Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:43:09
|
|
|
|
Dudica1
|
pa čestitke vsem novim mamicam... in prav vsi otročki so pravi sladkorčki...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:43:46
|
|
|
|
copka
|
elvy- a samo 2 kg si se zredila? evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ), dolgodlaki macek na katerega se prime vsaka smetka je posvinjal kuhinjo- se mi tudi sesat ne dan. Sedaj pa res lahko recem, da sem na porodniski itak ce sem pa 3 dni cez rok
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:44:08
|
|
|
|
Tanja_
|
Evo mene od zobarja!Nč mi ni delal. Tisto na dlesnih je nosečnostni gingivitis, tko da morm spirat z ustno vodo, kot do zdej. Ful sm neki švoh. Tko me sklepi bolijo, pa glava. Upam, da nisem kje gripe staknila. Čestitke vsem novim mamicam!!!!!Blue tvoja Gaja je pa pravi cuker- si najbrž vse pozabla, kako te je hecala, ob takem angelskem obrazčku. petrazg predvidevam, da govoriš o hidronefrozi? Če ja, potem je res zelo velika verjetnost, da se stanje po rojstvu popravi. Velikokrat je ta zadeva celo neodkrita do starosti. Ker večinoma ne povzroča nobenih težav in včasih, ko ni bilo nosečnostnih UZ je zadeva ostala neodkrita dokler niso zaradi česa drugega človeku delali UZ. Sicer pa najbrž take otroke tudi bolj spremljajo in pravočasno ukrepajo. Sem pa našla še en odgovor od Pušenjaka: http://med.over.net/forum5/read.php?19,971489 Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:44:23
|
|
|
|
OliveOyl
|
Vam bom jaz dala zelena..babe.. Popaj je še tisto bogo luknjico nazaj zabetoniral.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:45:08
|
|
|
|
petrazg
|
Greenie in Ledenka čestitke!!! KatMat - ti si pa lumpa... nas takole hecaš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:45:27
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat faska....ves kaj se mi zdi...ko smo mele naval pomocnikov so hodile kot po tekocem traku....zdej pa ze neki casa ni blo nc gor prpopanga in evo...se stvar umirja...neki bo treba ukrenit men se pa zdi, da se nam se bolj ****a a mi lahko ena razlozi, kaj je tako smesno pri odgovorih za olivo Bi se tudi jaz smejala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Vam bom jaz dala zelena..babe.. Popaj je še tisto bogo luknjico nazaj zabetoniral.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:46:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Vam bom jaz dala zelena..babe.. Popaj je še tisto bogo luknjico nazaj zabetoniral. pa to ni res!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:46:46
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Vam bom jaz dala zelena..babe.. Popaj je še tisto bogo luknjico nazaj zabetoniral. hahaha
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:46:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat faska....ves kaj se mi zdi...ko smo mele naval pomocnikov so hodile kot po tekocem traku....zdej pa ze neki casa ni blo nc gor prpopanga in evo...se stvar umirja...neki bo treba ukrenit Jaz se ne upam več, moj zdej samo še forum spremlja, da vidi kakšne volje sem. Pol pa (če mu je naša vsebina všeč) hodi okrog mene ko bik z rdečimi očmi in ravno toliko da ne tuli za mano (pač misli, da bo kej dobil ) Me je strah, da me napade- jaz pa pri itak lahko samo še oči premikam levo pa desno
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:47:17
|
|
|
|
copka
|
kok smo usklajene
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:48:02
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat faska....ves kaj se mi zdi...ko smo mele naval pomocnikov so hodile kot po tekocem traku....zdej pa ze neki casa ni blo nc gor prpopanga in evo...se stvar umirja...neki bo treba ukrenit Jaz se ne upam več, moj zdej samo še forum spremlja, da vidi kakšne volje sem. Pol pa (če mu je naša vsebina všeč) hodi okrog mene ko bik z rdečimi očmi in ravno toliko da ne tuli za mano (pač misli, da bo kej dobil ) Me je strah, da me napade- jaz pa pri itak lahko samo še oči premikam levo pa desno
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:48:17
|
|
|
|
OliveOyl
|
O res,res...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:48:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:49:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Se kar ne morem odpravit na teraso..je tak fajn tle gor..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:49:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat faska....ves kaj se mi zdi...ko smo mele naval pomocnikov so hodile kot po tekocem traku....zdej pa ze neki casa ni blo nc gor prpopanga in evo...se stvar umirja...neki bo treba ukrenit Jaz se ne upam več, moj zdej samo še forum spremlja, da vidi kakšne volje sem. Pol pa (če mu je naša vsebina všeč) hodi okrog mene ko bik z rdečimi očmi in ravno toliko da ne tuli za mano (pač misli, da bo kej dobil ) Me je strah, da me napade- jaz pa pri itak lahko samo še oči premikam levo pa desno hahahahahah pr nama je pa smesno k ga zajaham pol mu pa lupcka ne smem dat ker mu kr oci vn pogledajo ce se nagnem proti njemu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:50:16
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju Morde ima pa sam dvoje..al pa ene pa tiste okul obrne..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:51:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat faska....ves kaj se mi zdi...ko smo mele naval pomocnikov so hodile kot po tekocem traku....zdej pa ze neki casa ni blo nc gor prpopanga in evo...se stvar umirja...neki bo treba ukrenit Jaz se ne upam več, moj zdej samo še forum spremlja, da vidi kakšne volje sem. Pol pa (če mu je naša vsebina všeč) hodi okrog mene ko bik z rdečimi očmi in ravno toliko da ne tuli za mano (pač misli, da bo kej dobil ) Me je strah, da me napade- jaz pa pri itak lahko samo še oči premikam levo pa desno hahahahahah pr nama je pa smesno k ga zajaham pol mu pa lupcka ne smem dat ker mu kr oci vn pogledajo ce se nagnem proti njemu Evo, tole sem si pa zdaj u živo predstavljala Hahahaha!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:51:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju ja fant je cist a ne...flaska packa ti pa tud na najslabs pomislis!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:51:45
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju nimam pojma kam so sle Ampak je pa res, da ga je sedaj picilo, da vse stunfe z mini luknjico kar v smeti vrze (prej ga luknjice sploh niso motile ) . Mogoce je ista usoda doletela tudi gate
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:52:36
|
|
|
|
KatMat
|
ja ce je pa res....ker ce se jaz ne spravim nanj pol ni nc....strajka v nedogled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:52:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju Morde ima pa sam dvoje..al pa ene pa tiste okul obrne.. Recesija, nimaš kej Je treba šparat na vodi, prašku, mehčalcu, elektriki... A ti vidiš, koliko enega stroška se skriva za pranjem enih usranih gat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:52:57
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Se kar ne morem odpravit na teraso..je tak fajn tle gor.. sam, kje ti zivis? Pri nas je oblacno Bom jaz postala olivasto zelena, ce bom skoz za rac
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:53:17
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja hvala ti za odgovor... Nič kaj dobro se ne sliši, ampak smo k sreči prav čas ugotovili in mislim, da ne bo nobenih težav... Verjamem v to... Čeprav mi je full strah vseeno ... Grem zdej , ko si mi povedala točen naziv, še malo brskat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 5.5.2009 11:53:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: copka evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikend ) Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dneh A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRju nimam pojma kam so sle Ampak je pa res, da ga je sedaj picilo, da vse stunfe z mini luknjico kar v smeti vrze (prej ga luknjice sploh niso motile ) . Mogoce je ista usoda doletela tudi gate
|
|
|
Ime?daisy87Katero ime vam je ljubše? Žana (
33%)
Zala (
67%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!