš gor z obvoznice (proti velikemu Mercatorju) in se pelješ ene 100 m, pred Petrolom. Sej ne moreš sfalit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 8:27:01
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem pa dala danes Lari za kosilo mal pireja z mlekom (kravjim) in maslom (iz kravjega mleka).... In to mlečno formulo.... do kdaj jo moram še kupovat? Katera od vas že daje kravje mleko? Če čakam do enega leta, bo tolk že velika, da bo ful opazla razliko in res ne bo hotela kravjega.... Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:11:11
|
|
|
|
ključek
|
dan.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:16:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Evo, je pomagalo, da sem malo pojamrala včeraj. Sinoči se nismo nič zbujali. T je spal tako kot po navadi od 20 - 7:30 O to je pa že luksuz, according to my stadnards !!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:16:44
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Oh.... buoga mati.... me pa počas že zanima, a samo ela in lara nimata vstopnice v nebesa?!?! Nista edini
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:31:10
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Včeraj se je moje javljanje kaj hitrokončao, ker se je J odločil, da ne bo sam spal . Je imel včeri še mal vročine, danes pa nič. Tečka ga pa še ni zapustila, se ga še kr drži.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:45:57
|
|
|
|
leda
|
Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo. dan. očitno še nisem včeri konca potešila žeje po desetdnevni rr abstinenci pf, eno je mleko, eno pa mlečni izdelki. skuta ma recimo z mlekom tolk skupnega kot grozdni sok z vinom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:49:24
|
|
|
|
leda
|
Pa je vse ok. Kravje mleko sicer zadosti energetskim potrebam, zato je dojenček po zaužitju kravjega mleka sit, škodljive posledice njegovega uživanja pa niso nujno opazne takoj. zdej pa neham težit no, sej v bistvu vsak po svoje, jaz samo napišem, da ne bo kera rekla, zakaj pa niste rekle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 9:50:58
|
|
|
|
leda
|
in ker sm dons mal nataknena, rajši zginem s foruma preden si bom zaželela dan, ma kaj dan, 12 urc, ko bodo ponujeni razlogi za male težavice naših malčkov karkoli drugega sam zobje ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 10:48:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Pa je vse ok. Kravje mleko sicer zadosti energetskim potrebam, zato je dojenček po zaužitju kravjega mleka sit, škodljive posledice njegovega uživanja pa niso nujno opazne takoj. zdej pa neham težit no, sej v bistvu vsak po svoje, jaz samo napišem, da ne bo kera rekla, zakaj pa niste rekle kakšne pa so posledice?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 10:49:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Lana že dober mesec je kravje mleko. Delam ji linote za večerjo z njim, pa v pire ji dam, pa kislo smetano in skutko tudi. Pa je vse ok. Pa puding ji skuham in ji dam včasih za popoldansko malico, drugače pila ga pa ni še, ker se dojiva še malo. dan. očitno še nisem včeri konca potešila žeje po desetdnevni rr abstinenci pf, eno je mleko, eno pa mlečni izdelki. skuta ma recimo z mlekom tolk skupnega kot grozdni sok z vinom. če prou štekam......ni problem skuta, jogurt.....pač pa mleko kot mleko???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 11:21:58
|
|
|
|
AinB
|
Jap
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 11:32:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
AinB - prideta jutri na plavanje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 11:57:44
|
|
|
|
pf
|
Ma kaj pa vem tole z mlekom. Meni je pediatrinja rekla naj ji ga počasi dajem, ampak mešanega z vodo. To je to, ko je sto teorij o prehrani in vsem, kar se tiče dojenčkov. bb
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 12:03:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... ...sem že včeraj hotla eno predlagat
< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.5.2009 12:12:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 12:03:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mi pa ni glih da jo prosiva........ In kaj glih sorodnik mora bit? Tle kaka od forumašic ima zihr vse zakramente in je poročena.... sej sm tuhtala........pa nisem upala napisati................ no, smo ti zdaj malo pomagale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 12:04:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ne, ni mus, da je glih sorodnik.user posted image Če ne pričakuješ darila in če se oni ne počuti dolžan kej kupit, potem ne bi smel bit problem.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 12:08:02
|
|
|
|
gold fish
|
...moram dete spat spravit ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 13:31:43
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 AinB - prideta jutri na plavanje? Ne, ni bilo prostora. V petek greva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:20:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla danes pop mal na vrtu, Lovro pa zraven na dekci na travi in se je v enem trenutku nabralo cel kup mamic s svojimi malčki na našem dvorišču. Je blo prav simpatično . Naš Lovro bo očitno moral bit družabno bitje, ker živimo ob cesti in se vedno kdo ustavi, ki gre mimo. no evo...... še ne dolgo nazaj si me spraševala nekaj s tem v vezi... Sej otročki sami povejo, kaj jim paše, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:22:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič ne kompliciramo. Čips, kakšen piškot in to je to. Jaz sem pa misnla mal drugač jutri naredit. In glih ti morš vse zakomplicirat, al kaj? Če jaz ne smem jest sladkarij, jih pa še drugi ne bojo. Sem nardila tunin namaz, 2 vrsti kruha pa malo grozdja in sira zraven. Basta!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:24:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda meta, še nekaj čist nekompliciranga (jst mam tut rada take, čipsov in podobnih zadev pa ne prenašam): vzameš navadno pašteto, jo zmešaš s kislo smetano (al pa sam žlico) in ponudiš na krožniku namest v lupinici. Mmmmmmmm, zanimivo....in enostavno... čist po mojem okusu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:26:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda aja, lara, ko si glih tle, jst pa tut na pol. zeh. tole z mesom in pamžki. jst sem slučajno probala sarayino varianto in ela je iste sorte kot marisa. mesa zmiksanega ne je, na koščke narezanga pa z največjim veseljem. Pri nas isto!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 5.5.2009 14:43:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft samo še botro / botra je treba najti.. Zakaj pa je to problem? ja mora imeti vse zakramente, biti poročen /a , ali živeti ne v grehu (doma pri starših, brez otrok...). neki tacga. Oh.... buoga mati.... moja mami odpade, ker živi v grehu, neporočena, z otroci....... ostali nimajo zakramentov.......... ostane le...........tašča........ ......mi pa ni glih da jo prosiva........ Pa sej boter naj bi bil tvoje generacije, ker bi naj botri tudi skrbeli za otroka, če se staršem kaj zgodi. Nimaš nobene sestre, brata, svaka, svakinje, dobre prijateljice, sosede...ali pa tvoj možek, ima on koga po svoji strani?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
dojenjenosečka semkoliko časa vi dojite vašega malčka?2-3 meseca (
18%)
do 7 meseca (
19%)
do 1 leta (
27%)
do 1,5let (
16%)
2-3 leta (
14%)
ne doijte (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!