|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
5.5.2009 11:53:31   
Anonimen
madona se kle dogaja....sama presenečenja !

KatMat ---- da te ne bom nekam poslala....user posted image user posted image user posted image ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal !

Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? user posted image

Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.5.2009 11:54:07   
OliveOyl
Ha,ha,ha..

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.5.2009 11:54:18   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: copka
evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikenduser posted image )

Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dnehuser posted image A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRjuuser posted image

Morde ima pa sam dvoje..al pa ene pa tiste okul obrne..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Recesija, nimaš kejuser posted image

Je treba šparat na vodi, prašku, mehčalcu, elektriki... A ti vidiš, koliko enega stroška se skriva za pranjem enih usranih gatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bereuser posted image user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.5.2009 11:55:17   
FLASK_A
Sej se hecamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.5.2009 11:55:18   
OliveOyl

Se kar ne morem odpravit na teraso..je tak fajn tle gor..user posted image

sam, kje ti zivis? Pri nas je oblacnouser posted image  Bom jaz postala olivasto zelena, ce bom skoz za racuser posted image

Saj zdaj je tud pr nas mal oblačno ratalo,sam vseeno še mal sonček pošpega..

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.5.2009 11:56:17   
OliveOyl
copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.5.2009 11:56:42   
copka
ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskatuser posted image . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskamuser posted image  On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecemuser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.5.2009 11:56:47   
KatMat
*lina* ni panike....sobota mi cist ustrezauser posted image user posted image user posted image user posted image

babe ve ste cist nore...res...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.5.2009 11:57:01   
FLASK_A
KatMat, zakaj pa tvoj tako rad štrajkauser posted image Pa sem mislila, da se moških nekako ne da "znucat" in da so vedno za...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
5.5.2009 11:57:52   
FLASK_A

ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskatuser posted image . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskamuser posted image  On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, nehite, jaz bom crknila od smeha user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
5.5.2009 11:58:09   
Tanja_
petrazg za odgovor ni problema. Upam, da je to to. Drugače pa, če se stanje ne izboljša to lepo operirajo. Tudi uspešno. Nič skrbet. Vse bo kul!

Moram poboldat, da naute spregledale-sem dala eno slikco trebuha v album od nedelje.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.5.2009 11:58:18   
christiana21
Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe.
Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he

user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.5.2009 11:58:34   
copka

Sej se hecamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela..user posted image

a se vama zdi, da se ne zabavam??user posted image  Umiram od smeha zravenuser posted image user posted image  Upam, da moj ne bere, ker ga bo kapuser posted image   sploh ker omenjam njegove gateuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
5.5.2009 11:58:39   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj so ti desci cudni....bi moglo bit tko kr pr flaski...da sam se z ocmi levo pa desno pa vse naokoli ne pa da revice skacemo-pa se to jim ni prav!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.5.2009 11:58:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

madona se kle dogaja....sama presenečenja !

KatMat ---- da te ne bom nekam poslala....user posted image user posted image user posted image ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal !

Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? user posted image

Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata.

Oooo, Lina, Lina, baje napoveduješ, kdaj bomo rodileuser posted image A imaš zame tudi kakšno vizijo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.5.2009 11:58:58   
petrazg
KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.5.2009 12:00:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smiliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
5.5.2009 12:01:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja, sem čisto enakih misli... Pol bi pa mojega imelauser posted image

Katmat, probej ga pustit en teden pri miru, pa bo tut pri vas sekalo in z rdečimi očmi gledalouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
5.5.2009 12:01:19   
copka
No, grem gate dat pratuser posted image  Pa pospravit posteljo, je bila burna nocuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.5.2009 12:03:19   
petrazg
Copka dej pejt mu gate oprat, da bo lohk jutri sveže oblekel bogi revež...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.5.2009 12:03:58   
Anonimen
evo jz sem kosilo skuhala in pojedla sva tud že tako da bom zdej sam počivalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.5.2009 12:04:28   
KatMat
evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21!user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezemuser posted image

grem od tanje slikico pogledat!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.5.2009 12:06:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21!user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezemuser posted image

grem od tanje slikico pogledat!

Bogi... Potem pa je pri vama obratno kot pri naju- tebi se iz ušes kadi, on lahko pa samo oči obrača levo-desnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.5.2009 12:06:22   
KatMat

No, grem gate dat pratuser posted image  Pa pospravit posteljo, je bila burna nocuser posted image

jest mu jih zanalasc nebi...mu kr obleke skrivam...more ubozec nagec po bajti hodt...mava taka hisna pravila...prej sva imela samo gole cetrtke...zdej more bit nagec vsak dan...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.5.2009 12:06:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe.
Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he

user posted image

mmmm.....
mmmmmmm....
mmm...

tale je pa za ponucatuser posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!