BOOMER
|
ola, se še tu javljam... sem z dopusta pa ni bil glih najlepši.....katrinka, sam ne se sekirat, jest sem mogla eni še zeeeelo aktivni priženjeni 80letni noni rit odnašat (beri - čiščenje kuhinje s pomivanjem posode po njenih standardih, VSAK DAN PO KOSILU, 1,5h - pomivanje, čiščenje vseh delovnih površin, čiščenje tal + vedno sem kej narobe naredila), medtem je ona reševala križanke na kavču, jest na vseh 4ih v kuhinji..... in komentarji - njeni otroci so bili vsi 4kg, brez enega šiva, zdravnik jih je proglasil za ideale....o lepoti in popolnosti ni besed....v bistvu se potem počutiš ko nesposobna budala. AMPAK TO JE SAMO IZŽIVLJANJE NESAMOZAVESTNIH IN NEZADOVOLJNIH BABNIC! Vedno isto - verjetno tvoja svakinja tudi do moža pa drugih ni najbolj prijazna....ker navadno taki ljudje (na podlagi izjav pa tole je moje mnenje & izkušnja) drugač svojih življenj ne znajo živet, kot da se na sposobnejše psihično spravljajo! Že zna bit, da ti je česa fouš, al ljubezni al službe al mladosti. Glavno da maš bebico pa svojga i to je to - to je sreča!!! Moj se je po vsem kar je videl pa doživel ta teden (obrezoval, betoniral, prekopaval - in pol mu reče da je kmetovalec pa da itak ni prav prekopal 2m2 vrta???). Sva rekla da ne greva se več "prostituirat" za mal morja!!! JOJ SEM SE ZJAVKALA....UPAM DA VAM NE BO ODVEČ, SAM SEM ŠE VEDNO ČIST FUČ šivilja - jaz mam počasi berivko za izvoz (naslednji vikend poberem). Pa še sledi. Domače & bio skupaj s črvi . Letos so v prvem planu bučke vseh vrst pa fižol, maline und stuff pa še kej bo. aja - kumare jedilne in jajčevci pa paradajzi Ma koj ko bo kaj zrelo pa odveč, bom dala gor post, navadno naberem čez vikend in mate v ponedeljek sveže dostavljeno v LJ Pa še rože če kera če - perunike, vrtnice ipd za vazo, pa sveža zelišča - pehtran, meta, melisa, žajbelj, stebelna zelena, rožmarin, timijan, origano.....i još mnogo toga...za vaše malčke pa vzgajam bio kamilice, tak če boste rable. Komarček pa janež bom tud dala še v zemljo. ok dost - grem pucat. Ptičja gripa na mojem balkonu (celotedenski ptičji piknik, ozlajšan z drekci )
|