|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
5.5.2009 8:56:49   
Snoopyka
jutro souser posted image !

vse ki imate danes pregled ga uspešno opravite..user posted image user posted image user posted image

js prsne črpalke še nimam...kr nevem če jo bom rabla, jo bom pač kupla ko in če jo bom rabla.
drugač pa mam tud js vse dude in flaške avent, mi je teta priporičla, baje so ful vredu (sploh kar se kvalitete tiče.
kajenje...tud js sm kadila in nehala, ko sm zvedla za nosečnost in resnično upam da nen spet začelauser posted image

nč gremuser posted image kuhat...
lep dan vsem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.5.2009 9:01:41   
bačko
Kaminek nič se bati.Vseeno boš lahko rodila pa čeprav malo težjo punco.Samo da je zdrava.Ti vsaj veš da bo težja, jaz pri Žani nisem vedela ker sem imla slabega G.Sem mislila da bo normalen teže potem pa je na svet prijokala 4610 g težka babnica.S pomočjo vakuma.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.5.2009 9:17:27   
lino
Jutro.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste že pridne...HVALA ZA KAVICO!

AMAJA-Glede teh matičnih celilc, ja kot je zapisala mojsončk...tudi jaz sem pač poklical na tel št.:015438314 ali 01 5438100 elektronski nalsov: ESPOK-ZTM@ztm.si , potem sem pa po pošti dobila (že kar drugi dan) kuverto in v njej je bilo nekaj gradiva (kaj sploh to je, ...) in pa vprašalnik, ki ga izpolniš in jim ga nazaj pošlješ in potem dobiš po pošti ta paket, ki ga neseš v bolnico...(no v naši imajo menda svojega kurirja, da to potem spravi na pravi naslov...) seveda pa jim je potrebno pred začetkom poroda povedati, da želiš darovati mat. celice in jim izročiti paket. Potem pa v Ljubljani na Zavodu za transfuzijsko medicino opravijo cel kup preiskav (AIDS, Hepatitis,...) in v primeru, da je vse o.k. shranijo te celice in so namenjene javnemu koriščenju za zdravljenje najrazličnejših bolezni, kot npr. levkemija... (ne ravno za tvojega otroka, ker je javno...ampak meni se zdi v vsakem primeru prav, sej drugač bi pa itak v koš romale...) aja pa otrok jih lahko prejme in uporabi dokler njegova teža ne presega 40kg in mislim, da so uporabne nekje 20 let...nej me katera popravi...

Hej punce, ravno poslušam radio...danes je dan babic (unih, ko bojo zraven pri porodu...3x hura za njih)user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa šibam na pregled...user posted image Se tipkamo kasneje...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.5.2009 9:25:49   
bamoocham
Dan dan.

Vidim, da ste že ful aktivne danesuser posted image

Kk ste? Js sem danes bila ponoči tak kot na roštilju, sem se obračala, ni blo položaja za spanje, pa menda sem šla ene 7x lulat. Bomo že preživeleuser posted image

Js sem pa čist pozabila ne ta odvzem celicuser posted image vidim, da imam še malo časa, tak da bom tut js uredila.

Grem nekaj pojest, tamala ima spet žurko v trebuhuuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.5.2009 9:48:40   
luši
pozdravljene....
najprej vse čestitke alini ... vse najnaj pa da bi tvoja Lara še naprej pridno rasla user posted image

zdej pa najprej opravičilo ker se tolk časa nisem javlauser posted image ... sem cele praznike preživela na potepanju po avstriji in nemčiji - z avtodomom smo šli obiskat žlahto... je blo ful lepo... čeprav mojga user posted image ni blo zravenuser posted image ...

prejšni teden sem mela pregled... poba je imel v 31.tednu 1800g (baje preveč) in glede na to, da sem js zlo mejhna, mi je napovedala carski rezuser posted image (ampak glede na to,da se pri teh meritvah lahko zmoti, se s tem še nočem obremenjevat)
drugače pa sem prišla na 62,2kg; kar pomeni +7,2kg
naslednji pregled mam pa 22.5.

Bla sem pa pohvaljena; je rekla da bolj ko grem proti koncu nosečnosti, bolj zdrava nosečnica sem in manj problemov imam...
Tk da HB, za enkrat vse pod kontrolo...

Za konec pa še vsem novinkam prisrčno dobrodošlico... pa čim lepši preostanek nosečnosti, vsem pa potrpežljive otročke; da bi jih čimveč (če ne že vsi), zdržalo do junija in predvidenih PDP-jev

LP

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.5.2009 10:03:53   
princ_princeska
dobro jutro vsem...

user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.5.2009 10:06:09   
kalanteja
Lsica men podpora full veliko pomeni in me vzpodbuja

Danes sem že bila v lidlu sem si kupila jagode, ma jih imajo po 0,79centa in so strašansko dobre, sem jih za vikend celo kilo pojedla user posted image , neznansko jih imam rada

full sem vesela, da nisem edina k sem nehala kadit, tud men se ga kdaj zlušta, po večini mi pa smrdi, sploh si ne predstavljam, da bi zdele dala skoraj 3€ za škatlo, škoda denarja, sem pa zadnjič na bencinski kupovala cigarete za mamo- ma so me full čudno gledali in sem potem rekla, da niso zame, mami sem pa tud rekla, da jih ne želim več kupovat, ker mi je nerodno, sej me razume...

glede matičnih celic jih bom tudi jaz dala v javno banko, sem dobila paketek in tudi jaz mislim, da moraš to uredit pred 34 tednom

Luši ti si celo nemčijo prevozla, jaz sem šla v lj pa sem bila crknjena...

V ponedeljek glejte TV3 družinski dvoboj, bom js po tv
, me ne boste mogle zgrešit, sem preveč okrogla user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem, grem sedaj drobnjak sadit, ker mi ga je mama dala, da bo juhica dobra

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.5.2009 10:06:12   
tinca84
Dobro jutro nosečkice!

Dobrodošle vse nove, madonca bo pestro v junijuuser posted image

Sem imela včeraj pregled, user posted image je obrnjen z glavico navzdol, obseg glavice ima 32,5cm, tehta pa 2700g, sem pa v 36. tednu. Mislim da bo glih prav. Mu je pa lulči baje stal, je reku G da že na punče misliuser posted image user posted image user posted image

Men računalnik kr sam od sebe crkuje, pa sem glih dala nove Windovse nasnetuser posted image , tak da se bom bolj mal javljala.

Moje počutje je isto, mravljinci v rokah čez dan in noč, ter zatekle noge. G mi ne more nič pomagat, je reku naj čimbolj počivam roke in noge pa v luft držim med spanjem če mi bo rataluser posted image .

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
5.5.2009 10:09:24   
kalanteja
Tinca84 tole me je pa nasmejalo, dober je user posted image user posted image user posted image

bo imel veliko in pestro izbiro, glede na naše user posted image junijke

tud mene nekaj zabava comp, ma nekam počasi dela, pa sem ga popucala pa ni kj boljš, upam, da ne bo crknu

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
5.5.2009 10:13:40   
tinca84
kalanteja ja tega pa ne smemo zamudituser posted image , si bom opomnik nardila ker sem pozabljiva.

minča žal nisem hodla v Celje na MŠ, v Šentjur hodim tale teden. Sem pa bila prej v Dramljah doma, sedaj sem pa na Ljubečni leto in pol. A ti si prav iz Celja?

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
5.5.2009 10:14:39   
luši
kalanteja - res je, da smo se veliko prevozili, ampak na srečo je v avtodomu postelja, tk da sm veliko večino vožnje prespala oz. preležala in prebirala knjige...

za darovanje matičnih celic sem pa js lih zdej klicala, pa mi je rekla da trenutno ni te gospe ki to ureja in da naj poskusim okrog 11h... mislim tut js darovat, ker sem mnenja, da če lahko komu koristijo, zakaj bi jih potem metali v koš...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.5.2009 10:15:02   
kaminek
ne me strašit z vakuumomuser posted image . mam še v spominu, ko smo bli še v OŠ in je sošolec dobil bratranca, k se je rodil s pomočjo vakuuma, pa je postal prizadet, ker so se med porodom poškodovali možgančki. in ko slišim besedo vakuum me kr stisne.
kako je pa to zdej? se je kaj spremenilo?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.5.2009 10:26:25   
Naja*
Dobro jutro!
Joj, regice, sej vam komaj sledim  user posted image

Včeri sem mela pregled... z malo bejbo vse ok, edin jaz sem mela slabo kri in sm dobla tablete za železo user posted image

Ksenjica, Santa in Minča dobrodošle

Alina ful je odvisno od patronažne in njenega načina dela. Če maš kašna vprašanja najbolš da si zapišeš, da ne boš pozabila. Jaz sem mela prvič tako, da v 4 obiskih ni bla vsega skup pol ure pri meni user posted image . Ko smo kopal malega, ni mogla niti počakat da sem ga oblekla - je že vmes spokala in šla user posted image

Hanuši druga runda dohodnin se še  ni pošiljala

Amaya glede pomoči domačih po porodu se strinjam s tabo, ampak že vnaprej vem da bo pri nas težko. Mož ma svojo firmo in žal delo nebo dopuščalo da bo 15 dni z mano doma. Mi bo pa zelo težko bit sama s še enim 2-letnikom in po zlo verjetno še enem carskem rezu.
Glede zobkov pa najbolš da najdeš taktiko da mu bo ratalo všeč. Pr nas je Strela McQueen ZAKON in smo kupli Macka, se odpre, notri pa ima pralnico za Strelo in na koncu krtačko, kjer Strela umije zobke. In od takrat umivanje ni več problem, ker vedno ko je jok, rečemo da Strela tud zobke umiva user posted image . Vstajamo pa pr nas tud ob 6h - kaj češ user posted image

Mala princeska tud jst mam kdaj slabo vest zarad sinčka, sploh zdej ko mam probleme z medenico in sem popoldne  in zvečer včasih ko invalid in se res ne morem tolk ukvarjat z Lanom, pol bom pa itak mela manj časa za njega user posted image

Goldy drži se user posted image

Tira si me nasmejala z "nepremičnino" user posted image . Upam da uideš virozi user posted image

Glede dojenja svetujem nastavke. Jst sem jih sicer imela zarad bolečih, sem pa slišala da tud pri vdrtih bradavicah zlo  fajn pomagajo.

Prsne črpalke je brez veze kupovat na zalogo, ker ne veste če boste sploh rable - moje mnenje. Men jo je moj letu iskat ko sem bla v porodnišnici. Itak prodajajo to tud v lekarnah.
Deja777 čestitke Aneju user posted image  

Bačko Žana je pa cela mami user posted image

Janci F ko dobiš idejo, še mal več v lonc vrž zame - baje sva čist bliz domauser posted image

Pa še ena prošnja... če bo katera Gorenjka al pa Ljubljančanka hodila še v Ikeo... mi smo bli sicer tam prejšnji teden in nakupli kar smo še rabli, ampak enih košaric niso meli na zalogi user posted image . Da bi pa sam zarad tega šli še enkrat je pa vseen mal predaleč. Se priporočam, če bo katera hodila tja user posted image

(odgovor članu ksenjica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.5.2009 10:26:32   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)    P:06.05     user posted image      (1.Anej Ian 5.5.07)   +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (let, por.     )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg             Že carta! 
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 12.05  UZ:8.5. user posted image   +7,5kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)        
user posted image Minča (por. CE, 27 let)   user posted image

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
 user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  
user posted image Mateja.Luka.Nik (28 let)  P:15.5.          user posted image   (1.Luka 1 l)

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 2 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 20.5.   user posted image     +9kg                                               

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 18.05 user posted image +6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 13.05.  user posted image   +9 kg
user posted image Meggy (24 let, por. SG) user posted image + 14 kg (1. Žiga 3,5 let)

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 13.05. user posted image   1. Nina (5 let) +11kg

user posted image Ovnica78 (    let, por.    )   P:       user posted image       1.Tin (3 leta)
user posted image ksenjica78 (por. LJ) (1.user posted image 26 mesecev)

16.06.

user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 13.05. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, Izola) P: 5.5.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +10 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 18.05.(1. Tjaša 2 leti) +10 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  user posted image   P: 26.5.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 5.5.    user posted image (1. Mare 10 let) +12,40 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 25.5.
user posted image      +10 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

user posted image S@nta (por.   ) user posted image    (1. fantek 3 leta)  + 15kg

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 22.05. CTG user posted image   +10 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 20.5.  user posted image   +13 kg

28.06.

user posted image   Naja*     (32 let, por. KR) user posted image                 (1. Lan bo 2leti) +2kg    
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 13.05. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image
user posted image Snoopyka(27 let)  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
10ka   (30 let, por. PO) P: 11.05. user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 22.5.  user posted image   +7,2 kg                        
user posted image   ditta  (   let, por.  )   P:       (1. hčerka, bo 2 leti)

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 114

user posted image   26

user posted image   28

user posted image   13

user posted image   47

114user posted image

user posted image   Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
        user posted image 16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

JUNIJKE IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI

*alina*           16.4.            LARA ( 2040 g -  43 cm ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.5.2009 10:31:17   
bamoocham
Kaminek, tudi mene je groza, da  bi rodila s pomočjo vakuuma. In sem rekla, da bom povedala pri porodu, da NOČEM vakumskega poroda. Raje mi potem naj naredijo carski rez.

Js pa nimam pojma, koliko je naša user posted image težka. Je ni merila zadnjič, šele 25.5. jo bo.
Po moje ima nekje 1900g-2000g.

Kalanteja, meni je ta oddaja ful fajna, veš da te bomo gledale.

Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.5.2009 10:41:11   
Mala_princeska
Jaz sem pa zdajle čistuser posted image user posted image user posted image .  Včeraj me je tam spodaj full srbelo, sem se praskala, non stop umivala in potem sem se z ogledalom pogledala tam spodaj inuser posted image user posted image user posted image , sem se namazala zvečer s Canestenom - srbi sicer ne več tako zelo, ampak grozno pa je še vedno videt tam spodaj.
Sedaj pa ne vem ali naj čakam na pregled 13.5. ali naj ne delam panike....
- sramna ustnica mi je full zatekla in pojavili so se mi eni čudni mehurčki (bolj prozorni)
. Ne vem ali gre za vnetje ali za kako resnejšo okužbo . Prav groza mi je kaj vse berem po forumih in ne bom sploh več brala....

Nič se grem s študijem zamotit.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.5.2009 10:45:41   
bamoocham
Mala_princeska, js bi se na tvojem mestu šla pokazat ginekologinji. Ona bo najbolj vedla, kk pa kej.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.5.2009 10:49:34   
Naja*
Mala_princeska jaz bi na tvojem mestu šla k G. Boš vsaj vedla pri čem si. Lahko da ni nič resnega in se brez veze sekiraš, to pa škoduje user posted image

Bamboocham med CR in vakuumom pa ne moreš zbirat. Meni co naredil prvič CR ker otrok ni niti vstopil v porodni kanal, če pa se v porodnem kanalu zagozdi, ali pride do kašnega drugega razloga da porod ne napreduje, pa ga potegnejo z vakuumom. Vsaj meni je blo tko razloženo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.5.2009 10:50:45   
bačko
Kaminek zdaj je ta vakum pomoje drugačen kot takrat.Naši ni nič.Je prava frajla in pravi vragec.
Naja hvala!user posted image
Mala princeska jaz bi poklicala svojo G in jo vprašala.
Bamoocham mene ni noben nič vprašal za vakum.So kar naredili ker se je Žana zataknila in ni šlo drugače ven.Ena ki hodi z mano k G je imela pa kleščni porod.To je šele redko in fantku tudi ni nič.Ampak ker niso imeli izbire so morali narediti.On je imel že zelo šibek pulz.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.5.2009 10:54:22   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: ulsi25

Ali bo oz je katera kupila tale komplet prsne crpalke in flask : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169564

Baje je ročna črpalka ok, če je ne rabiš pogosto...jaz sem si kupila kar električno, tudi Aventovo, ampak zato, ker si zaenkrat mleko črpam...dokler se LAra ne bo sposobna dojiti. Drugače pa mislim da zadostuje ročna.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.5.2009 10:55:06   
bamoocham
Hvala za razlago, sem mislila, da se lahko odločiš samuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.5.2009 10:56:11   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

V ponedeljek glejte TV3 družinski dvoboj, bom js po tv
, me ne boste mogle zgrešit, sem preveč okrogla user posted image user posted image user posted image

Spomni nas še enkrat v ponedeljek, sigurno bom gledala!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.5.2009 10:56:26   
malagala
Mala_princeska

Jaz bi šla k ginek., lahko da je genitalni herpes - ta se začne s srbenjem in mehurčki...No, upajmo da ni, pa četudi je dobiš mazilo ali celo tablete in se stanje popravi. Fajn je, da se zadeva uštima še pred porodom, ker takrat pa zna postati malo nevarno...Canesten ne pomaga...Ti se kar pojdi pokazat, pa boš mirna in še ustrezno zdravilo dobiš.

Drugače pa danes sem polnih 36.t in je to moj prvi dan porodniškeuser posted image . Komaj čakam v petek UZ, da vidimo kako in kaj je, mislim pa, da je user posted image še vedno na ritkiuser posted image

Lp vsem!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.5.2009 10:57:19   
kalanteja
jaz pa vnaprej vem, da bo zadnja faza poroda vakum, ker zelo slabo vidim in se sem se pozanimala pri zdravnici, ki ima nosečnice črez v sg bolnici, da naredijo vakum v zadnji fazu, pa včasih je bil to menda problem, sedaj pa ne več, pa tud sestrin fant je bil tako rojen, ker je njegova mama omedlela od bolečin in so naredili vakum pa je že 30 let na svetu in je inž. tk da ni bojazni, seveda  se pa lahko vedno kaj zakomplicira ....

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 5.5.2009 10:58:20 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.5.2009 10:58:38   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

alina super user posted image user posted image user posted image , da tako lepo napredujete. Kakšno novo fotkico nam pripopej, ker me zaenkrat sam UZ gledamo.

Jaz ne bi imela nič proti, če bi še kak teden gledala slikce UZuser posted image . Na mojem računalniku mam trenutno bolj malo slikc, ampak bom malo pobrskala pa dam gor še kakšno.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (12%)

Bit (1%)

Liam (28%)

Maj (59%)

Število vseh glasov: 601

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!