|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
2.5.2009 15:53:17   
biba14
Ojla user posted image
...da sem vam malo javim z vikendauser posted image ...lenarim, jem,počivam,jem...pa spet počivam.......skratka same take stvari,da me vest peče, ker se ne user posted image ...
Samo enostavno nimam nobene motivacije več, niti si ne predstavljam, kako bi mesec dni pred porodom trebušala po bolnici user posted image ...sploh z mojimi bolečinami..moj babica bolje hodi,pa je 90user posted image .
Ah,pa bo že...upam,da imate v Mb kaj boljše vreme kot tu user posted image

papa

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
3.5.2009 9:31:37   
biba14
Dobro jutro user posted image
...no,zdaj je že skoraj dober dan ( le da je vreme spet taka kislica,da je hudo)...boste user posted image  ?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
3.5.2009 9:37:59   
matcar
Jutro!
Jaz sem že od 5.30 budna in sem spila že dva piskra kave!user posted image Bom pa še eno tvojo,da ne bo zamere.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
3.5.2009 13:25:05   
tasa_m
dober dan..
kako ste? Mi smo v Lenartu, smo šli na kosilo.

Toto vreme pa ga sračka, pa je lepo pa greš ven pa kaplja dež pa je spet lepo..eh..user posted image

elevitka
..kaj lepega si navabla v AUS.?? Mi imamo junija krst pa bi šla mal pogledat če majo kaj zame..kako oblekco? Lija je oblečena že tak da ona je padla ven user posted image user posted image zdaj je mami na vrsti.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
3.5.2009 18:19:46   
elevitka
dober dan

Čez vikend sem jaz vedno polno zasedena in se jedva dokopljem do računaalnika user posted image

Tasa ... v Austriji sva večino gledala za dojenčka.... tiste senzorske blazine in baby phone, pa razne drobnarije ki so še manjkale, koš za plenice, pa termofor, pa pamperske pa take malenkosti pa nekaj za na steno okrasit da bo bolj zanimiva in nekaj igrač - ropotuljic, pa dragi si je neko tehniko spet kupo ... še malo pa bomo lahko trgovino odprli ker zdaj pa že ma 3 zunanje diske pa hišni računalnik, pa prenosnika user posted image  (bolano no)

jaz pa sem gledala in kupila samo hrano user posted image  sem se premalo do sedaj zredila očitno user posted image

O bog... kdo gredelat jutri namesto mene user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
3.5.2009 19:00:32   
tasa_m
aha, pol je več ali manj dobil večina user posted image in tvoj user posted image , ti pa si si privoščla hrano. Tudi gre ven user posted image

A so Pamperske kaj cenejše zgoraj?
Jaz bi tud šla gor mal pogledat, samo kaj ko ničesar ne potrebujemo in pol še kaj kupim in se mi samo potika. Vsega imamo toliko, da bom res nardila "blokovsko" razprodajo pred blokom user posted image user posted image pa kaj prodala. Omara od Lije se mi bo vsak čas skup vsedla, tolko je vsega. 3 velike škatle od Pampers plenic imam pa še na omari ..v glavnem cot tolko da se ti zrola user posted image .

No, pa da vam pokažem našo žabico.. user posted image

user posted image

Nič, zdaj pa grem tamalo kopat..je nedelja in je dan za kopanje s šamponom user posted image

.. se tipkamo..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
3.5.2009 19:31:11   
nebo
halo, sem ze tukaj, mislim na dopustu pri Studgartu, kjer trenutno dezuje, drugace pa sem ok, pot je bila dolga ampak za prezivet!!!!

Elevitka kaj grem jutri tukaj gledat za vozicke, tako, da si ti jutri sama v sluzbi!!!
Se se kaj oglasim. Uzivajte vse!!!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
3.5.2009 19:54:53   
elevitka
Tasa Lija je pravi bombonček user posted image  Nebo uživaj na dopustu - jaz bom tak ˝crkla˝ od tuge user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
4.5.2009 7:40:49   
matcar
Jutro!user posted image
V A so pamperske ceneje kot pri nas,vem iz izkušenj. Grem okoli 15-ga jaz tudi gor. Pa še kupone imam od Toy'sa. Tam se ful splača kaj kupit,sploh za user posted image .
Mi pa smo bili včeraj malo na izletu. Smo šli na Roglo. Ko bi ve vidle,kaj še je snega tam!? Na rit padeš.
Tasa,Lija je pravi bonbonček.user posted image kaj pa se cot tiče,imam tri polne škatle že presortirane in jih lahko komu podarim,tri pa še me čakajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
4.5.2009 8:56:18   
elevitka
Ker sem jaz pač kupovala pamperske za novorojenčka (noter jih je 27 če se ne motin v Metroju stanejo 4,99 €) v Toysu pa skor 7€ - pri nas pa nevem kako so cene.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
4.5.2009 9:31:18   
matcar
Jaz skozi kupim,ko grem gor v Toy'sa,mega pack. Dobiš za ceno enih tam tri pakete.Pa so razlika med našimi in A.So A boljše,ker jih v N pakirajo,naše pa uvažajo iz Poljske in so navaden klump.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
4.5.2009 9:35:50   
elevitka
No vidiš to še moram naštudirat kaj se bolj splača nisem se poglobila še v to user posted image

Kaj zdaj bo sonce al ne ? Jaz že komaj čakam da bo konec maja da bom doma.user posted image  

Katere pa se pri nas najbolj splača kupovat  plenice? (glede na kvaliteto in ceno - pa tud količinsko no...ste naštudirale kaj- babylove, eni pravijo hoferjeve, eni mulerjeve-  imajo te kako ime  al so to ene in edine plenice na njihovih policah)

< Sporočilo je popravil elevitka -- 4.5.2009 9:38:06 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
4.5.2009 12:18:46   
biba14
Ojla...
Naj se malce javim, da ne bo kdo rekel da samo ležimuser posted image , no,saj sedaj res, ker me je spet zjutraj zagrabilo (krči, otrdevanje...)...saj se bo umirilo, ker sem s Timom zmenjena, da ostane v bušiju vsaj do 25.majauser posted image .
Jaz sem kar v dm vzela 1 zavojček Pampersk, tolk za prvo silo...se mi zdi,da so ble okrog 10eu,not pa jih je 43...drugače pa sestrična ful povali DM plenice, Mullerjeve baje niso fajne...

Punce,lepo se imejte...se še kaj pišemo..
Tasa-mala je fuuullll luštkanauser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 4.5.2009 12:19:54 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
4.5.2009 12:24:40   
ly117
Pozdravček,

še od mene. Sem komaj zdaj lahko prišla na RR. Dopoldan sma bla z mojim na občini da je priznal očetovstvo, tak da ga zdaj lahko tožim za preživnino user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol pa je bil L tako lačen, da je še skoraj flašo pojedo, nato pa še krči. Božček.

Elevitka glede plenic pa je tako da v mulerju imaš nemške pamperske vseh ostalih trgovina pa delane za vzhod. Jaz trenutno uporabljam mulerjeve Moltex eko in sem z njimi zadovolna. Stanejo nekaj malega več kot 10 evrov, v paketu pa jih je 48. Kombiniram pa jih z bombažnimi pralnimi planicami Bum genius.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
4.5.2009 12:31:35   
elevitka
Madona tele plenice pa bodo strošek če gledaš da dnevno porabiš od oka 8 plenic (previjanje na 3 ure) imaš 48 plenic za 6 dni... reči in piši mesečno 5 paklov plenic po 10 € je 50 € samo za plenice (pa bombažne pralne aladinove sem plačala 15 € za 10 kosov).

kaj si ti ja nor malo

Kaj pa tista varijanta samo bombažne plenice in plenična predloga namesto plenice za enkratno uporabo - da ni treba kakca ročno dol čohat iz bombažnih plenic ?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
4.5.2009 12:42:26   
ly117
Saj jaz zato uporabljam te pralne planice za 10 kosov sem sicer res dala 200 evrov samo prihranek je pa sigurno, ker prat itak moreš. Sem pa BC kupila pleničneo podlogo v roli za 5,79 evrov za kakece.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.5.2009 12:44:48   
elevitka
KAJ SI ZA 10 KOSOV DALA 200 € ????  (v čem so posebne - ne poznam tega)mater bog a so zlate?

Torej boš prakticirala bombažne plenice in plenično predlogo al boš kombinirala z plenicami za enkratno uporabo?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
4.5.2009 12:53:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

No vidiš to še moram naštudirat kaj se bolj splača nisem se poglobila še v to user posted image

Kaj zdaj bo sonce al ne ? Jaz že komaj čakam da bo konec maja da bom doma.user posted image  

Katere pa se pri nas najbolj splača kupovat  plenice? (glede na kvaliteto in ceno - pa tud količinsko no...ste naštudirale kaj- babylove, eni pravijo hoferjeve, eni mulerjeve-  imajo te kako ime  al so to ene in edine plenice na njihovih policah)

Ja,pa saj boš scajtom pogruntala,kak pa kaj. Jaz prisegam na Hoferjeve,cena 12,49 za paket,noter pa je od 90-70 kom. Odvisno,kakšno številko rabiš. Nimajo pa za novorojenčke,pa Lidl tudi ne. V Lidlu so manjša pakiranja,cena pa je 7,79 za paket. Samo jaz nisem bila z njimi zadovoljna,ker je bil takoj moker skozi. Enako je bilo z Mullerjevimi. Tam pa je samo okoli 40 kom. v pakiranju,cena pa je 5,99.

< Sporočilo je popravil matcar -- 4.5.2009 12:56:31 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
4.5.2009 12:59:18   
elevitka
Aham ... torej za novorojenca nebo druge kot pamperske pol pa bomo vidli - kaj pa je z mulerjevimi ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
4.5.2009 13:01:35   
matcar

Madona tele plenice pa bodo strošek če gledaš da dnevno porabiš od oka 8 plenic (previjanje na 3 ure) imaš 48 plenic za 6 dni... reči in piši mesečno 5 paklov plenic po 10 € je 50 € samo za plenice (pa bombažne pralne aladinove sem plačala 15 € za 10 kosov).

Pa tolko jih ne porabiš. Jaz jih pri Maksu porabim 1,5paketa Hoferjevih.Ker pa rabima 5-ko,jih porabim cca.105 kom na mesec. Pri Saš-u je malo drugače,ker je le novorojenček in ga je potrebno tudi ponoči previjat. Pa sma porabla v enem mesecu en paket po 98 kom in še ne cel paket po 43 kom. To je en giga pack in en normalni paket(iz dm-ja). Pa še to sem se napizdla,ker so 1(od 2-4kg). Je tudi bil skozi polulan,zato uporabljama 2(3-6kg).

< Sporočilo je popravil matcar -- 4.5.2009 13:03:40 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
4.5.2009 13:02:53   
matcar

Aham ... torej za novorojenca nebo druge kot pamperske pol pa bomo vidli - kaj pa je z mulerjevimi ?

Premočijo takoj,vsaj pri Maksu so. Pa cenovno,ko si preračunaš,tudi niso ugodne,ker je malo kom noter.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
4.5.2009 13:03:14   
ly117
Elevitka te moje bombažne planice si lahko ogledaš na spletni strani od BC. So mi pa zato všeč ker rasta z otrokom in so čisto enostavne za uporabo, ker so kot navadne plenice za enkratno uporabo.
V planico pa dam plenično podlogo za kakce. Bom pa kombinira z planicami za enkratno uporabo ko bom šal ven.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.5.2009 13:05:14   
matcar
Grem zalegnit malo.Se pol tipkamo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.5.2009 13:10:42   
elevitka
Aleluja to morš celo študijo naret iz totih plenic  da ugotoviš kaj se splača, pa v kerih ni moker vseskozi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.5.2009 13:16:07   
elevitka
Aja še to sem  mislila vprašat kaj debelina plenice - propustnost je odvisna od številke 1,2,3, (jaz sem mislial da je toto samo oznaka velikosti - mini, midi, junior bla bla)

pa se opravičuje če sem tumasto pitanje postavila user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.