Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
madona se kle dogaja....sama presenečenja ! KatMat ---- da te ne bom nekam poslala.... ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal ! Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:54:07
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ha,ha,ha..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:54:18
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju Morde ima pa sam dvoje..al pa ene pa tiste okul obrne.. Recesija, nimaš kej Je treba šparat na vodi, prašku, mehčalcu, elektriki... A ti vidiš, koliko enega stroška se skriva za pranjem enih usranih gat upam, da ne bere
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:55:18
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Se kar ne morem odpravit na teraso..je tak fajn tle gor.. sam, kje ti zivis? Pri nas je oblacno Bom jaz postala olivasto zelena, ce bom skoz za rac Saj zdaj je tud pr nas mal oblačno ratalo,sam vseeno še mal sonček pošpega..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:56:17
|
|
|
|
OliveOyl
|
copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:56:42
|
|
|
|
copka
|
ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskat . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskam On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecem
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:56:47
|
|
|
|
KatMat
|
*lina* ni panike....sobota mi cist ustreza babe ve ste cist nore...res...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:57:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
KatMat, zakaj pa tvoj tako rad štrajka Pa sem mislila, da se moških nekako ne da "znucat" in da so vedno za...
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:57:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskat . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskam On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecem Joj, nehite, jaz bom crknila od smeha
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:09
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg za odgovor ni problema. Upam, da je to to. Drugače pa, če se stanje ne izboljša to lepo operirajo. Tudi uspešno. Nič skrbet. Vse bo kul! Moram poboldat, da naute spregledale-sem dala eno slikco trebuha v album od nedelje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:18
|
|
|
|
christiana21
|
Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe. Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:34
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Sej se hecamooooo IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela.. a se vama zdi, da se ne zabavam?? Umiram od smeha zraven Upam, da moj ne bere, ker ga bo kap sploh ker omenjam njegove gate
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskat . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskam On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecem joj kaj so ti desci cudni....bi moglo bit tko kr pr flaski...da sam se z ocmi levo pa desno pa vse naokoli ne pa da revice skacemo-pa se to jim ni prav!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* madona se kle dogaja....sama presenečenja ! KatMat ---- da te ne bom nekam poslala.... ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal ! Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata. Oooo, Lina, Lina, baje napoveduješ, kdaj bomo rodile A imaš zame tudi kakšno vizijo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:58:58
|
|
|
|
petrazg
|
KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smili
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:00:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smili
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:01:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smili Ja, sem čisto enakih misli... Pol bi pa mojega imela Katmat, probej ga pustit en teden pri miru, pa bo tut pri vas sekalo in z rdečimi očmi gledalo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:01:19
|
|
|
|
copka
|
No, grem gate dat prat Pa pospravit posteljo, je bila burna noc
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:03:19
|
|
|
|
petrazg
|
Copka dej pejt mu gate oprat, da bo lohk jutri sveže oblekel bogi revež...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jz sem kosilo skuhala in pojedla sva tud že tako da bom zdej sam počivala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:04:28
|
|
|
|
KatMat
|
evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21! FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezem grem od tanje slikico pogledat!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:06:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21! FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezem grem od tanje slikico pogledat! Bogi... Potem pa je pri vama obratno kot pri naju- tebi se iz ušes kadi, on lahko pa samo oči obrača levo-desno
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:06:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka No, grem gate dat prat Pa pospravit posteljo, je bila burna noc jest mu jih zanalasc nebi...mu kr obleke skrivam...more ubozec nagec po bajti hodt...mava taka hisna pravila...prej sva imela samo gole cetrtke...zdej more bit nagec vsak dan...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 12:06:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe. Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he mmmm..... mmmmmmm.... mmm... tale je pa za ponucat
|
Ime za oba spolaMorjeMorjeZanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?Meta (
10%)
Julija (
31%)
Mija (
20%)
Marko (
9%)
Filip (
19%)
Vasja (
11%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!