|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
5.5.2009 11:02:32   
S@nta
Hojla babike, hvala za dobrodošlico.

Tudi sama sem bivša kadilka, nehala, ko zvedla za nosečnost, isto kot prvič. Prvič sem sicer zdržala še kako leto po rojstvu, potem pa sem počasi prišla na stare tire in spet prižgala.
Mogoče bom tokrat bolj pridna in za vedno nehala.
Mala princeska ti imaš take težave, jaz pa imam težave, kr so mi žile full izstopile in pomodrele in mam tam doli občutek kot da mi bo vse razneslo, včasih še lulam komaj. Za boljšo prebavo, se pa tak moram skoz z donatom nalivat.
Kaj je tu gor sploh kera junijka, ki misli v MB rodit?
Se mi zdi, da nisn nobene zasledila, al so pa malo manj aktivne.
Glede poroda, sem očitno edina čudna tu, ki bi raje imela carskega kot šla rodit po naravn poti. Zdaj navijam za EA, ampak ni ves čas na razpolago, ravno iz tega razloga sem razmišljala, da bi šla raje v SG, pa me skrbi, da ne bom pravi čas prišla v porodnišnico. Pa še vidim, da bo tam tudi gužvauser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.5.2009 11:02:43   
lenika
Mala princeska pojdi se pokazat.

Kalanteja, kdaj pa je ta oddaja?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.5.2009 11:03:25   
*alina*

user posted image

Evo, tukaj napol spi in veselo cuza prstek. Zaenkrat ji še dovolim hehe, ker mi je tko prisrčna. So nam rekli v MŠ, da drugač to ni glih zdrava razvada. Ampak naj ji bo...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.5.2009 11:28:39   
bačko
Alina kako je luškana in mala!user posted image user posted image user posted image user posted image Pogumna je tvoja Lara!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.5.2009 11:31:52   
Naja*
Kalanteja kje pa boš rodila? Kot vem v večini porodnišnic delajo CR tistim ki majo probleme z očmi

S@nta ne želi si CR! Je veliko bol nevaren zate, pa tud dalj časa okrevaš.

Alina kok je srčkana Lara user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.5.2009 11:32:17   
Hanuši
alina totalen cukrček, pa k ma svetle laske. Vse pikote k sem jih do sedaj videla so bili črnolasi. Prava princeska.

mala princeska niti pod razno čakat, pejt se pokazat, tut za to, da boš ti bolj mirna.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.5.2009 11:32:53   
sončki
o kako lepa miškica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala princeska - ne čakaj pojdi na pregled
če te porod prehiti ne bo fajn če ne več kaj je
otrok z vaginalnim porodom pobere vse kar je
na njegovi poti in mu lahko škoduje pregled pa
tebi ne bo držim pesti, da ni kaj hujšega  user posted image
srečno p.s lahko da je samo kaka alergija

Moji Sončki

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.5.2009 11:35:00   
mojsonček
ALINA tvoja lepotička Lara pa prou nč ne zgleda drobižek... oprosti, če preveč sprašujem... ali se potem hranita na flaško z mlekom, ki ga načrpaš al kako... zakaj se ne moreta dojiti?

MALA PRINCESKA jst tut mislim, da je bolje, če greš prej h G kot imaš pa termin za pregled... mogoče ti pa herpes nagaja...

KALANTEJA opomni nas še v ponedeljek sej veš, da nam hormončki vplivajo na spomin user posted image

LENIKA vaša pupa še vztraja na riti?

Jst grem pa danes na sestanek za epiduralno, če bo glede na medenično vstavo sploh aktualna... bomo vidl, kaj bo stric al pa teta anesteziolog/inja povedal/a... prvič sem rodila našopana z umetnimi popadki, dokaj hitro in predvsem svinjsko boleče... se pustim presenetiti kako bo tokrat... vse je še odprto...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.5.2009 11:42:11   
kaminek
alina: mate pa lepotičko, prav prisrčna je.user posted image

mala_princeska: res, pojdi se pokazat G, zdej je še čas, da se to pravilno pozdravi.

mene je pa moj uštimal tam spodaj, lepo pobril in se bolje počutim, ker vem, da sem vsak hip lahko pripravljena. user posted image  za potem pa razmišljam, da bi si dala nardit brazilsko, da se ne bi zmeraj "čohala" z britvicouser posted image user posted image . a je že katera to probala?

pa še eno vprašanje: a se splača že zdej kupt flaške in črpalko, al se počaka, in se gre potem kupt, če se ne bi dojila? katere izdelke priporočate: od aventa, tomee tipee....kaj pa glede adaptiranega mleka: kakšno in kje ga kupujete?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.5.2009 11:45:25   
S@nta
Jaz mam tud obljubljeno od mojega, da me uredi danesuser posted image
glede brazilske sem pa preveč staromodna, raje zaupam britvici.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.5.2009 11:45:46   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Ali bo oz je katera kupila tale komplet prsne crpalke in flask : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169564

Baje je ročna črpalka ok, če je ne rabiš pogosto...jaz sem si kupila kar električno, tudi Aventovo, ampak zato, ker si zaenkrat mleko črpam...dokler se LAra ne bo sposobna dojiti. Drugače pa mislim da zadostuje ročna.

a tukaj, pri tem kompletu, morš kupt tud adapterje, da lahko nastaviš cucelj, da je uporabno kot flaška????

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.5.2009 11:46:09   
loveforever
pozdravljne čveke!!!

par dni me ni bilo, tako da si morem kako urco časa vzet da vas za nazaj preberem, nba hitro sem preletela pa vidim da ste še vse v enem kosu, razen aline ki že cartauser posted image

no pri meni ni kaj posebnega razen tega da se sploh ne čudim da je moj otrok pri ta malih, če tako skače po trebuhu da mi solze zram pritečejo. sploh se ne smem na bok vležitz ker to potisne vsak del telesa posebej venuser posted image user posted image

pa kr fejst mi je začel trebuh otrdevat me včasih kr peče in se moram držati tiste lege v kjateri sem, drgače boli kouser posted image . no grem po tamamlo v vrtec pa se kasneje slišimo.

papa pa ne pozabit da smo naslčednji petek 15-tega, tako da bodo počasi začele telefonske letetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.5.2009 11:48:25   
kaminek
morm rečt, da je prav čudn občutek, ko te ureja. moj je hitr vse naredu in lepo pobril. sam sem med britjem ga parkrat opozorila, da mi kaj ne odrežeuser posted image , ker nimam nč za stran vržt.user posted image user posted image  sm se pa med postopkom tolk smejala,ker me je žgečkalo.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.5.2009 11:50:05   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ALINA tvoja lepotička Lara pa prou nč ne zgleda drobižek... oprosti, če preveč sprašujem... ali se potem hranita na flaško z mlekom, ki ga načrpaš al kako... zakaj se ne moreta dojiti?

Ja, načrpam mleko in dam po flaški. Ko sem šla iz porodnišnice pa so rekli, da lahko počasi poskušam z dojenjem...baje da je otrok pred 36 tednom še nekako prešibak, da bi se lahko dojil.

Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.5.2009 11:54:47   
S@nta
Moj je tud spreten pri tem, se vidi, da se mora vsak dan brit. Me pa prav tako full žgečka, pa opozarjam ga tudi, ker se mi zdi, da preveč samozavestno hiti.
Se spomnim, da me je pred prvim porodom še med popadki urejal, kr sn htela bit v čist na frišno, da me ne bi rabli v bolnici. Si lahko predstavljate, da sem sedela na kuhinjski mizi in mela v rokah listek in kulico ter si piosala na kolko so popadkiuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.5.2009 12:00:04   
kaminek
ta je pa dobra, na mizi s kulijem in papirjem v rokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.5.2009 12:02:46   
S@nta
Meni sicer takrat ni blo smešno, zdaj pa si raje prizora ne predstavljam, ker je bila res komedija.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.5.2009 12:07:16   
kaminek
kaj češ, takrat ko je treba še zadnje stvari opravt, se ne sprašuješ kje in kako, sam da se opravi stvaruser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.5.2009 12:10:51   
S@nta
Drugam se več nisem imela moči zbasatuser posted image .
Tiste, ki imate izkušnje s temi pumpicami bi vas vprašala, če je z električnimi kaj manj boleče kot z ročnimi črpalkami, ker jaz sem poskusila z ročno, pa me je tako bolelo, da sem obupala, k sreči ni bilo potrebe pumpat, ker sem dojila, še predolgo, sem bila že 3 mesece noseča, ko se je odstavil.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.5.2009 12:19:38   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Jutro.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste že pridne...HVALA ZA KAVICO!

AMAJA-Glede teh matičnih celilc, ja kot je zapisala mojsončk...tudi jaz sem pač poklical na tel št.:015438314 ali 01 5438100 elektronski nalsov: ESPOK-ZTM@ztm.si , potem sem pa po pošti dobila (že kar drugi dan) kuverto in v njej je bilo nekaj gradiva (kaj sploh to je, ...) in pa vprašalnik, ki ga izpolniš in jim ga nazaj pošlješ in potem dobiš po pošti ta paket, ki ga neseš v bolnico...(no v naši imajo menda svojega kurirja, da to potem spravi na pravi naslov...) seveda pa jim je potrebno pred začetkom poroda povedati, da želiš darovati mat. celice in jim izročiti paket. Potem pa v Ljubljani na Zavodu za transfuzijsko medicino opravijo cel kup preiskav (AIDS, Hepatitis,...) in v primeru, da je vse o.k. shranijo te celice in so namenjene javnemu koriščenju za zdravljenje najrazličnejših bolezni, kot npr. levkemija... (ne ravno za tvojega otroka, ker je javno...ampak meni se zdi v vsakem primeru prav, sej drugač bi pa itak v koš romale...) aja pa otrok jih lahko prejme in uporabi dokler njegova teža ne presega 40kg in mislim, da so uporabne nekje 20 let...nej me katera popravi...

Hej punce, ravno poslušam radio...danes je dan babic (unih, ko bojo zraven pri porodu...3x hura za njih)user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam na pregled...user posted image Se tipkamo kasneje...

poklicala in naročila...hvala...bom informacijo posredovala naprej

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.5.2009 12:26:38   
manna
kaminek; jaz sem kupila stekleničke tomee tipee in to zato ker mi tko fenomenalno dobro izgledajo, da se nisem mogla upreti. Pa cuclji se mi zdijo res "naravne" oblike, kot da bi bile ene take prozorne joške user posted image  Sicer upam da jih bomo rabili bolj za čajček, da bo dojenje steklo.

Ste se pa razpisale !!!! Komaj sem vse prebrala!
Alina; joooj kako je zlatkana, jst bi tudi že pestvala! No, saj malo mormo še počakat...

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.5.2009 12:40:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LENIKA vaša pupa še vztraja na riti?

Ja. user posted image  Pa poročaj kaj so rekli za epiduralno in medenično vstavo.

Alina lušna punčka in meni sploh ne izgleda nedonošena.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.5.2009 12:54:04   
bjondi
Madona ste se napričale od včeraj zvečer do zdele...

Pregled-sem v 32 tednu,imam +11 kil,pritisk 110/60 user posted image ,s pikotom vse v mejah normale,težek naj bi bil 1900g,plodovnice je baje tudi dovolj,spol ostaja user posted image ...naslednji pregled 03.06.09...

Alina -pogumno naprejuser posted image ...je prav cortlih tvoja pikica...

Sem se včeraj tudi jaz matrala štimat tam pod trebuhom...bi mogla res naslednjič možeka prosit če bi me on spedenčkal...me prav zanima kako bi zgledalo vse skupaj...pomoje polno smeha...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.5.2009 13:02:13   
bamoocham
*alina*, prava babnca je tale tvoja Lara.
Ne morem verjet, da se v mojem malem trebuhu tudi skriva ena taka velika žabica.  Le kje je, če je imam tak mali trebuh.

Sem pa danes sanjala našo user posted image , prav vse, rokice take male, pa še blont lase je mela (moj je blontn)..in sem se s takim fajnim občutkom zbudila...

Js bom kupila črpalko, če ne bom mogla dojit. Upam, da bo steklo dojenje, me skrbi zaradi mojih vdrtih bradavic. Sem pa gledala ročne črpalke, pa so mi zgledale kr ok.. se je treba malo bolj pozanimat.

Sem brala pr majčicah-hodijo rojevat kot po tekočem traku. Še malo pa mi.
Me zanima, katera bo naslednja po *alini*-tiste, ki ste na začetku, imate prednost. Tak, da se zmeniteuser posted image

Britje...cel projekt-mojega kr nahecam, da me pobrije. Potem pa skos govorim-pazi, da me ne porežeš, da ne bi slučajn krvavela,...enkrat bo reku POL SE PA DEJ SAMAuser posted image

*Alina* a dovoliš, da uporabim slikico od Lare za nov seznamček (bi jo zraven prilepila)?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.5.2009 13:08:06   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:06.05     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (let, por.     )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 5.5.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

user posted image S@nta (por.   ) user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 03.06. user posted image (1. Karin 8,5 l) +11 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

user posted image   Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
      user posted image 16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 5.5.2009 13:18:55 >

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!